176 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 Τετ Οκτ 09, 2013 5:58 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μανουλες τι κανετε?Περαστικα σε ολα τα αρρωστα παιδακια της παρεας...Πηγαμε σημερα στον γιατρο κ τελικα της εκανα το εμβολιο της γριπης...Δεν ηθελα αλλα με τοσα που βλεπω καθημερινα ειπα τελευταια στιγμη να το κανουμε μηπως κ γλιτωσει απο καμμια γριπη...Χαμος παντως απο αρρωστα παιδια κ μου ειπε να παω νωριτερα πριν αρχισουν οι επισκεψεις του παλι κ αρπαξει κ η μικρη καμμια ιωση...Πηρε 300 γραμ αυτη την φορα κ εφτασε τα 8,250 κ ειναι 80 ποντους...Τελικα με το απογευματινο φαγητο ειδαμε διαφορα αμεσως στο βαρος...Μου ειπε οτι μεχρι τον αλλο μηνα θα ειναι στα 8μιση κιλα κ απο εκει κ μετα να μην περιμενω φοβερη ανοδο βαρους γιατι ειναι πολυ δραστηρια ...Μου αρκει που πηρε κ παχυναν λιγο λιγο τα μπουτακια της γιατι δεν εβρισκα παντελονακια να της κανουν κ τα μικροτερα νουμερα ηταν κ κοντυτερα...Εχθες εσκασε κ το 4ο δοντακι κ ειμαστε στην αναμονη για αλλα 4 νομιζω γιατι δνε με αφηνει να δω κιολας...Τωρα της λεω ποσο μ αγαπας κ μου κανει πανω τα χερακια της κ λεει οοοοοο,επισης αναγνωριζει τα παντα μεσα στο σπιτι κ οτι της πω που ειναι μου το δειχνει...Περπαταει πολυ σταθερα κ θελει να την κραταω μονο με το 1 χερι η κ μονη της αλλα δεν την αφηνω μονη γιατι βλεπω οτι δεν το εχει ακομα κ αν πεσει κ χτυπησει πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ξαναπροσπαθησει μετα...Νουμερο παπουτσακια φοραει 18 κ της ειναι ανετα αλλα με τα καλτσακια εχουμε κ εμεις 1 θεμα,τα 18-19 ειναι μεγαλα της κ τα 16-17 την σφιγγουν αλλα της βρηκα καποια που ειναι 0-6 μηνων κ της ερχονται μια χαρα...Αυτα τα νεα μας...