Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
554 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 554 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπραβο ρουλα που βγαλατε και δοντακι και περπατατε εστω και κρατωντας το χερακι.για το γαλα ειναι θεμα του γιατρου.εμενα η δικη μου λεει μετα το χρονο ή συνεχιζω σκονη το νουμερο 3 ή δινω εβαπορε ή δινω καποια νουλακ που τα ζεσταινεις μονο.αλλοι παιδιατροι δινουν φρεσκο κατευθειαν.η δικη μου το φρεσκο το δινει μετα τον εναμιση χρονο.οποτε ρωτα τον παιδιατρο σου.

mamameli

Καλησπέρα!

Τέλος αυτη η εβδομάδα...είμαι πτώμα!και λίγα λέω...

Καταρχήν να διευκρίνησω πως όταν απανταω σε κάτι προσπαθω να θυμηθώ και το πρώτο μου παιδι τι έκανε για να παραθέσω τις εμπειρίες μου ως μαμα...όχι για να συγκρινω!Η σύγκριση γινεται αυτόματα και ειδικά στο θέμα του φαγητού δεν υπάρχει σύγκριση..χαχα ο Δημήτρης τρώει και αν δεν ήταν αλλεργικος ίσως ήταν ακόμα πιο λιχουδης!
Μακάρι να έτρωγε και η Μελίνα και ας έτρωγε μεχρι τωρααλεσμενα..το παίζω άνετη τώρα αλλα όταν ήταν 10 μηνων έκανε απεργία στο φαγητο και δεν ήξερα τι έχει...τι στεναχώρια τράβηξα..δεν έτρωγε τίποτα όλη μέρα..μεχρι
που της έδωσα κομματάκια και εκανα την Κινέζα και άρχισε να ξανατρωει. Κάποια στιγμη το πήρα απόφαση..τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο έφταιγε η μάνα μου που έκανε του κεφαλιού της..της έλεγα κροκο της έδινε όλο,της έλεγα όχι ψωμι της έδινε κάθε μέρα..της έβαζε πιο λίγο κρεςας...έμαθε το παιδι λάθος...
Κάποτε ξεαγχωθηκα κοψαμε τα αλεσμενα και άρχισε δειλά να τρώει αλλα οι συνήθειες της έμειναν...
Γίαυτο είπα άλλο φρούτο αυτη..

Σήμερα πήγαμε γιατρο για εμβολιο!
τα αποτελέσματα της διατροφής μας... Σε 35 μέρες βάλαμε 600 γραμμάρια και φτασαμε τα 9100 και 76 πόντους!Το κατσικακι ολη μέρα και το αβγουλακι ωφέλησε.τώρα απο την επόμενη βδομάδα θα εισάγουμε και ψαρακι!

Ρούλα μπράβο σας όλα μαζι!περπάτημα και δοντι;Πήρε φορα ο μικρουλης!γαλα φρέσκο μετα τον χρόνο μπορείς απ´οτι ξέρω!Αλλα καλύτερα κατσικίσιο απο αγελαδινο.

Αλικακι μου πήγατε γιατρο;πως πήγε;

Τζένη το κατάλαβα οτι γίαυτο τον εστειλες παιδικο αλλα για τόσο λίγες ώρες ειναι κρίμα να ταλαιπωρείται το μωρο με ιωσεις απο τόσο μικρο..εδω θεωρώ μικρα για παιδικο και
τα διχρονα..αν είχα επιλογη θα έστελνα κατευθείαν προνηπια τα παιδια μου ...

Αυτα ώρα για νανι!

Σας καληνυχτω!
Όνειρα γλυκα σε όλες!
Μουτς μουτς!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα... Ο νόμος της Παρασκευής ξαναχτύπησε... όχι που δεν... η Δανάη πάλι με πυρετό από το απόγευμα... Και τώρα που κοιμάται τη μετράω στο 37,7 περίπου, ωραία νύχτα θα περάσουμε... Ήμαρτον, θέλω να της κάνω κι εκείνες τις εξετάσεις της χοληστερίνης... πφφφ... Υποτίθεται 2ο χρόνο στον παιδικό και θα ήταν καλύτερα τα πράγματα από ιώσεις, αλλά δεν το βλέπω. Αγχώνομαι και τι θα γίνει όταν αρρωσταίνουν κι εγώ είμαι στη δουλειά πλέον...

Ρούλα μου τα έκανε όλα μαζί ο μικρός, σωστό άλμα ανάπτυξης! Μπράβο του, ετοιμάζεται κι αυτός να περπατήσει... Όσο για το γάλα, συνηθίζεται (ανάλογα το γιατρό) μετά το χρόνο να δίνουν φρέσκο γάλα. Εμάς προτιμάει να δίνουμε σκόνη αρκετά παραπάνω. Εμείς στη Δανάη δώσαμε σκόνη από βιολογικό γάλα κι έπειτα από δικιά μου πρωτοβουλία ήπιαμε το φρέσκο. Εβαπορέ και νουλάκ δε θα τα πρότεινα. Τα εβαπορέ η παιδίατρος τα θεωρεί τα χειρότερα. Το νουλάκ δεν το δίνω, ειδικά από τότε που διάβασα στα συστατικά του και ηλιέλαιο... Άσε καλύτερα...

Ειρήνη μου πολλή βροχή χτες (σήμερα όμως λιακάδα!), ευτυχώς που καταφέρατε να πάτε στην ανιψιά...!

Μελινομαρία μου δεν πήγαμε παιδίατρο. Θα πάμε πάνω στο χρόνο. Όμως τη ζύγισα με τη δική μου ζυγαριά που έχω διαπιστώσει ότι συμφωνεί πάντα με της παιδιάτρου. Στο θέμα της σύγκρισης το καταλαβαίνω πώς το λες. Η κορούλα σου ήταν έτοιμη από νωρίτερα για μη-αλεσμένες τροφές. Και όσο για τη μαμά σου, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν παρεμβαίνουν άλλοι... Εμένα όταν την κρατούσε η μάνα μου μαγείρευα εγώ από το πρωί το φαγητό (έτσι θα κάνω και τώρα αν καταφέρει να κρατήσει τη μικρή), οπότε δεν της έδινα περιθώρια επιλογής. Και ευτυχώς με άκουγε γενικά... Κι εγώ συνεχίζω τα αλεσμένα, αν και έχει μειωμένη όρεξη τελευταία. Δε νομίζω ότι θα φάει αρκετά αν σταματήσω το άλεσμα και το βάρος το παίρνουμε με το ζόρι... Μπράβο στο γαμπρούλη που πήρε τόσο βάρος με κατσικάκι και αβγουλάκι! Εμείς ψαράκι στο χρόνο, όπως και τα όσπρια...

Άντε σας αφήνω για να ξεκουραστώ λιγάκι (λέμε τώρα)... Καλό σ/κ!

mamameli

Καλημέρα!

Άντε πάλι Αλίκη!Η Δαναη ξανακολλησε...περαστικά της και πάλι!εγω είχα παρατηρήσει πως τη δεύτερη χρόνια στον παιδικο αρρωσταινε αλλα το περνούσε στο πόδι αλλα κόλλουσε εμένα και αρρωσταινα εγω πιο βαριά!..
η μαμα μου έκανε τότε του κεφαλιού της τώρα μαζεύτηκε...μια μέρα της είπα πως του δίνεις χωρίς να με ρωτήσεις;Αν αύριο κάνει αίμα στα κακα του τι θα γίνει;
Και τότε το καταλαβε!Αλλα κατα τ´αλλα φροντίζει τα παιδάκια μου με χαρουμενο τροπο και όχι σαν την άλλη την η στρατιωτικό που έχουμε...χαρακτήρες τι να πεις...
καλε στο χρόνο το ξεκινάμε κι εμείς το ψαρακι ...την άλλη βδομάδα θα είμαστε 11,5 μηνών!
Θέλω πολυ να φάμε ψαρακι...
Τα αλεσμενα ειναι και ανακατεμενες γεύσεις...σε κάποιους δεν αρέσουν καλη ώρα σε μένα...οπότε το κορίτσι μου είχε να μοιάσει!

Άντε καλο σκ!Καλα να περάσετε..τα αρρωστουλια να γίνουν καλα!

Πάω για καμία δουλεια!

Φιλακια!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες!!! Σας ευχαριστω Rolling Eyes 
Καλα εβαπορε δεν του δινω!!! Μπλιαχ, κι εγω τα συχενομαι!!!! Φρεσκο γαλα θα του δωσω!!!

Τωρα ομως;; Τι κανω;;; Σημερα ηπιε μονο 60ml Shocked 
Να του αλλαξω παλι μαρκα;; Ολα ιδια νομιζω στη γευση!!!

Α, σημερα κλεινουμε 11 μηνες!!! Rolling Eyes 

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημερα..Πως ειστε? Εγω ξεκινησα να ψαχνω για νυφικο κ μπορω να πω οτι εχω σχεδον καταληξει στο στυλ που το θελω αλλα θα παω να δοκιμασω μερικα ακομα κ μετα θα παω να το ραψω...Ευτυχως εχθες που πηγα μου κρατησε η γιαγια μου την μικρη κ δεν την πηρα μαζι μου αλλα απο βδομαδα θα την παρω...Τα νεα σας τα διαβαζα απο το κινητο κ δεν θυμαμαι κ πολλα...
Αλικη μου περαστικα ξανα στην Δαναη...Τελικα η Λυδια σου με την Κατερινα μου συμβαδιζουνε στο βαρος...
Μελινομαρια μια χαρα πηρε κ εσενα βαρος ο Δημητρακης σου,τελικα το απογευματινο φαγητο κανει θαυματα...
Ρουλα κ εμας ο παιδιατρος δινει σκονη σε οσες δεν θηλαζουν μεχρι 18 μηνων κ μετα φρεσκο γαλα,αυτα του κουτιου δεν τα δινει καθολου γιατι ειναι φουλ σε συντηρητικα μονο αν το παιδι δεν πινει με τιποτα το φρεσκο γαλα ουτε κ την σκονη τα δινει...Εμενα η μικρη που σε καποια φαση δεν επινε με τιποτα πανω απο 30-40 ml γαλα μας ειπε να του αλλαξουμε την γευση με μια κουταλια φαρινα για μερικες μερες κ οντως πετυχε αυτο κ ξαναγυρισαμε σε σκετη σκονη ,μπορει ομως κ να περνουσε φαση κ απλα να μην ειχε ορεξη εκεινο το διαστημα κ χωρις την φαρινα παλι μετα απο μερικες μερες να το επινε...
Τωρα κ καμμια βδομαδα περιπου παλι η μικρη εχει σταματησει να τρωει την ποσοτητα που ετρωγε πριν με αποτελεσμα να ξυπναει μεσα στην νυχτα κατα τις 4 να θελει γαλα,κ ειχε πανω απο 3 μηνες που κοιμοταν συνεχωμενα ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησει ....

eirini2

καλησπερα σας.

αλικη περαστικα και παλι.ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.μα δεν ειναι καιρος κι αυτος για να μην αρρωσταινουν.μια κρυο μια ζεστη μια βροχη και υγρασια.τι θα κανουν τα καημενα.

μαμαμελι μια χαρα ο δημητρακης.δυστυχως οι γιαγιαδες κανουν αυτα που εκαναν σε εμας οταν ημασταν μωρα και νομιζουν οτι ειναι τα σωστα.γελασα με την στρατιωτικο.η δικια μου εχει μια βδομαδα που δεν παιρνει τηλεφωνο το πρωι μονο το απογευμα που ειναι ο γιοκας της.ευτυχως γιατι δεν ειχα ορεξη να μιλαω μαζι της στο τηλεφωνο.εμενα ο στρατος ενω ετρωγε τα αλεσμενα οταν ξεκινησαμε σιγα σιγα κανονικα τα φαγητα σταματησε να τρωει το κρεας και το κοτοπουλο.το ψαρι δεν το ετρωγε ουτε αλεσμενο.τωρα ευτυχως τρωει λιγο κρεας συνηθως στον κιμα.καθε παιδι εχει τα δικα του.η ανιψια μου που ειναι τωρα 14 χρονων οταν ηταν μωρο δεν ετρωγε τιποτα ουτε φαγητα ουτε κρεμες ουτε φρουτα και τωρα τα τρωει ολα και δεν μπορουν να την χορτασουν.κι εμεις ψαρι στους 11 μηνες θα ξεκινησουμε και αυγο στον χρονο.

μαρια ευχομαι γρηγορα να βρεις το νυφικο που ψαχνεις.

ρουλα ρωτα τον παιδιατρο.ετσι κι αλλιως θα τον πας στον χρονο να τον δει.και να ξερεις οτι τα παιδια περνανε φασεις στα φαγητα.αλλοτε τρωνε αλλοτε οχι.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα
Ισα που χάρηκες Αλίκη για το ΣΚ και πάλι αρρώστιες. Περαστικά σας.
Η ώρα η καλή Μαρία. Αντε τελειώνει και αυτό το τρέξιμο σιγά σιγά.
Εγω θηλασα τον μεγάλο ένα χρόνο και μετά έδωσα εβαπορε γιατί δεν έπινε καμιά σκόνη. Δυστυχώς το έδινα μέχρι 2,5. Μετά μας έκοψε να δοκιμάσουμε φρέσκο και το ήπιε μια χαρά. Και εδώ και κάτι μήνες το γυρίσαμε σε γιδινο και κατσικίσιο και πάλι το πίνει μια χαρά.
Ερώτηση : αν αύριο του εχω ψάρι για μεσημέρι κάνει να δώσω κρόκο το πρωί; επίσης πήρα κολοκύθα απο λαϊκή σήμερα. Την βαζω οπως και τα υπόλοιπα λαχανικά;
Βλεπω Μαμαλάκη στην κωνσταντινουπολη και έφαγε εεεενα προφιτερολ μου τρέχουν ακόμη τα σάλια. Και δεν είναι και απο τα αγαπημένα μου
Αυτα για την ώρα.
Φιλάκια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα από τη βραδινή... χιχι! Τι κάνετε; Σας ευχαριστώ για τα περαστικά. Τα καλά νέα είναι ότι η Δανάη σήμερα το πρωί είχε ελάχιστα δέκατα και το απόγευμα ήταν σχετικά απύρετη. Αν και το πρωί ξύπνησε με κλεισμένη φωνή και ο άντρας μου είπε ότι είδε πρησμένες αμυγδαλές, στη συνέχεια την είδαμε καλύτερα. Ελπίζω να το ξεπέρασε. Και τώρα τα κακά νέα... ξύπνησα και πονούσε όλο μου το σώμα, νόμιζα ότι για άλλη μια φορά στραβοκοιμήθηκα (λόγω Λυδίας στο κρεβάτι μαζί μου). Αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό... Από το μεσημέρι και μετά τρομερός πονοκέφαλος, και το απόγευμα άρχισε να πονάει και ο λαιμός... μια χαρά... Πήρα ντεπόν και κάπως καλύτερα, αλλά όπου να ναι τελειώνει η δράση του και περιμένω να δω την εξέλιξη... Μελινομαρία μου φαίνεται όπως τα λες θα είναι, θα μας φέρνει τις ιώσεις, εκείνη θα τις περνάει ελαφρά κι εμείς τέζα. Α, ξέχασα να πω ότι και ο άντρας μου χαπακώθηκε γιατί είχε επίσης τρομερό πονοκέφαλο... Για τη μικρή αγχώνομαι πάλι...

Μαράκι εύχομαι να βρεις το νυφικό που σου ταιριάζει και να είναι τέλεια όλα εκείνη τη μέρα. Οι μικρές μας πάνε μαζί στα κιλά, αλλά στο ύψος θα μας ρίχνετε καμιά 10αριά πόντους, χαχα!

Τζενάκι μας κόλασες και μόνο που το ανέφερες το προφιτερόλ... Και τώρα συνειδητοποίησα ότι δε μπαίνεις πια όπως τον παλιό καλό καιρό που μας έγραφες καθημερινά το μενού, αχαχαχ, υποχρεώσεις φουλ πλέον...

Μελινομαρία μου καλά έκανε η μαμά σου και μαζεύτηκε. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν την παίρνει. Αλλά θα μου πείτε, εδώ είχαμε τη χοληστερίνη της Δανάης κοντά στο 300 και τα πεθερικά μου δεν πτοήθηκαν... συνέχισαν να δίνουν τις σοκολάτες τους... Αμα είναι περίπτωση ο άλλος... Για το ψαράκι έτσι όπως το είπες κατάλαβα ότι θα δώσεις πριν το χρόνο, όχι πως 2 εβδομάδες θα κάνουν τη διαφορά... Εγώ δε βιάζομαι. Αν κρίνω από τη Δανάη που καθόλου δεν είχε ενθουσιαστεί... Ακριβώς ίδια περίπτωση με του Στράτου της Ειρήνης, μόλις κόψαμε τα αλεσμένα κόψαμε και τα περισσότερα καλά που τρώγαμε. Ο παιδικός μας έσωσε, την έμαθαν να τρώει αβγό, ψάρι και γενικότερα να τρώει... Πλέον τρώει και κοτοπουλάκι και μπιφτεκάκια μια χαρά, δεν έχω παράπονο...

Ειρήνη μου εμένα η πεθερά έτσι κι αλλιώς το έκανε αυτό με το τηλέφωνο. Πάντα παίρνει όταν είναι ο γιος της στο σπίτι και μάλιστα αν το σηκώσω εγώ απαντάει πάντα "α... εσύ είσαι;" με πολλή χαρά, χαχαχα! Δε βαριέσαι...

Ρούλα μου δεν ξέρω να σε βοηθήσω γιατί με το θηλασμό είναι πολύ διαφορετικά. Αλλά στη θέση σου αφού δοκίμαζα διάφορες μάρκες και εφόσον δεν άλλαζε κάτι, θα το άφηνα κι ας έπινε όσο λίγο ήθελε. Γιατί φάση είναι αυτή συνήθως και μετά το ξεπερνάνε. Εξάλλου μετά το χρόνο θα μπορείς να δώσεις και το φρέσκο. Για το ασβέστιο να μην ανησυχείς, μπορεί να το πάρει μια χαρά από τις τροφές.

Και μιας και ανέφερα το θηλασμό, σήμερα ξεχάστηκα (η μικρή όοοοοολη μέρα ήθελε να περπατάει από έπιπλο σε έπιπλο) και τελικά θήλασε μόνο το απόγευμα (για μέσα στη μέρα μιλάω) και αυτό από δικιά μου προτροπή. Έχω παρατηρήσει ότι αν δεν της το δώσω μόνη μου δεν το ζητάει πια. Μόνο το βράδυ για να κοιμηθεί (βασικά και πάλι εγώ της το προσφέρω γιατί η ίδια καθόλου δε θέλει να κοιμηθεί, χοχο). Έτσι κάνουν και τα δικά σας παιδάκια θηλάζουσες μανούλες; Ή πάλι έπεσα στην περίπτωση; (και η Δανάη τα ίδια έκανε και στους 13 μήνες αποθηλάσαμε γιατί πλέον έπινε τόσο λίγο που είχε τελειώσει το γάλα. Δεν της έλειψε καθόλου και δεν το ξαναζήτησε...)

Αυτά και για άλλη μια φορά σόρρυ για την πολυλογία... Σας φιλώ!

mamameli

Καλησπέρα!

Εγω σήμερα εφτιαξα χαλβα και κάστανα !
Σοκολάτα; Κάτι μου θυμίζει...

Αλίκη ευχομαι να είστε καλα αύριο...
Τη δεύτερη χρόνια της Μελίνας στον παιδικο πήρα εγω τρεις φορές αντιβιωση κσι αυτη μόνο μια!μετα εμεινα εγκυος!ως δι μαγείας δεν Ξανααρρωστησα μεχρι που γέννησα...
Για το ψάρι ο γιατρός είπε οπότε θελουμε απο εδω και πέρα ..σήμερα φάγαμε αλλα δεν του εδωσα.του έβαλα όμως για τεστ ευαισθησίας σε ένα βαμβάκι στην πλατουλα..
Μωρε θέλω να τρώει λίγη ποικιλία..εγω τρελαινομαι για ψαρακι. Και η Μελίνα τρώει..
Εγω θα το εδινα με τον κροκο...λίγοι άνθρωποι έχουν ευαισθησία...και παρα πόλοι τρώνε ψάρι με μαγιονεζα!
Εγω την κολοκυθα τη βάζω αντι πατάτας ...και όπως τα λοιπά λαχανικά..

Κορίτσια εμένα η πεθερά έρχεται όταν λειπω πλέον...τηλέφωνο πάντα τον γιο...με τέτοια μούτρα που της κάνω ορεξημε είχε..αλλα νομίζω εγω δεν αντέχω περισσότερο...τα δικα μας ειναι λεπτομέρειες ...αν την καλοεπιαα λίγο δεν θα είχαμε πρόβλημα..αλλα δεν μπορω να καταπιεζομαι!

Μαρακι θα ραψεις νυφικό;,ωραία!με το καλο!

Καληνύχτα κοριτσάκια!

Φτάνει τόσο!

Όνειρα γλυκα!

maria1984

maria1984
Καλημερα μανουλες,να εχετε μια ομορφη Κυριακη...Μιας κ ειπατε για το ψαρι θελω να ρωτησω κ εγω κατι...Εμας μας το εδωσε ο γιατρος οταν η μικρη εκλεισε τους 11 μηνες κ της το εψησα μια φορα κ το εδωσα αλεσμενο αλλα ολο μπλιαχ κ μπλιαχ εκανε κ με το ζορυ εφαγε 5-6 κουταλιτσες,αλλη μια φορα που το ετργα εγω της το εδωσα σε κομματακια κ εφαγε λιγο χωρις να διαμαρτυρηθει κ λεω μηπως δεν το δινουμε αλεσμενο κ εκανα εγω λαθος γι αυτο δεν της αρεσε...Τωρα δισταζω να της το ξαναδωσω γιατι νομιζω οτι παλι τα ιδια θα μου κανει...Οσες εχετε προηγουμενη εμπειρια απο μωρακια πως το δινατε?Αλεσμενο η οχι κ οσες το δινατε μη αλεσμενο με τα λαχανικα τι κανατε?

eirini2

γεια σας.πριν λιγο γυρισαμε απο την βολτα μας.

αλικη περαστικα σε ολη την οικογενεια.ελπιζω η λυδια να μην κολλησει και εσεις να ειστε καλυτερα σημερα.

μαμαμελι ουτε εγω καλοπιανω την πεθερα.ποτε δεν το εκανα και ουτε προκειται να το κανω.δεν μ `αρεσουν αυτα.χτες πρεπει να της κακοφανηκε που της ειπε ο γιος της οτι δεν θα παμε σαλαμινα.εχουμε υποχρεωσεις της ειπε ο νικος.και ετσι την γλυτωσαμε.δεν ηθελα να δω τη μουρη τους.

mamameli

Καλημέρα!

Μπαίνω στα γρήγορα!

Μαρακι δωσε το ψαρακι κομματάκια και πουρε τα λαχανικά απο δίπλα...είπαμε δεν θέλουν όλοι ανακατεμενες γεύσεις...μια κουταλιτσα λαχανικά μια ψαρακι σκέτο...όπως οι μεγάλοι!

Ειρήνη μου δεν μας φτάνουν τα μωρα να κανακευουμε και τους μεγάλους τώρα;καλα κανείς!
Εμένα ειναι η μαμα μου 54 και η πεθερά 56 χρόνων...νεότατες ...δεν θέλουν καλοπιασμα σαν γριουλες!έλεος!

Φιλια!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα...
Μελινομαρία νεότατες μαμά και πεθερά. Καλά, ούτε κι εγώ που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερες τις καλοπιάνω, δεν τα μπορώ αυτά...

Μαράκι, συμφωνώ με Μελινομαρία, δώσε το ψαράκι σε κομματάκια (ακόμα καλύτερα αν το τρώει έτσι βρε!) και τα λαχανικά σαν πουρέ ή σουπίτσα, όπως τα έκανες πριν. Και γενικότερα δες μήπως η κοράκλα σου προτιμάει τα μη-αλεσμένα και γλιτώσετε μια ώρα αρχύτερα...
Εγώ δε βιάζομαι για το ψαράκι όχι γιατί δε θέλω ποικιλία. Αλλά γιατί όπως το κόβω δε θα της αρέσει επίσης και θα την κυνηγάω με το κουτάλι.
Α, με το αβγό και το ψάρι συμφωνώ επίσης με Μελινομαρία. Κι εγώ έχω φάει άπειρες φορές και δεν έπαθα το παραμικρό.

Λοιπόν, σήμερα ήμασταν όλοι καλύτερα. Η Δανάη καλά και θα πάει αύριο σχολείο. Ο μπαμπάς μας και σήμερα πονοκέφαλο, αλλά τπτ άλλο. Εγώ και σήμερα λίγο πονοκέφαλο επίσης, αλλά και βηχαλάκι (ο λαιμός που λέγαμε...). Τη Λυδία φοβάμαι μωρέ, γιατί 2 μέρες τώρα βλέπω τα ματάκια της πολύ κομμένα, αν και ορεξάτη για σκανδαλιές και εξερευνήσεις...

Άντε και να ευχηθούμε τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο 1ο μωράκι της παρέας μας... Φωτεινούλα μου να σου ζήσει καρδιά μου! Να την καμαρώνετε πάντα, να σας εντυπωσιάζει και φυσικά υγεία και τύχη... Πωπω, συγκινητικό το ότι φτάσαμε στα γενέθλια, ε;

Αυτά, σας αφήνω και πάλι, καλή ξεκούραση!!!

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημερα στα γρηγορα κ καλη εβδομαδα...Χρονια πολλα κ απο εδω στο πρωτο μωρακι της παρεας που γεννηθηκε σαν σημερα...Χαλια βραδυ περασαμε εμεις παλι,μας εχουν τρελανει τα δοντια της μικρης,ολο το βραδυ ξυπναει κ κλαιει απο τον πονο μαλλον,ουτε το ντεπον δεν την επιασε,κ τριβει το στομα της παντου,απο εχθες εχει κ μυξες κ τρεχουν συνεχ οπως τα σαλια αλλα κανενα αλλο συμπτωμα προς το παρων για να πω οτι κρυωσε...Θα δειξει μεσα στην μερα...Τα αλεσμενα τα τρωει σε μικρα κομματακια αλλα πολυ λιγη ποσοτητα οποτε κ ετσι τα κανω αλεσμενα ακομα για να φαει λιγο περισσοτερα...Σας φιλω παω για προβα νυφικου παλι...

eirini2

καλημερα κοριτσια.

μαμαμελι κι οι δικοι μου ειναι 70 χρονων τα πεθερικα.η μαμα μου λιγο πιο μικρη,αλλα τελος η ειρηνη που ηξεραν.τα τυπικα μονο.

αλικη μπραβο που ειστε καλυτερα.ελπιζω η μικρη να μην αρρωστησει.

μαρια κρητικια οι μυξες ειναι απο τα δοντια.εμενα ετσι βγαζουν τα δικα μου αγορια τα δοντια τους.

και χρονια πολλα στο 1ο μωρακι της παρεας.εμεις αυριο κλεινουμε τους 10 μηνες που ειμαστε το τελευταιο μωρο της ομαδας.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαιρετώ μαμαδες και μωράκια.Χρόνος μηδεν για να γράφω όλα όσα συμβαίνουν,αλλά μπήκ α να σας ευχαριστήσω και από εδώ για τις ευχές σας,σχετικά με τα γενεθλια μας σήμερα!Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άκουσα πρώτη φορά την φωνούλα της!από ζουμιά να με πάρουν άλλο τίποτα,αλλά μην γίνω γραφική!Very Happy Very Happy 
Ευχομαι όλοι σας να περνάτε πολύ πολύ όμορφα,όχι άλλες αρρωστειες όσο είναι δυνατόν..μόνο χαρά-ξέρω ουτοπικό αλλά ευχή ειναι!
Εμείς καλά είμαστε,καλά περάσαμε χτες,αν κ ι μικρή μου ήταν αρρωστούλα από δόντια μέρες,με πυρετό,πόνο κ το ξενύχτι σύννεφο.Μεγαλωνουμεεεε..έφτασε τα 10κιλά κ 81 πόντους,ψάρι τρώει που κ που-όποιο της αρέσει-αυγό 1 φορά,κομματάκια ψωμί,της αρέσουν πολύ τα μπισκοτάκια κ οι ρυζογκοφρέτες οδοντοφυίας..μιλάει παααρα πολύ για την ηλικία της-γαλιάντρα!Υπερκινητική επίσης,ετοιμάζεται για περπάτημα μόνη,εδω κ 1 μήνα περπατά με την βοηθεία μου.Κουκουβάουυυυυυυυυυυ Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 10 328109 
Φιλάκια πολλά σε όλες και όλους,τα γενέθλια της ομάδας άρχισανννν Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 10 328109 

mamameli

Καλησπέρα!

Φωτεινή μου να τη χαίρεσαι κι απο εδω!
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα...
Να ειναι καλα και περαστικά της!
Με το καλο τα νεα σας δόντια !
Επίσης Μαρακι ...
Κι εμάς έτσι ξυπνάει συνέχεια...και υπνομπουσουλαει..
Και γκρινιαζει!
Αλλα ως γνωστόν τον κολλαω στο επίσης γνωστο μέρος και νανακια!

Το τεστ ευαισθησίας στο ψάρι με μπέρδεψε περισσότερο..
Κόκκινισε λιγάκι αλλα και στα μερη με λευκοπλαστ και όχι μονο με ψάρι..οπότε απλά θα του δώσω να φάει λίγο ..και βλέπουμε!
Επίσης είχα δοκιμάσει χοιρινο απο τον χασαπη τάχα σπιτικό
Συν το εμβολιο ίσον οτι δεν μου αρεσε καθόλου η πανα του... ευτυχώς όχι αιματακι..
Έτσι είχαμε γκρίνια πολλή το σκ....αχ ποτε θα περάσει.?

Το πιο πιθανο να πάρω άδεια απο πέμπτη!γιορτάζει το μωρο το Σάββατο και η Μελίνα την Τρίτη..αν όλα πανε καλα..

Αυτα τα νέα μας!

Καλο βράδυ!

Αλικακι τέλεια που ήταν κάτι γρήγορο και είστε καλύτερα!
Ευχομαι και η νυφούλα μου να ειναι καλα και να μη κόλλησε!

Φιλακια!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Φωτεινούλα μπράβο που περάσατε όμορφα. Έτσι φαίνεται από τις φωτο που είδα στο φέης...
Μαράκι κουράγιο με τα δόντια, είναι η δύσκολη φάση τώρα...
Ειρήνη μου φαίνεται πως δεν είναι θέμα ηλικίας των πεθερικών τελικά...
Μελινομαρία μου ευτυχώς όλοι καλύτερα... ίσως εγώ ακόμα θέλω λίγο να συνέλθω γιατί έχω βήχα, πονάω όταν καταπίνω και έχω κουφαθεί λιγάκι από το μπούκωμα, αλλά οκ, όχι κάτι σοβαρό. Η νυφούλα σου προς το παρόν φουλ ενέργεια και κόβει βόλτες σε όλο το σπίτι. Αααα, της πήραμε και τα 1α της παπουτσάκια. Βασικά πήγαμε για τη μεγάλη και μιας και ήμασταν εκεί τα πήραμε. Αφού ήταν θέμα χρόνου να τα χρειαστεί. Όντως περπατάει πιο σταθερά με τα παπούτσια...
Στο θέμα της αλλεργίας, κοκκίνησε από το λευκοπλαστ μάλλον επειδή το τράβηξες να ξεκολλήσει φαντάζομαι. Σίγουρα το να δοκιμάσει θα είναι το πιο ασφαλές, αλλά θα πρέπει να γίνει χωρίς να έχει κάποιο άλλο θέμα εκείνες τις μέρες. Πχ αυτό που είπες για το χοιρινό και το εμβόλιο. Τι είχαν τα κακάκια του; Ελπίζω να μην ήταν τίποτα. Είναι δύσκολο, αλλά να είσαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα του περάσει. Τα καταφέρνετε τέλεια μέχρι τώρα.

Σας φιλώωω!

eirini2

καλημερα.σημερα εχουμε εμβολια το απογευμα και στους 2.

μαμαμελι μαλλον απο το λευκοπλαστ κοκκινισε.καλυτερα δωστου λιγο να δοκιμασει και θα δεις.τι ειχαν τα κακακια του που δεν ειχαν αιμα.ελπιζω χρονιζοντας να περασει εντελως και να μην ταλαιπωρειται το παιδι κι εσεις αλλο με την αλλεργια.προχτες πηγαμε σε ενα μωρακι 45 ημερων και μου ειπε η μαμα του οτι του δινει χαπι καθε πρωι επειδη εχει θυρεοειδη.δεν ειχα ακουσει τοσο μικρο με θυεροειδη.το καλο ειναι οτι αυτο μπορει και να μην το εχει μια ζωη.αν μπορεσεις παρε αδεια να χαρεις τις γιορτες των παιδιων σου.

αλικη και ο πονολαιμος δεν ειναι καλυτερος ευτυχως που δεν εχεις πυρετο.αντε σε λιγακι και η λυδια θα τρεχει.

ο μικρος μου πολυ γκρινια χτες και το βραδυ ξυπνουσε συνεχεια για να ψαχνει πιπιλα κι εγω δεν μπορουσα να κοιμηθω και κοιμηθηκα στις 4 και φυσικα απο τις 8 ξυπνια και τα 2.ελπιζω να μπορεσω να κοιμηθω λιγο το μεσημερι και στις 6 να παμε παιδιατρο.

mamameli

Καλημερα!!

Μπαινω στα κλεφτα!

Αλικη με γεια τα παπουτσακια!!!Καλοφορετα!!
Αληθεια μονο ο δικος μου περπαταει καλυτερα ξυπολητος;Τρεχει μαλιστα!Με τα παπουτσακια σαν να βαραινουν τα ποδια του!
Ισως χρειαζεται δερματινο και οχι αθλητικο..
Περαστικα για τον πονολαιμο!χαρηκα που ειστε καλυτερα!

Ειρηνη κι εγω χθες δεν κοιμηθηκα ξυπνουσε συνεχεια!Αν βρεις ευκαιρια το μεσημερι ξεκουρασου!

Οσο για την αλλεργια ναι ευχομαι να ηταν απο την ουσια που κολλαει και οχι απο το ψαρακι..
συνηθως δεν τα κανω ολα μαζι αλλα να που ετυχε..
τα κακακια τα αλλεργικα ειναι υδαρη..με πολλες βλεννες, κομματακια σαν ζελε,και πολυ κιτρινα.Αν εχει αιμα μιλαμε για κοκκινες βλενιτσες μικρες ή κουκιδες και το χειροτερο να εχει ζωντανο αιμα..τετοιο εχουμε βγαλει με αντιβιωση.Με το εμβολιο εχουμε παντα αντιδραση.
Απλα απελπιζομαι...εφαγα εκεινο το γουρουνακι και τρελαθηκα..απο το τηγανι τα ετρωγα κατευθειαν..τρωω πολυ αλλα εχω αναγκη το κρεας!Νιωθω αδυναμια καποιες φορες...
ετυτυχως ο αιματοκριτης μου ειναι καλα οχι οπως παλια αλλα καλος.
δυστυχως απεχθανομαι κατσικια αρνια κτλ...
Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 10 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 10 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 10 534787 Ειπε ο γατρος 1,5 χρονων τα περισσοτερα το ξεπερνανε και 3 θα τρωει τα παντα!
Κουραζομαι και γκρινιαζω ενω υπαρχουν πολυ χειροτερα..
σημερα του ειπα δωσε φιλακι τη μαμα κολλησε το στοματακι του στο μαγουλο μου και ειπε μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμαααααααααααααααααααα φωναζοντας!Γιαβρακι μου το λατρευω!I love you 
συγκινηθηκα....

αντε να κλεισω εκκρεμοτητες να κατσω το εξαημερακι μου να ηρεμισω!

Φιλακια πολλα!

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημερα...Τελικα ολα τα συμπτωματα της μικρης η γκρινια κ η μυξες ειναι απο τα δοντια...Εχθες ευτυχως της εδωσα λιγο ντεπον αν κ το μισο το εκανε εμετο της εβαλα κ το τζελ για τα ουλα κ κοιμηθηκε μια χαρα απο τις 11μιση μεχρι τις 10 το πρωι χωρις ξυπνηματα κ γκρινιες...7 δοντακια ειναι πρησμενα γι αυτο υποφερει τοσο...Ειναι θεμα ημερων να σκασει κ ο δευτερος κοπτηρας απο πανω που απ οτι μου φαινεται αυτος κανει ολη τη ζημια...Απο εχθες εχουμε μαστορα στο σπιτι κ γκρεμιζει 1 εξωτερικο τοιχο να να μονωσουμε τις σιδεροβεργες απο τις κολωνες γιατι απο εκει εγινε το κακο με την υγρασια κ γινεται χαμος στο σπιτι ολη μερα με 1 σκουπα κ μια σφουγγαριστρα στο χερι ειμαι...Αντε να τελειωνει κ αυτο να κανω μια γενικη να βγαλω το αχτι μου γιατι δεν μπορω αλλο με τοσο σκονη...
Αλικη μεγια τα καινουρια παπουτσακια.ετσι κ η Κατερινα μου οταν της τα φοραω εκτος σπιτιου περπαταει πιο σταθερα κ σχεδον μονη της ενω μεσα στο σπιτι χωρις παπουτσια θελει περισσοτερη βοηθεια απο εμενα...
Μαρακι μου μακαρι να ηταν τυχαιο το τεστ με το ψαρι που εκανες στον μικρο Δημητρακι κ να το τρωει χωρις κανενα προβλημα...Αντε να παρεις κ την αδεια σου να ευχαριστηθεις τα μωρα σου...

eirini2

μαμαμελι σιγουρα υπαρχουν και χειροτερα αλλα δεν ειναι και λιγο αυτο που περνας 11 μηνες.ευχομαι να παει καλυτερα και να ειναι ενταξει και πριν τον 1,5 χρονο.

μαρια κρητικια με τα μαστορια δυστυχως ετσι ειναι.να τελειωνουν να τακτοποιησεις και το σπιτι σου.ειδες που τελικα ηταν απο τα δοντια η γκρινια.κι εμενα μαλλον ετοιμαζεται για τραπεζιτες και κυνοδοντες και εχει γκρινια μερικες φορες.να δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος σημερα.

παω να ξεκουραστω αφου μολις τους εβαλα για υπνο και τους 2.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Έχω καιρό να γράψω εδώ, είχα και πολύ πήξιμο στη δουλειά τις προηγούμενες μέρες, αλλά ευτυχώς υπάρχει και το fbook και όλο και τα λέμε και μαθαίνουμε νέα!

Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας!
Αυτό το Π/Σ/Κ έκανα πολλές εξόδους μαζεμένες, απ όλα τα είδη. Παρασκευή βράδυ άφησα το Δημητράκη με τον μπαμπά του και βγήκα για ποτάκι σόλο με μια φίλη μου. Σάββατο βράδυ τον αφήσαμε στους γονείς μου (για διανυκτέρευση) και βγήκαμε οι δυο μας. Και Κυριακή βράδυ βγήκαμε για φαγητό κι οι τρεις μαζί, και οι κουμπάροι μου και η νονά του μικρού. Ωραία ήταν, χορταστικό τριήμερο!!!

Ξεκίνησαν τα γενεθλιάκια ε??? Πώς πέρασε ο καιρός... Να βρούμε κι εκείνη τη λίστα με τα γεννητούρια, να θυμόμαστε τα γενέθλια, πρέπει να την ξεθάψω...
Φωτεινή πρώτη και καλύτερη να τη χαιρόμαστε!! Αλήθεια, Άρτεμις ή Ζωή τη φωνάζεις? Είναι πολύ όμορφα και τα δύο πάντως.

Σας διάβασα όλες και μάλιστα χθες κράτησα και σημειώσεις να απαντήσω, αλλά έχασα το χαρτάκι με τις σημειώσεις...Crying or Very sad Και με το ρημάδι το Αλτζχάιμερ δε θυμάμαι και πολλά... Τεσπά...

Εμείς δεν περπατάμε ακόμα, είμαστε και λίγο τεμπέληδες, είμαστε και απο τους μικρούς της παρέας, δεκεμβριάτικοι.. Αλλά μπουσουλάμε πολύ και επίσης πιανόμαστε απο τα έπιπλα και σηκωνόμαστε. Οπότε το σαλόνι αρχίζει και αδειάζει γιατί ότι δει θέλει να το τραβήξει να το πετάξει. Και αδυναμία τρελή σε τηλεκοντρόλ, κινητά και καλώδια. Έχει γίνει πολύ γλύκας και κάνει διάφορα κινήσεις, φωνούλες. Εμένα τώρα μου έχει έρθει ο πολύς ο έρωτας, που γίνεται πιο "διαδραστικός" ο μπουμπουκάκος μου αν με εννοείτε.

Με τον ύπνο δεν είμαι η μόνη βλέπω... Εξακολουθεί δυστυχώς να ξυπνάει τουλάχιστον τρεις φορές τη νύχτα, κατα προτίμηση μεταξύ 2 και 6 το πρωί και να μην ησυχάζει παρα μόνο αν τον βάλω στο στήθος. Να δω πώς θα αλλάξουμε συνήθειες γιατί έλεγα στο χρόνο να τον κόψω το θηλασμό.
Και γκρίνια πολύ αυτές τις μέρες, μάλλον απο τα δοντάκια του, έχει πολλά πρησμένα ο καημένος μου.

Ποια έλεγε οτι έχει 20 μήνες να δει περίοδο? Εγώ έχω κανονικά εδώ και καιρό, απο τότε που ξεκίνησα τα γεύματα και αραίωσα το θηλασμό, μου ήρθε κιόλας.

Μας είπε η παιδίατρος να ξεκινήσουμε και αυγό και μάλιστα να του το δίνω το πρωί πριν τα φρούτα. Έλα όμως που τα περισσότερα πρωινά τον ταίζει ο άντρας μου, γιατί αυτός είναι στο σπίτι, ο οποίος σιχαίνεται το αυγό σε σημείο εμετού και μου το ξέκοψε οτι αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να τον ταίσει αυγό... Rolling Eyes Κάπως θα βρούμε την άκρη...

Αχ, κι άλλα ήθελα να πω αλλά δε θυμάμαι.. άτιμο Alzheimer...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Ελπίζω να κοιμάστε βέβαια και να με πρωτοδιαβάσετε οι πρωινές... Very Happy Σήμερα η Λυδία αποκοιμήθηκε στο μπυζί χωρίς πιπίλα... μου έκανε εντύπωση αυτό, πάντα την ήθελε για να κοιμηθεί... θέλω να το εκλάβω ως θετικό σημάδι, αλλά κατά τ' άλλα είναι πολύ εξαρτημένη από αυτή... Σήμερα επίσης περπατούσε πιο άνετα. Αν της κρατάω και τα 2 χεράκια είναι τελείως άνετη. Αλλά αν της κρατάω το 1 χέρι και πάλι το πάει καλά. Τη βλέπω για αρκετά σύντομα να κάνει τα πρώτα δικά της βήματα, αν και αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς... Σήμερα επίσης της έβαζα μουσική και μόλις ξεκινούσε η κυρία άρχισε και χόρευε... χαχα, αν το τραβήξω βίντεο (μικρό) θα το ανεβάσω και φέης... Κατά τ' άλλα είναι εντυπωσιακό το πόσο μας καταλαβαίνει όταν της μιλάμε.

Ναι, ξεκίνησαν τα γενέθλια της ομάδας μας. Βέβαια... δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι μετά της Φωτεινούλας μας τα επόμενα γενέθλια θα τα είχε το μωράκι της Αναστασίας μας... Sad Όλες το σκεφτόμαστε φαντάζομαι... Και πώς εύχομαι να ακούσω τα καλά τα νέα από το κοριτσάκι μας...

Στα δικά σας...
Κλεοπάτρα, τέλειο τριήμερο είχατε. Να ξερες πόσο καιρό έχουμε να βγούμε εμείς οι 2 μας μόνοι... Μου 'χει λείψει, αν και ξέρω ότι θα πάθω στέρηση των μικρών... Εννοείται πως όσο μεγαλώνουν τα μωράκια μας δενόμαστε περισσότερο μεταξύ μας... Ναι, εγώ και η Μελινομαρία ξέρω ότι είμαστε χωρίς περίοδο ακόμη, αν και έτσι λίγο που θηλάζει τελευταία η δεσποινίς με βλέπω να είμαι η επόμενη... Και δε μου λείπει καθόλου, αχαχαχ... Και όσο για το αβγό, να του πεις να βάλει μανταλάκι, χαχα. Μα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσει τους φόβους του, δε θα το κάνει για χάρη του παιδιού; Ε, πες του διάφορα τέτοια να τον ψήσεις, χιχι...

Μαράκι πώς σε καταλαβαίνω με τα πρησμένα δοντάκια. Τα είδατε τα μπροστινά δικά μας στη φωτο, ακόμα έτσι είναι, από 10 μηνών! Και να ήταν μόνο αυτά, ετοιμάζονται και κάτω, καθώς και τους κυνόδοντες βλέπω πρησμένους. Πιο πίσω άρχισαν να σχηματίζονται εξωτερικά και οι πάνω τραπεζίτες, αν και αυτοί έχουν καιρό ακόμα. Πάντως θα μας πάρει καιρό να ηρεμήσουμε υποθέτω... Τουλάχιστον δεν έχω παράπονο, κοιμάται αρκετά καλά η καημένη. Μόνο ένα ξύπνημα τα χαράματα, όπου και την βάζω στήθος, θηλάζει και κοιμόμαστε μαζί. Μετά από λίγο επειδή πιάνομαι (και σηκώνεται ο σύζυγος) τη βάζω δίπλα μου. Και πάλι σαν S ξυπνάω, αλλά τουλάχιστον κοιμόμαστε λιγάκι...

Ειρηνάκι ελπίζω να ξεκουράστηκες καλή μου! Τι ωράριο ήταν αυτό; Κάνατε τα εμβόλια; Ναι, και ο βήχας χάλια είναι και σήμερα είχα πολύ. Και πρησμένο λαιμό να μην μπορώ να καταπιώ. Και ξαναβούλωσαν τα αφτιά μέχρι αηδίας... Ελπίζω αύριο καλύτερα... Α, έχω και τη Δανάη με πρησμένες αμυγδαλές από το Σάββατο. Αύριο θα μιλήσω με παιδίατρο... Πάντως ούτε βήχει, ούτε έχει κλείσει η φωνή της, ούτε λέει ότι πονάει (αν και δεν καταλαβαίνει πόνο αυτό το παιδί)...

Μελινομαρία μου, σ' ευχαριστούμε για τα μεγειά. Τελικά φοράμε 19 νούμερο! Αν και μας είναι άνετο, χιχι. Ναι, περπατάει πιο άνετα νομίζω. Βέβαια εμείς της πήραμε δερμάτινο ανατομικό μποτάκι, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό. Για τα κακάκια ήσουν σαφέστατη, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εύχομαι ο γαμπρούλης μου να το ξεπεράσει αρκετά πριν τον 1,5 χρόνο, αν κι εσύ θα φοβάσαι να του δώσεις και πάλι. Και λογικό είναι να ενδώσεις, πραγματικά πέρασες μεγάλο ζόρι τόσο καιρό! Δίνει και φιλάκια το ζουζούνι; Δώστου ένα μεγάλο κι από την πεθερούλα του, από τη νυφούλα του πες του να περιμένει γιατί θα αργήσει, χαχα! Άντε, έχετε γιορτούλες εσείς, καλό 6ήμερο να έχετε!!!

Σας φιλώ γλυκά...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις