Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

576το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 6:06 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:
JELLYFISH έγραψε:Ede μαζί σου. καλημέρα!
Δεν το παιζω πλουσια, δεν ειμαι. Εχω θέματα οπως όλα τα νοικοκυριά. Αλλα ρε γαμωτο και απο την μύγα ξύγκι?
Εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί περισσότερο.
Οι αγγελίες ζήτησης... του στυλ "Ζητώ να αγοράσω σε καλή τιμή..."
Και τους λες μια τιμή πολύ καλή και θέλουν και τσάμπα.
Τράβα τζάμπο τότε φιλενάδα να ψωνίσεις. Και επώνυμα πράγματα θέλουν και κοψοχρονιά.
Αυτό μου τι δίνει πραγματικά.

577το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 7:29 am

iouliana

iouliana
κοριτσαι εγω δινω παρα πολλα πραγματα 2-3 φορες τον χρονο στην μητροπολη (ρουχα, παπουτσια) αλλα τα ακριβα τα δινω σε γνωστους , φιλους που ξερω οτι δυσκολευονται πχ καμμια φοιτητρια απο πιο φτωχη οικογενεια και αυτο γιατι πριν 2 χρονια ειχα ετοιμασει 3 σακουλες με ρουχα (εχω μανια με τα ρουχα καιεχω πολλα ) και τις εδωσα σε μια γνωστη μου που ασχολειται με την εκκλησια να τα παει αυτη εκει που τα συγκεντρωναν για τους φτωχους, ε τα μισα εφτασαν....
μολις της τα εδωσε και καταλαβε οτι προκειται για καλα πραγματα φωναξε το σοι της και εγινε ξεδιαλεγμα
και ετσι γινεται να ξερετε, αν εχετε ωραια, μοντερνα πραγματα συνηθως δε φτανουν στον προορισμο τους οποτε καλυτερα να τα δινεις εσυ χερι-χερι οπου θελεις

578το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 8:08 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κοριτσια να ρωτήσω κατι άσχετο;εχω το μικρο με πυρετό απο το πρωι αλλα τον εχει πιάσει παράξενια και δεν κάθεται ουτε για θερμόμετρο ουτε τρώει τιποτα ουτε πίνει φάρμακο.δεν ξερω τι να κανω.με το ζόρι ήπιε ενα τσάι και αρνείται να συνεργαστεί.του έταξα πράγματα, τον φοβέρισα οτι θα πάμε για ένεση αν δεν το πιει ολα τα εχω προσπαθήσει αλλα δεν πιάνει τιποτα.καμια ιδέα πως να τον καταφέρω;

579το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 8:26 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:ρε κοριτσια μονο τα δικα μου παιδια κανουν τα παιχνιδια για πεταμα ?Δεν εχω δωσει ποτε παιχνιδι περα απο μια τσουληθρα σε ενα νηπιαγωγείο. Ολα τα αλλα τα εχουν κανουν σαν την μουρη τους. Razz 
Eγώ προλαβαίνω και τα κρύβω πριν τα σαραβαλιάσει. Με το που τα βγάλει από τη συσκευασία ξεκινά να τα καταστρέφει.
Έλεος πια. Τα παίρνω λοιπόν και εγώ και τα κρύβω για να τα χαρίσω. Και συνέχεια λέω να μην του φέρνουν παιχνίδια ακριβά.
Αλήθεια έχω τόσα παιχνίδια να χαρίσω.
Ξέρετε που?

ναι. Μπορεις να τα πας σε ενα νηπιαγωγείο, σε ενα ιδρυμα, σε εν νοσκομειο που εχουν αναγκη τα παιδάκια που ειναι αρρωστα. Πιστεψε με θα [πιασει περισσοτερο τοπο απο το να το πας καπου που εχει και 20 συγγενεις και λιγο πολυ κατι θα δωσουν.

580το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 8:29 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Bγάλε τη lacta ΤΩΡΑ!!!!Πάλι μ' έπιασε λυγουρα Sad Sad Sad Sad Sad !!!!!!!!!Δε με λυπάσαι???
οχι δεν την βγαζω. και αν την βγλαω θα βαλω πιτογυρα. οποτε αποφασισε.Razz 

581το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 8:54 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:Μόνο εμένα ενοχλεί μάλλον το οτι η καθε μια πουλάει τα ρούχα , τα παιχνίδια και οτι σκα@α μας ερθει? Φυσικα και υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη. αλλά ρε γαμώτο αοφυ τα πλήρωσες που τα πλήρωσες άσε που μπορεί να σου τα εκαναν και δώρο ή να σου τα χάρισαν δώστα κάπου που ξέρεις οτι υπάρχει θέμα να σε ''συγχωράει'' κάποιος. Μου φαίνεται εκμετάλευση , μου φαίνεται καφρίλα και κατα τα αλλα ολλες μας επιασε η συγκινηση με την διαφήμιση της Ταυλανδης. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Δεν μιλαω για καρότσια ,κουνιες κλπ αλλα τα ρουχαλακια που το 80% σου τα εκαναν δώρο δώστα σε ενα- δυό παιδάκια και να δεις τι όμορφα θα αισθανθείς μετα απο μια τέτοια πράξη. Ασε που πιστευω οτι όταν κανεις κάτι καλό σου γυρνάει 10 φορές πίσω.
Ετσι.....Ασε που ντρεπομαι να "κοστολογησω" ρουχακι του παιδιου μου....
Τες πα...

582το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:02 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:Μόνο εμένα ενοχλεί μάλλον το οτι η καθε μια πουλάει τα ρούχα , τα παιχνίδια και οτι σκα@α μας ερθει? Φυσικα και υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη. αλλά ρε γαμώτο αοφυ τα πλήρωσες που τα πλήρωσες άσε που μπορεί να σου τα εκαναν και δώρο ή να σου τα χάρισαν δώστα κάπου που ξέρεις οτι υπάρχει θέμα να σε ''συγχωράει'' κάποιος. Μου φαίνεται εκμετάλευση , μου φαίνεται καφρίλα και κατα τα αλλα ολλες μας επιασε η συγκινηση με την διαφήμιση της Ταυλανδης. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Δεν μιλαω για καρότσια ,κουνιες κλπ αλλα τα ρουχαλακια που το 80% σου τα εκαναν δώρο δώστα σε ενα- δυό παιδάκια και να δεις τι όμορφα θα αισθανθείς μετα απο μια τέτοια πράξη. Ασε που πιστευω οτι όταν κανεις κάτι καλό σου γυρνάει 10 φορές πίσω.
Ετσι.....Ασε που ντρεπομαι να "κοστολογησω" ρουχακι του παιδιου μου....
Τες πα...
Εγώ παντως χάρισα γύρω στις 15 σακουλες σκουπιδιων Shocked  και αισθάνομαι υπέροχα που 2 παιδάκια τα βλεπω να φοράνε τα ρουχακια και να τα ευχαριστιούνται και να τα λερώνουν.

583το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:15 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασχετο..: Να κανω μια ερωτηση σαν ......φρεσκια μαθητριομαμα;;;Laughing Laughing Laughing Laughing 

584το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:19 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Ασχετο..:  Να κανω μια ερωτηση σαν ......φρεσκια μαθητριομαμα;;;Laughing Laughing Laughing Laughing 
για πες................μην αρχισει αν ειναι φυσιολογικο που τησς στεινεις με γυαλια εξω απο το σχολειο. Φυσικο ειναιLaughing 

585το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:19 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οκ γκαβωθηκα η δολια. Laughing Laughing Laughing Laughing 

586το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:28 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαζω και τα απαραιτητα οπτικα εφε!!!Laughing Laughing Laughing 

Αφτη η ληστα (κυριολεκτικως!)με τα διαφορα ηλικα (μαρκαδορους, πλαστελινες, χαρτονια κλπ κλπ κλπ) που μας εδωκαν και την αγωρασαμε, πιος θα χρισιμοπειει αφτα τα ηλικα;;; το καθε παιδη θα εχη αφτα που του αγωρασε η μαμα του ή ολοι τα μηραζονται;; το ρωτο γιατι δε με αρεσαι καθολου καπιοι να εχουν ολα αφτα που ζητουντε και καπια παιδια να εχουν λιγα ή και τιποτα...Ειναι αμαρτια ενα πεδακι να νιοσει ασχιμα που δεν τα εχη ολα...και αμα δω να συμβενει αφτο θα "την πω" στις δασκαλες......Αλλα θελω να δο αν αφτο σηνβενει σε ολα τα σκολεια..

587το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:29 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:Ασχετο..:  Να κανω μια ερωτηση σαν ......φρεσκια μαθητριομαμα;;;Laughing Laughing Laughing Laughing 
για πες................μην αρχισει αν ειναι φυσιολογικο που τησς στεινεις με γυαλια εξω απο το σχολειο. Φυσικο ειναιLaughing 
Οκ αυτη ηταν η επομενη μου!!!!! θενκς edeeee8) Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool 

588το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:32 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Βαζω και τα απαραιτητα οπτικα εφε!!!Laughing Laughing Laughing 

Αφτη η ληστα (κυριολεκτικως!)με τα διαφορα ηλικα (μαρκαδορους, πλαστελινες, χαρτονια κλπ κλπ κλπ) που μας εδωκαν και την αγωρασαμε, πιος θα χρισιμοπειει αφτα τα ηλικα;;; το καθε παιδη θα εχη αφτα που του αγωρασε η μαμα του ή ολοι τα μηραζονται;; το ρωτο γιατι δε με αρεσαι καθολου καπιοι να εχουν ολα αφτα που ζητουντε και καπια παιδια να εχουν λιγα ή και τιποτα...Ειναι αμαρτια ενα πεδακι να νιοσει ασχιμα που δεν τα εχη ολα...και αμα δω να συμβενει αφτο θα "την πω" στις δασκαλες......Αλλα θελω να δο αν αφτο σηνβενει σε ολα τα σκολεια..
Cool Cool Cool ειπαμε ρε κοπελια. ακου τι γινεται. λενε να τα παρετε ολα αυτα και τα αφήνεις στο σχολείο ναι? Δεν εχει το καθε παιδάκι τα δικά του τουλάχιστον στο νήπιο. Ή καλύτερα σε εμας. Τα χρησιμοποιούν ολα τα παιδάκια. Τα έχουν δηλαδή σαν ''αποθήκη΄΄τα έχουν κοινά. Οποτε αν καποιο παιδάκι δεν μπορεί να τα πάρει όλα δεν φαίνεται. Κατάλαβες? Αμέσως να την πεις.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Σαβ Σεπ 21, 2013 9:34 am, 1 φορά

589το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:32 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Οκ αυτη ηταν η επομενη μου!!!!! θενκς edeeee8) Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool 
Πισω απο το δεντρο σαν ανώμαλος μπανιστιρτζής Laughing 

590το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:35 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:

Cool Cool Cool ειπαμε ρε κοπελια. ακου τι γινεται. λενε να τα παρετε ολα αυτα και τα αφήνεις στο σχολείο ναι? Δεν εχει το καθε παιδάκι τα δικά του τουλάχιστον στο νήπιο. Ή καλύτερα σε εμας. Τα χρησιμοποιούν ολα τα παιδάκια. Τα έχουν δηλαδή σαν ''αποθήκη΄΄τα έχουν κοινά. Οποτε αν καποιο παιδάκι δεν μπορεί να τα πάρει όλα δεν φαίνεται. Κατάλαβες? Αμέσως να την πεις.
Ετσι μαλιστα!! Απογοητευτηκα ρε κοπελια! Στενοχωρεθηκα!

591το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:40 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:

οχι ετσι γινεται στο νηπιο. Στο δημοτικο μας ξέρουμε οτι η διευθυντρια βάζει σε ολες τις εκδρομες 1-2 ευρώ το εισητηριο πανω. Ειναι εις γνώσιν μας. Τα λεφτα αυτα τα χρησιμοποιει για παιδια που δεν εχουν να πανε εκδρομή ή δεν έχουν να γοράσουν τα απαραίτητα υλικά. πας λοιπον και λες στην δασκαλα οτι ''εγω δεν μπορω ειμαι ανεργη'' και με απολυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα ρυθμίζεται το θέμα και δεν το μαθαίνει και κανένας. εχουμ διευθυντρια τζιμανι. και οτι λεφτα περισσέψουν απο αυτά κα΄νεις στο σχολείο δειάφορα. παρτυ, πληρώνει τοιχογραφίες και τετοια. Συν οτι μας λεέι οτι οποιος εχει την παραμικρή αμφιβολία για το τι γένονται τα λεφτά (δεν έχει κανένας ήταν και πρωην πρωτάθλητρια σε ζόρικο αθλημα Razz Laughing ) εχουμε τις αποδείξεις στην διάθεση μας. Εκτος απο τα ονοματα των παιδιων που βοηθηθηκαν. επισης στα αδερφια πληρωνει μονο το ενα.

592το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:40 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Ασε και εχω και ενα θεματακι με την ολιγοφαγια της μικρης..Δεν τρωει τιποτα..Αθικτο το φερνει το σαντουιτσακι...Λες αμα παω στο διαλλειμα με αυγουλακι να με χ@σουν οι δασκαλες;;;Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Παντως περα απο την πλακα, στα δικα μου χρονια ερχονταν μαμαδες και κυριως γιαγιαδες στα διαλλειματα και ταιζαν τα καμαρια τους...Και να ηταν και τιποτα λιγοφαγα εκεινα τα ερμααααα...Κατι μπουληδες ηταν συνηθως, θρεφταρακια..Razz Razz Razz Razz 

593το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:42 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:

οχι ετσι γινεται στο νηπιο. Στο δημοτικο μας ξέρουμε οτι η διευθυντρια βάζει σε ολες τις εκδρομες 1-2 ευρώ το εισητηριο πανω. Ειναι εις γνώσιν μας. Τα λεφτα αυτα τα χρησιμοποιει για παιδια που δεν εχουν να πανε εκδρομή ή δεν έχουν να γοράσουν τα απαραίτητα υλικά. πας λοιπον και λες στην δασκαλα οτι ''εγω δεν μπορω ειμαι ανεργη'' και με απολυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα ρυθμίζεται το θέμα και δεν το μαθαίνει και κανένας. εχουμ διευθυντρια τζιμανι. και οτι λεφτα περισσέψουν απο αυτά κα΄νεις στο σχολείο δειάφορα. παρτυ, πληρώνει τοιχογραφίες και τετοια. Συν οτι μας λεέι οτι οποιος εχει την παραμικρή αμφιβολία για το τι γένονται τα λεφτά (δεν έχει κανένας ήταν και πρωην πρωτάθλητρια σε ζόρικο αθλημα Razz Laughing ) εχουμε τις αποδείξεις στην διάθεση μας. Εκτος απο τα ονοματα των παιδιων που βοηθηθηκαν. επισης στα αδερφια πληρωνει μονο το ενα.
Απειρα λαϊκ στην διαυθυντρια!!!! (Αφου εχει και νταν σε ζορικο αθλημα..)Laughing Laughing 

594το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:46 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι. Σιγα μην παω και της πω εγω 50 κιλα οτι δεν σε πιστευω. θα με χωρισει σε 4 κομματια. Αστο να παει στο διαλα για 2 ευρω. Laughing 

595το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 9:52 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:ε ναι. Σιγα μην παω και της πω εγω 50 κιλα οτι δεν σε πιστευω. θα με χωρισει σε 4 κομματια. Αστο να παει στο διαλα για 2 ευρω. Laughing 
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτο ειναι το παν! ΝΑ τα δινεις με την...καρδια σου!!Laughing Laughing Laughing Laughing 

596το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 10:07 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Ασε και εχω και ενα θεματακι με την ολιγοφαγια της μικρης..Δεν τρωει τιποτα..Αθικτο το φερνει το σαντουιτσακι...Λες αμα παω στο διαλλειμα με αυγουλακι να με χ@σουν οι δασκαλες;;;Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Παντως περα απο την πλακα, στα δικα μου χρονια ερχονταν μαμαδες και κυριως γιαγιαδες στα διαλλειματα και ταιζαν τα καμαρια τους...Και να ηταν και τιποτα λιγοφαγα εκεινα τα ερμααααα...Κατι μπουληδες ηταν συνηθως, θρεφταρακια..Razz Razz Razz Razz 
λοιπον ξέρεις τι πιστεύω έγω? Οτι οσες μαμάδες είχμα μια άσχημη μπειρία με εγκυμοσύνη ,με παιδιά κλπ ειμαστε λιγο πιο μουρλές απο τις άλλες. Στο πρωτοπαιδι ήμουν πραγματικα πολυ χαλαρή σαν μαμά οσο ήταν μωρό. οσο μεγαλωνε και ειχα παθει τις ατυχιες γινόμουν πιο τρελη με την ασφαλεια του, με το φαγητο του, με οτιδηποτε. Ετσι και εγω στο σχολείο, σε εκδρομές φοβόμουν παρα πολυ. αργουσε το πουλμαν 5 λεπτα και ημουν ετοιμη να παρω το αυτοκινητο να παω να τους βρω. ειμαι αρκετα υπερβολικη. και κανω κακο στα παιδια με τις υστεριες μου. κατεβαζουν το ποδι απο το πεζοδρομιο και με ακουει ολη η περιοχη. Που στην αρχη δεν το ειχα. Δεν ξερω συμφωνεις?

597το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 10:14 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:]
λοιπον ξέρεις τι πιστεύω έγω? Οτι οσες μαμάδες είχμα μια άσχημη μπειρία με εγκυμοσύνη ,με παιδιά κλπ ειμαστε λιγο πιο μουρλές απο τις άλλες. Στο πρωτοπαιδι ήμουν πραγματικα πολυ χαλαρή σαν μαμά οσο ήταν μωρό. οσο μεγαλωνε και ειχα παθει τις ατυχιες γινόμουν πιο τρελη με την ασφαλεια του, με το φαγητο του, με οτιδηποτε. Ετσι και εγω στο σχολείο, σε εκδρομές φοβόμουν παρα πολυ. αργουσε το πουλμαν 5 λεπτα και ημουν ετοιμη να παρω το αυτοκινητο να παω να τους βρω. ειμαι αρκετα υπερβολικη. και κανω κακο στα παιδια με τις υστεριες μου. κατεβαζουν το ποδι απο το πεζοδρομιο και με ακουει ολη η περιοχη. Που στην αρχη δεν το ειχα. Δεν ξερω συμφωνεις?
ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΑΣΟΥ!!!! ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΟΝΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;; ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 585182 

598το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 10:20 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν συμφωνω "καθολου' οπως φαινεται......Laughing Laughing Laughing Laughing 

Δε μπορω να διανοηθω καν οτι θα ειναι καπου αλλου μονο του το παιδι...Δεν ξερω αν φταιει η κακη εμπειρια με το αλλο παιδι, δεν θα το μαθω ποτε αυτο, δεν ξερω αν τελικα καταφερω να αποκτησω αλλο παιδι αν θα γινω διαφορετικη, ξερω μονο αυτο που νιωθω και ειναι υπερβολικος φοβος...Και φυσικα γνωριζω οτι δεν πρεπει να τον δειχνω στο παιδι, οτι ειναι τρελα υπερβολικη με ο,τι το αφορα, αλλα.............ειναι και τα χροναι τωρα περιεργα ρε ede......Εγω δε θυμαμαι τοτε παλια οταν ημουν δημοτικο, νηπιο κλπ ουτε πολλες πολλες απαγωγες παιδιων, ουτε πολλα πολλα ατυχηματα με εκδρομικα (κουφια η ωρα...)...Αλλα χρονια...

599το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 10:21 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααααααα καλα δεν περνεις τα χαπακι απου λεγαμε? στην πρωτη δημοτικου αγαπητη και σε ολο το δημοτικο τα παιδακια βάση εγκυκλίου πάνε μια φορα τον μην αεκδρομή με ΠΟΥΛΜΑΝ. Σε θεατρο, σε πατητηρια, σε οτι μλκια θες. Και εσυ μανα εισαι στο σπιτι. Και σου λενε 2 θα ερθει το πουλμαν. και ειναι 2.20 και το πουλμαν δεν ερχεται, και βρεχει καταρακτωδώς................................
Στο νηπιο οι εκδρομες ειναι λιγοτερες. αλλα και παλι μανα δες δεν πανε. Εκτος απο 2-3 που ειναι και καλα συνοδοι και βοηθουν την δασκαλα. Δεν χρειαζεται να πω οτι ημουν συνοδος ετσι ?

600το " cafe" μας #2# - Σελίδα 24 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 10:25 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:αααααααααα καλα δεν περνεις τα χαπακι απου λεγαμε? στην πρωτη δημοτικου αγαπητη και σε ολο το δημοτικο τα παιδακια  βάση εγκυκλίου πάνε μια φορα τον μην αεκδρομή με ΠΟΥΛΜΑΝ. Σε θεατρο, σε πατητηρια, σε οτι μλκια θες. Και εσυ μανα εισαι στο σπιτι. Και σου λενε 2 θα ερθει το πουλμαν. και ειναι 2.20 και το πουλμαν δεν ερχεται, και βρεχει καταρακτωδώς................................
Στο νηπιο οι εκδρομες ειναι λιγοτερες. αλλα και παλι μανα δες δεν πανε. Εκτος απο 2-3 που ειναι και καλα συνοδοι και βοηθουν την δασκαλα. Δεν χρειαζεται να πω οτι ημουν συνοδος ετσι ?

Εννοειται θα ειμαι συνοδος και αμα δε με θελουν θα ειμαι απο πισω με το αυτοκινητο..Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Ακου 2:20 και ακομα να φανει το πουλμαν.....Θες να γινω καρδιακια αποψε;;;;;;;;;;;;; μπιτς!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις