Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες
Δεν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω!!!!!
Σήμερα ο μικρός ξύπνησε στις 4.30 και ήθελε βόλτες στο σπίτι και παιχνίδια. Το καλό είναι ότι έχω κάνει ήδη τις δουλειές μου και έβαλα και ένα πλυντήριο. Μόνο μαγείρεμα μου έμεινε. Μόλις κοιμήθηκε και τώρα πάω να ξυπνήσω τη μεγάλη για το σχολείο. Είχαμε και μεις παιδίατρο προχθές. Μινι και το αντράκι μου. 9,150kg και 73,50cm. Μια χαρά τον βρίσκει ο ντοκτορ, αφού κινείται όλη μέρα σαν τη σβούρα.
Χθες πήγα και ψώνισα της μικρής φόρεμα για την βάπτιση και την "ψώνισε" εντελώς το μοντέλο μου. Το φόρεσε στο σπίτι για να την δει και ο μπαμπάς και ζητούσε φωτογραφίες τις οποίες ήθελε μετά να τις στείλουμε σε παππουδογιαγιάδες και θείες. Σήμερα θα πάω να διαλέξω μπομπονιέρες για τα παιδιά και στολισμό. Και μου μένουν τα γλυκά, το δώρο της νονάς, παπούτσια της μεγάλης και ντύσιμο δικό μου και του Μιχάλη. Ο Μιχάλης βρήκε άλλη δουλειά (στο δημοτικό βρεφοκομείο-8μηνη σύμβαση) και ίσως καταφέρω να πάω στη θέση του στην άλλη δουλειά που αναγκαστικά άφησε. Ούτε στα όνειρά μου να δουλεύουμε ξανά και οι δύο. Δεν είναι σίγουρο, αλλά έχω ελπίδες. Σκέφτομαι τους γονείς μου που θα ταλαιπωρηθούν βέβαια, αλλά οι ίδιοι δεν δυσανασχετούν καθόλου, αφού είδαν πόσο δύσκολα περάσαμε δύο χρόνια τώρα με τις ανεργίες.

Πολλά έγραψα πάλι και δεν είπα και τίποτα για τα δικά σας. Αλλά δεν προλαβαίνω, πρέπει να σηκώσω την κοντέσα μου.

Φωτεινή χρόνια πολλά στην 'Αρτεμις-Ζωή, να είναι πάντα γερή και να την χαίρεσαι! Μου έλλειψες βρε.

Φιλιά σε όλες τις άλλες και να ξέρετε πως πάντα στα βραδυνά ξυπνήματα σας διαβάζω. Είμαι πάλι φουλ συγκινημένη μιας και ξεκίνησαν ήδη τα γενέθλεια μας! Μου λείπετε, φιλιά πολλά.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!

Αλίκη μου, γιατί βρε κορίτσι μου αρρωσταίνετε συνέχεια? Μήπως θέλει λίγο ενίσχυση το ανοσοποιητικό? Καμιά βιταμινη, να τρως καλύτερα? (ξέρω ακούγομαι σαν θεια, μη με παρεξηγείς, αλλά βρε παιδί μου στενοχωριέμαι να ακούω συνέχεια να είστε έτσι).

Μακάρι η Αναστασία μας να έχει καλά νέα σύντομα, το αξίζει πραγματικά, είναι τόσο καλή και γλυκιά. Θα περνάει δύσκολα αυτές τις μέρες....Crying or Very sad

Μαρκέελα, τι κάνεις? Θα το βάλεις επιτέλους μπρος το facebook να τα λέμε και πιο άμεσα? Μόνο εσύ λείπεις. Μακάρι να πιάσεις κι εσύ δουλειά να μην έχετε αυτή την έγνοια στο κεφάλι σας και μην ανησυχείς για τους παππούδες, οσο και να ταλαιπωρούνται, χαρά τους είναι.

Οι υπόλοιπες όλα καλά?

Κι εμείς παπουτσάκι στο 19 είμαστε, μου έχει προμηθεύσει ο αδερφός μου (νάναι καλά, ο μικρός του είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος, οπότε κάθε εποχή κληρονομούμε όλη του την γκαρνταρόμπα).

Βρε κορίτσια, δέχομαι πιέσεις απο τους δικούς μου να τον αφήνω το μικρό εκεί κάποια βράδια.
Η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ ταλαιπωρία τα πήγαινέλα, θέλουμε 20-30 λεπτά οδήγηση και πότε τον πάμε εμείς, πότε έρχονται αυτοί και είναι κουραστικό. Και με την έννοια αυτή, ας πούμε σήμερα θα τους τον πάει ο άντρας μου το μεσημέρι και μου λένε άστον να μείνει εδώ απόψε και έρχεστε και τον παίρνετε αύριο το απόγευμα (οπότε να μην έχουμε και σήμερα το απόγευμα και αύριο πρωί δρομολόγια).
Αλλά δε θέλω να τον αφήνω να ξενοκοιμάται έτσι χωρίς λόγο. Οχι τίποτε άλλο αλλά πιο πολύ γιατί οι γονείς μου απο την αρχή είχαν τέτοιες τάσεις και θα γίνει συνήθεια και μετά θα μου λένε να τον αφήνω όλο και περισσότερο ή να τον αφήνω τουλάχιστον ένα βράδυ τη βδομάδα. Ηδη απο το Μάιο που πιάσαμε δουλειά μου έλεγαν τα σενάρια αυτά, να τους τον αφήνουμε Δευτέρα με Πέμπτη ή έστω καναδυο βράδια για να μην έχουμε κάθε μέρα τα πηγαινέλα.
Και τωρα άρχισαν πάλι οτι άμα κάνει φέτος κανένα βαρύ χειμώνα, πώς θα κάνουμε και θα το μπαιζοβγάζουμε συνέχεια στα αυτοκίνητα μεσα στο κρύο και θα αρρωσταίνει κλπ. και κατέληγαν πάλι στο "εκτός αν μας τον αφήνετε εδώ τις καθημερινές"...

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια.πηγαμε παιδιατρο χτες καναμε τα εμβολια μας και τελικα ο στρατος ξεκινησε σιδηρο για ενα μηνα γιατι η φερριτινη του ειναι λιγο χαμηλη.κρεας μας ειπε η παιδιατρος να τρωει το οποιο μονο στα μπιφτεκια το τρωει και στο παστιτσιο.ο αντωνης ευτυχως πηρε βαρος και ειναι τωρα 9300 και 78 ποντους.πηρε 500γρ.μου ειπε να του βαζω οσπρια στο φαγητο του μεσα και την ρωτησα για το ακτινιδιο και μου ειπε οτι μπορω να το βαζω αν ειναι δυσκοιλιος.μολις κλεισουμε τους 11 μηνες ξεκιναμε ψαρι και στον χρονο αυγο.και μου ειπε φυσικα οχι αυγο και ψαρι την ιδια μερα.αυτο το θυμαμαι και απο τον στρατο.την ρωτησα αν μπορω να ξεκινησω μη αλεσμενα και μου ειπε οτι αν δω οτι πνιγεται και δεν το τρωει να το ξαναγυρισω στο αλεσμενο.τωρα ξανα θα παμε 13 μηνων για εμβολιο.

αλικη δεν μπορεις να παρεις κατι για τον λαιμο?εχω ακουσει πολλους με φαρυγγιτιδα τις τελευταιες μερες.

κλεοπατρα μπραβο που βγηκατε οι 2 σας.μπραβο και στους γονεις σου που σας προτεινουν εστω και για ενα βραδυ να κρατησουν το παιδι στο σπιτι τους.που τεοια τυχη να ειχαμε.νομιζω δεν παθαινει κατι αν κοιμαται καποιες φορες στους παππουδες.

μαρκελλα μακαρι να σε παρουν στη δουλεια του μιχαλη και να ειστε μια χαρα.ποτε ειναι η βαφτιση?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!! Πού είστε καλέ όλες?

Ειρήνη μου δε λέω, τυχερή είμαι που έχω τόσο πρόθυμους γονείς, και βέβαια δεν έχω πρόβλημα να τον αφήνω μια φορά στο τόσο αν χρειαστεί, είτε για να βγούμε, είτε γιατί μπορεί να είμαι πολύ κουρασμένη κλπ. και μη νομίζεις είναι μεγάλο δέλεαρ τη στιγμή που κι οι δυο δουλεύουμε και κουραζόμαστε με τα πηγαινέλα.

Απλά απ την άλλη, επειδή οι γονείς μου έχουν τέτοιες τάσεις, δε θέλω να γίνει καθεστώς, 1 μέρα τη βδομάδα να κοιμάται εκεί, αυτό εννοώ.

maria1984

maria1984
Hello μανουλες πως ειστε?Εγω χαλια ,με εχει πιασει αλλεργεια απο τις σκονες που εχω στο σπιτι λογω των εργων που κανουμε κ ολη μερα εχω μυξες κ τσουζει η μυτη κ τα ματια μου...Πηγα το πρωι κ με ειδε ο γιατρος γιατι φοβηθηκα μηπως ειναι ιωση αλλα ημουν οκ...Φοβαμαι μην πιασει κ την μικρη κ προσπαθω οσο μπορω να μην την εχω μεσα στο σπιτι κ οταν την εχω την αφηνω στην κρεβατοκαμαρα μου που ειναι το μονο δωματιο που δεν εχει σκονες...Τα επιπλα μου καθε 1 ωρα εχουν 1 δαχτυλο σκονη επανω,εχω βαρεθει να καθαριζω...Μου ειπαν οτι μεχρι το Σαββατο θα εχουν τελειωσει κ μετα θα αρχισουμε τα βαψιματα κ την καθαριοτητα...Εχθες επαθα 1 σοκ με την μικρη γιατι της ειχα δωσει την Σοφη την καμηλοπαρδαλη κ την μασουσε κ ξαφνικα την βλεπω μεσα στα αιματα κ τρελαθηκα...Της ανοιγω το στομα κ βλεπω οτι εβγαινε το αιμα απο τον πανω κοπτηρα που περιμενα οτι απο ωρα σε ωρα θα σκουσε.Τελικα ειχε μεγαλωσει το δοντι κ απλα δεν σπουσε το ουλο να βγει κ με το μασημα κ εκοψε μονη της κ φαινοταν 1 μεγαλο δοντακι...Δεν καταλαβε βεβαια καθολου πονο γιατι παρολα τα αιματα αυτη συνεχιζε να μασαει...8 δοντια ακομα φαινονται οτι ειναι ετοιμα να βγουν αλλα οχι τοσο συντομα...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με γειααα το νέο δοντάκι και περαστικά με τις αλλεργίες!!

Αλήθεια κορίτσια έχετε ακούσει για το επίδομα τέκνων ΟΑΕΔ?
Είναι άλλο απο αυτό του ΟΓΑ και μπορείς να κάνεις χαρτιά και να το πάρεις μέχρι τέλος Γενάρη.

Εμείς σήμερα το μάθαμε στη δουλειά.
Είναι 98 ευρώ για 1 παιδί και 295 για δύο. Απ τ' ολότελα...

Φαντάζομαι αφορά μόνο εργαζόμενες / νους (π.χ. μπορεί να το δικαιούται ο σύζυγος), γιατί ζητάει βεβαίωση εργοδότη.
Εδώ λέει για προϋποθέσεις και δικαιολογητικά:
http://www.fimes.gr/2013/09/epidoma-teknon-oaed-2/

mamameli

Καλησπέρα!

Τι κάνετε;
Εγω αδειουλα σήμερα ...βγηκα μόνη Στην αγορα...
Έχουμε εορταζοντες και πήρα δωράκια..
Μετα πήρα την μικρη απο το σχολείο...αύριο μια ώρα γιορτησλλα χωρίς γονείς!
Μου είπε η δασκάλα τα καλύτερα!

Ο μικρός πήρε φορα...παίζουμε χαρωπα τα δυο μου χέρια....ναι επιτέλους έκανε παλαμάκια...,
Βγαίνει η βαρκουλα και πλαθω κουλουρακια..
Καταλαβαίνει οτι του λέμε,κάνει πράγματα για να γελάσουμε,μιμείται ήχους,παίζει κρυφτό και κάνει τον ψοφιο κοριό όταν τον ψάχνουμε και ως στρουθοκαμηλος νομιζει οτι αν δεν μας βλέπει δεν τον βλέπουμε χαχαχα!
Αν θέλει κάτι που δεν μπορει μόνος έρχεται και μας τραβάει να πάμε μαζι του!σε κίνηση ειναι αψογος πλέον..περπατάει ,τρέχει,σηκώνεται απο κάτω χωρίς βοήθεια,κάνει βαθύ κάθισμα να πιάσει κάτι και πάλι όρθιος,χορεύει και αν ακούσει μουσική τραγουδάει με λεπτή φωνή σαν όπερα...που το είδε πες μου,φυσικά
σκαρφαλώνει παντού,αδειάζει συρτάρια ακι άλλες ωραίες σκανδαλιες!άρχισε να αναγνωρίζει και τα ζωακια και να κάνει κάποιος ήχους..αχ σορυ κουκουβαγιζω με τεράστια επιτυχια ε;

Πατριτσια μου κι εγω θα κόλλουσα..ειναι ταλαιπωρία στην περίπτωση σας αλλα γιατί δεν έρχεται η μαμα σου ένα βράδυ σε σας;εγω καθετως δεν θα τον άφηνα..όπως δεν άφηνα την Μελίνα..3 χρόνων πρώτη φορα γιατί μου το ζήτησε η ίδια..δεν παθαίνουν τίποτα όταν μεγαλώσουν αλλα τώρα τα θεωρώ πολυ μωρα ακόμα..γνώμη μου βέβαια!
Μαρακι περαστικά για την αλλεργία!Σοκ να δεις αίμα στο στόμα της μικρής ε;
Ειρήνη μπεμπαρος ο Αντωνης ..μας περάσατε..αλλα Μαρκελλα δεν πιστεύω να ειναι τόσο μίνι πια και οι δικοί μας..κανονικοι ειναι!
Ο Στράτος πρέπει να φάει περισσότερο κρέας..κι εμείς αυτόν τον καημό έχουμε..επίσης καλη φυσική πηγή σιδήρου ειναι και το αβγουλακι!αφου το τρώει σε κιμά κανε του κάθε μέρα κάτι με κιμά..

Μαρκελλα μου μακάρι να τακτοποιηθειτε με τις δουλειές σας και να ηρεμισετε!

Αλίκη μου ευχαριστουμε για το φιλί και ανταποδιδουμε..ακόμα και στη δύσκολη..κοπέλα μας!
Έτσι την θελουμε με ηθικούς φραγμούς!
Χιχιχ φιλακια..

Καληνύχτα σε όλες!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Δεν μπήκα μια μέρα (χτες άργησε να κοιμηθεί η μικρή) και γράψατε πολλά. Σήμερα συνεχίζει ο βήχας, αν και νομίζω λίγο καλύτερα από χτες. Κλεοπάτρα μου κάποτε έπαιρνα συμπληρώματα και δεν είχα δει κάποια διαφορά. Εκτοτε τα έκοψα, γιατί κι αυτά ένα κάρο λεφτά και δεν ξέρεις τι παίρνεις. Επίσης, ευτυχώς ο,τι περνάμε το περνάμε ελαφρά κι αυτό είναι το σημαντικό. Σχεδόν όλος ο κόσμος που ακούω είναι άρρωστος, τι να πω... Η Δανάη ακόμα πρησμένες αμυγδαλές, από την ίωση που πέρασε είπε η παιδίατρος. Αναμένουμε άλλη μια εβδομάδα κι αν δεν έχουν ξεπρηστεί θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μικροβίου (στρεπτόκοκκος) που ελπίζω να μην έχει. Η μικρή μια χαρά, μάλλον πήρε αντισώματα από μένα τελικά... Αλωνίζει το σπίτι από έπιπλο σε έπιπλο με μεγάλη ταχύτητα και άνεση πλέον. Νιώθω ότι γίνεται παιδάκι πια, κι ας είναι κι αυτή μινιόν.

Στα δικά σας, Μελινομαρία μου ψωνίσατε βλέπω, μια χαρά! Καλέ είναι φοβερός ο γαμπρούλης μου (και όχι μόνο αυτός φυσικά!), γιατί να μην κουκουβαγιαδίσεις; Καλά αυτό που αδειάζει συρτάρια, χαμός κι εμείς! Αλλά αυτό που στην πρώτη ευκαιρία βγάζει το παντελόνι της; Θα τη δαγκώσω λέμε...

Μαράκι έσκασε και το δοντάκι σας αν και επεισοδιακά! Πάλι καλά έμεινες ψύχραιμη. Κουράγιο με τη σκόνη, μεγάλος μπελάς...

Κλεοπάτρα εμείς το παίρνουμε αυτό το επίδομα ήδη από τη Δανάη. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι μια μικρή βοήθεια. Και τώρα με τα 2 παιδιά, σχεδόν 300 ευρώ, πάλι καλά... Όσο για το μπέμπη, με κάλυψε η Μελινομαρία. Το θεωρώ μικρό για να τον άφηνα, αλλά εσείς ξέρετε πώς θα σας βγει το πρόγραμμα καλύτερα. Γιατί καλές οι θεωρίες...

Ειρηνάκι μπράβο μπόι ο μικρός! Καλή αρχή και στα υπόλοιπα φαγητά λοιπόν...

Μαρκέλλα μου είπαμε έχεις το αντράκι σου και το μοντέλο σου εσύ! Χιχι! Άντε, ετοιμάζεστε πυρετωδώς για τη βάφτιση βλέπω... Με το καλό λοιπόν! Και μπράβο για τη δουλειά, εύχομαι να πάνε όλα καλά κι ας ταλαιπωρήσετε λιγάκι παραπάνω τους παππούδες...

Αυτά... Σας αφήνω να την πέσω... Άντε, Παρασκευή αύριο! Σας φιλώ!

eirini2

καλημερα κοριτσια.

μαρια κρητικια υπομονη λιγες μερες να τελειωσουν και θα καθαρισεις το σπιτι.σιγουρα δεν ειναι ο,τι καλυτερο η σκονη για την μικρη.

κλεοπατρα κι εμεις το παιρνουμε αυτο το επιδομα ακομη απο τον στρατο.το δικαιουται ο αντρας μου που εχει ικα γιατι εγω ειμαι τυδκυ.

μαμαμελι καλη ξεκουραση αυτες τις μερες που δεν δουλευεις αν και παλι θα εχεις δουλειες φανταζομαι αφου εχεις τις γιορτες των παιδιων.το αυγο ευτυχως το τρωει ο στρατος μερα παρα μερα αλλα δεν μπορω να του δινω καθε μερα κιμα στο τελος θα το σιχαθει.τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα.επειδη εχω εμπειρια της αναιμιας απο το λυκειο εχω μαθει τι πρεπει να τρως τι να αποφευγεις να πινεις μαζι με το σιδηρο κλπ.ο δημητρακης σου ειναι μουνερο(νουμερο) που λεει και ο στρατος.ολο κολπα σας κανει.οταν μεγαλωσει αυτος εχει να σας κανει πολλα.

αλικη ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα που ερχεται τριημερο.ευχομαι και η δαναη να μην χρειαστει να παρει αντιβιωση και να ξεπρηστουν οι αμυγδαλες.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσια. Πάλι θα πω πως δεν προλαβαίνω και θα καταντήσω γραφική στο τέλος.
Λοιπον, περπατήσαμε και μεις. Χθες το απόγευμα στο σπίτι του αδερφού μου καθόμασταν και μου λέει η νύφη μου "γυρνα σιγα σιγα και δες αριστερά σου χωρίς να αντιδράσεις". Και βλεπω τον κυριο να έχει πάρει φόρα με τα χέρια ψηλά και να πηγαινει, να πηγαινει. Ο αδερφός μου και ο αντρας μου επαθαν πλάκα. Ο μικρος ηταν μες στην τρελη χαρά. Και εκτοτε δεν εβαλε κ@λο κατω ξανα. Καμαρωνα εγω "αχ το αγορι μου περπαταει". Με ακουει η μεγαλη, επαναλαμβανει την φραση μου κοροιδευτικα και μετα σπρωχνει τον μικρο, τον ριχνει κατω και του λεει "αντε ρε κοντοστουπη". Αυτος γελουσε βεβαια και εννοειται ξανασηκωθηκε αμεσως. Πολυ ζηλευει ρε παιδια, τι θα την κανω? τελος παντων.
Κατα τα αλλα και μενα σαν το Δημητρη, ολο σκανδαλιες κανει και μας κοιταει και με υφος "με βλεπετε? ΕΓΩ τωρα θα κανω αυτο που ΕΣΕΙΣ δεν θελετε να κανω!!!" Εχουν μεγαλωσουμε και τα δοντια του και ειναι γλυκας.
Σημερα ειχαμε γιορτη στο σχολειο και παρολο που τα πρωτακια δεν συμμετειχαν πηρα τα παιδια μου, τα εντυσα στα χρωματα της εθνικης μας επετειου και πηγαμε. Καμαρωσα τον ανηψιο μου στην αφηγηση, στο ποιημα του και στα τραγουδια, εκλαιγα με μαυρο δακρυ, και γυρισαμε. Που να ερθει η ωρα να δω την κορη μου ετσι φανταστειτε.
Ειρηνη μου, η βαπτιση ειναι στις 24 Νοεμβρη, στα γενεθλεια του.
Κλεοπάτρα ειπα οτι θα ψαξω να βρω τους κωδικους μου για το fb αλλα ακομα δεν αξιωθηκα. Αλλα ξερετε τι σκεφτομαι? Αντε και μπαινω, που θα βρω χρονο να μιλαω, να ανεβαζω φωτο κλπ? Τελος παντων. Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος. Αλλα ποτε θα την κανω?
Μαρια σε διαβαζω και κουραζομαι κοριτσακι μου. Ολο δουλειες σου βγαινουν. Ελπιζω να τελειωσετε συντομα με το σπιτι γιατι εχεις και ενα γαμο να ετοιμασεις. Εμας σημερα παντρευεται ενας πολυ καλος φιλος του αντρα μου στο Ηρακλειο αλλα δυστυχως δεν μπορεσαμε να κατεβουμε.
Αλικη υπομονη με ιωσεις, βηχα, λαιμους, μυξες κλπ. Θα περασουν μωρε, αρκει να χειμωνιασει λιγο να ψοφησει κανενα μικροβιο. Α, και κανα κουνουπι να ψοφησει, αμαν πια.
Μαμαμελι υποσχομαι οτι θα μπω αυριο να ευχηθω. Ο Δημητρης ειναι φοβερος και η Μελινα επισης. Εχεις υπεροχα παιδια. Ολες μας εχουμε υπεροχα παιδια. Ειρηνη μπεμπαρος που λεει και η Μαρια ο Αντωνης. Αλικη και μενα ο δικος μου γδυνεται. Ολο χωρις παντελονι και καλτσες ειναι.

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ τι αλλο? Δεν θυμαμαι αλλα δεν ειπα και λιγα!!!

eirini2

μαρκελλα μπραβο στον μικρο που περπατησε.κι εμενα ο στρατος ζηλευει πολυ και τον σπρωχνει μερικες φορες.θα μεγαλωσουν και αθ αλλαξουν θελω να πιστευω.οσο για το φεισ καποια στιγμη που μπαινεις εδω στο φορουμ μπες και ψαξε τους κωδικους.αντε εχεις μεινει μονο εσυ εκτος φεισ.οντως ο αντωνης ειναι μπεμπαρος ολοι τον περνανε για πιο μεγαλο μωρο.χτες με ρωτησε μια στο φαρμακειο που ειχα παει αν ειναι κοριτσι και πως βγηκε τοσο ξανθο.ηθελα να της πω μηπως να κανουμε τεστ dna να το διαπιστωσει?που να ημουν και μελαχρινη που ειμαι κατασπρη και καστανη τωρα αλλα ξανθια μικρη

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Εγω σημερα καθομαι κ δνε κανω τιποτα,απογοητευτηκα με τοση σκονη κ που καθαριζω τα ιδια ξαναγινονται.Μονο κακο στον εαυτο μου κανω,γι αυτο ειπα να κανω υπομονη μεχρι αυριο κ μετα την Κυριακη να αφησω την μικρη να την προσεχουν οι δικοι μου να καθαρισω μια κ καλη...Το απογευμα θα παμε στην εκκλησια γιατι αυριο του Αγιου Δημητριου ειναι για εμας εδω μεγαλη γιορτη γιατι ειναι ο πολυουχος του χωριου μας...Απο διαολιες κ εμας η Κατερινα αλλο τιποτα,σαν σβουρα παει κ δεν την προλαβαινω,καταλαβαινει τα παντα κ οτι της ζητησω μου το φερνει κ οταν της λεω μπραβο μου κανει ζητω ζητω με τα χερακια της κ κατι λεει που δεν το καταλαβαινω,επισης αν με δει να μπω στην τουαλετα καθεται εξω απο την πορτα κ μολις βγω μου λεει τσισσσσσσ τσισααααα κ οταν αυτη κανει κακα με κοιταζει κ ξεροβηχει κ κανει πουχιου δηλαδη πουφ...
Μαρκελλα αντε να σε δουμε στο φεισμπουκ,δεν ειναι δυσκολο να βρεις τον κωδικο σου αν θυμασαι το ιμειλ σου...Οσο για τον μικρο μπραβο του που περπατησε κ αυτος αντε ξεκιναει κ για σενα το τρεξιμο,οσο για την Ευη κανε υπομονη με την ζηλια της ,πιστευω οτι ειναι φαση κ θα περασει...

mamameli

Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 11 502437 καλησπερα!!!!

Να'μαι κι εγω...οποιος ξαναμιλησει για ξεκουραση θα τον καλεσω να περασει μια μερα μαζι μου!Μονο δεν ξεκουραζομαι στις αδειες μου εγω!Να τωρα εχω λιγο χρονο παραπανω!Ο μικρος γκριναι πολλη σημερα και αϋπνία!

καταρχήν θα σχολιασω το μουνερο!!!!
Ειρήνη μου πεθανα στα γελια!Ε αφου εχειςειχες αναιμια κι εσυ εισαι πιο ενημερωμενη απο μενα..Οσο για το ξανθο..οποιος εχει ματια βλεπει ;Ηλιου φαεινοτερον οτι ησουν ξανθια μικρη..ελεος!Απο τη φωτογραφια φαινεται!
Παντως για τα αβγα λεν οτι αν ειναι αγνα και καθε μερα μπορουν τα παιδια να τρωνε!

Αλικη δεν νομιζω οτι ειναι στρεπτοκοκκος!Μαλλον ιωση που την περναει χωρις πυρετο μου κανει...
Ειδες που και η μικρη ζουζουνεψε..εμενα μου φαιινεται περιεργο που εχουμε εναν ακομα να κινειται στο σπιτι!
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια συμπεθερα!
Κι εσενα Μαρκελλα!
Αντε ο λαος απαιτει να ξαναδικτυωθεις στο φβ!Ποιος σου ειπε οτι εμεις μιλαμε ολη μερα καλε;Οσο για τις φωτογραφιες εγω το παραχ...ω λιγακι αλλα γνωστη ψωναρα και δημοσιευω σε συγκεκριμενα ατομα κι εσας φυσικα!Οποια βαρεθηκε να βλεπει τα μωρα μου μου το λεει και την εξαιρω!Χωρις παρεξηγηση!
Οσο για την Ευουλα κατι μου θυμιζει ....
απλα περιεγραψε της περιστατικα αντιστοιχα οταν ηταν μικρη ..

Μαρια κι εμεις πηγαμε στον Αγιο Δημητρη κι εμας πολυουχος εδω!Αν αυριο ητα νκαθημερινη θα ηταν αργια!Καλα το Κατερινιω ειναι πανεξυπνο!Φτου φτου!
Και πονηρω!

Σε λιγο θα ανεβασω φωτο στο φβ τον Δημητρη σε νεες περιπετειες!Δυστυχως Μαρκελλα δεν θα το δεις χιχιχιχ εκτος αν αυριο πας καμια επισκεψη στην Αθανασια!
Σε επεισα καθολου!;
Σε πειραζω!

Καληνυχτα!Αν αυριο δεν μπορεσω να μπω
Χρονια πολλα στη Δημητρουλα μας,
Στον Δημητρη της Πατριτσια
και σε ολους οσους γιορταζουν και ξεχναω ή δικους σας!

Φιλακια!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεεεεεεεεϊ καλησπέραααα!!!! Και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες που δεν είναι και λίγοι!!! Χρόνια πολλά γαμπρούλη, Δημητράκη της Κλεοπάτρας (αν κι εμείς Αχιλλέα θα σε φωνάζουμε Razz) και φυσικά στις Δημητρούλες μας (αν και έχουν καιρό να μας επισκεφτούν τελευταία). Χρόνια πολλά και σε όσους δικούς σας γιορτάζουν!

Καλέ μίλησε κανείς για κούραση; Για έλλειψη χρόνου; Εγώ προτείνω το "είμαι κουρασμένη" και το "δεν προλαβαίνω" να τα καταργήσουμε ως αυτονόητα, χιχι! Λοιπόν, κατά τ' άλλα αν εξαιρέσουμε ότι χτες είχα τη χειρότερη μου νύχτα από θέμα βήχα, όλα καλάαα που λέει και ο Σάκης. Αφήστε κορίτσια, ξύπνησα τα χαράματα από βήχα και επειδή δεν ηρεμούσα έφτιαξα ένα χαμομήλι και ξάπλωσα να το πιω. Έλα όμως που ξύπνησε η πονήρω και ήθελε βυζί. Την έβαλα και συνέχισα να πίνω, αλλά έριξε μια με το χέρι της και το... υπόλοιπο χαμομήλι το λούστηκα εγώ με την κουβερτούλα. Ευτυχώς η μικρή τη γλίτωσε. Για απόψε έχω εφοδιαστεί με καραμέλες... πιο σέιφ σολούσιον. Κατά τ' άλλα έχω κουραστεί πολύ να παλεύω να μαγειρέψω και να κάνω δουλειές με τη μικρή να αλωνίζει και να τη μαζεύω (φοβάμαι, αν και ξέρει να πέφτει μέχρι στιγμής). Το απόγευμα ήρθε η κουνιάδα με την ανιψιά. Την είδε η κουνιάδα και έπαθε πλάκα. Τη βρήκε απίστευτα δυνατή και δυναμική, ακούραστη. Είπε επίσης ότι χρειάζονται 3 άτομα για να τη συμμαζέψουν και πώς θα τα βγάλει πέρα η δόλια η μάνα μου όταν την κρατήσει. Αγχώθηκα λιγάκι τώρα... Όντως έχει ζωηρέψει απίστευτα, ο δικός μου μου λέει ότι είναι πιο ζωηρή απ' ότι ήταν τότε η Δανάη, αν και νομίζω ότι έχει ξεχάσει. Αλλά όντως έχει εξελιχτεί σε απίστευτα δυναμική και διεκδικητική. Είπατε κάτι για ζήλεια; Πάει συνεχώς η μικρή να πάρει τα παιχνίδια της μεγάλης, θυμώνει η μεγάλη και τη σπρώχνει ή της χτυπάει το χέρι. Τη μαλώνω φυσικά και της θυμίζω ότι τα ίδια έκανε κι εκείνη αλλά μπαααα... στον τοίχο μιλάω μάλλον... Και για να τελειώσω με τα δικά μας, θα σας πω το διάλογο που είχα με τη Δανάη χτες μετά το σχολείο.
-Δανάη φτιάξατε σημαία στο σχολείο;
-Ναι
-Πώς ήταν η σημαία, ήταν κόκκινη; Είχε αστεράκια ή μπαλάκια κλπ; (εγώ πονηρά)
-Όχι βρε μαμά, η σημαία δεν έχει μπαλάκια και αστεράκια. Η σημαία είναι μπλε και άσπρη και έχει γραμμές πολλές κι ένα σταυρό...
Χάζεψα η μάνα με το 3χρονο μου... Σόρρυ αν σας φάνηκε χαζό, βέβαια είναι το ύφος που το είπε όλα τα λεφτά... Φυσικά σήμερα φέραμε τη σημαία και στο σπίτι...

Στα δικά σας...
Μαρκέλλα μου μπράβο στο αγόρι σας που περπάτησε! Είναι φοβερός! Γέλασα πολύ με το σκηνικό ζήλειας, ήταν τόσο... κλισέ να το πω; Βέβαια δε θα γελούσα αν ήμουν στη θέση σου μάλλον... Άντε άνοιξε το φέης και ας μην το χρησιμοποιείς. Για ώρα ανάγκης στην τελική!
Μαράκι υπομονή με τη σκόνη, σύντομα θα τελειώσει το μαρτύριο! Καλά, πόσες φορές να το πω ότι η μικρή Κατερίνα είναι απίστευτη;
Ειρηνάκι μπέμπαρος ο δικός σου και μη δίνεις σημασία σε κάθε άκυρο σχόλιο. Τέτοια θα ακούς πολλά. Εδώ εμένα μου είχαν πει τη Δανάη αγοράκι κι ενώ την είχα ντυμένη φουλ στα ροζ. Και αφού αναγκάστηκα να διευκρινήσω ότι είναι κοριτσάκι, μου την ξαναανέφερε ως "αυτός", χαχα. Άστο να πάει...
Μελινομαράκι, εγώ δε βαριέμαι να καμαρώνω τα αστέρια σου!!! Και ποιος βαριέται στην τελική; Αν βαριέμαι κάτι είναι να ανεβάζω φωτο και βίντεο. Βασικά έχει γεμίσει ο δίσκος τώρα και δεν μου είναι εύκολο να ανεβάσω μέχρι να βρω χώρο...

Αυτά, μπορεί να ξέχασα κάτι, σόρρυ, αλλά έγραψα πολλά πάλι... Σας αφήνω να ξεκουραστείτε! Να έχετε ένα όμορφο σ/κ, και να περάσετε καλά και γιορτινά οι εορτάζοντες (και οι μανούλες τους!!!).

mamameli

Αλικακι Ευχαριστ´ω πολυ!!!

Πωπω κι εσυ τι περνάς!
Τα δικα σου ειναι μικρουλιακαι τα δυο!
Περαστικά σου με το βηχα...τα κάνατε όλα μουσκεμα χθες ε;
Και η Δαναη δεν πάει πίσω ..κάτσε να δεις τι σε περιμένει!
Η Λυδία έχει δυο δασκάλες μη το ξεχνάς!και μαμα και αδερφη!Ειναι λογικό τα δευτέρα να μαθαίνουν γρηγοροτερα!

Ξέχασα ναπω στην Μαρκελλα μπράβο για το περπάτημα!
καλο κυνηγητό απ εδω και πέρα!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανούλες κ χρονια πολλα στους εορταζοντες... Χρονια πολλα στον Δημητρακη της Μαρίας κ χρονια πολλα στον Δημητρακη της Πατριτσια ... Να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ να περάσετε υπέροχα σημερα ... Κ για εμάς αργία ειναι σημερα απλα έτυχε να μην ειναι καθημερινή ...Θα ξαναμπω σε λίγο γιατι με εχει πλακωσει η μικρη κ προσπαθει να μου πάρει το κινητό .

eirini2

καλημερα.χρονια πολλα στους μικρους δημητρηδες της παρεας και στην δημητρα και οποιον αλλο εχετε.

μαμαμελι ποτε δεν θα βαρεθουμε να βλεπουμε τον δημητρη σου και την μελινα σου.ειναι φατσουλες.οσο για την αναιμια 20 χρονια ασχολουμαι με αυτο. απο κει που ημουν στο γυμνασιο και δεν ετρωγα τιποτα οταν ανακαλυψα την αναιμια μεχρι και συκωτι εφαγα.τα αυγα ευτυχως ειναι του πεθερου μου που εχει κοτες αλλα του δινω μερα παρα μερα.σημερα που εχω ψαρι δεν του δινω γιατι απο οταν ξεκινησαμε ψαρι και αυγο την ιδια μερα δεν του εδινα αυγο γιατι η παιδιατρος δεν αφηνει.καλα να περασετε σημερα.να τον χαιρεσαι.

αλικη καποιο σιροπι για τον βηχα δεν μπορεις να παρεις?εμενα σπρωχνει συνεχεια το χερι μου οταν παω να τον ταισω και να δεις εκει τι γινεται.μπραβο στο κοριτσακι σου που εμαθε για την σημαια.

mamameli

Σας Ευχαριστ´ω κι απο εδω!

Δεν έχω κουραγιο!Θα μπω αύριο πάλι!

Φιλακια!

mamameli

Νάμαι πάλι!

Καλησπέρα!τι κάνετε;
Πως περάσατε σήμερα;

Εμείς πήγαμε βολτιτσα το μεσημέρι..γενικώς δεν είμαι και πολυ καλα!Έχω κάτι ανατριχιλες στα πόδια,βαρυ κεφάλι,κούραση...καμία ίωση με τριγυρνάει!
Ο μικρός άρχισε τις αγαπουλες και με τρελαίνει !
Αλλα πολλή γκρίνια..
Επίσης μάλλον μου εγδαρε τη θηλή γιατί πονάει πολυ..

Εφάρμοσα το περσινό δοκιμασμένο σύστημα με την αλλαγη ώρας..απο τις οχτωμισι κοιμούνται!Θα πάω κι εγω για ύπνο σελιγο!θέλω να το κάνουμε 9 -9:15.. Το πολυ!Αλλιώς δεν ξεκουραζονται!Η Μελίνα δηλαδή που ξυπνάει 7:20 να κλείνει το δεκαωρακι ...

Καληνύχτα !

Φιλακια πολλα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα...! Πώς περάσατε το τριήμερο; Ελπίζω όμορφα, ο,τι κι αν κάνατε! Βοήθησε κι ο καιρός... Εμείς χτες βόλτα στη θάλασσα και η Δανάη μου ζητούσε να μπούμε κιόλας. Φοβήθηκα ότι θα είχε ψύχρα κι έτσι ούτε που το σκέφτηκα. Όμως χτες, πράγματι ήταν καιρός για μπάνιο πάλι... Κρίμα, θα βοηθούσε λιγάκι το λαιμό μου... Χτες ένιωσα βελτίωση, πλέον δε βήχω τόσο, αλλά απόψε πάλι πονάει όταν καταπίνω, ελπίζω να είναι τυχαίο πια...

Κατά τ' άλλα θα κουκουβαγιαδίσω λιγάκι, σόρρυ γι' αυτό, χιχι. Η μεγάλη μου χτες έφτιαξε ολομόναχη ένα παζλ 35 τεμαχίων, χωρίς την παραμικρή βοήθεια και χωρίς να βλέπει την εικόνα. Δεν ξέρω αν θεωρείται κάτι στάνταρ για 3χρονα, αλλά εμένα με εντυπωσίασε...!
Η δε μικρή, σε κάποια φάση μας πέταξε "ταβρο έλα δω", που το ερμηνεύω ως Σταύρο έλα εδώ, χιχι, τρομάρα της! Το μαμά ακόμα δεν μου το λέει αλλά ατάκες τύπου "έλα", "έλα δω", "έλα λε μπαμπά" τις πετάει συνεχώς (το τελευταίο πιο περιστασιακά δυστυχώς). Αν υποψιαστώ ότι όλα αυτά τα λέει συνειδητά, και το "ταβρο" μαζί, ενώ δε μου λέει μαμά θα τη δαγκώσω σας λέω... Κατά τ' άλλα πολύ ζωηρή... Ναι, έχει καλή δασκάλα και την αδερφούλα της... Χτες έπαιζαν μαζί και είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια. Πιάνω λοιπόν την κάμερα να τις τραβήξω και μόλις πάτησα να γράψω κόπηκαν τα γέλια. Περίμενα, είδα κι απόειδα και μόλις έκλεισα τελικά την κάμερα ξανάρχισαν. Αααα, με δουλεύουν μου φαίνεται. Συμβαίνει και σ' εσας;

Αυτά, σας αφήνω γιατί είναι ευκαιρία να την πέσω αφού κοιμήθηκαν... Τελευταία η μικρή μου ξυπνάει μέσα στη νύχτα... Δεν ξέρω τι παίζει, μήπως κανένα δοντάκι από τα πρησμένα; Σας φιλώ...

eirini2

καλημερα
τι κανετε?εμεις καλα.καναμε τις βολτες μας το τριημερο και τωρα σπιτι.

μαμαμελι να την χαιρεσαι την μελινα σου.ελπιζω να μην κρυωνεις πλεον και εισαι αρρωστη.

αλικη επρεπε να κανεις ενα μπανακι να γινεις καλα αλλα αφου εισαι και καλυτερα μια χαρα.εχω ακουσει πολλα παιδια να καταφερνουν αν φτιαχνουν παζλ με τοσα κομματια μπραβο της παντως.μπραβο και στην λυδια που μιλαει αλλα δεν λεει μαμα.κι εμενα ο αντωνης αμπα μπα φωναζει μαμα καθολου.

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημερα τι κανετε?Εμεις περασαμε τελεια το 3ημερο,η μικρη καταδιασκεδασε κ δεν την ακουσα καθολου να γκρινιαζει,τελικα αυτο το παιδι θελει βολτες...Πηγαμε σε 1 γαμο το Σαββατο κ απο την στιγμη που ξεκινησε η μουσικη δεν σταματησε να χορευει,ολη την ωρα ηθελε να την κραταμε πανω στο τραπεζι κ να κανει τα δικα της,επισης εχθες πηγαμε στην παρελαση κ ειδε τα παιδια που ειχαν σημαια κ ηθελε κ αυτη....Οσο για την ομιλια μιλαει μονο οταν θελει αυτη ,ωρες ωρες δεν σταματαει κ αν της πω εγω φωναξε του μπαμπα αχνια μιλια...Προχθες την κρατουσα αγκαλια κ γυριζει με κοιταει βαζει τα χερακια της γυρω απο τον λαιμο μου κ μου φωναζε μαμα,ελιωσα με πιασαν τα κλαματα...
Μελινομαρια να χαιρεσαι το Μελινακι σου,πολυχρονη κ ευτυχισμενη να ειναι...
Αλικη περαστικα με το κρυολογημα σου κ μπραβο στην Δαναη που καταφερε να φτιαξει το παζλ μονη της κ εγω στην θεση σου θα τρελαινομουν απο την χαρα μου...
Φιλακια σε ολες σας,να ξερετε οτι σας διαβαζω καθημερινα αλλα εχω πολλα τρεξιματα κ δεν προλαβαινω να γραφω παντα...

eirini2

μπραβο μαρια η μικρη σου.ειναι μια γλυκα.γυναικες δεν σταματανε ποτε να μιλανε.χαχαχαχαχχα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Πώς πέρασε η πρώτη μέρα πίσω στην καθημερινότητα; Εμάς ευτυχώς μέχρι το απόγευμα νορμάλ. Το απόγευμα όμως δεχτήκαμε επισκέψεις από κουνιάδα και νονά της μικρής με τα παιδάκια τους και καταλαβαίνετε... φασαρία... χιχι! Από λαιμό ευτυχώς τελικά μου πέρασε η ενόχληση το πρωί - μάλλον μου έλειπε και ύπνος - αλλά ξύπνησε η Λυδία με μυξούλες πάλι. Όχι πολλές και τπτ άλλο από συμπτώματα, μακάρι να μην είναι τπτ.

Αχ Μαράκι, εμένα τπτ πείσμα, δε λέει μαμά! Ζηλεύω... Και όσο σκέφτομαι ότι η Δανάη 11 μηνών μας είχε πάρει τ' αφτιά με τα "μαμά" και "μαμά", κι ας άργησε να μιλήσει... Άντε, περιμένω και τη μικρή τώρα... πού θα πάει...

Ειρηνάκι σίγουρα κι άλλα συνομήλικα παιδάκια φτιάχνουν τέτοια πάζλ και ίσως και δυσκολότερα. Εμένα πάλι με εντυπωσίασε γιατί γενικότερα δεν είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με παζλ μέχρι τώρα. Και πήγα να την πάρω από τον παιδικό σήμερα, τη βρήκα με ένα κουτί παζλ του παιδικού. Ρώτησα τη δασκάλα αν το έφτιαξε και μου είπε ότι ναι, το έφτιαξε και της έκανε και εντύπωση γιατί τη βρήκε πολύ καλή για την ηλικία της... Άντε, της βρήκα νέα ενασχόληση, την κρατάει ήσυχη για λίγη ώρα, εκτός κι αν πλησιάσει η μικρή που της τα κάνει λίμπα και καταλαβαίνεις... affraid 

Μελινομαράκι πώς είσαι; Ελπίζω να τη γλίτωσες...

Σας αφήνω, γιατί περιέργως πάλι κοιμήθηκαν νωρίς.. Αυτή η αλλαγή της ώρας σε καλό μας βγήκε όπως στη Μελινομαρία...

eirini2

Κώδικας:
καλημερα κοριτσια.

αλικη μπραβο στη δαναη που τα καταφερε χωρις να εχει ξαναασχοληθει με τοσο μεγαλο παζλ.κανε υπομονη και θα το ακους συνεχεια το μαμα απο την λυδια.μπραβο που κοιμουνται νωρις.μακαρι να συνεχισουν ετσι.

εμεις σημερα θα παμε στο πλειμομπιλ παιδοτοπο που εχει και δωρεαν εισοδο.να δουμε πως θα ειναι.δεν εχουμε ξαναπαει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις