526 Απ: το " cafe" μας #3# Τρι Οκτ 01, 2013 8:36 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δούλευε καμάρι μου!!!! Τα μισθά σου μόνο μη μου ζητήσεις !!! Είναι δύσκολες εποχές!!!zini έγραψε:roodie για σενα δουλευω! εβαλα τη μαμα μου να ψαξει τη συνταγη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δούλευε καμάρι μου!!!! Τα μισθά σου μόνο μη μου ζητήσεις !!! Είναι δύσκολες εποχές!!!zini έγραψε:roodie για σενα δουλευω! εβαλα τη μαμα μου να ψαξει τη συνταγη!
Τι εννοεις;;; ΔΕΝ θα με πληρωσεις;;roodie έγραψε:Δούλευε καμάρι μου!!!! Τα μισθά σου μόνο μη μου ζητήσεις !!! Είναι δύσκολες εποχές!!!zini έγραψε:roodie για σενα δουλευω! εβαλα τη μαμα μου να ψαξει τη συνταγη!
τι θα γινει καλε; περιμενω (εγω που τα ξερω ολα ) να απαντησω!!ede έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι ...........γενικων γνωσεων.
οχου τον Θεο σου δεν εχειςede έγραψε:aaaaa αστο. θα τη βρω την ακρη μονη μου.
Ε ναι καλε. Ειναι κατι που εχει σχεση με εμενα. Αφου εσεις δεν ειστε εγω και δεν εχουμε τα ιδια θελω και τον ιδιο τροπο σκεψης θα μπλεξουμε τα μπουτια μας παλι.zini έγραψε:οχου τον Θεο σου δεν εχειςede έγραψε:aaaaa αστο. θα τη βρω την ακρη μονη μου.
σα δε ντρεπετε και αυτος τωρα που του αφερεσαν την αδεια φανταζομαι θα σταματισε να ειναι τρολ. η οχι;ede έγραψε:αααααααα τα εμαθες? Τρολακι ο ντουκαν. και γιατρος-νευρολογος και διατροφολογος και επιχειρηματιας και συγγραφεας. Αυτα ειναι.
του αφαιρεσαν του γιατρου. Επιχειρηματιας και συγγραφεας συνεχιζει και ειναι. Εεε δεν θα δινει και καμια διαιτα στη ζουλα σε καμια Τζενιφερ Λοπεζ? Θα τη δινει λεω εγω.zini έγραψε:σα δε ντρεπετε και αυτος τωρα που του αφερεσαν την αδεια φανταζομαι θα σταματισε να ειναι τρολ. η οχι;ede έγραψε:αααααααα τα εμαθες? Τρολακι ο ντουκαν. και γιατρος-νευρολογος και διατροφολογος και επιχειρηματιας και συγγραφεας. Αυτα ειναι.
ede έγραψε:Ε ναι καλε. Ειναι κατι που εχει σχεση με εμενα. Αφου εσεις δεν ειστε εγω και δεν εχουμε τα ιδια θελω και τον ιδιο τροπο σκεψης θα μπλεξουμε τα μπουτια μας παλι.zini έγραψε:οχου τον Θεο σου δεν εχειςede έγραψε:aaaaa αστο. θα τη βρω την ακρη μονη μου.
XaroulaTs έγραψε:oxi re χαρουλα. μεσα σε τρεις μερες ξανα μανα τα ιδια. Ασε οταν βαρεθουμε.ede έγραψε:Ε ναι καλε. Ειναι κατι που εχει σχεση με εμενα. Αφου εσεις δεν ειστε εγω και δεν εχουμε τα ιδια θελω και τον ιδιο τροπο σκεψης θα μπλεξουμε τα μπουτια μας παλι.zini έγραψε:οχου τον Θεο σου δεν εχειςede έγραψε:aaaaa αστο. θα τη βρω την ακρη μονη μου.
Ελααααααα πεεεεεεεεςςςςς!
Έλα καλέ πες... τώρα που γίναμε και πολλές.ede έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι ...........γενικων γνωσεων.
Το ίδιο είπε και η Ελεονώρα Μελέτη και πολλές άλλες που έκαναν την ίδια δίαιτα.zini έγραψε:Ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα. Γνωστη μου που εκανε τη διαιτα Ντουκαν μου ειπε οτι το χειροτερο απο ολα (2 εβδομαδες αντεξε) ηταν οτι η αναπνοη της μυριζε απαισια οτι και να εκανε, λογω τον εκρισεων του στομαχου και της κρεατοφαγιας..
αχαχ παντως δεν ειναι γνωστη μου η Μελετηroodie έγραψε:Το ίδιο είπε και η Ελεονώρα Μελέτη και πολλές άλλες που έκαναν την ίδια δίαιτα.zini έγραψε:Ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα. Γνωστη μου που εκανε τη διαιτα Ντουκαν μου ειπε οτι το χειροτερο απο ολα (2 εβδομαδες αντεξε) ηταν οτι η αναπνοη της μυριζε απαισια οτι και να εκανε, λογω τον εκρισεων του στομαχου και της κρεατοφαγιας..
Τα τυροπιτάκια μόλις βγήκαν. Σε κανα δεκάλεπτο θα σας πώ αποτελέσματα!!!
Κάτσε μωρέ να κρυώσουν λίγο. Μόλις τα έβγαλα σου λέω. Να καώ θές?margdimitra έγραψε:Τι ντουκαν μας λέτε τώρα?
Τα έφαγες τα τυροπιτακια η ακόμα καλε?
αχ σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε καλαmargdimitra έγραψε:Γιωτούλα το μικράκι σου είναι ένα κουκλί!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης