376 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! Παρ Ιαν 24, 2014 2:36 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ωραια!!!προς το παρον εχουμε ισορροπια αγορακια-κοριτσακια!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:μαρακι μου γλυκο καλημερα!!!!
πρωτον χαρακτηρισες "φιλη" την κοπελια!!!
λυπαμαι που το λεω......αλλα δεν ειναι φιλη σου!δεν θα επεκταθω....νομιζω οτι καταλαβαινεις πολυ καλα τους λογους που το λεω αυτο......
και εμενα η κολλητη μου για 15 χρονια, μου εκρυψε οτι ειναι εγκυος.....το εμαθα μετα την αυχενικη της.....και μεχρι τον 6ο μηνα της μας ειχε κανει περα....καταλαβαινω απο την μια οτι μπορει να ειχε διαφορες φοβιες, οπως εχουμε ολες οι εγκυμονουσες, απο την αλλη ομως δεν μπορω να δεχτω τετοια συμπεριφορα απο εναν ανθρωπο που εχεις τοσα χρονια διπλα αγαπας και εμπιστευεσαι!
απο το καλοκαιρι δεν ξαναμιλησαμε ......βεβαια στην δικια μας περιπτωση μεσολαβησαν και αλλα που δεν ειχαν σχεση με την εγκυμοσυνη της, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.....
εγω μετα απο αυτο, αποφασισα πως χρειαζομαι ανθρωπους διπλα μου που να δινουν οτι τους δινω, οχι ανθρωπους που μοιραζονται μαζι μου μονο αυτα που τους συμφερει.....
αυτα!!για μενα μη καθεσαι και σκας!!!και εγω εκανα 4-5 να το ξεπερασω, και ακομα με ποναει καπου βαθια μεσα μου, αλλα μπορεις να πας παρακατω και χωρις αυτους τους ανθρωπους διπλα σου......
να χαιρεσαι το θαυματακι που εχεις μεσα σου και μην αφηνεις κανεναν και τπτ να σε χαλαει!!το νινακι σου σε θελει χαρουμενη!!!!
εχεις δικιο ποππανς μου...τωρα ηρθε κ απο εξω το αγορι μου και με μαλωσε που στεναχωριομουν.θα σας αφησω θα παμε μια βολτα.ευχαριστω για τη συμπαραστασηpoppaki έγραψε:το καταλαβα μαρακι μου!
πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο!!!
μην ασχολεισαι καν.....ξερω οτι ειναι δυσκολο γτ καποια πραγματα πονανε πολυ....και εμενα με ποναει ακομα μεσα μου γτ ηταν 15 χρονια, ουτε 2 ουτε 5!!!
και εγω ακομα εχω θεμα, με τρωει ενα γτ, γτ δεν με εμπιστευτηκε, οπως εκανα με τα παντα εγω.....αλλα τι να πεις....μερικοι ανθρωποι ειναι απλα ετσι!!!δεν τους αρεσει να μοιραζονται την ψυχη τους.....εγω μονο ενα θα πω: δυστυχως αυτου του ειδους οι ανθρωποι στο τελος μενουν παντα μονοι!
κοιτα λοιπον τον αντρουλη σου, το νινακι που εχεις μεσα στην κοιλιτσα σου και μη δινεις σημασια σε κατι τετοια!!
bourboulithra έγραψε:εχω πολλα σκαμπανεβασματα στην ψυχολογια μου,σημερα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι και δε φτανει αυτο,μιλησα με μια φιλη που γεννησε πριν 3,5 μηνες και εγω δεν εχω παει ακομα να δω το μωρο.με ειχε ξεκαθαρισει οτι θελει να μεγαλωσει τουλαχιστον 2.5μηνες το μωρο και μετα να δεχτει κοσμο σπιτι της(πριν γεννησει το ειχε ξεκαθαρισει).
ε απο τοτε αραια και που μιλουσαμε στο τηλ και μια μ ελεγε οτι καλεσε αυτον η τον ταδε σπιτι.(αφου περασε το χρονικο οριο που εδινε)το αποκορυφωμα ηταν οταν καλεσε ολη την παρεα εκτος απο εμας.με ειπε μια δυο φορες να παω,μετα τη συναξη ολων,αλλα τη μια ειχα γιατρο και την αλλη ειχα ενα μπουκωματακι(πως να παω γνωριζοντας οτι φοβαται τα μικροβια?)
την ειχαμε δει τις προαλλες εξω και κοιτουσαμε το μωρο στο καροτσι και ελεγε,γιατι κοιτατε το μωρο μου?θα μου το ματιαξετε!
ολο αυτο το σεντονι το γραψα για να πω οτι με πηρε να μαθει τι εχω μαζι της και ειναι πολυ ασχημο να μην ερχεται καποιος που ειχατε μια -μεχρι προτεινος-καθημερινη συναντηση,να σε επισκεφτεται.
ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
ενω μεχρι τωρα ηξερα οτι δεν πηγαινα γ αυτους τους λογους που ανεφερα,τωρα με κανε να νιωθω χαλια με τον εαυτο μου.
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ! ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!
bourboulithra έγραψε:γεια σας κοριτσια μου!!! ευχαριστω πολυ για οσα μου ειπατε,απ οτι βλεπω λιγο πολυ ολες την πατησαμε....το εχω θαψει στο πισω μερος του μυαλου μου....
και προχωραμε μπροστα!!
jenny.k έγραψε:Γεια σας εγκυούλες!Τι κάνετε;Πώς περάσατε το σ/κ σας;Εγώ ηρεμία και ξεκούραση,το είχα ανάγκη νομίζω.
Μπράβο Μαρία άστα πίσω κοπέλα μου και κοίτα να είσαι καλά!
Κορίτσια νομίζω άρχισα να νιώθω το μπεμπάκι μου.Όταν είμαι ξαπλωμένη αυτές τις μέρες το πιστεύετε το νιώθω(λίγο βέβαια) να μετακινείται δεξιά και βλέπω να σχηματίζεται ένα καρούμπαλο στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς μου από τα αριστερά είναι πεσμένη κ από τα δεξιά κάνει βουνό
mariak222 έγραψε:Γεια σας, κορίτσια!! Κι εγώ έχω ΠΗΤ 19/7!! Μακάρι να έχουμε όλες μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!
καλως ορισες συνονοματη!!!mariak222 έγραψε:Γεια σας, κορίτσια!! Κι εγώ έχω ΠΗΤ 19/7!! Μακάρι να έχουμε όλες μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης