276 Απ: το " cafe" μας #3# Σαβ Σεπ 28, 2013 7:37 am
ch.ze
Είναι σε καλό δρόμο!
Οι μπάλες πληντυρίου που διαφήμιζε και η Χατζηβασιλείου ήταν απάτη και έχουν γίνει και μηνυσεις ψάξτε το στον γοογλη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν λεω για τις συγκεκριμενες. αυτο το ξερω. Ομως γενικα στο εξωτερικο τι χρεισημοποιουν αρκετα, και οι περισσοτερες αντιρρησεις προερχονται απο τις εταιριες απορριπατνικων που χανουν κερδη.ch.ze έγραψε:Οι μπάλες πληντυρίου που διαφήμιζε και η Χατζηβασιλείου ήταν απάτη και έχουν γίνει και μηνυσεις ψάξτε το στον γοογλη.
κατι σαν γλαστρα δηλαδη?zini έγραψε:παω να τοιμαστω.. εχω γαμο.. θα ντυθω ανθοκηπος
Ανθοστυλη καλε! που ειμαι και αψηλη!!! Ασε εκαψα καρδιες αποψε!!ede έγραψε:κατι σαν γλαστρα δηλαδη?zini έγραψε:παω να τοιμαστω.. εχω γαμο.. θα ντυθω ανθοκηπος
ετσι! απλη λιτη και απερριτη!ede έγραψε:καλημερα και απο εδω.
πως περασες εχτες ''λουλουδι ΄΄μου?zini έγραψε:ετσι! απλη λιτη και απερριτη!ede έγραψε:καλημερα και απο εδω.
σε ευχαριστουμε!!εμεις ειμαστε ολοι με βηχα αλλα μονο η μικρη με πυρετο.margdimitra έγραψε:Περαστικά στην μικρή.
Και εγώ 2 νύχτες άυπνη έχω με τα γκούχου γκούχου του μικρού.
χαχαχαχχα!! Σου ειπα πως ημουν σαν ανθοστυλη και εκαψα και καρδιες ε;;!!ede έγραψε:πως περασες εχτες ''λουλουδι ΄΄μου?zini έγραψε:ετσι! απλη λιτη και απερριτη!ede έγραψε:καλημερα και απο εδω.
αα εμας θα μας βγαλει για φαι ο μπαμπας μου! Κορη και εγγονη, οι τρεις μας αμε! σκεφτομαι που να το πω να παμε.. ευτυχως εχω κοντα μου πολλα μερη σε αποσταση με τα ποδια ποτε θα κανουμε και τη βολτα μας..ede έγραψε:και εγω σημερα θα παω με την κορη μου βολτα. οι δυο μας. Τα κοριτσια. Τα αγορια θα πανε μπαλα σημερις Φοβαμαι αλλα σε αυτα ο ''αντρουλης '' μου ειναι πολυ προσεκτικος. και πανε και σε κατι ομαδες τις πλακας.
δεν ειναι και τοσο κοντα μου αυτα ειναι κανα 20 λεπτο περπατημα και παραπανω με το καροτσι, ειναι και κυριακη, δεν θα εχει και πολυ κοσμο; θα αρκεστω στα γυρω γυρω της γειτονιας!!ede έγραψε:στα μικρατα μου οταν χρησιμοποιουσα το μετρο και κατεβαινα μοναστηρακι πηγαινα συχνα για φαγητο στο ερμου και Ασωματων και στο πιτ μπουλ. Τωρα το πρωτο εχει κλεισι το δευτρο δεν ξερω. Αυτο πριν 7-8 χρονια. Τωρα μετα τα παιδια............ουτε ξερω εκτος απο τον θαναση.
εννοειταιιιιιιιιιιι. Ο θανασης ειναι θρησκεια αγαπη μου.zini έγραψε:δεν ειναι και τοσο κοντα μου αυτα ειναι κανα 20 λεπτο περπατημα και παραπανω με το καροτσι, ειναι και κυριακη, δεν θα εχει και πολυ κοσμο; θα αρκεστω στα γυρω γυρω της γειτονιας!!ede έγραψε:στα μικρατα μου οταν χρησιμοποιουσα το μετρο και κατεβαινα μοναστηρακι πηγαινα συχνα για φαγητο στο ερμου και Ασωματων και στο πιτ μπουλ. Τωρα το πρωτο εχει κλεισι το δευτρο δεν ξερω. Αυτο πριν 7-8 χρονια. Τωρα μετα τα παιδια............ουτε ξερω εκτος απο τον θαναση.
α και αι λοβ θαναση!
αμα δεν εχει παιδι και καροτσι πηγαινα πετωντας αλλα τωρα...ede έγραψε:εννοειταιιιιιιιιιιι. Ο θανασης ειναι θρησκεια αγαπη μου.zini έγραψε:δεν ειναι και τοσο κοντα μου αυτα ειναι κανα 20 λεπτο περπατημα και παραπανω με το καροτσι, ειναι και κυριακη, δεν θα εχει και πολυ κοσμο; θα αρκεστω στα γυρω γυρω της γειτονιας!!ede έγραψε:στα μικρατα μου οταν χρησιμοποιουσα το μετρο και κατεβαινα μοναστηρακι πηγαινα συχνα για φαγητο στο ερμου και Ασωματων και στο πιτ μπουλ. Τωρα το πρωτο εχει κλεισι το δευτρο δεν ξερω. Αυτο πριν 7-8 χρονια. Τωρα μετα τα παιδια............ουτε ξερω εκτος απο τον θαναση.
α και αι λοβ θαναση!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης