51 Απ: το " cafe" μας #3# Τετ Σεπ 25, 2013 8:22 am
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ξανθιά και εγώ βλέπεις Γλυκειά μου! Τα μπέρδεψα.
Ένα λαθάκι έκανα...
Ένα λαθάκι έκανα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
margdimitra έγραψε:Ξανθιά και εγώ βλέπεις Γλυκειά μου! Τα μπέρδεψα.
Ένα λαθάκι έκανα...
μπαναλ γιατι;;margdimitra έγραψε:Κιμωλία όχι μαρκαδόρο.
Σε βρίσκω πολύ μπανάλ κυρα λίλι!
Έλα, δεν πειράζει, ουδείς άσφαλτος που έλεγε κι η Άτζελαmargdimitra έγραψε:Ξανθιά και εγώ βλέπεις Γλυκειά μου! Τα μπέρδεψα.
Ένα λαθάκι έκανα...
Με φοβίζετε εσείς οι δυοLillybell έγραψε:μπαναλ γιατι;;margdimitra έγραψε:Κιμωλία όχι μαρκαδόρο.
Σε βρίσκω πολύ μπανάλ κυρα λίλι!
H Λίλλυ αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά με διόρισε πληρεξούσια δικηγόρο της και θα σου κάνουμε αγωγή για προσβολή προσωπικότητας και θα ζητάμε αποζημίωση για ηθική βλάβη και επίσης και μήνυση θα σου κάνουμε για λόγω εξύβριση και ύστερα θα δεις εσύ τι θα γίνει!margdimitra έγραψε:Λίλλυ μου δεν πιστεύω να ψάρωσες με αυτό που είπα?
Πράγματι υπάρχουν κιμωλιες που βάφουν αλήθεια το μαλλί.
Ελπίζω να μην ήμουν πολύ απότομη και παρεξηγηθηκες?
μητσαινα κοιτα εγω ειχα αυτη την υποψια ωραια;;απο κει και περα αφου με ρωτησε αν εννοω την ιδια δεν βρησκω τον λογο να κρυψω κατι που πθστευω και δεν θα μπορουσα να της μιλαω σαν να μη τρεχει τιποτα και να της το επαιζα καλη και οτι δεν λεω για αυτη που δεν λεω μονο για αυτη αλλα τελος παντων.mhtsaina έγραψε:Ευχαριστώ demaki. Για να πω την αλήθεια, συμφωνώ μαζί σου εν μέρει. Σε μια κουβέντα, είτε ιντερνετική είτε στον έξω κόσμο, καλό είναι να υπάρχουν κάποιες "αρχές" ας το πούμε, να συμπεριφερόμαστε στους συνομιλητές μας με τον τρόπο που θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται κι αυτοί, απλά και φυσικά. Όσο κι αν δε βλέπουμε η μία το πρόσωπο της άλλης εδώ, το να αναλωνόμαστε σε δηλώσεις επί δηλώσεων δεν είναι και ό,τι το καλύτερο. Από κει και πέρα, εγώ πάντως την ede ποτέ δεν την πέρασα για τρολ. Άλλες ναι, ούυυυυυυdemaki88 έγραψε:το ρεφλε ειναι..mhtsaina έγραψε:Βρε κούκλα μου, γράφεις κι εσύ πολλά και καμιά φορά φυσικό είναι να μπερδεύεται ο κόσμος ... Τεσπα, θα μου πει καμιά τι είναι το ρανσάζ ή θα πρέπει να το γκουγκλίσω;;;;ede έγραψε:Ασε βρε μητσαινα. Κουλαθηκαμε μεησμεριατικα.mhtsaina έγραψε:Παιδιά, ομολογώ, είμαι κι εγώ ένα τρολ. Σταυρώστε με.
Υ.Γ. Τι είναι το ρανσάζ καλέ;
Συμφωνώ σε αυτό, γενικά δείχνεις ότι είσαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής. Από κει και πέρα, δε χρειάζεται κανείς να στενοχωριέται, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, κάποια στιγμή θα ξεχωρίσει κι εδώ η ήρα από το στάριdemaki88 έγραψε:μητσαινα κοιτα εγω ειχα αυτη την υποψια ωραια;;απο κει και περα αφου με ρωτησε αν εννοω την ιδια δεν βρησκω τον λογο να κρυψω κατι που πθστευω και δεν θα μπορουσα να της μιλαω σαν να μη τρεχει τιποτα και να της το επαιζα καλη και οτι δεν λεω για αυτη που δεν λεω μονο για αυτη αλλα τελος παντων.mhtsaina έγραψε:Ευχαριστώ demaki. Για να πω την αλήθεια, συμφωνώ μαζί σου εν μέρει. Σε μια κουβέντα, είτε ιντερνετική είτε στον έξω κόσμο, καλό είναι να υπάρχουν κάποιες "αρχές" ας το πούμε, να συμπεριφερόμαστε στους συνομιλητές μας με τον τρόπο που θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται κι αυτοί, απλά και φυσικά. Όσο κι αν δε βλέπουμε η μία το πρόσωπο της άλλης εδώ, το να αναλωνόμαστε σε δηλώσεις επί δηλώσεων δεν είναι και ό,τι το καλύτερο. Από κει και πέρα, εγώ πάντως την ede ποτέ δεν την πέρασα για τρολ. Άλλες ναι, ούυυυυυυdemaki88 έγραψε:το ρεφλε ειναι..mhtsaina έγραψε:Βρε κούκλα μου, γράφεις κι εσύ πολλά και καμιά φορά φυσικό είναι να μπερδεύεται ο κόσμος ... Τεσπα, θα μου πει καμιά τι είναι το ρανσάζ ή θα πρέπει να το γκουγκλίσω;;;;ede έγραψε:Ασε βρε μητσαινα. Κουλαθηκαμε μεησμεριατικα.mhtsaina έγραψε:Παιδιά, ομολογώ, είμαι κι εγώ ένα τρολ. Σταυρώστε με.
Υ.Γ. Τι είναι το ρανσάζ καλέ;
ιιιιιιιι απο εκεινες του μαυροπινακα;;margdimitra έγραψε:Γιατί δεν ξέρεις τα μοντέρνα καλε!
Κιμωλιες βάζουν πια και βάφουν το μαλλί.
βρε συ μικροβιο μπορει να ειναι(ειναι το πιο πιθανο) και αν ειναι οντως ετσι με αντιβιωση περναει..καλυτερα να κλεισεις ραντευου με οριλα!!nanakaboubou έγραψε:ποο ο λαιμος μου οσο παει μ ενοχλει περισσοτερο. που την αρπαξα γ@μωτη μου!!!
εγω δηλωνω ψαγμενος ντεντεκτιβ!!!!μισο να μπω απο το λαπτοπ να εχω προσβαση και στα φατσακια!!ede έγραψε:βρε μητσαινα ειμαι πολυλογου τι να κανω?
Γιατι εσυ εισαι ακλυερη? Που δηλωσε και μεταλλορυχα?
ναι και με μεγαλη επιτυχια. Και μεστοιχεια σοβαρα. γιατι φορουσα μπλουζα με σκισιμο ενω ειπα οτι δεν μου αρεσουν οι κοντες. Τι να λεμε?demaki88 έγραψε:εγω δηλωνω ψαγμενος ντεντεκτιβ!!!!μισο να μπω απο το λαπτοπ να εχω προσβαση και στα φατσακια!!ede έγραψε:βρε μητσαινα ειμαι πολυλογου τι να κανω?
πω!πω!σταματα μωρεede έγραψε:ναι και με μεγαλη επιτυχια. Και μεστοιχεια σοβαρα. γιατι φορουσα μπλουζα με σκισιμο ενω ειπα οτι δεν μου αρεσουν οι κοντες. Τι να λεμε?demaki88 έγραψε:εγω δηλωνω ψαγμενος ντεντεκτιβ!!!!μισο να μπω απο το λαπτοπ να εχω προσβαση και στα φατσακια!!ede έγραψε:βρε μητσαινα ειμαι πολυλογου τι να κανω?
Ναι. και της ζητησα συγνωμη πριν την ξερομπιασω. Οταν καταλαβα τι εγινε. Επισης δεν την ηξερα, δεν της ειχα μιλησει , και δεν μου ειχε πει ουτε για τα παιδια της ουτε για το πως γεννησε, ουτε την συμβουλευα ή με συμβουλευε ουτε εκανα πλακιτσα μαζι της. Και να σου πω αν καποιος θελει να κρατησει ανωνυμια μπορει να εχει τον λογο του. Μπορει να ειμαι η Δεσποινα Βανδη που ξέρεις? Επισης να εκθεσω τον εαυτο μου οκ. Αλλα τα παιδια και τον αντρα μου και τις οικογενειες μας δεν θα το κανω. Γιατι δεν εχω και την συγκαταθεση τους. Οκ το σταματαμε . Ρεζιλευτηκαμε για αλλη μια φορα με μεγαλη επιτυχια. Και παω να φαω μια σαλατα. Γαιτι αν πω σουβλακια ενω λεω οτι τρωω υγιεινα θα με περασετε για τρολdemaki88 έγραψε:πω!πω!σταματα μωρεede έγραψε:ναι και με μεγαλη επιτυχια. Και μεστοιχεια σοβαρα. γιατι φορουσα μπλουζα με σκισιμο ενω ειπα οτι δεν μου αρεσουν οι κοντες. Τι να λεμε?demaki88 έγραψε:εγω δηλωνω ψαγμενος ντεντεκτιβ!!!!μισο να μπω απο το λαπτοπ να εχω προσβαση και στα φατσακια!!ede έγραψε:βρε μητσαινα ειμαι πολυλογου τι να κανω?
εσυ εβγαλες κοτζαμ κορτσακι τοτε τρολ με την πρωτη ματια!ε τι να κανω πονηρευτικα η γυναικα!!
ε συγνωμη μανδαμ!!!ισως να καναμε ενα λαθακι!!!ede έγραψε:Ναι. και της ζητησα συγνωμη πριν την ξερομπιασω. Οταν καταλαβα τι εγινε. Επισης δεν την ηξερα, δεν της ειχα μιλησει , και δεν μου ειχε πει ουτε για τα παιδια της ουτε για το πως γεννησε, ουτε την συμβουλευα ή με συμβουλευε ουτε εκανα πλακιτσα μαζι της. Και να σου πω αν καποιος θελει να κρατησει ανωνυμια μπορει να εχει τον λογο του. Μπορει να ειμαι η Δεσποινα Βανδη που ξέρεις? Επισης να εκθεσω τον εαυτο μου οκ. Αλλα τα παιδια και τον αντρα μου και τις οικογενειες μας δεν θα το κανω. Γιατι δεν εχω και την συγκαταθεση τους. Οκ το σταματαμε . Ρεζιλευτηκαμε για αλλη μια φορα με μεγαλη επιτυχια. Και παω να φαω μια σαλατα. Γαιτι αν πω σουβλακια ενω λεω οτι τρωω υγιεινα θα με περασετε για τρολdemaki88 έγραψε:πω!πω!σταματα μωρεede έγραψε:ναι και με μεγαλη επιτυχια. Και μεστοιχεια σοβαρα. γιατι φορουσα μπλουζα με σκισιμο ενω ειπα οτι δεν μου αρεσουν οι κοντες. Τι να λεμε?demaki88 έγραψε:εγω δηλωνω ψαγμενος ντεντεκτιβ!!!!μισο να μπω απο το λαπτοπ να εχω προσβαση και στα φατσακια!!ede έγραψε:βρε μητσαινα ειμαι πολυλογου τι να κανω?
εσυ εβγαλες κοτζαμ κορτσακι τοτε τρολ με την πρωτη ματια!ε τι να κανω πονηρευτικα η γυναικα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης