Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

801το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:19 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
ede έγραψε:τωρα πες μου αν αυτη δεν ελεγε ψέματα και ηταν αληθεια. οτι λεγεται ετσι ,οτι μενει σε νησι ,ο γκομενος ταδε και τρελος του χωριου . θα ειχε προβλημα αν το διαβαζε καποιος απο εκει ή οχι?
Φυσικά και θα είχε πρόβλημα. Αλλά ξέρεις κατι? Δεν θα το καταλάβαινε ούτε κι αυτό. Εγώ γι αυτό δεν δίνω προσωπικά μου στοιχεία. YOY NEVER KNOW!!!!

Αχ πως τα λέω το άτιμο!!!!
βρε σε εμενα το λες? Εγω τρεμω. Ασε με τον καθε τρελο που κυκλοφορει. και παλι θεωρω οτι αν και ''πειραγμενα'' μου εχουν ξεφυγει πολλα.Wink 

802το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:21 am

roodie

roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:
roodie έγραψε:
ede έγραψε:τωρα πες μου αν αυτη δεν ελεγε ψέματα και ηταν αληθεια. οτι λεγεται ετσι ,οτι μενει σε νησι ,ο γκομενος ταδε και τρελος του χωριου . θα ειχε προβλημα αν το διαβαζε καποιος απο εκει ή οχι?
Φυσικά και θα είχε πρόβλημα. Αλλά ξέρεις κατι? Δεν θα το καταλάβαινε ούτε κι αυτό. Εγώ γι αυτό δεν δίνω προσωπικά μου στοιχεία. YOY NEVER KNOW!!!!

βρε σε εμενα το λες? Εγω τρεμω. Ασε με τον καθε τρελο που κυκλοφορει. και παλι θεωρω οτι αν και ''πειραγμενα'' μου εχουν ξεφυγει πολλα.Wink 
Εγώ δεν τα λέω ούτε πειραγμένα. Απλά δεν λέω κάτι.... Δεν βρίσκω λόγο να λέω ανακρίβειες!!!!

803το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:26 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μα εγω δεν μιλάω μονο για αυτές που υποψιάζομαι εγκυμοσυνη και απλα δεν δέχονται άλλη γνώμη.υπαρχουν αρκετές που θέτουν ενα ερώτημα άσχετο και ρωτάνε γνώμες και μετα δεν ξαναμπαίνουν.και πραγματικα δεν νομιζω να ειναι όλες τρολ.απλα μου δίνουν την εντύπωση οτι βαριούνται μετα να ασχοληθούν.ασχετο αλλα κι εγω σημερα την σκέφτηκα την αναμπέλ.τι να κάνει αυτη η ψυχή;

804το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:26 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον για την συναντηση εγω κυριακη δεν μπορω γιατι τις κυριακες που φευγει ο αντρας μου απο εδω φευγει βραδυ.εκτως αν μπορεσει και παρει το φορτιο του πεθερου μου που τοτε ναι ετσι γινετε.
οσο αφορα τα τρολ τωρα!
ede οποις εχει την μυγα μυγιαζετε λενε,ομως αν εχεις δει και παλιοτερα σχολια μου δεν ειπα χθες για πρωτη φορα οτι υπαρχει αναμεσα μας τρολ,ομως και πιο παλια.τωρα αν εσυ νομιζεις οτι το ειπα για σενα για την διαφωνια χθες μονο και μονο κανεις λαθος.δεν θα ελεγα καποιον τρολ επειδη δεν συμφωνω μαζι του(και αλλες φορες εχουμε διαφωνισει και με σενα και με αλλες,δεν τις ειπα τρολ).

προσωπικα εγω θεωρω οτι καποος ειναι τρολ οταν πλαθει ιστοριες και επειτα τις ξεχναει και τις λεει διαφοροποιημενες!!!!ο ψευτης παντα ξεχναει τι λεει!!
ωστοσο δεν με ενοχλει καποια να την λενε μαρια και να πει οτι την λενε κατερινα,να ειναι απο αθηνα και να πει τρικαλα,θελει να κρυφτει και καλα κανει θα εχει τους λογους της.το να το παιζει καποια δηθεν  και να λεει οτι εζησε αυτο ετσι και αργοτερα να λεει οτι το εζησε αλλιως αυτο για μενα ειναι τρολ!!ε αμα ειναι να πεις μια ψευτικη ιστορια την οποια δεν την εζησες μην την λες καθολου.τι νοημα εχει??ετσι για να πεις κατι??και αλλα που βλεπω και μετα τα εχω δει να ειναι αλλιως.αυτα λοιπον ειναι για μενα τρολ!!

805το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:32 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:ααααααα και επειδη δεν εχω την φημη της χαζης ξερω για ποιον χτυπαει η καμπανα. αλλα τα τρολακια δεν τα γνωριζει κανεις ετσι δεν ειναι? Εγω λοιπον συναντηθηκα με  μια κοπελα  . Ημουν και με τα τρια παιδια μου. Μπορει λοιπον να επιβεβαιωσει αν ημουν ενα 20χρονο που λεει ψεμματα ως προς τα παιδια της ,αν ημουν ξανθια με γαλανο  ματι και κατι τελειως διαφορετικο απο αυταο που εχω πει εδω. Ουτε σε εκεινη εδωσα λεπτομερειες. ναι. Δεν βγηκα για καφε μαζι της. Και παλι ο λογος ειναι οτι ειμαι καχυποπτη ,πρανοικη και υστερω και ευκολα σουρτα φερτα δεν κανω.Συγνωμη.Razz Razz Laughing Laughing
Και εσύ είσαι troll? Αποκαλύφθηκες.Cool 

Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπες σε άλλο σου ποστ για τις συναντήσεις.

Μόλις σκότωσα και ένα κουνούπι!

806το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:33 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
ede έγραψε:
roodie έγραψε:

Εγώ δεν τα λέω ούτε πειραγμένα. Απλά δεν λέω κάτι.... Δεν βρίσκω λόγο να λέω ανακρίβειες!!!!
ε καλα και εσυ . αν κανεις τον γειτονα γειτονισσα και τον ξαερφο συμπεθερο δεν εγινε και κατι. εμενα με νιαζει μην τα διαβασει η γυναικα του ξαδερφου και βρει ........ομοιτητες που μπορει να δημιουργησουν θεματα. Δεν ειπαμε να λες αλλα για αλλα. αυτο ειναι αλλου παππα ..............

807το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:37 am

margdimitra

margdimitra
Ωραία συζήτηση έχετε ξεκινήσει.
Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρουν καθόλου οι τόσο προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή της καθεμιάς. Ούτε καν με τις γνωστές μου δε συζητάμε τέτοια θέματα, πόσο μάλλον να βγω να τα λέω στο διαδίκτυο.
Είναι θέμα χαρακτήρα. Και να έρθεις να μου μιλήσεις για τέτοια ζητήματα στο κόβω.
Βαριέμαι. Και ας μην αρέσει αυτό στις πολυλογούδες.

Ντεμάκι κάτσε στα αυγά σου να γεννήσεις και μετά κατεβαίνεις Αθήνα. Και στείλε πμ όταν κατέβεις να περάσεις και από μένα. Φέρε και την πιτσιρικοκατάσταση.το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 215994  Θα καλοπεράσουμε.

808το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα εγω ουτε αυτο θεωρω τρολαρισμα. Τρολ θεωρω αυτον που ερχεται εδω μονο και μονο ιγα να τα κανει μπαχαλο. Που λεει οτι το φεγγαρι ειναι νησι και τεοια κουλα ιγα να προκαλεσει ανασταωση. Που βριζει και τετοια. Τωρα αν καποια καποιος θελει να πει μια ιστορια για να εντυπωσιασει, για να ειναι μεσα στην κουβεντα, μια ιστορια που ακουσε και την εκανε δικη του μια σιτορι απου ειναι δικη του αλλα εμτα δεν θελει να το παραθεχτει δεν ειναι τρολαρισμα. Δεν προκαλει χαμο.

809το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:40 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:αααα εγω ουτε αυτο θεωρω τρολαρισμα. Τρολ θεωρω αυτον που ερχεται εδω μονο και μονο ιγα να τα κανει μπαχαλο. Που λεει οτι το φεγγαρι ειναι νησι και τεοια κουλα ιγα να προκαλεσει ανασταωση. Που βριζει και τετοια. Τωρα αν καποια καποιος θελει να πει μια ιστορια για να εντυπωσιασει, για να ειναι μεσα στην κουβεντα, μια ιστορια που ακουσε και την εκανε δικη του μια σιτορι απου ειναι δικη του αλλα εμτα δεν θελει να το παραθεχτει δεν ειναι τρολαρισμα. Δεν προκαλει χαμο.
Προτιμώ πάντως τα τρολ από τις αρλούμπες που γράφει κάποιος και τις πιστεύει κιόλας. Δεν μπορώ ρε παιδί μου τις φαντασμένες και τις ονειροπαρμένες. Τι να κάνουμε?

810το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:40 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο τιο ΄΄ιγα΄΄ με σκοτωσε. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

811το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:41 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:αααα εγω ουτε αυτο θεωρω τρολαρισμα. Τρολ θεωρω αυτον που ερχεται εδω μονο και μονο ιγα να τα κανει μπαχαλο. Που λεει οτι το φεγγαρι ειναι νησι και τεοια κουλα ιγα να προκαλεσει ανασταωση. Που βριζει και τετοια. Τωρα αν καποια καποιος θελει να πει μια ιστορια για να εντυπωσιασει, για να ειναι μεσα στην κουβεντα, μια ιστορια που ακουσε και την εκανε δικη του μια σιτορι απου ειναι δικη του αλλα εμτα δεν θελει να το παραθεχτει δεν ειναι τρολαρισμα. Δεν προκαλει χαμο.
Προτιμώ πάντως τα τρολ από τις αρλούμπες που γράφει κάποιος και τις πιστεύει κιόλας. Δεν μπορώ ρε παιδί μου τις φαντασμένες και τις ονειροπαρμένες. Τι να κάνουμε?
επισης αλλο το'' φαντασμενη''.Laughing Laughing Laughing Laughing Φαντασμενη μπορει να εισαι ακομα και οταν λες αληθειες.

812το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:46 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
επισης αλλο το'' φαντασμενη''.Laughing Laughing Laughing Laughing Φαντασμενη μπορει να εισαι ακομα και οταν λες αληθειες.[/quote]
Όχι ede ψηλομύτα λέγεσαι αν λες αλήθειες Laughing . Δεν τολμάμε και να μιλήσουμε ρε παιδί μου.
Laughing Laughing Laughing  Όλα μπορεί να παρεξηγηθούν.
Κάπου δε διάβασα μια κοπέλα που έλεγε ότι ντρέπεται να φέρει καθαρίστρια? Εδώ φοβάσαι και τη σκια σου μη σε χαρακτηρίσει κάπως.

813το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:52 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προσωπικα οτι και να λεει η καθεμια ειναι θεμα της. Αληθεις? Ψεμματα? Οκ. Σε απροσωπο φορουμε εισαι. δεν θα κουμπαριασεις και με καμια. περνα καλα με τα ψεμματα τις αληθεις της αλλης? τι με κοβει.Σιγα. Αντε και της τσακωσες? Τι εγινε? Θα της κανεις τα μουτρα κρεας μεσα απο την οθονη.Razz Razz Razz Razz Razz Razz Ουτως ή αλλως ολες μας εχουμε πει κατι σήμερα και αυριο λεγαμε αλλο. Είτε ηταν αποψη έιτε οτι θες. σιγα τα ωα.

814το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 10:53 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
επισης αλλο το'' φαντασμενη''.Laughing Laughing Laughing Laughing Φαντασμενη μπορει να εισαι ακομα και οταν λες αληθειες.
Όχι ede ψηλομύτα λέγεσαι αν λες αλήθειες Laughing .  Δεν τολμάμε και να μιλήσουμε ρε παιδί μου.
Laughing Laughing Laughing  Όλα μπορεί να παρεξηγηθούν.
Κάπου δε διάβασα μια κοπέλα που έλεγε ότι ντρέπεται να φέρει καθαρίστρια? Εδώ φοβάσαι και τη σκια σου μη σε χαρακτηρίσει κάπως.
[/quote]ε ας φερει καθραιστρια και ας πει οτι τα καθαρισε η μανα της.Razz Razz Razz 

815το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:00 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και παω να δω τηλεοραση. Εχει τιποτα η τσαμπα θα παω και μετα θα ξαναρθω εδω?Laughing Laughing 

816το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:02 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τωρα εχει το καλυτερο... "μπομπ σφουγγαρακι"!

817το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:04 am

margdimitra

margdimitra
Πριν καμιά βδομάδα ξαγρύπνησα και προσπαθούσα να δω τηλεόραση να αδειάσει το κεφάλι μου.
Το ένα έδειχνε για μια καμήλα με το καμηλάκι της, το άλλο φόνους, το άλλο κανάλι παιδεραστές και απαγωγείς. Έλεος. Προτιμώ τον ανεγκέφαλο μπομπ σφουγγαράκι τελικά.

818το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:25 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Τωρα εχει το καλυτερο... "μπομπ σφουγγαρακι"!
τα εβγαλα αυτα. Νικελοντεον και σμαιλ δεν υπαρχουν πια. Το καλοκαιρι παλι ου θα κλεισουν τα σχολεια. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

819το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:32 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιιιιιιι...πως τολμησες?????? Εμενα βλεπουν μπομπ και μολις τελειωσει πανε για υπνο (τα μεγαλα που εχουν σχολειο..)
Στανταρ το μεσημερι χαλαρωνουν με τσαμ τσαμ..πριν ξεκινησουν διαβασμα..

820το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:48 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Ιιιιιιι...πως τολμησες??????  Εμενα βλεπουν μπομπ και μολις τελειωσει πανε για υπνο (τα μεγαλα που εχουν σχολειο..)
Στανταρ το μεσημερι χαλαρωνουν με τσαμ τσαμ..πριν ξεκινησουν διαβασμα..
πρωτον δεν βλεπαμε τιποτα αλλο εκτος απο νικελοντεον. 2ον. ακουγαν την μουσικη απο τον μπομπ και δεν ξερω τι αλλα και δεν ετρωγαν ή ξεπετασουσε τα διαβασματα του και 3ον θεωρω το 90% του προγραμματος εντελως ανουσιο και ακαταλληλο για παιδια. ειδικα ο τσαμ τσαμ και ο μπομπ πιστευω οτι τα αποχαυνωνει και τα χαζευει εντελως. ποιο ηλιθια καρτουν δεν πρεπει να εχουν βγει και ποτε.Ασε που ο μεγαλος μου ελγε κατι κουλες ασυναρτησιες με πυρηνες και βρωμερα μανιταρια που φυτρωνουν στα χεριαShocked Shocked Shocked Στοπ λοιπον.

821το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 12:18 pm

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνω οτι τα περισσότερα παιδικά ειναι ακατάλληλα.καταρχας το τσαμ τσαμ ειναι σιχαμερο.μιλαει ολο για βρώμιες και δεν προσφέρει τιποτα.αλλα και τα περισσότερα ειναι χάλια.ολο επιθετικότητα βγάζουν με ξύλο και τέρατα.τα πιο ωραια και ακίνδυνα τα βάζει το νικελοντεον το πρωι μεχρι τις 10-10:30 αλλα δυστυχως ειναι στο σχολείο εκεινη την ώρα.

822το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 12:59 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχ ναι τωρα που το λες παλι κατι βρωμοτουαλετες πρεπει να ειχε σημερα ο τσαμ τσαμ...τα δικα μου τρωγανε το ψαρακι τους και το βλεπανε!!Rolling Eyes Rolling Eyes 
Εμενα ευτυχως ο μεγαλος ειναι απο φυσικου του συνεπης και προτρεπει και την αδελφη του πετωντας ατακες του στυλ "τωρα θα δουμε τον τσαμ τσαμ και ΜΟΛΙΣ τελειωσει θα διαβασουμε..εχεις πολλα για αυριο πρεπει να αρχισεις ΤΩΡΑ!!" και για να συμπληρωσω η αδελφη του παει νηπιαγωγειοShocked Shocked Shocked 

823το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:16 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!!
Αυτα τα παιδικα καναλια τα μισω!!!!καθοντε οι μικρες μπροστα στην τηλεοραση και δεν μας αφηνουν να δουμε τιποτα!!και μονο αηδίες εχει!!

824το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:28 pm

iouliana

iouliana
Kαλημέρα κοριτσια!

τι κανετε?
ειδα κατι στα πεταχτα που λεγατε για την ανωνυμια κτλ
εμενα μου φιανεται πολυ πιο περιεργο να ανεβαζεις στο fb χιλιες δυο φωτο παρα να μιλας εδω για πραγματα που πιθανον να σε απασχολουν
αλλωστε αυτοι/αυτες που μπορει ναλενε ανατριχαστικες λεπτομερειες για τη ζωη τους ειναι ατομα που το ιδιο θα εκαναν παντου δηλ. θα τις γνωριζες μεσα σε μια παρεα και σε λιγο θα αρχιζαν να σου λενε για τη σεξουαλικη τους ζωη

δε ξερω, δε θεωρω οτι εχω κατι να κρυψω για να λεω οτι επαγγελομαι κατι αλλο η μενω καπου αλλου,

825το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 11:49 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Καλημερα!!!!
Αυτα τα παιδικα καναλια τα μισω!!!!καθοντε οι μικρες μπροστα στην τηλεοραση και δεν μας αφηνουν να δουμε τιποτα!!και μονο αηδίες εχει!!
ε κανε τα ενα delete την ωρα που κοιμουνται και πες χαλασαν. το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 33 328109 εγω μια χαρα παντως. Ασε που ξεκινησαν και συμπεριφέρονται παλι συμφωνα με την ηλικια τους. Παιζουν ,ζωγραφίζουν, φτιαχνουν κατασκευες ,παζλ να περασει η ωρα τους. Ενω πριν παγωτο μπροστα απο τις βλακειες........Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις