Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

626το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:10 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
margdimitra έγραψε:Και εγω απορω πως τα αφήνουν...
Τόσο μοντέρνοι είναι τελικα?
Σου λέω ένιωθα ο βλάκας της υπόθεσης... Άσε δε που δεν είχα και τι να πω με τους οικοδεσπότες, δεν ήταν βλέπεις και άτομα που θα επέλεγα για παρέα.
Δεν την ξαναπατάω και φυσικά δεν καλώ και σε πάρτυ. Να μου τα φεσώσουν τα πιτσιρίκια?
αααααα δεν καταλαβες καλα. Εγω σε παρτυ που εχω κανει τονιζω οτι θα πρεπει να ειναι καποιος που συνοδευει το παιδι. και ξεκαθαριζω τι δεν μπορω να προσεχω αλλα εκτος απο τα δικα μου. Μιλημενα ξηγημενα.
Ουφ!! Τι προβληματα....
Μια τουρτιτσα στο νηπιο να κοψουν και ...."απο δω παν κι αλλοι"..Δεν εχει παρτυ στο σπιτι...
μην το λες και εγω αυτο ελεγα. Αλλα οταν φτανει η ωρα μου το ζηταει πολυ επιμονα. Τωρα θελει να καλεσει παλι τα παιδακια στα γενεθλια του και μου εχει κανει πλανο, προσκλησεις και ενα σωρο βλακειες. Ασε που ολα αυτα ειναι λεφτα παιδια. Δεν ειναι μια τουρτιτσα. Βαλε  τις κοτες, βαλε τα μουλικα ................
οου σιτ/....

627το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:12 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:Οκ..δεν θα κοιμηθω αποψε....
Θα καθαρισω τη φαρμα, θα παιξω το αγαπημενο hidden chronicles, λιγο pet rescue...
Ε που θα παει;;; θα ξημερωσει...Τι στο καλο...
Θες να σε πω και για την κατασκηνωση ?
Πω πωωω το ειχα ξεχασει αυτο...Δεν πηγα ποτε κατασκηνωση και το θεωρω δεδομενο οτι ουτε τη μικρη θα στειλω ποτε...Ειδικα σε θαλασσα....
κατα βαθος οχι και πολυ βαθος εξω εξω δεν θελω ουτε εγω. με ενοχλει ομως που δεν θελει αυτος.Shocked Στους προσκοπους πηγαν κατασκηνωση και ηταν ανενδοτος. θα μου πεις αν ηθελε να παει θα πηγαινε? ΟΧΙ. Αλλα φοβαμαι οτι τον εβαλα στο βρακι μου και τον εχω κανει χεστη και μαμακιαRolling Eyes 

628το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:12 pm

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Α ναι μόνο έτσι.
Ωχ,,, και θα ξαναξεκοινησουν τα πάρτυ και οι ιώσεις...για τη σεζόν.

629το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:13 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Θα καθαρισω τη φαρμα, θα παιξω το αγαπημενο hidden chronicles, λιγο pet rescue...
Πω πωωω το ειχα ξεχασει αυτο...Δεν πηγα ποτε κατασκηνωση και το θεωρω δεδομενο οτι ουτε τη μικρη θα στειλω ποτε...Ειδικα σε θαλασσα....
κατα βαθος οχι και πολυ βαθος εξω εξω δεν θελω ουτε εγω. με ενοχλει ομως που δεν θελει αυτος.Shocked Στους προσκοπους πηγαν κατασκηνωση και ηταν ανενδοτος. θα μου πεις αν ηθελε να παει θα πηγαινε? ΟΧΙ. Αλλα φοβαμαι οτι τον εβαλα στο βρακι μου και τον εχω κανει χεστη και μαμακιαRolling Eyes 
ασε μωρε 7 χρονων παιδι...Ας ειναι και χεστης και μαμακιας...

630το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:17 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
οχι λες ε? Να μου πεις ΄΄του χεστη η μανα χαίρεται και του ανδριωμένου κλαίει''

631το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:18 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Δεν την ηξερα αυτη την παροιμια!!!!!!!!!!!!! χεεεεστηηηςςςς και παλι χεεεστηηηηςςςςLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

632το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:20 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Δεν την ηξερα αυτη την παροιμια!!!!!!!!!!!!! χεεεεστηηηςςςς και παλι χεεεστηηηηςςςςLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
μα ειναι δυνατον? ειναι πολυ γνωστη. Laughing Laughing Laughing Laughing Σοφος ο λαος.

633το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:23 pm

margdimitra

margdimitra
Laughing 

Ούτε εγω την ήξερα!

634το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:24 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

μα ειναι δυνατον? ειναι πολυ γνωστη. Laughing Laughing Laughing Laughing Σοφος ο λαος.
Που μαρι ειναι πολυ γνωστη;;; Στον κοσμο που εσυ εισαι 25αρα και δεν ξερεις και τους καομα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

635το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:30 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Που μαρι ειναι πολυ γνωστη;;; Στον κοσμο που εσυ εισαι 25αρα και δεν ξερεις και τους καομα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ναι σε αυτον. Razz Σου ειπα την ιστορια με την ΄΄καρυατιδα΄΄ εεεε? Το περασμενο σκ ειχα υφος σαν απο ''εξωφυλλο της vogue''Razz Razz Razz ................παλι μεδουσα εφυγα ομως. πως το εξηγεις?Laughing Laughing Laughing Laughing μαλλον το νεαρο της ηλικιας θα φταει και ειμαι ακρατητη..................Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

636το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:36 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

ναι σε αυτον. Razz Σου ειπα την ιστορια με την ΄΄καρυατιδα΄΄ εεεε? Το περασμενο σκ ειχα υφος  σαν απο ''εξωφυλλο της vogue''Razz Razz Razz ................παλι μεδουσα εφυγα ομως. πως το εξηγεις?Laughing Laughing Laughing Laughing μαλλον το νεαρο της ηλικιας θα φταει και ειμαι ακρατητη..................Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Αυτο ή με τον αερα εφυγε το στοκαρισμα και φανηκε η ......αληθινη καλλονη σου...

637το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:41 pm

margdimitra

margdimitra
Το "καομά" καλέ τι είναι?

638το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:42 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

ναι σε αυτον. Razz Σου ειπα την ιστορια με την ΄΄καρυατιδα΄΄ εεεε? Το περασμενο σκ ειχα υφος  σαν απο ''εξωφυλλο της vogue''Razz Razz Razz ................παλι μεδουσα εφυγα ομως. πως το εξηγεις?Laughing Laughing Laughing Laughing μαλλον το νεαρο της ηλικιας θα φταει και ειμαι ακρατητη..................Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Αυτο ή με τον αερα εφυγε το στοκαρισμα και φανηκε η ......αληθινη καλλονη σου...

οχι δεν φευγει το στοκαρισμα . Λιωνει το ατιμο. Μηπως να χρησιμοποιω βαφή σπρευ για τα κάγκελα?

639το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:43 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Το "καομά" καλέ τι είναι?
δεν ξερεις μικρακι μου και εσυ? Αντε μη σε στειλω που ελεγε και η μανα μου. Razz 

640το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:46 pm

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
δεν ξερεις μικρακι μου και εσυ? Αντε μη σε στειλω που ελεγε και η μανα μου. Razz 
Λέγε μαρή τι είναι!

641το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:47 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:
Λέγε μαρή τι είναι!  
να γυρισεις σελιδα να δεις. οριστε μας. Ποσο εισαι κυρα μου? Ηλικια. μετα το 90?

642το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:52 pm

margdimitra

margdimitra
Άτιμη γυναίκα. Σιγά μη γυρίσω και σελίδα. Razz 
Κάποια θα ξέρει να το μαρτυρήσει.

Αύριο Κυριακή τι κάνουμε? Πως περνά η μέρα πάλι?
Ουφ...

643το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 12:59 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε παω γιατι αυριο εχουμε και να παμε εκκλησια. .......ε ρε τι θα γινει παλι με την λαμπαδα. Ποιο μαλλι θα λαμπαδιασει................

644το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Κυρ Σεπ 22, 2013 12:40 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!!
Τιεγινε παλι και δεν πηρα χαμπαρι;;;για μια που θελει γυαλια και παιρνει χαπακια ειδα!!που να μπω να δω καλε να ενημερωθω η γυναικα;;
λοιπον εγω τα παρτυ τα θελω παρα πολυ..με μαμαδες φυσικα!!
Και για την κατασκηνωση ειμαι υπερ σε αυτη που πηγα εγω και ειναι 10 χιολιομετρα απο το σπιτι μου..

645το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Κυρ Σεπ 22, 2013 1:15 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καααααααααα -ληηηηηηηηηηηη-μεεεεεεεεεεεεεε-ραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααατο " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 654316 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 654316 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 654316 

646το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Κυρ Σεπ 22, 2013 1:39 am

iouliana

iouliana
καλημέρα κορίτσια!!

647το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Κυρ Σεπ 22, 2013 1:44 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!

καλημερα!!!πως πας ιουλιανα μου με το νινι σου;;

Τι ωραια δροσουλα που εχει σημερα!!

648το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Κυρ Σεπ 22, 2013 2:12 am

iouliana

iouliana
demaki88 έγραψε:

καλα ειμαι, αν και με επιασε η μεση και περπαταω σαν την κουτση!
εσυ τωρα λογικα πρεπει να φουσκωσες πολυ, τις δουλειες του σπιτιου μονη σου τις κανεις?

649το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Κυρ Σεπ 22, 2013 2:27 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:
demaki88 έγραψε:

καλα ειμαι, αν και με επιασε η μεση και περπαταω σαν την κουτση!
εσυ τωρα λογικα πρεπει να φουσκωσες πολυ, τις δουλειες του σπιτιου μονη σου τις κανεις?
φουσκωσα ναι..
Τις κανω ιουλιανα δεν γινεται αλλιως,θα μας φαει βρωμα.ηρθε και η πεθερα μου την πεμπτη μου εκανε γενικη στην κουζινα γιατι ηθελα να τα βγαλω ολα απο τα ντουλαπια και να τα εκανε αυτη..χθες εκανα την ντουλαπα των παιδιων και σιγα σιγα να κανω γενικη σε ολο το σπιτι αλλα ευτυχως για τα δυσκολα θα ερχεται η πεθερα μου.αλλα γενικα τις δουλειες και στις προηγουμενες και τωρα μονη μου τα κανω.
η μεση και εμενα χθες με πονουσε ισως επειδη αλλαζει και ο καιρος,ανοιγει και η λεκανη..
εγω απο παιδι ειχα θεμα με την μεση να με ποναει οποτε δεν το πολυδεινω σημασια,τον ανεχομαι τον πονο..

650το " cafe" μας #2# - Σελίδα 26 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Κυρ Σεπ 22, 2013 3:00 am

iouliana

iouliana
και εγω εχω προβλημα στην σπονδυλικη στηλη και επειδη τωρα δεν μπορω να κανω πολυ γυμναστικη επιδεινωνεται αλλα το αντεχω, απλα γκρινιαζω...

τις δουλειες τις κανω μονη εκτος απο σκουπισμα -σφουγγαρισμα που τα κανει ο αντρας μου κια γενικα με βοηθαει πολυ αλλα ειναι μεγαλο σπιτι και εχουμε και κηπο που επισης φροντιζει, σκεφτομαι να παρω γυναικα για τη γενικη πριν στρωσω τα χαλια και κανα δυο φορες ακομη πριν γεννησω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις