Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 16]

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες!!! Τι κανετε;;;

Εμεις χαλιαα!!!! Χτες το βραδυ ο μικρος δεν εκλεισε ματι, πολυ κλαμα..κρυωσε δυστυχως, μπουκωνει συνεχεια, βηχει και φταρμιζετε Crying or Very sad  ο ορος δεν κανει τιποτα και η μυξα τρεχει σαν νερο!!! Sad Ουτε γαλα δεν ηπιε παλι!!!!
Για τον πονολαιμο τι κανουμε;;; Τι μπορω να του δωσω;;;

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ρουλα καλυτερα να τον πας να τον δει γιατρος.αυτος θα σου πει καλυτερα.αν πινει τσαι ή χαμομηλι δωστου

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παιδιατρο εχει μια στις τοσες στο κεντρο υγειας δυστυχως!!! Του εδωσα κ ηπιε λιγο χαμομηλι!!!

eirini2

και μπολικο ορο.σε αλλο μερος δεν εχει γιατρο?μην τον αφηνεις γιατι μπορει να κανει ακροαστικα και καλο ειναι να τον δει καποιος

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, κι ορο του εχω βαλει μπολικο απο χθες το βραδυ!!!!
Εχει μονο Ηρακλειο και Μοιρες αλλα ειναι μακρυα απο δω που μενω και δεν εχω αμαξι Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 12 679259  θα δω αν συνεχισει μεχρι το απογευμα θα τον παω!!!!!! Ουφ!!

eirini2

πηγαινετε τον.συγνωμη αν σε αγχωνω αλλα ειναι μικρουλης και πρεπει να τον δει καποιος αν βηχει κιολας.καπιος αλλος δεν μπορει να σε παει που εχει αυτοκινητο?

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε, καλα απο ανχος αλλο τιποτα Ειρηνη, φοβαμαι επειδη ειχε περασει τη βρογχιολιτιδα και τα ακροαστικα φυγανε με το ζορι τοτε!!!! Μπα, δεν υπαρχει καποιος γνωστος για να με παει αλλα υπαρχει ταξι..!!!! Θα δω τι θα κανω, παντως εφαγε με ορεξη τη φρουτοκρεμα και το αυγο!!! Φαινεται καλυτερα γενικα!!!!

eirini2

ευτυχως που ειναι καλυτερα.παρακολουθησε τον κι επειδη εχετε ξαναπερασει βροχιολιτιδα ισως εχει ευαισθησια

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τον πηγα τελικα στον παιδιατρο κ τον ακουσε, ολα καλα κι απο αναπνοη κι απο ακροαστικα κι απο αφτια, μου ειπε αν συνεχιστει ο βηχας να δωσω αερολιν αλλα αν κανει πυρετο να τον ξαναπαω!!!! Και πινει πολλα πολλα υγρα!!!!
Αυταα!!!!!

Μηπως το μπουκομα κ οι μυξες ειναι απ τα δοντια;; Και ο βηχας ειναι απ τα σαλια κ τις μυξες που καθοντε στο λαιμο του;;;;;!!!!! Θα δειξει!!!
Ελπιζω να του περασει γρηγορα!!!!!

eirini2

αφου δεν εχει ακροαστικα μπορει και οι μυξες να ειναι απο τα δοντια.ετσι βγαζουν τα δικα μου τα παιδια τα δοντια τους.πολυ μυξα και σαλια.

mamameli

Καλημέρα!

Φεύγω σε λίγο για δουλεια!

Τελικά με έπιασε ένα κρυολόγημα με πόνους στο σώμα και πονοκέφαλοψκαι με επισκέφτηκε και η ψύξη στην πλάτη και στη μέση!Τι ωραία ε;
Σήμερα περπαταω πιο ίσια...
Αλλα έχω συμπτώματα ιγμοριτιδας!
και ο μικρός μυξουλες...

Ευχαριστ´ω για το ενδιαφέρον!

Ρούλα ευχομαι να μην ειναι τίποτα σοβαρο...λογικά δεν
μπορούσε να αανπνευσει γίαυτο ξυπνουσε!Να ρουφας τις μυξουλες με οτρισαλιν..και να τον βάζεις σε μαξιλαρι να κοιμάται..

Αλικακι μου τι γλωσσου ειναι αυτη καλε...πωπω αναυδη εμεινα!
Λοιπόν πολυ κρεβατομουρμουρα θα φάει ο Δημήτρης χχχχ!
αχ είπαμε στην ομιλία κορίτσια αγόρια σημειώσατε 1 !

Σας φιλω...φεύγω!

eirini2

καλησπερα κοριτσια.

μαμαμελι περαστικα σου.γερο κρυωμα αρπαξες βλεπω.ελπιζω να γινει εντελως καλα.

εμεις χτες πηγαμε στο πλειμομπιλ παιδοτοπο και ηταν πολυ ωραια.δεν ηθελε να φυγει ο στρατος,αλλα επειδη ο αντωνης αρχισε να γκρινιαζει και δεν ηθελε ουτε αγκαλια ουτε καροτσι αλλα να μπουσουλαει κατω μετα το 2ωρο φυγαμε.

ρουλα ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα ο μικρος.

maria1984

maria1984
Κοριτσια τι κανετε?Εγω ειμαι πτωμα παλι σημερα,δεν μπορω με τιποτα να βαλω σε μια ταξη το σπιτι.Πανω που παω να το μαζεψω ανοιγουμε κ αλλες δουλειες κ ξανα μια απο τα ιδια...Κουραστηκα πια ...Τελικα βρηκα κ το σχεδιο του νυφικου το παραγγειλα κ την Τριτη θα παω για την πρωτη προβα....Η μικρη βιαζεται παρα πολυ,θελει να περπατησει μονη της αλλα ξεκιναει με τρεξιμο κ στα 2 πρωτα βηματα μπαμ κ παρτην κατω,τρεμω μην πεσει κ χτυπησει ...Εχθες ειχα βαλει ηλεκτρικη σκουπα κ την βρηκε παιχνιδι,την εκανε αμαξακι κ ανεβαινε πανω της κ ηθελε να την τσουλαω,εριξα πολυ γελιο...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κι από μαααααας,φιλενάδες καμηλοπαρδαλίτσες μου!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!Κατέστρεψα το φεις!Μου λέει ο Μήτσος "τι πάθανε όλοι και βάζουνε καμηλοπάρδαλη προφίλ" και πέθανα στο γέλιο!Να δω τι θυμάμαι να σχολιάσω!Μαρία Κρητικιά, η μπουμπού σας είναι τσαχπίιιινα και πονήρω!Και η δικιά μου συνέχεια θέλει να τρέχει και πέφτει μετά από κανα 2-3 βήματα.Αλλά ξεκίνησε να περπαταει μόνη της και κρατιέται λίγο από τα έπιπλα!Ρούλα περαστικά στον μικρό!Λογικά δόντια ήτανε!Η δικιά μου έκανε μύξες κι αυτή από τα δόντια και ανησύχησα,γιατί τρόμαξα μήπως κόλλησε ίωση από την πεθερά μου!Μαράκι μου περαστικά για την ψύξη, κι εγώ σακατεμένη σε νιώθω!Με την πρώτη ευκαιρία να πας στα λουτρά Πόζαρ, πραγματικά κάνουνε θαύματα!!!!!!Είναι και κοντά σε μας,καμια ώρα δρόμος.Και αυθημερόν πας δηλαδή.Αλίκη,Μαρκέλλα αλόχααααα!Μπράβο για το παζλ, νομίζω και εγώ ότι για 3χρονο δεν είναι και συνηθισμένο κατόρθωμα!Καλά τρεξίματα Μαρκέλλα!!!!!!!Ευκαιρία να χάσουμε κιλά!Χιχιχιχι!
Στα δικά μας, γιόρταζε ο άντρας μου και επειδή σήμερα έχει και γενέθλια τα κάναμε την Κυριακή με λίγους φίλους.Είχαμε και επεισόδια, στα ξαφνικά αρρώστησε η πεθερά μου και έφυγε άρον άρον να μην κολλήσει τη μικρή (τελικά εμένα μόνο κόλλησε και είμαι 2 μέρες χάλια).Και ήρθανε κάτι φίλοι μας με το νινί τους,που είναι 7 μηνών και ενώ στην αρχή η δικιά μου έκανε χαρές και την πείραζε και την χάιδευε και γελούσε,σε κάποια φάση το άλλο το κοριτσάκι έβγαλε 2 μικρές φωνούλες,σαν "εεε!" αλλά όχι δυνατά,σαν να ξεφώνιζε απλά, και ρε κορίτσια η δικιά μου τρόμαξε και άρχισε να κλαίειιιιιι!Στην αρχή το πήρα στην πλάκα αλλά μόλις ηρεμούσε,άμα έκανε το άλλο κοριτσάκι "ε!" πάλι ξεκινούσε το κλάμα η δικιά μας.Και τι κλάμα!Λες και πονάει!Την είχαμε μετά σε άλλο δωμάτιο μέχρι να φύγουνε τα παιδιά.Δεν ξέρω τι έγινε ρε κορίτσια,με ανησύχησε πολύ αυτό!Ενώ έξω ή σε μας κλαίει πάρα πολύ σπάνια.Κατα τ άλλα,εγώ άρρωστη,βγάζουμε και δόντια ακόμα ταλαιπωρούμαστε και είμαι με λίγο και σπαστό ύπνο...Αυτά τα ωραία!Κυριακή ανυπομονώ να έρθει,γιατί θα πάμε στον Πανελλήνιο Δημόσιο Θηλασμό και ελπίζω να έρθει και η Τζένη και η Ζωή είπε επίσης ότι θα έρθει!
Πολλά έγραψα ο Κάαπταιν Μίρλας πάλι!Σας φιλώ!
Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 12 531909 

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, τι κάνετε; Εμείς σήμερα είχαμε δύσκολη μέρα... Η μικρή όλη νύχτα ξυπνούσε κάθε 2 ώρες κυριολεκτικά. Το δε πρωί, κάποια στιγμή πλέον ξύπνησε και δεν ήθελε να κοιμηθεί, ενώ άρχισε να κλαίει και ούτε ο θηλασμός την ηρεμούσε... Ψυλλιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Ανοίγω το φως και βλέπω τα ματάκια της κόκκινα και μέσα στις τσίμπλες... κοινώς επιπεφυκίτιδα... Μάλλον από τις μυξούλες που είχε και επειδή έτριβε τα ματάκια της... Σήμερα λοιπόν όλη μέρα γκρίνια, δεν ήταν η γνωστή χαρούμενη Λυδία (εκτός κάποιων φάσεων, χάρη στη Δανάη ευτυχώς) και πραγματικά τη λυπήθηκα... Εντωμεταξύ βάζουμε και κολλύριο, αλλά πώς να την πιάσει που πλαντάζει στο κλάμα και το ξεπλένει; Τεσπα, ελπίζω αύριο η κατάσταση να είναι καλύτερη...

Μελινομαράκι μου ναι, προβλέπω το γαμπρούλη μου να μαρτυράει ο καημένος... γιατί αυτό το "έλα δω" το λέει και κάπως αγριεμένα, χιχι, κοινώς τσακίσου! Razz Αλλά μπορεί τα κορίτσια σε γενικές γραμμές να είναι πιο προχωρημένα στην ομιλία, αντίστοιχα όμως τα αγόρια είναι πιο προχωρημένα στις μυοσκελετικές λειτουργίες τους...
Τελικά την άρπαξες άσχημα βλέπω... Κουράγιο και περαστικούλια ρε γμτ! Ευτυχώς αύριο Παρασκευή, έρχεται σ/κ...

Χριστινάκι με τις καμηλοπαρδάλεις σου... Χιχιχι, αυτός ο γρίφος είναι άκυρος και έχω και επιχειρήματα... έχε χάρη που συμπαθώ το συγκεκριμένο ζώο, χαχα! Περπατήσατε κι εσείς, άντε μπράβο! Και η δικιά μου έτοιμη φαίνεται, κάποιες φορές πάει να το τολμήσει αλλά μετά το μετανιώνει... Όσο για το κλάμα, είναι και το 1ο σας παιδάκι, ίσως δεν έχει συνηθίσει την παρουσία άλλων ζουζουνιών στο χώρο... Το λέω γιατί τα παιδιά αντιλαμβάνονται τη διαφορά μεγάλων και μικρών και τους αντιμετωπίζουν τελείως διαφορετικά. Και η Δανάη ήταν πιο μαζεμένη, αντιθέτως, η Λυδία έχει μάθει από τη γέννησή της και δε μασάει ούτε από φωνές, ούτε από σπρωξίματα. Είναι πιο διεκδικητική... Βέβαια, μπορεί απλώς να της έκατσε στραβά η όλη φάση...

Μαράκι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ... Γέλασα πολύ με τη σκούπα. Μα τι έχει και τη λατρεύουν όλα τα ζουζούνια; Βρήκες και το νυφικό, άντε σιγά-σιγά προχωράτε!

Ειρηνάκι περάσατε ωραία στο πλέιμομπιλ; Μόνο για χτες ήταν δωρεάν είσοδος;

Ρουλάκι ελπίζω να μην ήταν τπτ σοβαρό τελικά. Και από μία φορά βρογχιολίτιδας δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα το παθαίνει συνεχώς. Εμείς φτου-φτου, αν και πάθαμε όταν ήταν 2 μηνών, εκτοτε την έχουμε βγάλει καθαρή μέχρι στιγμής, παρόλο που έκανε πολλές φορές μυξούλες. Πολλούς ορούς... Εμείς δεν τραβάμε με οτριζαλίν (δεν αφήνει η παιδίατρος) αλλά μόλις βάλω τον ορό με πίεση, αμέσως μετά γυρίζω μπρούμυτα τη μικρή και βγαίνουν όλες οι μύξες...

Αυτά... Δημόσιος θηλασμός την Κυριακή... Παρόλο που το θέλω, δεν ξέρω αν τα καταφέρω να πάω για πολλούς λόγους...

Σας φιλώ!

eirini2

καλημερα κοριτσια.

μαρια κρητικια μια λατρεια με την σκουπα εχουν και τα δικα μου αγορια.με τον στρατο δεν μπορουσα να σκουπισω γιατι δεν αφηνε την σκουπα.ειναι κι αλλα παιδια που φοβουνται.

αλικη περαστικα στην λυδια.ελπιζω να μην κολλησει και δαναη.το πλειμομπιλ ειχε ελευθερη εισοδο μονο στις 30 αλλα θα ξαναβγαλει σιγουρα μεσα στην χρονια παλι.

χριστινα καμηλοπαρδαλιτσα συμφωνω με την αλικη οτι ειναι ακυρος ο γριφος.αλλα τεσπα.περιμενουμε τον επομενο.περαστικα και σε σενα.

mamameli

Καλησπέρα...

Πωπω κούραση...κορίτσια μου δεν το πιστεύω!
Νιώθω γριά στο σώμα!Ποναω παντού!
Τα τραβηγματα στα πόδια συνεχίζονται,η μέση ψιλοτσιμπαει,η πλάτη καλύτερα,η θήλή επουλωθηκε τώρα μου δαγκωσει την άλλη,τα χέρια μου βαριά,το κεφάλι μου ώρες ώρες σαν ζαλισμενο,η μύτη μπουκωμενη ημαρτον!Αλλα μια Χαρά είμαι!εν τω μεταξύ και πολλα νεύρα έχω!
Ευχαριστώ για τα περαστικά!
στα λουτρά έχω πάει ...όταν σταματήσω κάποτε το θηλασμο θα ξΑναπαω!Τώρα μέσα στη ζέστη θα τρέχει το γαλα ...
περαστικά και στη Λυδία!

Μαρακι κουραγιο με τα τρεξιματα!
Ειρήνη τρελενομαι για Πλειμομπιλ...εγω χειρότερη απο τα παιδια..εδω δεν έχει κάτι ανάλογο αν και υπάρχει παιδοτοπος με πλειμομπιλ δεν ειναι αυτου του μεγέθους.
Και το σπίτι μας όμως δεν πάει πίσω...
Χριστίνα τυχαίο ήταν ...τρόμαξε η καημενουλα που εκλαιγε το άλλο μωρο...

Όσο για τη σκούπα και ο ποντικομικρουλης τρελενεται κυρίως για το καλώδιο...και προχθές κι αυτος την καβαλησε!
Τα ζουζουνια μας..μεγαλώνουν!
Αλίκη ναι τα αγοράκια παραζωηρευουν...δεν τον προλαβαίνω...

Άντε να κοιμηθώ και λιγάκι!

Σας φιλω!καλο σκ!

maria1984

maria1984
Hello μανουλες τι κανετε???Καλο μηνα μιας κ δεν μπηκα εχθες...Αυτο τον μηνα εχουμε πολλα γενεθλια στην ομαδα μας...Ποτε περασε 1 ολοκληρος χρονος χωρις να το καταλαβω...Το επομενο Σαββατο εχει η Κατερινα μου τα γενεθλια της κ δεν εχω ακομα αποφασισει που θα της τα κανω...Απο την μια σκεφτομαι παιδικο παρτυ με λιγα παιδακια κ απο την αλλη εχω κ ολους τους μεγαλους που περιμενουν εκεινη την μερα...Μεχρι αυριο πρεπει να αποφασισω για να αρχισω τις ετοιμασιες αλλα το προβλημα ειναι το σπιτι μου που δεν ειναι ακομα ετοιμο κ πρεπει να πιεστουμε πολυ για να το εχουμε φτιαξει μεχρι εκεινη την μερα...Αλλα που θα παει θα βρω την λυση...
Μελινομαρια περαστικα σου με το κρυωμα...Ετσι ενιωθα κ εγω πριν μερικες μερες αλλα ευτυχως ηταν μαλλον απο την κουραση κ δεν αρπαξα καμμια ιωση...Πιο πολυ σαν αλλεργεια το περασα εγω...

eirini2

γεια σας κοριτσια.

μαμαμελι γερο κρυωμα αρπαξες μαζι και η κουραση που περνας καθε μερα σε εριξε.στο ποζαρ οντως θα ξανανιωσεις.εμεις που ειμαστε σχετικα κοντα απο το χωριο μου πηγαινουμε απαραιτητα καθε καλοκαιρι.

μαρια ερχονται και τα γενεθλια της μικρης κατερινας.αλλα οι δουλειες στο σπιτι ποτε δεν τελειωνουν.

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεία σας κοριτσούδια μου, τι κάνετε?? είπα και εγώ να μπω επιτέλους στο φορουμ... τι κάνετε??? σας σκέφτομαι όλες μιας και πλησιάζουν τα γενέθλια των παιδιών μας και είμαι πολύ συγκινημένη.
Σας φιλώ όλες και ανυπομονώ για αύριο που θα δω κάποια κορίτσια στον πανελλαδικό ταυτόχρονο θηλασμο.
Laughing Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 12 654316 

Maryanastasia

Maryanastasia
γεια σας κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!

mamameli

Γεια σου Μαιη!

Τι κάνετε;

Ευχαριστ´ω για τα περαστικά...μακάρι να είχα χρόνο για ξεκούραση!
Ο μικρός δεν κοιμηθηκεπαρα μιση ώρα σήμερα!

Μαρακι όλα θα τα προλαβεις!

eirini2

γεια σας τι κανετε?κουραστικη λιγο η σημερινη μερα αλλα καναμε την βολτα μας τα ψωνια μας.αν και τα 2 ειναι με πολυ μυξα και πολυ βηχα ο στρατος περασαμε καλα.

μαιρη καλα εισαι?

μαμαμελι προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και για τον θηλασμο οσο μπορεις

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κάνετε ; Είδα συναντηθηκατε κάποιες σημερα στον θηλασμο , πιστεύω ότι περάσατε όμορφα ... Φαίνεται κ απο την φωτο ... Εμείς σημερα πήγαμε σε 1 γιορτή κ ήταν πολυ ωραία η μικρη ξετρελαθηκε με τα παιδάκια κ τα παιχνίδια , έπαιζε στο γκαζόν κ δεν σταματούσε να γελάει ... Τώρα έμαθε να στέλνει φιλακια κ έχω ξετρελαθει οπότε το κάνει , επίσης πιάνει το κινητο κ το βάζει στο αυτί της κ κάνει ότι μιλάει ... Αν κάνουμε καμμια κίνηση κ της φανεί παράξενη την μιμείται μετα κ γελάει , σκέτος καραγκιόζης σας λέω μου έρχεται να την φάω ... Εστρωσε πάλι κ ο ύπνος της κ κοιμάται κάτι ωραία 10ωρα χωρις κάν να ξυπνήσει για γάλα... Τελικα θα κάνουμε τα γενέθλια της στο σπιτι των γονιών για να το εγκαινιασουμε κιόλας οπότε απο αύριο θα αρχίσω να οργανωνω το πάρτυ .... Καλο βράδυ !!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια! Ελπίζω να είστε καλά! Μπήκε πια και ο γενέθλιος μήνας μας, μεγάλη η συγκίνηση...

Τζενάκι να χαίρεσαι το μικρούλη σου!!! Να τον δείτε όπως επιθυμείτε και να είναι υγιής και χαρούμενος!!!

Μελινομαράκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!

Μαράκι το αστεράκι σου πάντα θα σε εκπλήσσει, στο υπογράφω! Ετοιμάζεστε για το πάρτυ; Τι ωραία!

Θεσσαλονικιές μανούλες είδα ότι πήγατε στο δημόσιο θηλασμό και ήσασταν όλες κούκλες, μαζί και τα μπεμπάκια!!! Σας ζήλεψα... Εγώ δεν μπόρεσα να πάω, αλλά κι εμείς εδώ οι Αθηναίες δεν ήμασταν οργανομένες (από την ομάδα εννοώ)...

Σας αφήνω τώρα γιατί έχουμε συχνά νυχτερινά ξυπνήματα τις τελευταίες μέρες (Μαράκι ζηλεύω τα 10ωρα της κοράκλας σου) και πρέπει να ξεκουραστώ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις