Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 29]

201το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 9:18 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
margdimitra έγραψε:Αυτά θα φτιάξω τελικά αλλά με σοκολάτα μέσα.
http://www.sugarflowerscreations.com/2013/07/cupcakes.html
μμμ.. καποια στιγμη θελω και εγω να φτιαξω καπ κεικς. βεβαια εγω ουτε κεικ δεν εχω φτιαξει ποτε αλλα αυτη την εβδομαδα σκεφτομαι να κανω μικρα μικρα βημματακια.

202το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 9:23 am

margdimitra

margdimitra
zini έγραψε:

Οποτε εχω να πω πως καλα κανουν οσες δεν πανε χωρις τον αντρουλι τους ουτε στο περιπτερο. 

αυτα!

Εσύ καλάς τα λες Ζίνι... τα ίδια λέω και εγώ...
Αλλά ποιος το κάνει?
Δεν είναι για μας αυτά.
Ας παιδευόμαστε. Μας αρέσει.

203το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 9:24 am

margdimitra

margdimitra
zini έγραψε:
margdimitra έγραψε:Αυτά θα φτιάξω τελικά αλλά με σοκολάτα μέσα.
http://www.sugarflowerscreations.com/2013/07/cupcakes.html
μμμ.. καποια στιγμη θελω και εγω να φτιαξω καπ κεικς. βεβαια εγω ουτε κεικ δεν εχω φτιαξει ποτε αλλα αυτη την εβδομαδα σκεφτομαι να κανω μικρα μικρα βημματακια.

Τα cupcakes είναι τα πιο εύκολα. Έλα όμως που είναι και εθιστικά και παχυντικά τα άτιμα.

204το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 9:29 am

zini

zini
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:

Οποτε εχω να πω πως καλα κανουν οσες δεν πανε χωρις τον αντρουλι τους ουτε στο περιπτερο. 

αυτα!

Εσύ καλάς τα λες Ζίνι... τα ίδια λέω και εγώ...
Αλλά ποιος το κάνει?  
Δεν είναι για μας αυτά.
Ας παιδευόμαστε. Μας αρέσει.
ετσι λεω και εγω οτι μας αρεσει! αλλα οι αλλες περνανε καλυτερα!! βεβαια θελει και τον αντιστοιχο αντρα, ο δικος μου με θεωρει ικανη για ολα και ετσι δεν θεωρει οτι χρειαζομαι βοηθεια. το πιο αστειο ειναι τι για πρωτη φορα τωρα τα χρσιτουγεννα ηρθε μονος του με τη μικρη στην ελλαδα γιατι επρεπε εγω να ειμαι μια εβδομαδα νωριτερα. ε, με επριξε μεχρι να ερθουν, και οως θα το κανω, και πως θα παμε, και τι θα κανω με τη μιρκη μονος μου στο αεροπλανο, και πως θα τα καταφερω, και πως το ενα, και πως το αλλο! (που εγω, απο 40 ημερων ταξιδευω με ολα τα συμπραγκαλα και τη μπεμπα μονη μου, και κανεις δεν σκεφτηκε αν μπορω η οχι!!) και φυσικα το καλο μου το κοριτσακι του εκανε και εναν εμετο στην πτηση για το αποκορυφωμα.  Laughing  
οταν πηγα να τους παρω απο το αεροδρομιο δεν μου μιλαγε ο αντρουλης μου  Twisted Evil

205το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 9:44 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:
Ποιο είδαν οι λεβέντες?
Μη χάσω και δε ρωτήσω  Laughing 
Τρελαίνομαι για άρτον και θεάματα.

το free birds.......και ξετρελλάθηκαν....
εγώ πάλι απ τα πολλά παιδικά έχω γκώσει.....δεν την παλεύω άλλο......

206το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 9:54 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως το κοριτσι μας.Γυρισες?

207το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 10:05 am

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:Καλως το κοριτσι μας.Γυρισες?

Nαι καλέ! Με πεθύμησες?? Πάνε και οι βάφλες......

*** σορρυ, νόμιζα οτι εμένα λες....
λέω κι εγώ, τι έπαθε.........
καλά δεν πειράζει, δε χάνω τις ελπίδες μου, κάποια μέρα θα με δεις με άλλο μάτι και θα μου μιλάς κι εμένα τόσο γλυκά... το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 417472 το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 417472 το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 417472

208το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 10:37 am

margdimitra

margdimitra
zini έγραψε:
ετσι λεω και εγω οτι μας αρεσει! αλλα οι αλλες περνανε καλυτερα!!

Και αυτό σχετικό είναι. Γιατί να ξέρεις όσοι πολυασχολούνται και τα ξέρουν όλα και ανακατεύονται συνεχώς. Και γω θέλω να κάνω ό,τι θέλω εγώ. Και όχι να περιμένω πότε θα συνεννοηθώ και θα συμφωνήσω με τον άλλο.
Εκτός και αν είναι τίποτα άντρες φιορούλες με φακιόλι, κάνουν όλες τις δουλειές, τις προσκυνάνε, τους φτιάχνουνε καφέ... και δε συμμαζεύεται. Τέτοιον άντρα δε θέλω ευχαριστώ.

Θέλω λοιπόν την αυτονομία μου για να κάνω και ό,τι γουστάρω.

209το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 10:42 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσα!!!γυρισα κ εγω!!!!

καλα ε;;;;δεν προλαβαινεστε!!!!

χαρουλα ηθελα κ εγω να δω το σχολειο σου!!!μπορεις να μμου μιλησεις και στα ζουλου ειμαι γλωσσομαθης!!!!:-;

Φιλεναδα σε καλοσοριζω εγω που γυρισες!!!

μαργαριτα θελω κ εγω κερασμα!!!

τι αλλο;;;τι αλλο;;;

μας θυμηθικε κ η ρουντι!!γεια σου φιλη!
Γεια σου ζινι!!!

210το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 10:49 am

zini

zini
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:

Και αυτό σχετικό είναι. Γιατί να ξέρεις όσοι πολυασχολούνται και τα ξέρουν όλα και ανακατεύονται συνεχώς. Και γω θέλω να κάνω ό,τι θέλω εγώ. Και όχι να περιμένω πότε θα συνεννοηθώ και θα συμφωνήσω με τον άλλο.
Εκτός και αν είναι τίποτα άντρες φιορούλες με φακιόλι, κάνουν όλες τις δουλειές, τις προσκυνάνε, τους φτιάχνουνε καφέ... και δε συμμαζεύεται. Τέτοιον άντρα δε θέλω ευχαριστώ.

μωρε δικιο εχεις.. αλλα διαβαζω εδω μεσα που οι περισσοτερες σχεδον δεν κανουν βημα μονες τους. περιμενουν τον αντρα τους να τις παει οπουδηποτε κλπ. βεβαια εγω δεν εχω μαθει ετσι, ουτε οι γονεις μου ηταν ετσι.. αρα τελικα δεν ειναι ολοι για ολα, και τετοιον αντρα ουτε εγω θα τιν ηθελα. απλα η αυτονομια ωρες ωρες ειναι κουραστικη.

211το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 10:54 am

margdimitra

margdimitra
zini έγραψε:
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:

μωρε δικιο εχεις.. αλλα διαβαζω εδω μεσα που οι περισσοτερες σχεδον δεν κανουν βημα μονες τους. περιμενουν τον αντρα τους να τις παει οπουδηποτε κλπ. βεβαια εγω δεν εχω μαθει ετσι, ουτε οι γονεις μου ηταν ετσι.. αρα τελικα δεν ειναι ολοι για ολα, και τετοιον αντρα ουτε εγω θα τιν ηθελα. απλα η αυτονομια ωρες ωρες ειναι κουραστικη.

Kαι συ τα πιστεύεις ό,τι διαβάζεις εδώ μέσα... ???

Ευσεβείς πόθοι τα περισσότερα είναι Ζίνι.

212το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 10:56 am

zini

zini
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:

Kαι συ τα πιστεύεις ό,τι διαβάζεις εδώ μέσα... ???

Ευσεβείς πόθοι τα περισσότερα είναι Ζίνι.
ε καλα δεν εξρω αν ολα ειναι αληθεια!! και παλι και αληθεια να ειναι δεν τα ζηλευω, το βρισκω εντελως εξω απο εμενα αυτο και μου κανει εντυπωση. απλα σημερα απο την κουραση με εχει πιασει γκρινια! και δεν ειναι εδω και ο αντρουλης  Twisted Evil  Twisted Evil  να του γκρινιαξω!! 

παω να συνεχισω τις βαλιτσς γιατ θα ξημερωθουμε!

213το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 11:10 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια για εδω δεν ξέρω αν ειναι αληθεια αλλα πολλες που ξέρω προσωπικά και απο το σχολείο, και απο τις δραστηριότητες και γενικά μαμάδες που εχουν παιδια ειδικά στην ηλικία του μεγάλου. Σε καμια περίπτωση για τρια παιδια. Δεν κάνουν τιποτα μονες τους. Ο αντρας να ερθει για να πανε στον γαιτρο, στο σουπερ, η γιαγια να κρατησει το αλλο να το φερουν σχολειο, βολτες μονες τους με τα παιδια ουτε για πλακα. Μονο 2-3 ειναι αυτες και τελικα αυτες ειναι που κανουν και τα περισσοτερα. και απο θεμα δουλειας ,παιδια, χομπι...... Γενικα αν ο ανθρωπος ειναι δραστηριος και δυνάμικός του αρεσει να τα κανει μονο του. Αν ειναι σπακι και κλαψας και δεν το χει .........10 ατομα θα εχει βοηθεια και παλι κουρασμενος θα ειναι.

214το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 11:49 am

zini

zini
και μεσα σ ολα, ανοιγω την καταψηξη και τι να δω; τις Αλπεις!! ο γλυκος μου ο συζηγος κατι πηρε απο μεσα και δεν την εκλεισε ποτε καλα... Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad 

πειτε καμια ιδεα.. δεν μου εχει ξανασυμβει...

215το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 11:56 am

zini

zini
ede έγραψε:Κοριτσια για εδω δεν ξέρω αν ειναι αληθεια αλλα πολλες που ξέρω προσωπικά και απο το σχολείο, και απο τις δραστηριότητες και γενικά μαμάδες που εχουν παιδια ειδικά στην ηλικία του μεγάλου. Σε καμια περίπτωση για τρια παιδια. Δεν κάνουν τιποτα μονες τους. Ο αντρας να ερθει για να πανε στον γαιτρο, στο σουπερ, η γιαγια να κρατησει το αλλο να το φερουν σχολειο, βολτες μονες τους με τα παιδια ουτε για πλακα. Μονο 2-3 ειναι αυτες και τελικα αυτες ειναι που κανουν και τα περισσοτερα. και απο θεμα δουλειας ,παιδια, χομπι...... Γενικα αν ο ανθρωπος ειναι δραστηριος και δυνάμικός του αρεσει  να τα κανει μονο του. Αν ειναι σπακι και κλαψας και δεν το χει .........10 ατομα θα εχει βοηθεια και παλι κουρασμενος θα ειναι.
εγω δεν εχω στο περιβαλλον μου το στενο τουλαχιστον αλλες μαμαδες και γι αυτο αυτα που διαβαζω εδω μεσα καποια μου κανουν τρομερη εντυπωση. το αστειο ειναι οτι χθες που μιαγα με τη φαρμακοποιο μου της ελεγα οτι σημερα φευγω με τη μικρη για πισω μονες μας και οτι ο αντρας μου εχει φυγει εδω και μια εβδομαδα και με κοιταζε καπως ετσι  το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 606100  το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 606100

216το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:03 pm

mhtsaina

mhtsaina
zini έγραψε:και μεσα σ ολα, ανοιγω την καταψηξη και τι να δω; τις Αλπεις!! ο γλυκος μου ο συζηγος κατι πηρε απο μεσα και δεν την εκλεισε ποτε καλα... Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad 

Βάλε ένα μπωλ με καυτό νερό στη μέση της κατάψυξης αφού την έχεις αδειάσει κι άφησε το για λίγη ώρα με την πόρτα ανοιχτή ώσπου να μαλακώσει αρκετά ο πάγος. Ύστερα πατάς το κουμπί για αποψυξη ή εναλλακτικα, αν το ψυγείο σου δεν έχει τέτοια δυνατότητα, βγάλε το από την πρίζα και αποτελειωσε το με σεσουάρ

217το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:05 pm

zini

zini
mhtsaina έγραψε:
zini έγραψε:και μεσα σ ολα, ανοιγω την καταψηξη και τι να δω; τις Αλπεις!! ο γλυκος μου ο συζηγος κατι πηρε απο μεσα και δεν την εκλεισε ποτε καλα... Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad 

Βάλε ένα μπωλ με καυτό νερό στη μέση της κατάψυξης αφού την έχεις αδειάσει κι άφησε το για λίγη ώρα με την πόρτα ανοιχτή ώσπου να μαλακώσει αρκετά ο πάγος. Ύστερα πατάς το κουμπί για αποψυξη ή εναλλακτικα, αν το ψυγείο σου δεν έχει τέτοια δυνατότητα, βγάλε το από την πρίζα και αποτελειωσε το με σεσουάρ
προς το παρος εξησα τον παγο, αλλα το ενα συρτασι δεν ανοιγει.. 

δεν μπορω να κανω αποψυξη γιατι δεν το ειδα εγκαιρως, και ηρθαν τα ψωνια ολης της εβδομαδας απο το σουπερ που τα ειχα παργγειλει... οταν πηγα να τα τακτοποιησω το ειδα... θα χαλασουν τωρα αμα κανω κατι τετοιο....  Mad  Mad  Mad  Mad

218το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:06 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααχαχαχαπερυσι το καλοκαιρι πηγαινα με τα παιδια συνεχεια διημερα και συνεχεια θαλασσα.ηταν μια γειτονισσα στο εξοχικο που οπτε περναγα με σταυρωνε.Μετα ερχοταν η κορη της και με βριζε γιατι η μανα της την ελεγε αχρηστη που με ενα δεν το παει στη θαλασσα. Laughing Laughing χαλαγα την πιατσα .

219το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:08 pm

roodie

roodie
Επανήλθα!!! Είχα κόσμο μεχρι τις 9. Ήρθαν να ευχηθούν για το παιδί. Μέχρι να το κάνω μπάνιο και να το ταίσω πήγε 10. Καλά είναι!!!

Ζίνι για την κατάψυξη κάνε αυτό που είπε η Μήτσαινα. Αλλά μη σηκωθείς και φύγεις απ' το σπίτι. Παίζει να βρεις την κουζίνα με νερά. Να είσαι εκεί για κανένα τρίωρο να μαζεύεις τα νερά.

220το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:14 pm

roodie

roodie
ede έγραψε:Ααχαχαχαπερυσι το καλοκαιρι πηγαινα με τα παιδια συνεχεια διημερα και συνεχεια θαλασσα.ηταν μια γειτονισσα στο εξοχικο που οπτε περναγα με σταυρωνε.Μετα ερχοταν η κορη της και με βριζε γιατι η μανα της την ελεγε αχρηστη που με ενα δεν το παει στη θαλασσα. Laughing Laughing χαλαγα την πιατσα .

Εμένα ede τον τελευταίο χρόνο με βοηθάει ο άντρας μου σε πολλά πράγματα λόγω μέσης. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!! Επίσης βαρέθηκα να βλέπω τον άντρα μου να καθαρίζει σαν γυναικούλα κάποιες φορές. Βέβαια δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είναι θέμα συνήθειας. Νομίζω (χωρίς να είμαι απόλυτη βέβαια) πως αυτές που θέλουν να τα κάνουν όλα με τον άντρα, πως το κάνουν περισσότερο για να νιώθουν ασφάλεια ή για να τους ψιλοελέγχουν

221το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:22 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
ede έγραψε:Ααχαχαχαπερυσι το καλοκαιρι πηγαινα με τα παιδια συνεχεια διημερα και συνεχεια θαλασσα.ηταν μια γειτονισσα στο εξοχικο που οπτε περναγα με σταυρωνε.Μετα ερχοταν η κορη της και με βριζε γιατι η μανα της την ελεγε αχρηστη που με ενα δεν το παει στη θαλασσα. Laughing Laughing χαλαγα την πιατσα .

Εμένα ede τον τελευταίο χρόνο με βοηθάει ο άντρας μου σε πολλά πράγματα λόγω μέσης. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!! Επίσης βαρέθηκα να βλέπω τον άντρα μου να καθαρίζει σαν γυναικούλα κάποιες φορές. Βέβαια δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είναι θέμα συνήθειας. Νομίζω (χωρίς να είμαι απόλυτη βέβαια) πως αυτές που θέλουν να τα κάνουν όλα με τον άντρα, πως το κάνουν περισσότερο για να νιώθουν ασφάλεια ή για να τους ψιλοελέγχουν
Den συμφωνω και τοσο με αυτο που λες. Πολλες δεν κανουν πραγματα μονες τους γιατι ετσι εχουν μαθει. Ασε που επικρατει και η αποψη και απο νεες γυανικες ''εκανες παιδι οποτε δεν γιενται να κανεις τιποτα αλλο'' και οσο να ναι σε επηρρεάζει αυτό παρα πολυ. Οταν το βλεπεις και σε αλλες σου λενε ΄΄α δεν γινεται'' δεν μπαινεις ευκολα στην διαδικασια να το κανεις μονος σου γιατι απλα εχει πειστει οτι ειναι ακατόρθωτο.
Πριν λιγες μερες ειχα παει Θησειο και μου εκανε εντυπωση (οχι για πρωτη φορα) ξενοι με ενα μωρο στο καροτσι και ενα αλλο μηνων στο μαρσιπο να εχουν ερθουν διακοπες στην Ελλαδα. και εμεις ρε γμτ στο περιπτερο να παμε πρεπει να το κρατησει η μανα μας.

222το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:25 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα, κι ο δικος μου κανει διαφορα, αλλα εγω εχω και το αλλο: οτι δεν μ'αρεσουν..Και προκειμενου κανοντας μια δουλεια να ανοιγει τρεις μετα για μενα...αστο καλυτερα..Βεβαια σε φαση εγκυμοσυνης, εκανα τα στραβα ματια, γαιτι δε μπορουσα να κανω κι αλλιως...Αλλα γενικα θελω να εχω τον ελεγχο.
Με τη φροντιδα της μικρης τα παει υπεροχα, οποτε εκεινο τον τομεα του τον παραχωρω συχνα πυκνα με χαρα! Very Happy 

223το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:25 pm

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν εξαρτάται λιγάκι κι απ' το παιδί? Εμένα ο μικρός μου δεν κουνιέται καν, όπου και να τον πάρω είναι δίπλα μου κολλημένος σα να μην έχω παιδί είναι........αλλά ο μεγάλος, στην αυλή μας καθόμαστε και σκαρφαλώνει στα μπαλκόνια, δε θα βασιζόμουν να ξεμυτίσω μόνη μαζί του......
Πάντως ξέρω κι εγώ κοπέλες που τα κάνουν όλα με τους συζύγους και άλλες που δεν άφησαν καμία δραστηριότητα ή δουλειά, τα κουβαλάνε μαζί τους...Έχουμε ρε κορίτσια και μια μαμά στο σχολείο, πηγαίνουμε όλες με τα κλάμερ, ψόφιες, έτοιμες να πέσουμε απ τις δουλειές και τα τρεχάματα, και είναι πάντα φρεσκοβαμμένη, γελαστή, κουκλίτσα, μιλάει με τόση ηρεμία και καλοσύνη.........και έχει λέει 4 ! Το πιο μεγάλο 12 το πιο μικρό 4..... δλδ ΟΚ πρέπει να μας πει τι μπαταρίες παίρνει....

224το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:31 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:Δεν εξαρτάται λιγάκι κι απ' το παιδί? Εμένα ο μικρός μου δεν κουνιέται καν, όπου και να τον πάρω είναι δίπλα μου κολλημένος σα να μην έχω παιδί είναι........αλλά ο μεγάλος, στην αυλή μας καθόμαστε και σκαρφαλώνει στα μπαλκόνια, δε θα βασιζόμουν να ξεμυτίσω μόνη μαζί του......
Πάντως ξέρω κι εγώ κοπέλες που τα κάνουν όλα με τους συζύγους και άλλες που δεν άφησαν καμία δραστηριότητα ή δουλειά, τα κουβαλάνε μαζί τους...Έχουμε ρε κορίτσια και μια μαμά στο σχολείο, πηγαίνουμε όλες με τα κλάμερ, ψόφιες, έτοιμες να πέσουμε απ τις δουλειές και τα τρεχάματα, και είναι πάντα φρεσκοβαμμένη, γελαστή, κουκλίτσα, μιλάει με τόση ηρεμία και καλοσύνη.........και έχει λέει 4 ! Το πιο μεγάλο 12 το πιο μικρό 4..... δλδ ΟΚ πρέπει να μας πει τι μπαταρίες παίρνει....
οταν δεν εχεις αλλη λυση και πρεπει να τα παρεις μαζι οπως και να ειναι θα τα παρεις και θα βρεις τροπους καποια περιστατικά να γινονται λιγοτερο. Τα ματια ακομα και σοτν πισινο και ο Θεος βοηθος. καθε φορα που βγαινω εξω μαζι τους ειμαστε ολοι μοντελα και οταν γυρναμε ειναι σαν να μας εχουν ορμηξει οι σκυλοι. τι να λεμε? Laughing Laughing 

225το " cafe" μας #5# - Σελίδα 9 Empty Απ: το " cafe" μας #5# Κυρ Ιαν 12, 2014 12:33 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα και εχω παρατηρησει και εγω αυτο που λες. οσες εχουν παραπνω απο 2 παιδια ειναι πιο ηρεμες. ξερεις γιατι? Γιατι εχουν ριξει νερο στο κρασι τους κοριτσι μου και δεν ειναι συτερικες με καθαριοτητες, ωρες, διαβασματα κλπ. Ασε που ασχολουνται και τα παιδια το ενα με το αλλο και εχεις ΄΄χρονο ΄΄ για εσενα απο το να εχεις ενα και να ειναι κρεμασεμνο στο βρακι σου. Βεβαια τα πλυσιματα και αυτα δεν υπαρχουν.....Αλλα το βλεπω και εγω στο σχολειο οι πιο κουρασμενες και πιο απεριποιητες ειναι αυτες με 1 αντε 2 παιδια .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις