Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα γκαστρωμενουλες!!!τι κανετε?
εμεις ολα καλα με τον υπερηχο της αυχενικης,μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ καλος!
τωρα περιμενουμε να βγουν οι αιματολογικες!!!
μας ειπε οτι αναμεσα απο τα ποδια του "κατι" φαινεται!!!!
μαλλον για παιδαρο μιλησε και μαλιστα ψηλο παιδαρο!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Σοφακι μου καλημερουδια!!!!!
Παμε δλδ για τον δευτερο γιο!!!!
Αυτα ειναι!!!!!
Ενας δευτερος φιλιππακος!!!!
Ο ευτυχης πατερας τι λεει???
 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

εχει χεστει απο τη χαρα του...κ λεει ολη την ωρα.. "στο ελεγα εγω!!!!!"  Laughing Laughing Laughing 
3 αντρες μεσα στο σπιτι ποπακι ...νομιζω θα με τρελανουν!!!  Laughing Laughing Laughing 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
poppaki έγραψε:
εμεις ολα καλα με τον υπερηχο της αυχενικης,μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ καλος!
μαλλον για παιδαρο μιλησε και μαλιστα ψηλο παιδαρο!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Σοφακι μου καλημερουδια!!!!!
Παμε δλδ για τον δευτερο γιο!!!!
Αυτα ειναι!!!!!
Ενας δευτερος φιλιππακος!!!!
Ο ευτυχης πατερας τι λεει???
 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

εχει χεστει απο τη χαρα του...κ λεει ολη την ωρα..   "στο ελεγα εγω!!!!!"  Laughing Laughing Laughing 
3 αντρες μεσα στο σπιτι ποπακι ...νομιζω θα με τρελανουν!!!  Laughing Laughing Laughing 

χαχαχα διπλη πεθερα δλδ!!!
χαμος!!!!!
υπομονη σοφακι.......μη ξεχνας ομως, οτι τα αγορια κοβουν φλεβα για την μανουλα!!! Wink  Wink  Wink  Wink  Wink 

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

πολυ ωραια Σοφουλα!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 ολα καλα!!!
αντε κ αλλο αντρακι! ποιος τη χαρη σου!

bourboulithra

bourboulithra
poppaki έγραψε:Καλημερουδια κοριτσαρες ομορφες!!!
Πως ειστε σημερα? Εμενα με ποναει λιγο ο αυχενας μου, αλλα κατα τ' αλλα καλα!
Μαρακι να υποθεσω οτι το e-bay χρειαζεται πιστωτικη καρτα για αγορες εεεε???
Αντε παρασκευη σημερα κορες!!!
Ερχεται σκκκκκκκκκκκκκ!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 

την καρτα atm μπορεις να την περασεις στο site και να κανεις αγορες!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια μου!
να πανε ολα καλα για ολες μας!!!!

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άντε Σοφάκι ποιος τη χάρη σου με τρεις άντρες στη ζωή σου!Σαν τα μάτια τους θα σε προσέχουν! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 654316 

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου γεια σας..ειμαι απο αλλο θεματακι αλλα ειδα το δικο σας και ηθελα να σας ευχηθω..με το καλο τα μωρακια σας σε ολες τις μανουλες να προσεχετε.μη κουραζεστε κ οχι βαρη κοριτσια...οσες δεν εχετε ακουσει ακομα τα μωρακια σας μετα απο τη 19 θα τα ακουτε καθημερινα σαν ενα χτυπημα πορτας σιγανι...τακ-τουκ.!!!!!!φιλακια κ να χαρειτε την εγκυμοσυνη σας οσες θα γινουν για πρωτη φορα.. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
reniapa έγραψε:Κοριτσακια μου γεια σας..ειμαι απο αλλο θεματακι αλλα ειδα το δικο σας και ηθελα να σας ευχηθω..με το καλο τα μωρακια σας σε ολες τις μανουλες να προσεχετε.μη κουραζεστε κ οχι βαρη κοριτσια...οσες δεν εχετε ακουσει ακομα τα μωρακια σας μετα απο τη 19 θα τα ακουτε καθημερινα σαν ενα χτυπημα πορτας σιγανι...τακ-τουκ.!!!!!!φιλακια κ να χαρειτε την εγκυμοσυνη σας οσες θα γινουν για πρωτη φορα.. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 

Σ' ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες ρενια μου!!!!
Και σε σενα ευχομαι με το καλο να παρεις αγκαλια το νινακι σου!!!
 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 

anastasia's

anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!τί κάνετε;πώς είστε;εμείς καλά και ήσυχα...εδώ και λίγες μέρες νιώθω κάτι χτυπηματάκια αλλά όχι και πολύ συχνά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας... Crying or Very sad μια εβδομάδα μας έμεινε κορίτσια για τη β επιπέδου.....αντε να την κάνουμε γιατί έχω τρέλη αγωνία να πάνε όλα καλά....σκεφτόμαστε μετά την εξέταση να αρχίσουμε σιγά σιγά να βλέπουμε για καρότσι και δωματιάκι....λέτε να είναι νωρίς;;;εσείς για ποιό καρότσι λέτε;;είναι τόσα πολλά που έχουμε μπερδευτεί...και επίσης,να πάρουμε και τα τρία κομμάτια απο το καρότσι ή μήπως επειδή θα είναι καλοκαιράκι το πορτ μπεμπέ δε θα μας χρειαστεί και να πάρουμε καλύτερα ένα λίκνο;;;πολλές ερωτήσεις εχώ ε;;;; Smile φιλάκια κορίτσια εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!!!!

anastasia's

anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και....μπουρμπουλήθρα τέλεια η μπλούζα...... Laughing 

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρένια σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μπουμπουκάκι σου! I love you I love you 
Αναστασία φτάνει ο καιρός για τη β'επιπέδου!κι εγώ ανυπομονώ!τώρα για τα πραματάκια του μωρού νομιζω ειναι καλη περίοδος μετά τον υπέρηχο να αρχίσεις να κοιτάς να έχεις μια άποψη.Εμείς λέμε πρώτα να κάνουμε έρευνα να δούμε τι εχουν να μας δώσουν συγγενείς και μετά να δούμε τι μας λείπει κ να αρχίσουμε τα ψώνια  Smile 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα συνεγκυουλες!!!!
καλο μηνα να εχουμε και καλα αποτελεσματα σε ολες τις β επιπεδου στα κοριτσια που εχουν αυτο το μηνα!!!
αναστασια ανοιξες μεγαλο θεμα.......
εγω κοριτσια ειμαι πληρως ανιδεη για το τι χρειαζομαι........εχω αρχισει ηδη και μιλαω με φιλες μου που εχουν παιδακια για να με κατατοπισουν.....το σιγουρο ειναι πως δεν μπορω να παρω παρα πολλα πραγματα γτ το σπιτι μου ειναι πολυ μικρο και δεν εχω χωρο......
αυτο που σιγουρα ξερω απο τωρα ειναι πως η μια η φιλη μου θα μου παρει ενα πολυ καλο σετ ενδοεπικοινωνιας και η αλλη η φιλη μου το ρηλαξ. η πεθερα θα μου παρει το καροτσι.
εγω χτες πηγα μια βολτα στα jumbo για να παρω σημα για το αυτοκινητο γτ δεν θελω να με βριζουν επειδη παω σιγα.......επειδη λοιπον δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το bebe τμημα του ειδα οτι εχει τα παντα για το μωρο και σε πολυ καλες τιμες. τωρα το θεμα της ποιοτητας ειναι μια αλλη συζητηση......παντως και εγω λεω μετα την β επιπεδου (που σε μενα αργει ακομα πολυ... Sad )να ξεκινησω πιο εντατικο ψαξιμο...... Wink  Wink 

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια κορίτσια!Βρέχει και έχει λίγο κρύο εδώ σήμερα..Πώς είστε;Τι κάνετε;
Εγώ έχω επενδύσει στον ύπνο αυτές τις μέρες Cool

bourboulithra

bourboulithra
πολλες καλημερες συνεγκυουλες μου!!! τι κανετε????
εμεις καλα,μεγαλωνουμε,η κοιλιτσα καταλαβαινω οτι μεγαλωσε πλεον αλλα δεν ειναι ευδιακριτη σε οσους δεν ξερουν!

ο καιρος ειναι μουντος αλλα σημερα θα ερθει ενας αγαπημενος μου φιλος και ειμαι πολυ χαρουμενη!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια ομορφες συνεγκυουλες απο τον συννεφιασμενο Πειραια!
τι μου κανετε???
και εγω νυσταζω τις τελευταιες μερες, αλλα δυστυχως δεν μπορω να κοιμηθω το μεσημερι......
ευχομαι σε ολες να εχετε μια χαλαρη κυριακη!!!
 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 654316 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορτσουδια μου τι κάνετε?πως τα περνάτε?

Εχθες πήγα με τη κουμπάρα μου/νονά μας να δει νυφικό!τρέλλα ΚΟΡΙΤΣΙΑ κανονική τρέλλα!όλα πολύ ωραία τα σχέδια!ήμασταν 4
5 κοπέλες οι 3 ετοιμάζουν γάμο κ η 4η πολιτικό κάποια στιγμή φέτος,η μοναδική που πέρασε "το λούκι" εγω ήμουν!αλλα είχε τη πλάκα του!

Κ εγω κοιτάω σιγα σιγά για παιδικά,δωμάτιο,καρότσι κλπ. Κ εμείς ΛΕΜΕ μετά την Β επιπέδου να πάμε.μόνο που το παιδικό μας δεν άδειασε ακομα κ γίνετε ένας χαμός σαν αποθήκη είναι κ θα διαρκέσει ακομα μέχρι να ετοιμαστεί. Μετά ειναι κ το οτι με τον αντρουλη έχουμε διαφορετικό γούστο κ άποψη σε πολλα κ έχω παλι την εντύπωση οτι θα θέλουν να ανακατεύτουν κ τα πεθερικά κ δε θέλω να το σκέφτομαι!! Ως τωρα παντα τους ρωτούσαμε για γνώμη αλλα για το μωρό δε θέλω να τους έχω από πάνω μου,ειμαι περίεργη ρε κορίτσια η μήπως παράλογη?

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!
τι μου κανετε???
κρυο και σημερα......μπρρρρρρρ!!
νικολεττα, αποψη μου ειναι πως εσυ και ο αντρας σου αποφασιζετε για οτι αφορα το μπεμπε σας.εμενα ευτυχως δεν ανακατευεται κανεις.......και εχω και απιστευτη πεθερα, που δεν ανακατευεται πουθενα!!!ειμαι απο τις τυχερες!!!
 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 417472 σε ολα τα κοριτσακια!

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορούες!Πώς είστε;Χθες βγήκα για καφεδάκι και πολύ χάρηκα!είχα τόσο καιρό να βγω με αυτα κ με εκείνα.είπα σε μια φίλη μου ότι είμαι στον 5ο και έμεινε κάπως έτσι  Shocked δε μου φαίνεται ακόμα κ δεν το καταλαβαίνουν άλλοι.μέχρι τέλη του μήνα φαντάζομαι θα είναι αισθητή η κοιλίτσα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 215994 
Πλέον το νιώθω το ζουζούνι εκεί μέσα κ είμαι σίγουρη,το βράδυ έχει περισσότερη ρέντα με το που ξαπλώνω για ύπνο αλλά και τώρα το νιώθω Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 328109 
Νικολέτα μου δεν είσαι καθόλου παράλογη!δικό σας ειναι το μωράκι,εσείς θα αποφασίσετε.ακόμα κ αν δεν ταιριάζουν τα γούστα σας με τον αντρούλη σου θα την βρείτε μια μέση λύση σα ζευγάρι.αλλού θα ακολουθήσετε το δικό σ αλλού το δικό του μια χαρά θα τα βολέψετε.
εμάς κάτι μου λέει ότι θα θέλουν να ανακατευτούν κ από τις 2 μεριές.εννοείται θα πάρουμε την άποψη τους για το τι θα χρειαστούμε αλλά από κει κ μετά θα κάνουμε ό,τι νομιζουμε καλύτερο Wink 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοπελουδες!
Πως είστε σημερα?

Εγω έφαγα δύο κλωτσιές εχθες τις καταευχαριστηθηκα!εχθες το βράδυ ξαπλωναμε κ βλέπαμε ταινία, εγω το χέρι κλασσικά πάνω στη κοιλίτσα κ ξάφνου...ΜΠΑΜ μου χωσε μια το αντρακι!λεω στον άντρα μου "το μωρό μας ξύπνησε" κ λες κ το άκουσε μου δίνει αλλη μία!εχει εδω κ καιρό που αισθάνομαι αλλα δεν ήταν τόσο δυνατό όπως τωρα!

Με τον σύζυγο πιστεύω θα τα βρούμε,ήδη του έδειξα κάποια επιπλα κ προς τα κει κληνει κ αυτός!
ισως ειμαι ετσι συνηθισμένη κ ειναι το πρώτο που σκέφτομαι, αλλα κοριτσια χωρίς υπερβολή σε όλα ανακατεύονται κ το πάνε γύρω γύρω, από τη μια πρέπει να ζήτησεις γνώμη αλλα απ'την αλλη με πειραζει,γιατί εμένα οι δικοι μου ειναι μακρυά κ ποτέ δεν ανακατευτηκαν κ αυτοί κάνουν κ μούτρα άμα δεν τους πεις τίποτα!

Ας κανω τη Β επιπέδου γιατι αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ, βασικά να περάσει θέλω γιατί την έχω πάρει από φόβο αυτη την εξέταση, να αδειάσει κ το δωμάτιο γιατι δε μπορω να βλέπω τον χαμό που επικρατεί!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου!!!
τι ωραια που νοιωθετε τα ζουζουνακια σας!!!
θελω και εγω!!!!το περιμενω πως και πως!!!
λοιπον εγω πεταχτηκα μια χτες στον ντοκ για να μου γραψει τα φαρμακακια μου και επι της ευκαιριες του εκανα καποιες ερωτησεις που με απασχολουσαν ετσι για να ησυχασω......
1ο. εχω θεμα με την μεση μου εδω και 3 βδομαδες.......εχω θεμα γενικα με την μεση μου απο μικρη και μου εβγαζε οσφυαλγιες. ο ντοκ ειπε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τπτ εκτος απο ξεκουραση και καμια θερμοφορα. τον ρωτησα για αργοτερα οταν θα βαρυνω πολυ και μου ειπε οτι θα δυσκολευτω γι' αυτο θα ηταν καλυτερο να μην παρω παρα πολλα κιλα.....
2ο. τον ρωτησα για τα τραβηγματα και τους σφαχτες που νοιωθω χαμηλα μερικες φορες.....ειναι λεει φυσιολογικα καθως μεγαλωνει η μητρα μου......
3ο. το ειπα να δει το στηθος μου γτ στο κεντρο της ρωγας παρατηρω κατι ασπρακια.......ειναι γαλα μου λεει, μη ανησυχεις, αυτο ειναι καλο!!!
και 4ο. ειδαμε και μια στα γρηγορα το νινακι (εχουμε προγραμματισμενο ραντεβου στις 17/2 να το δουμε αναλυτικα), ηταν μια χαρουλα χαρωπο, κουναγε χερακια ποδαρακια και ειχε σταυρωμενα τα ποδια του, οποτε δεν μπορεσαμε να δουμε καθολου το φυλο, ελπιζουμε την επομενη φορα ή για απολυτη σιγουρια στην β επιπεδου. τα χερακια του τα ειχε αντικρυστα λες και κραταγε μια νοητη σφαιρα στις παλαμες του!
Αυτα τα νεα μου........ευχομαι σε ολες να εχετε μια ζεστη μερα!(κρυο εξω παλι, κρυο!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 534787 )

bourboulithra

bourboulithra
γεια σας τσουπρες! τι κανετε???εγω τρεξιμο σημερα! τραπεζες δεη κλπ κλπ!300 ευρω εδωσα στη δεη Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 

κ οσο σκεφτομαι οτι οι βουλευτες που παιρνουν τοσα δε φορολογουνται τρελαινομαι!!

βρηκα μια παλια συμμαθητρια,η οποια ουτε θυμοταν το ονομα μου(παρατσουκλια χρησιμοποιουσαμε στο σχολειο,κ ετσι με θυμαται ακομα)αλλα ηταν τοσο ζεστη μαζι μου και πηγαμε για ενα καφεδακι στα γρηγορα! πολυ χαρηκα!!παντρευεται κ αυτη!

ολες καλα??????

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="bourboulithra"]γεια σας τσουπρες! τι κανετε???εγω τρεξιμο σημερα! τραπεζες δεη κλπ κλπ!300 ευρω εδωσα στη δεη Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 

κ οσο σκεφτομαι οτι οι βουλευτες που παιρνουν τοσα δε φορολογουνται τρελαινομαι!!

βρηκα μια παλια συμμαθητρια,η οποια ουτε θυμοταν το ονομα μου(παρατσουκλια χρησιμοποιουσαμε στο σχολειο,κ ετσι με θυμαται ακομα)αλλα ηταν τοσο ζεστη μαζι μου και πηγαμε για ενα καφεδακι στα γρηγορα! πολυ χαρηκα!!παντρευεται κ αυτη!

ολες καλα??????[/quote

πραγματικά έλεος με τους λογαριασμους,φεύγουν τα λεφτά χωρίς να το καταλάβεις!καλά το θέμα των βουλευτών ασχολίαστο Mad 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κ από μενα!

Όλα καλα εγώ, νομίζω παλι με πιάνει η Δυσκοιλιότητα, θα πρέπει να μου γράψει ο γιατρός παλι το διαλημα που επερνα ως τώρα, κ αυτό μια πιάνει μια δε πιάνει!

Εγω πήγα στο βαφτιστηρι σήμερα για καφεδάκι με τη κουμπάρα, ο μπέμπης ειναι μανουλι!κοντεύει 9 κιλά κ ειναι 7 μηνών κ ειναι σκέτος ενα θέατρο εχει πολύ πλάκα κ πανέξυπνο!εύχομαι κ τα δικά μας μωρουλια να βγούν έτσι!

Μπράβο ποπακι ζωηρό το μπεμπακι!
αν θες τη συμβουλή μου,ρωτα αν θέλεις σε κανέναν φυσιοθεραπευτη η χειροπρακτηκο,υπάρχουν ασκήσεις που μπορεί να σου δείξει η να κανετε μαζι που βοηθάνε στη μέση κ δεν επηρεάζουν στην εγκυμοσύνη, τύπου καθίσματα κ τεντωμα σε χέρια κ πόδια επίσης κ μερικές γίνονται κ ξάπλα Π.χ. να σηκώνεις τη λεκάνη αργά κ σταθερά κ να τη κατεβάζεις παλι 10 με 15 φορές,εμένα με βοήθησε πολύ γιατί πηρα πολλα κιλά τη πρώτη φορά από τα οποία μου μείναν σχεδόν 10 περίσσια κ για να μην έχω μεγαλύτερα προβλήματα εκανα αυτη τη "θεραπεία".

bourboulithra

bourboulithra
τσουπρες τι κανετε με τα μωρουδιακα?εχετε αρχισει να κοιτατε τιποτα?εμεις εδω εχουμε ενα μαγαζι που κλεινει και βρηκα μια πολυ ωραια κουνια που γινεται κρεβατακι μετα στα 160 ευρω με ολα τα κομφορ,μου φανηκε καλη τιμη.η μανα μου με ζαλισε οτι ειναι γρουσουζια να παρουμε κατι απο τοσο νωρις  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2014!!! - Σελίδα 19 679259 ! θα με ζαλισουν με τις προληψεις την κοβω τη δουλεια.πφφφφ,θα την τσιμπησω μαλλον.η τιμη καλη δεν ειναι?

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πω πω ρε παιδί μου αυτές οι μαμάδες όλες ίδιες είναι τελικά.μου φαίνεται πολύ καλή τιμή εννοείται!θα συμφωνήσω στο να την πάρεις.τι στο καλό τόση γρουσουζιά πια;;
εγώ μόνο ιντερνετικα ειδα καποια πράγματα.λέμε πρώτα να κάνουμε μια αναζήτηση στο κοντινο περιβάλλον να δουμε αν εχουν κατι να μας δώσουν και μετά θα ξεκινήσουμε τη λίστα με τα ψώνια Smile 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις