Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και η δικιά μου κοιμηθηκε πιο γρήγορα απο ποτε...κουράζεται η καημενουλα!Απο τη νυστα γινεται γκρινιαρα κάθε απόγευμα!

Επλυνα τα πιάτα και απολαμβανω μια τεράστια τονοσαλατα τώρα!

Άναψα λίγο τα σώματα σήμερα,

Πάγωσε το σπίτι!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπρρρρ. Όντως κρύο κάνει. Εμείς μόνο παραγγειλαμε τα χαλιά. Θα τα φέρουν από βδομάδα να στρώσω. Τονοσαλατα ε; κ εχω μια πεινα... θα κανω και γω μία. Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός.
Καλό βράδυ

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αμ δε! Ξύπνησε. Ίσα που πρόλαβα να πλύνω και να κόψω τα μαρούλια. Με την όρεξη θα μείνω μου φαίνεται. ......

mamameli

Ωχ..δεν θα ξανακοιμήθει άμεσα;

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φάγαμε τελικά. Μου πηρε κάνα 10λεπτο να ξανακοιμηθει. Όλο το βράδυ πήγε έτσι. Ανα μισή μία ώρα ξυπνουσε. Έκανε και ένα δίωρο σερι κάποια στιγμή. Μεγάλη επιτυχία!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα... δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί είμαι μόνη με τα 2. Ένα θα σας πω... γαστρεντερίτιδα η Δανάη από το βράδυ. Πυρετός (μέχρι 38 ευτυχώς) και εμετός στο κρεβάτι της... μια ομορφιά. Και τώρα τρέμω... τη στιγμή που λογικά θα κολλήσει και η μικρή και όχι δε θα βάλει βάρος, αλλά θα βγει αρνητικό το νούμερο... πφφφ... ήταν να συμβεί κι αυτό τώρα... Εντωμεταξύ σήμερα θα πηγαίναμε για επαναληπτικές εξετάσεις χοληστερίνης... Τις αναβάλαμε. Αυτά. Τα υπόλοιπα άλλη στιγμή που θα έχω χρόνο, σας φιλώ!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχ Περαστικά!

maria1984

maria1984
Τι κανετε μανουλες?Αλικη περαστικα στην Δαναη κ μακαρι να μην κολλησει κ η Λυδια...Εγω απο το πρωι που σηκωθηκα με εχει πιασει μια γκαντεμια αλλο πραγμα.Σηκωνομαι ποναει ο αυχενας μου,σαν ψυξη,κατεβαινω στο σαλονι κ καποιος στην γειτονια εχει αναψει φωτια κ εχει μπει ολη η καπνα μεσα,εχω την μικρη με πολλη ορεξη για παιχνιδι κ εχω 1 σωρο δουλειες να κανω,παω να καθαρισω την ντουλαπα της να βαλω μεσα τα ρουχαλακια της που μεχρι τωρα ειχα σε αλλη ντουλαπα κ απο την υγρασια εχει πιασει μουχλα κ οτι ρουχα εχω μεσα θελουν πλυσιμο,μεχρι τωρα εχω βαλει 7 πλυντηρια κ δεν εχω ακομα κατεβασει τα χειμωνιατικα,ανεβαινω στην ταρατσα να απλωσω κ θελει να ερθει μαζι μου,εντωμεταξυ κανει τοσο πολυ κρυο που την εντυσα σαν χιονανθρωπο,να ανεβοκατεβαινω στην ταρατσα κ να εχω απο την μια την μικρη και απο την αλλη την λεκανη με τα ρουχα(οχι καντε το εικονα) κ αυτη να σκαει να γελαει,να απλωνω τα ρουχα κ να μου παιρνει τα μανταλακια...Να μου τελειωνει το αζαξ κ να μην εχω κανενα να παει να μου παρει ,ευτυχως βρηκα απο την πεθερα μου.Να προσπαθω να καθαρισω την μουχλα απο την ντουλαπα κ να εχω την μικρη να μπαινοβγαινει στα συρταρια κ μου παιρνει το χαρτι κ να το σερνει σε ολο το σπιτι...Τωρα εχω 1 σωρο σιδερο κ δεν εχω αντοχη να το κανω αλλα πρεπει να γινει γιατι αυριο δεν θα ειμαστε σπιτι....Μετα απο τοσες ωρα ξυπνια επεσε ξερη κ ευχομαι να κοιμηθει κανενα δυωρο για να προλαβω να τελειωσω...

eirini2

γεια σας κοριτσια.φυσικα απο τηνιωση δεν γλυτωσε ο στρατος.απο το απογευμα αρχισε να ανεβαζει πυρετο.

μαμαμελι εγω δεν μπορω με τα ντετολ και τα απολυμαντικα γενικως.καθαριζω το σπιτι μου και οταν παμε καπου μετα πλενουμε χερια στο σπιτι αλλα δεν καθαριζω ουτε τις κουνιες ουτε κατι αλλο με ντετολ.ειναι λιγο υπερβολη για μενα.καποιος της υγιεινης υπευθυνος μας ειχε ενημερωσει στον παιδικο οταν ηταν η γριπη πριν 3-4 χρονια οτι καλο ειναι να μην χρησιμοποιουμε συνεχεια αντισηπτικα γιατι δεν ειναι καλο.ολα με μετρο.

αλικη περαστικα.ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και να γλυτωσει η μικρη και να μην κολλησει.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Σήμερα μείναμε μέσα, όπως ήταν αναμενόμενο... Η Δανάη ευτυχώς περιορίστηκε στον πυρετό και δεν πέρασε το 38. Ευτυχώς όχι τόσο άσχημα, αν και όλη μέρα την έβγαζε ξάπλα και πήρε και υπνάκους... Εντάξει, δεν τη φοβάμαι τόσο πλέον, όπως είπα τη Λυδία φοβάμαι... Day one και τη βγάλαμε καθαρή ακόμα, μετράω μέρες όπως καταλαβαίνετε...

Στα δικά σας όμως...

Μαράκι έτσι όπως τα έγραψες κουράστηκα και που τα διάβασα. Χαρά στο κουράγιο σου. Κι εγώ θέλω να μαζέψω τα καλοκαιρινά των κοριτσιών (ευτυχώς έχω κατεβάσει τα χειμωνιάτικα) και όλο το αναβάλλω... Το 18 νούμερο δεν είναι μεγάλο βρε! Εμείς ούτε καν 17 δεν πρέπει να φοράμε ακόμα, αλλά δε βγαίνει σε παπούτσι περπατήματος <17, το ξέρω από τη Δανάη τότε, χιχι!

Ειρηνάκι, δεν τη γλίτωσε κι ο Στράτος. Αυτά είναι που φοβάμαι... περαστικά! Κι εγώ δεν τους καθαρίζω την κούνια στην παιδική χαρά, αλλά τα χεράκια μετά την παιδική πάντα τα καθαρίζουμε. Όχι πως έχει σημασία πλέον, αφού η Δανάη πάει παιδικό... Για το κρέας και το φαγητό (γραμμάρια κλπ) διάβασε προηγούμενα ποστ...

Τζενάκι αν σε παρηγορεί, κι εμείς είχαμε δύσκολο βράδυ. Πάνω που κοιμήθηκαν και τα 2 νωρίς, μάζεψα και καθάρισα. Ήμουν έτοιμη να πάω για ύπνο ώσπου να σου ο εμετός της Δανάης. Έκλαιγε η καημένη γιατί τον έκανε πάνω της στο κρεβάτι και φόναξα τον δικό μου που ήταν ξάπλα στον καναπε να βοηθήσει. Αυτός σηκώθηκε, ήρθε, είδε και αποχώρησε... στο κρεβατάκι του.... (τα άκουσε φυσικά σήμερα αλλά είπε ότι δε θυμάται καν το περιστατικό, μάλλον κοιμόταν όρθιος... Twisted Evil ) Έτσι έμεινα μόνη να παλεύω να αλλάξω μια Δανάη που μυξόκλαιγε και εννοείται πως πάνω σε αυτή τη φασαρία ποιος ξύπνησε; Η Λυδία... Και να έχω τώρα μια Δανάη να κλαίει και να ζητάει να έρθει στο κρεβάτι μαζί μας (δεν το έχει ξανακάνει ποτέ αυτό) και την ίδια στιγμή μια Λυδία να κλαίει για να τη σηκώσω να τη θηλάσω... Αν γινόταν να κοπώ στα 2 θα το έκανα. Αλλά αφού δε γινόταν επιστράτευσα με το ζόρι το σύζυγο... Όλο το βράδυ κοιμήθηκα (λέμε τώρα) με τη Λυδία να μου κλωτσάει τα μούτρα και σηκωνόμουν στα κλεφτά να πάρω θερμοκρασία της Δανάης... Ωραία πράγματα...
Και όσο για το φαγητό, αφού είπαμε τρώει όσο χρειάζεται, παίρνει και βάρος, είστε οκ μωρέ, μην ανησυχείς. Η ανιψιά μου από 6 μηνών τρώει μόνο 5 κουταλιές το πολύ μεσημεριανό και είναι εντάξει. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Μελινομαρία μου, νομίζω ότι με μόνο σύμπτωμα τη μη επαρκή πρόσληψη βάρους δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν είναι καν σίγουρο ότι έχει σε κάτι αλλεργία και αν ναι πώς θα το βρω; Αφού και το βάρος εκτιμάται σε 3μηνιαία βάση, ότι και να κάνω δε θα έχει αποτέλεσμα. Οπότε απλώς αυξάνω τις ποσότητες και ελπίζω να μην έχουμε θέμα. Εσένα η Μελίνα πέραν από το βάρος της είχε και άλλα στοιχεία που σε κάνουν να υποψιάζεσαι αλλεργία; Στην ομάδα έχω μπει, αλλά έχω προλάβει να διαβάσω λίγα μέχρι στιγμής. Για διαφόρους λόγους είπα να δοκιμάσω την πεπατημένη (από τη Δανάη) και αναλόγως βλέπουμε...

Σκέφτεστε από τώρα γενέθλια (θα μου πείτε πλησιάζουν!). Εγώ είμαι της τελευταίας στιγμής, χιχι. Βασικά δεν ξέρω για εσάς, εμείς δε θα κάνουμε πάρτυ με παιδομάζωξη στη Λυδία. Θεωρώ ότι 1ος έτους δεν καταλαβαίνει τόσα για να χαρεί. Θα έρθουν οι οικογένειές μας και αυτό είναι αρκετό. Μια τουρτίτσα, καμιά πίτσα... απλά πράγματα. Μελινομαρία σούπερ φαίνονται οι τούρτες της αδερφούλας σου! Τυχερή είσαι!
Είπες συμπτώματα περιόδου... Έχω να δω περίοδο από το Φλεβάρη του 12, χιχι, αλλά χτες είχα κάποια πονάκια περιόδου... τυχαίο; Έχει μειωθεί και το γάλα μου, το νιώθω...
Περιμένουμε φωτος από παιδικό δωμάτιο, εεε; Razz 

Σας είπα ότι έσκασε και το 3ο δοντάκι μας; Ω ναι, έσκασε τελικά ο κάτω μπροστινός κοπτήρας. Και έχουμε άλλα 5 δόντια σε αναμονή... η καημένη...

Άντε σας αφήνω, πάλι ολόκληρο σεντόνι έγραψα αλλά μαζεύτηκαν... σόρρυ!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα. Ζω μεγάλες στιγμές. Τα παιδιά σχολείο και γω καφεδάκι και πρωινό. Δεν έχω όμως πολύ χρόνο. Στις 12 θα παρω τον Γιώργο και στις δύο θα έρθει και ο Κωνσταντίνος. Θα ξεκινήσω δουλειές προετοιμασίας χειμώνα. Ντουλάπες χαλιά κλπ. Παραγγειλαμε έπιπλο για σαλόνι πάνω από το γραφείο για να βάζουμε διάφορα. Σε λίγο δεν θα χωράμε από τα πράγματα τα παιχνίδια τα βιβλία. Ο δε Γιώργος πειράζει ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
Αλίκη οι αντρες έτσι είναι. Και ο δικός μου που γενικά βοηθάει είναι στιγμές που απορώ μα καλά δεν ακούει που τσιρίζει το παιδί μέσα στο αυτί του και δε γυρνάει καν πλευρό;
Αγοράσαμε γιαούρτι τεντι με μπανανα αλλά μου φάνηκε πολύ γλυκό. Ευτυχώς δεν φάνηκε να αρέσει και στο μικρό.
Γενέθλια λεω να κάνω στον μικρό μόνο φέτος για να μην λέει όταν μεγαλώσει ότι δεν του έκανα. Άλλη φορά σε κανέναν. Εκτός και αν αλλάξουν τα πράγματα και σε 2-3 χρόνια τους κάνω σε παιδότοπο. Φυσικά θα στείλω τούρτα στο σχολείο και θα κάνουμε και μεταξύ μας. Αλλά για πάρτι με πολλά παιδιά δε νομίζω.
Σας αφήνω μπας και ξεκινήσω καμιά δουλειά.
Φιλάκια

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ο στρατος ευτυχως δεν εχει πλεον πυρετο αλλα απο χτες βραδυ ξεκινησαμε αεριους γιατι το μπουκωμα που ειχε συνεχιζοταν και φοβηθηκα μην του προκαλεσουν αυτες οι μυξες κατι.οσο για τους αντρες που δεν ακουν τα παιδια που καλινε ειναι μεγαλη ιστορια.ο δικος μου λεει παραξενο σου φαινεται που δεν ακουσα?να κλαινε και να μην δινουν σημασια.τι να κανουμε τουλαχιστον βοηθανε σε αλλα πραγματα.

αλικη πως ειναι η δαναη?ελπιζω καλυτερα

τζενη απολαυσε αυτες τις στιγμες ειναι σπανιες.εγω εβγαλα και τα δικα μας χειμωνιατικα χτες και περιμενω το επομενο σαββατοκυριακο πλεον να μας φερουν τα χαλια να στρωσουμε.

mamameli

Kαλησπερα!!!!

Κοιμαμαι ορθια!
Τζενη καλο συμμαζεμα..
Εγω γεννεθλια θα κανω στο σπιτι σε στενο δηλαδη γιαγιαδες ,θειες,νονοι και μια κολλητη μου.
Απλα ετσι θα εχουμε τριαμ μωρακια αγορακια και τρια κοριτσακια.
Δεν χωραμε και παραπανω με το ζορι αυτοι...
Παρ'όλα αυτα μπαλονια και πιατακια ποτηρακια παντα παιρνω!Και μια τουρτα φυσικα.Επισης θα απαγορεψω οτιδηποτε δεν μπορει να φαει το μωρο..εστω και καταλαθος να μην εχω το νου μου!Αλλωστε ειναι η μερα του ..ας προσαρμοστουν οι υπολοιποι!

Ειρηνη εμεις με τον αντρα μου ξυπναμε με το παραμικρο..ο δικος μου βοηθαει πολυ το βραδυ!
Αλλα αν ειναι στον υπολογιστη με ακουστικα...δεν παιρνει χαμπαρι!Επισης εγω αφηνω το μωρο να κανει θορυβο για να τελειωσω τη δουλεια μου και επειδη δεν αντεχει σηκωνεται και του παιρνει το παιχνιδι και μετα κλαιει αυτος και θελει τη μαμα του και τελικα δεν τη γλιτωνω και αφηνω τη δουλεια στη μεση..
Οσο για την απολυμανση..ο καθενας οπως νομιζει!Τα δικα μου μωρα βαζουν τα χερια στο στομα συνεχεια..εχω καει και με τις αρρωστιες και προσεχω..ειναι το οτι περναει απο το χερι μου..Τωρα ενα παραπανω στις κουνιες με τα γαλακτοκομικα και την επιμολυνση φοβαμαι να μη φαει κατι ο μικρος!
Αλλα σαν ανθρωπος δεν ειμαι η υπεβολικα καθαρη και σιχασιαρα..Embarassed Embarassed Embarassed 

Αλικη μου πως ειναι η μεγαλη;Η Λυδια κολλησε;Ευχομαι οχι!
Θα σου πω τη γνωμη μου..δεν νομιζω οτι Λυδια εχει αλλεργια..το οτι δεν πηρε βαρος ειναι γιατι οπως ειπες την ταϊζεις υγιεινα με πολλα φρουτα και λαχανικα λιγοτερο κρεας και καθολου ζαχαρη.Αρχισε να κινειται και καιει!Αρα το μονο που περναει απο το χερι σου ειναι να δινεις 110 περιπου γραμμαρια κρεας τη μερα.Απο εκει θα μπει το βαρος!Τοσο ειναι το ελαχιστο για να παιρνει τις πρωτεϊνες και το σιδηρο που χρειαζεται!Εμεις ειμαστε κατα των εμπλουτισμενων γαλα κρεμα κτλ.Αλλα πρεπει να καλυπτουμε απο τις τροφες ετσι δεν ειναι;
Ε τωρα αν δεν τρωει τοσο κρεας μπορεις να δινεις λιγοτερο αλλα συκωτι ή εντοσθια..που εγω τα σιχαινομαι αλλα αφου το παιδι ανοιγει τι στομα συνεχεια δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος.

Κι εγω εχω να δω περιοδο απο τον 2ο του 12 και μονο συμπτωματα εχω καποιες φορες!Δεν ερχεται!

Μαρακι αυτο ηταν η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!!Τελεια η μικρη στο βιντεο να τη χαιρεσαι!

Αυτα..

ΤσαγκαροΔευτερα σημερα!

Φιλακια!

maria1984

maria1984
Κοριτσια τι κανετε?Καλη εβδομαδα σε ολες αν κ εμας μας μπηκε σκ@τ@ η βδομαδα...Το πρωι ετοιμαζομασταν να παμε να δουμε καποια πραγματα για τον γαμο κ εφυγε ο αντρας μου με το αμαξι για 5 λεπτα να παει να δει 1 θερμοκηπιο κ επεσε πανω του ενας τουριστας με μια γουρουνα κ μου διελυσε τον τροχο του αυτοκινητου,ευτυχως κανενας δεν επαθε τιποτα αλλα εγω εγινε χαλια πρωι πρωι κ εμειναν παλι κ οι δουλειες πισω...Γενεθλια κ εμεις οικογενειακα θα κανουμε με 5-6 παιδακια μονο αλλα ειμαστε μεγαλο σοι κ θα μαζευτουμε καμμια 25αρια ατομα αναγκαστικα...Κ εμενα ο αντρας μου οταν κοιμαται δεν ακουσει την μικρη με τιποτα κ με νευριαζει απιστευτα...Πριν 3-4 μερες την ειχα βαλει να κοιμηθει κ κατεβηκα στο σαλονι να το συμμαζεψω,ξυπνησε λοιπον αυτη κ μουρμουριζε ,αυτος δεν πηρε ειδηση μεχρι που εβαλε τα κλαματα ,την ακουσα εγω απο κατω κ ετρεξα να την ηρεμησω κ αυτος ακομα κοιμοταν...Μου ηρθε να τον πεταξω απο το μπαλκονι...

eirini2

μαρια κρητικια ευτυχως δεν χτυπησε κανεις.μεγαλη λαχταρα ομως.

maria1984

maria1984
Εγω ξέρω την τρομαρα που πήρα μέχρι να μάθω τι ακριβώς είχε γίνει κ ήμουν μονη στο σπιτι με την μικρη κ δεν μπορούσα να πάω .

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Η Δανάη ακόμα έχει πυρετό δυστυχώς και σήμερα είχε και βραχνάδα η φωνή (το βράδυ κάποια στιγμή έβηχε). Είδα και λίγες μυξούλες. Επίσης σήμερα φταρνίστηκε πάνω στο φαγητό της Λυδίας, οπότε περαστικά της από τώρα... Η δε Λυδία, είχε κι αυτή σήμερα λίγες μυξούλες... αν και ήταν τρελά ορεξάτη, είναι νωρίς ακόμη για να κρίνω. Απλώς και η day 3 πέρασε χωρίς συμπτώματα γαστρεντερίτιδας για άλλο μέλος. Αλλά προβληματίζομαι με αυτή τη βραχνάδα και τις μύξες. Πρόλαβε και μας "χτύπησε" την πόρτα κι άλλη ίωση στο καπάκι; Όπως καταλαβαίνετε κι αύριο σπίτι θα τις έχω και τις 2...

Μαράκι τι είναι αυτά που διαβάζω, πάλι καλά που δε χτύπησε κανείς τουλάχιστον. Αλλά ναι, είναι μακακία όλο αυτό... Όσο για το πάρτυ σας, με τόσα άτομα εγώ δεν το λέω πια οικογενειακό, αλλά αφού έτσι σας βγαίνει τι να κάνεις...

Μελινομαρία μου σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές. Εσύ έχεις διαβάσει τόσα πολλά. Ναι, ήδη της το αύξησα το κρέας. Θα δείξει πάνω στο χρόνο. Απλώς εύχομαι να μην έχουμε πολλές αρρώστιες για να μπορέσουμε να κρίνουμε πιο σωστά. Καλά κάνεις για τα φαγητά του πάρτυ, αφού για το παιδί σου γίνεται όλο αυτό.

Ειρήνη κουράγιο κι εσείς με τις αρρώστιες, αμάν πια.

Τζενάκι καλά σου λέει η Ειρήνη, απόλαυσε το όσο διαρκεί! Για το τέντι (η Λυδία έτσι κι αλλιώς τρώει πολύ σπάνια γιαούρτι γιατί τρώει κυρίως το μεσημεριανό της και το απόγευμα) δε λέω ότι είναι καλύτερο από το κανονικό γιαούρτι εννοείται. Αλλά από τα υπόλοιπα "επιδόρπια γιαουρτιού" το θεωρώ σαφώς καλύτερο. Εκτός από τη μπανάνα μπορείτε να δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα, ίσως σας φανούν λιγότερο γλυκά...

Στο θέμα του αν ξυπνάει ο σύζυγος, οκ, ίσως τον αδίκησα με το περιστατικό. Η αλήθεια είναι ότι έχει ξυπνήσει πολλές φορές που εγώ δεν ξύπνησα καθόλου από την κούραση. Πχ χτες όταν άρχισε να βήχει η Δανάη εγώ δεν το θυμάμαι το περιστατικό. Ή που δεν το άκουσα καθόλου καθότι πτώμα, ή που είδα ότι σηκώθηκε εκείνος και τον άφησα να αναλάβει. Πιο πολύ φοβήθηκε μην είχε κάνει πάλι εμετό η Δανάη... Γενικά λοιπόν σηκώνεται μερικές φορές (πολύ λιγότερες από μένα εννοείται) αλλά είναι και φορές σαν προχτες όπου κυριολεκτικά κοιμάται όρθιος... Εκεί τα βρήκα λίγο σκούρα...

Άντε καληνύχτα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια καλημέρα.
Δεν έχω καθόλου χρόνο οπότε θα πω δυο πραγματάκια επιγραμματικά.
Περαστικά σε όλα τα μωράκια μας. Μαρία φαντάζομαι τη λαχτάρα σου. άσε που όταν περνάει το χειρότερο (μαθαίνεις δηλαδή ότι ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει κανείς) αρχίζεις να σκέφτεσαι τη ζημιά, το οικονομικό κλπ.
Πλησιάζουν γενέθλεια σιγά σιγά ε? Απίστευτο μου φαίνεται.
Ο μικρός μου είναι στα χάλια του. Εγώ και εκείνος κρυώσαμε. Απύρετος ευτυχώς, αλλά με μύξα, λίγο βήχα, τρελή γκρίνια. Σήμερα δεν τρώει καθόλου. Ούτε το γάλα του δεν θέλει. Είμαστε αυπνοι 3 βράδυα. Παράλληλα κάνω γενική σιγά σιγά για να στρώσω. Χθες όλη μέρα κατάφερα να καθαρίσω μόνο το σαλόνι. Στρώσαμε το μεγάλο χαλί. Σήμερα ήθελα να κάνω την τραπεζαρία, αλλά ως τώρα δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει όμως να γίνει σήμερα για να στρωθεί και αύριο το παιδικό. Ο μικρός μπουσουλάει συνεχώς και τα χεράκια του είναι μονίμως παγωμένα. Αφήστε που το σπίτι πό μόνο του είναι παγωμένο.
όλο το υπόλοιπο σπίτι είναι βομβαρδισμένο τοπίο. Το πλυντήριο δεν σταματάει να πλένει, να δω ποιος θα τα σιδερώσει όλα αυτά. Χθες ρωτούσα τον άντρα μου "θα έρθει ποτέ μια μέρα που θα έχω μόνο να μαγειρέψω, να στρώσω τα κρεβάτια και να διαβάσω το παιδί?" Μου απάντησε όχι για να μην έχω ψευδαισθήσεις και πληγωθώ αργότερα.Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 7 534787 
Έκλεισα και προσκλητήρια, αμεεεεεεε
Τώρα πρέπει να τον ξυπνήσω, να πιει έστω λίγο γάλα γιατί στις 12.30 έχουμε συνάντηση με τη δασκαλα στο σχολείο. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.
Το πιστεύετε ότι τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνω ούτε να φάω?

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τρεχάματα ολες βλέπω είτε με δουλειές είτε με αρρώστιες κλπ. Εμείς ευτυχώς καλά προς το παρόν. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο η δασκάλα του Γιώργου και τον πήρα νωρίτερα. Δε σταμάτησε να γκρινιάζει από την ώρα που πήγε.
Χθες αναψαμε λίγο καλοριφέρ. Μισό βαθμό. Και τώρα με τριγυρνάει κουνούπι Γκρρρρρ
Αυτά. Φιλάκια

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?

αλικη περαστικα και συντομα καλα.εμενα ο στρατος μετα απο μια βδομαδα κολλησε την ιωση που ειχε ο αντωνης.

μαρκελλα περαστικα και σε εσας.κι εγω γι`αυτο θελω να στρωσω επειδη ο μικρος ειναι κρυωμενος και εχει μυξες και τα χερια του ειναι παγωμενα που μπουσουλαει στο σπιτι.μαλλον μεσα στην εβδομαδα θα μας φερει τα χαλια του σαλονιου και του χωλ.το υπολοιπο σπιτι το εστρωσα.

τζενη κριμα μωρε ο μικρος που δεν εχει προσαρμοστει.ειναι και μικρουλι και απο τωρα στο σχολειο αλλα τι να κανεις.εγω για φετος θα τον αφησω στην πεθερα και απο σεπτεμβριο ολοι μαζι σχολειο.τον στρατο θα τον παρω μαζι απο ιανουαριο που επιστρεφω.να δω και πως θα πηγαινοερχομαι που ο δημαρχος δεν με αφηνει να φυγω και να ερθω στον δημο μου.τελοςπαντων....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Κοιμήθηκαν και τα 2... προς το παρόν! Και το λέω αυτό γιατί η μικρή τελευταία μου ξυπνάει γύρω στις 3 τα ξημερώματα... Την ταίζω περισσότερο μέσα στη μέρα και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που φανταζόμουν. Θηλάζει ελάχιστα γιατί δεν πεινάει, μάλιστα ούτε και το βράδυ πριν κοιμηθεί μου θήλασε. Ξυπνάει μέσα στη νύχτα και θηλάζει, όπως και το πρωί. Φοβάμαι ότι θα μου κοπεί το γάλα ρε γμτ. Είναι και το άλλο.. έχει καταρροή και το απόγευμα μου έκανε λίγα δέκατα κάποια στιγμή. Τρώει και λίγο πιο ανόρεχτα, μάλλον ξεκινάει να εκδηλώνεται η ίωση. Σήμερα έσκασε και το 4ο δοντάκι μας, πάλι από κάτω. Άλλα 4 στην αναμονή... Όσο για τη μεγάλη, ξύπνησε και έβηχε έναν άσχημο βήχα. Είχε και αυτή τη μόνιμη βραχνάδα. Μίλησα με παιδικό και παιδίατρο. Μου επιβεβαίωσαν ότι είναι εκείνη η ίωση που το γυρνάει σε λαριγγίτιδα και την έχουν όλα τα παιδάκια.. Η παιδίατρος λέει ότι η ίωση με τον εμετό ήταν άλλη, κοινώς κόλλησε 2 ιώσεις απανωτά, διότι η 2η τώρα εκδηλώνεται... Αχ Θεε μου... Τουλάχιστον μέχρι στιγμής ούτε και αυτή την περνάει βαριά. Όλη την εβδομάδα βλέπω να την περνάει στο σπίτι... Και κυρίως φοβάμαι για τη μικρή... Ουφ, αρκετά σας ζάλισα, αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου...

Μαρκέλλα κουράγιο μάναααα! Εντάξει, δεν βγαίνουν όλες οι δουλειές προφανώς. Και τις επόμενες μέρες ζεσταίνει πάλι, οπότε μην αγχώνεσαι να στρώσεις το παιδικό!

Τζενάκι δύσκολη η προσαρμογή, ωχ τι μου θύμισες τώρα... Ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα..

Ειρήνη μου όταν μίλησα με παιδίατρο ήταν βέβαιη ότι η μικρή έχει κολλήσει ήδη. Το θεωρεί σχετικά απίθανο να γλιτώσει και έχει δίκιο νομίζω. Μια που η μεγάλη τριγυρνάει τη μικρή, μια που η μικρή πειράζει τα πράγματα της μεγάλης... λίγο ένα φτέρνισμα, δάχτυλα που μπαίνουν στο στόμα... πολύ θέλει;

Αυτό με το μπουσούλημα εμείς δεν το έχουμε τόσο, εμένα παγώνουν τα πατουσάκια της γιατί θέλει να περπατάει στο πλακάκι. Και της φοράω καλτσάκια με λαστιχάκια αλλά της έρχονται μεγάλα (νούμερο 17-18) και είναι σαν το γκούφυ... στο τέλος τα τραβάει και τα βγάζει και συνεχίζει ξυπόλυτη...

Άντε καληνύχτα σας!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα.
Αλίκη μου και πάλι Περαστικά. Με δύο παιδιά στο σπίτι είναι αρκετά δύσκολο πόσο μάλλον όταν είναι και άρρωστα.
Ο μικρός ξύπνησε στις εφτά και τώρα κοιμάται που σημαίνει ότι δεν θα πάει σχολείο. Στις εννιά τελευταία προσέλευση. Εν τω μεταξύ τον είχα κρεβατοκαμαρα. Ανοίγω τα μάτια και τι να δω. Ειχε κατέβει από το κρεβάτι και πείραζε το κομοδίνο. Έχει γίνει κανονικός ταρζαν. Πλέον με το που ακούει γεια χαιρετάει και χθες καποια στιγμή του λέει ο μπαμπάς μας θα σε φαωωωω και κρατούσε μπισκότο και απλώνει χέρι και του δίνει! Άνθρωποι κανονικοί πλέον τα ζουζούνια μας. Απο περπάτημα ειμαστε οκ. Πλέον δεν μπουσουλαει καθόλου.
Σήμερα λέω να κάνω τζάμια και μπάνιο αν προλάβω. Αυριο ξεσκόνισμα σκούπισμα και σφουγγαρισμα και το βράδυ θα φέρουν τα χαλιά.
Αυτά για την ώρα. Φιλάκια πολλά

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από μένα.
Τελικά πρόλαβα και έκανα γενική το υπόλοιπο σαλόνι και το στρώσαμε. Τώρα νοιώθω πολύ πιο ήσυχη. Για το παιδικό δεν καίγομαι ιδιαίτερα γιατί έχει ξύλινο πάτωμα και είναι οκ. Σαλόνι κουζίνα βιαζόμουν. Μάρμαρο παγωμένο. Πατουσάκια κρατάμε ζεστά, του φοράω καλτσάκι κανονικό και από πάνω εξτρα με αντιολισθητικά, οπότε είμαστε μια χαρά. Αλλά όταν μπουσουλάει τι να κάνω η μάνα? Να του βάλω γάντια?Very Happy  Παρόλα αυτά θα στρώσουμε και το παιδικό σήμερα αφού δεν χρειάζεται γενική, βάφτηκε και καθαρίστηκε πριν ένα μήνα. Πολλές δουλειές όμως ρε παιδιά. Κουρτίνες, καλύματα, χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά. Πεθαίνω. Συν μωρο, συν τα διαβάσματα της μεγάλης, μαγείρεμα, εξωτερικές δουλειές, πφφφφφφ

Ο μικρός ξύπνησε λίγο καλύτερα σήμερα. Χωρίς τσίμπλες (χθες και προχθες δεν ανοιγαν τα μάτια του). Χωρις πυρετό (χθες άρχισε να ανεβάζει λίγο από το απόγευμα). Αλλά τρελή μύξα λέμε. έχουμε βγάλει επισήμως 4 δόντια, τους 2+2 κεντρικούς. Και σήμερα είδα ότι έσκασαν και άλλα δύο πάνω. Και εκεί που έλεγα ότι θα μείνει φαφούτης τα βγάζει το ένα πίσω από το άλλο.

Αλίκη περαστικά και πάλι. Τζένη φιλιά. Ειρήνη, Μαρίες του βορρά και του νότου και σε όλα τα κορίτσια Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 7 417472 

Πάω να μαζέψω καλοκαιρινά παπούτσια, να βγάλω χειμωνιάτικα και να βάλω πλυντήρια.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια κοριτσάρες και μπεμπάκιαααααααα!!!!!!Κατ'αρχήν, περαστικά σε όλους!Έπιασε η εποχή της ίωσης!Κουράγιο στις μαμάδες και προσοχή!
Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε κολλήσει τίποτα...Το μόνο που με απασχολεί είναι ένα βηχαλάκι που έχει σαν να την ενοχλεί κάτι στο λαιμό σε άσχετες στιγμές,νομίζω είναι επειδή πνίγεται με το σάλιο της.
Πήγαμε γιατρό τις προάλλες και είμαστε 8060 και 73 εκ!!!!Βάλαμε 400 γραμμάρια σε ένα μήνα!!!!Όσο για την πατούσα,όλοι μου λένε ότι έχει μεγάλες πατουσίτσες!Εμείς πήραμε τα πρώτα μας περπατοπάπουτσα και είναι νούμερο 20!!!!!!
Διάβασα ότι όλες ετοιμάζεστε για το χειμώνα...Εγώ ρε κορίτσια δεν έχω κάνει τι-πο-τα, γιατί απλά δε νιώθω ότι έχω σπίτι, με την έννοια του δικού μου σπιτιού...Έχουμε μοιραστεί στης μαμάς και στης πεθεράς μου (αυτό του Πανοράματος δλδ) Στης μαμάς δεν κάνω δουλειές πολλές, βασικά τις κάνουμε μαζί και δεν τις καταλαβαίνω σε θέμα κούρασης κλπ.Είναι και πιο μικρό το διαμέρισμα,οπότε μου φαίνεται πιο εύκολο στο καθάρισμα μετά το 4όροφο μουσείο!Στο Πανόραμα πάμε πια μόνο 2 άντε 3 το πολύ βράδια να κοιμηθούμε.Κάνει πολύ κρύο γιατί έχει όλο μάρμαρα και περιμένουμε να βάλουμε πετρέλαιο.Αλλά γενικά απ'ό,τι βλέπω στης μαμάς μου θα τη βγάλουμε έτσι όπως πάει. Αλλά και πάλι στης μαμάς δεν έιμαστε άνετα,κοιμόμαστε σε έναν καναπέ που μας χωράει ίσα ίσα (χτες βράδυ βασικά δε χωρέσαμε και πολύ γιατί η πριγκίπισσα ήθελε ντε και καλά να είναι χωμένη στη μέση,οπότε ο μπαμπάς της ήτανε κολλημένος στον τοίχο και του πόνεσε η μέση) και γενικά με έχει πάρει λίγο από κάτω.Άντε να πουληθεί το σπίτι στο Πανόραμα να πάρουμε κάτι για μας να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
Άντε πολύ σας έπρηξα με τα δικά μου,πάω να διαβάσω, είπαμε φοιτήτρια έγινα στα γεράματα!!!Φιλάκια πολλά!

eirini2

γεια σας κοριτσακια.τι κανετε?εμεις ας λεμε καλα.αυτος ο βηχας και η μυξα του στρατου δεν σταματαει με τιποτα.απο την κυριακη ξεκινησαμε αεριους και χτες ειχε χειροτερο βηχα απο ποτε.βρασιμο δεν εχει.ειναι απο τις μυξες που κατεβαινουν στο λαιμο.τσαι δεν πινει.μονο με το ζορι αν εχει πιει 2 φορες.ο μικρος ευτυχως εχει μονο μυξες.μα ειναι καιρος αυτος μια κρυο και τωρα ζεστη.πως να γινουν καλα.

αλικη περαστικα.ειπαμε 2-2 τα δοντια οχι τις ιωσεις.χαχαχα.σιγουρα δεν την γλυτωνει η μικρη.στον ιδιο χωρο ειναι με την δαναη οποτε ευχομαι να το περασει ανωδυνα.

μαρκελλα τζενη καλα στρωσιματα.κι εμεις περιμενουμε αυτες τις μερες τα χαλια να ερθουν να στρωθουν.

χριστινα ευχομαι να πουληθει το σπιτι συντομα να παρετε το δικο σας να ειστε μονοι σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις