251 Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 11:09 am
maria17
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΣΥΓΝΩΜΗ κ από εμένα!!!!EDE κατηγόρησε εμένα απόψε...αλλά αύριο το πρωί να βρεις άλλη.οκ????φιλάκια πολλά κ καλό βράδυ σε όλες πάω να ετοιμαστώ να πάω ΠΆΟΛΑ!!!!ede έγραψε:εγω σε πηρα στο λαιμο μου να το ξερεις. Οκ σε πηρε η μπαλα και θα παρει και αλλους. Ασε τον χαρτη μια φορα μια την εβγαζε οτι ηταν στην Βουλγαρια. παραδεχομαι το λαθος μου αλλα κριμα.............βρηκαμε νωρις οτι δεν εισαι εσυ. Πλακα ειχε. next please:lol: Ποια να κατηγορήσω απόψε???????krist rainbow έγραψε:Λοιπόν, 1ον, τωρα καταλαβα τι παίζει, και οτι χτες με κοροιδευατε μπροστα στα μουτρα μου Τελως παντων.. Δεν παρεξηγω γιατι τα εχω περασει κι εγω με fake σε αλλο φορουμ που μου ειχε κανει την ζωη πατίνι και σας καταλαβαίνω
2ον θα μου εξηγησει καμια που ειναι αυτος ο χαρτης; Δεν ξερω γιατι δεν με βγαζει απο Χανιά, αλλά εκει μενω. Και σπουδαζω Ρεθυμνο. Δεν ξερω πως στο καλο να σας πεισω γι' αυτο
3ον, γραφτηκα τον Απριλη του ΄13 ή καπου εκει, δεν θυμαμαι. Δεν εμπαινα για αρκετο καιρο γιατι ειχα τρεξιματα και το ειχα ξεχασει και μπηκα τωρα τελευταια και το 1ο πραγμα που εκανα ηταν να δω αν ειχαν απαντησει σε παλιότερα θέματα μου. Και απαντησα σε αυτα που ειχαν απαντησει τοτε, γι' αυτο και ειναι ανεβασμενα παλια θεματα.
4ον, εχετε δικιο για την ιστορια με την μαμα μου, ειναι πολυ μελό. Και αισθανομαι ασχημα γιατι πραγματικα δεν ειμαι καθόλου ετσι κανονικά, απλά έτσι είδα πως ηταν το ολο κλιμα στο φορουμ και πως ολες σχεδον ετσι έγραφαν, οπότε ήθελα να μπω στο κλίμα και να ενταχθω με αυτον τον τροπο. Λαθος μου. Δεν ειναι ψεμα όμως η ιστορια, αν και δεν ειναι κατι φοβερο όπως ειπατε ( αν και από την μερια της μαμας μου και της καθε μαμας, ειναι). Φυσικα δεν ειστε υποχρεωμενες να με πιστεψετε γι' αυτό.
Συγγνωμη για το spam απλά δεν είναι ωραίο να σε κατηγορούν για κάτι που δεν είσαι.
Α, και όπως είπε μια κοπελα, εχω το blog μου στο προφιλ μου, αν αυτο σας πειθει για κατι, δεν ξερω.