Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Chris_E έγραψε:Στο eimai mama forum ήρθες εσύ για επίπεδο; Χαχαχα.

δεν θα το χαρουν αυτο το σχόλιο αν το δουν οι διαχειρίστρες φίλη μου... ειπαμε να ανταλλαξουμε αποψεις οχι να σκισουμε τις σαρκες μας για κατι που δεν μας εχει συμβει

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bublesoaps έγραψε:

δεν θα το χαρουν αυτο το σχόλιο αν το δουν οι διαχειρίστρες φίλη μου... ειπαμε να ανταλλαξουμε αποψεις οχι να σκισουμε τις σαρκες μας για κατι που δεν μας εχει συμβει

Άχου μωρέεε το γλυκούλι. Γυναίκες μπαίνουν να πουλήσουν παιδικά έπιπλα που δεν χρειάζονται πια και μπαίνει τρολ και τις λέει γύφτισσες. Η κερασούλα αποκαλεί άλλα μέλη καριόλες. Η μάρω μας είπε ξετσίπωτες κι εγώ την είπα μόγγολο. Το forum αυτό έχει εγκαταλειφτεί στη μοίρα του. Και το γλυκούλι μου νομίζει ότι υπάρχουν διαχειρίστριες.

Εγώ απογοητεύτηκα και πλέον θα μπαίνω μόνο για το χαβαλέ μου. 2-3 άτομα αξίζουν εδώ μέσα, οι υπόλοιπες είτε θα πουλάτε "επίπεδο" είτε θα παρενοχλείτε όποια εκφράζει τη γνώμη της. Με πλήττουν αφάνταστα όσες κατηχούν υποκριτικά τις υπόλοιπες για επίπεδο και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τις θεωρώ κρυόκωλες.

Υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα που δεν τους αρέσει η ατμόσφαιρα σε μια συζήτηση, αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να το σχολιάσουν καν, απλά το αγνοούν και πάνε σε άλλα θέματα. Δεν νιώθουν την ανάγκη να προσβάλλουν τις συμμετέχουσες με λίγα λόγια. Έχουν να ασχοληθούν με καλύτερα πράγματα. Επίσης, κοπέλες εδώ μέσα που έχουν τον αυτοσαρκασμό να παραδεχτούν ότι είναι κατίνες, σε πληροφορώ είναι οι λιγότερο κατίνες απ'όλες μας.

Α! Και συνήθως αυτές που μιλάνε για επίπεδο είναι αυτές που στην πραγματική ζωή μεταμορφώνονται στο δαιμονισμένο κοριτσάκι απ'τον Εξορκιστή όταν συγχύζονται.  

Adioooos! Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ? - Σελίδα 6 604962

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πόσο εύκολα φοράτε την κουκούλα του καταδότη πια...

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο κρις για μπασταρδο βλεπω εχεις αυτοεκτιμηση κ μιλας για τον εαυτο σου
αλλα μια μικρη διορθοση δν της ολλες καριολες αλλα κ ηλιθειες εσενα θα σε λεω μπασταρδο

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bublesoaps έγραψε:

κ εγω οταν μπικα νομιζα οτι υπαρχαν διαχειρηστες αλλα δν υπαρχουν εχω στηλη κ μηνυμα για διαγραφη αλλα τιποτα !!!!!!!απορο την στεβι πως την διαιγραψαν ?που βρικαν τον διαχειρηστη? κ εμεις γιατι δν μπορουμε να βρουμε κανεναν δν εχω καταλαβη ακομα

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Chris_E έγραψε:
bublesoaps έγραψε:

Άχου μωρέεε το γλυκούλι. Γυναίκες μπαίνουν να πουλήσουν παιδικά έπιπλα που δεν χρειάζονται πια και μπαίνει τρολ και τις λέει γύφτισσες. Η κερασούλα αποκαλεί άλλα μέλη καριόλες. Η μάρω μας είπε ξετσίπωτες κι εγώ την είπα μόγγολο. Το forum αυτό έχει εγκαταλειφτεί στη μοίρα του. Και το γλυκούλι μου νομίζει ότι υπάρχουν διαχειρίστριες.

Εγώ απογοητεύτηκα και πλέον θα μπαίνω μόνο για το χαβαλέ μου. 2-3 άτομα αξίζουν εδώ μέσα, οι υπόλοιπες είτε θα πουλάτε "επίπεδο" είτε θα παρενοχλείτε όποια εκφράζει τη γνώμη της. Με πλήττουν αφάνταστα όσες κατηχούν υποκριτικά τις υπόλοιπες για επίπεδο και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τις θεωρώ κρυόκωλες.

Υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα που δεν τους αρέσει η ατμόσφαιρα σε μια συζήτηση, αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να το σχολιάσουν καν, απλά το αγνοούν και πάνε σε άλλα θέματα. Δεν νιώθουν την ανάγκη να προσβάλλουν τις συμμετέχουσες με λίγα λόγια. Έχουν να ασχοληθούν με καλύτερα πράγματα. Επίσης, κοπέλες εδώ μέσα που έχουν τον αυτοσαρκασμό να παραδεχτούν ότι είναι κατίνες, σε πληροφορώ είναι οι λιγότερο κατίνες απ'όλες μας.

Α! Και συνήθως αυτές που μιλάνε για επίπεδο είναι αυτές που στην πραγματική ζωή μεταμορφώνονται στο δαιμονισμένο κοριτσάκι απ'τον Εξορκιστή όταν συγχύζονται.  

Adioooos! Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ? - Σελίδα 6 604962

Ξερω τι γινεται εδω μεσα μην μου γραφεις εκθεση ειμαι παλιο μελος .... αλλα θα σου δωσω μια συμβουλή .... η ζωή ειναι εκεί έξω οχι εδω μέσα που εισαι ολη μερα ... get a life και πιάσε οσους κρυους κωλους θελεις αλλα πιαστους στην πραγματικοτητα και οχι πισω απο μια οθονη

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γλυκιά μου, εγώ το'χω ξαναπεί: Δεν έχω παιδιά ακόμα, μπορώ να κωλοβαράω όσες ώρες θέλω. Είμαι και στον 6ο μήνα μου, ουουου η καλύτερη μου, όλη μέρα κωλοβάρεμα και 2-3 ώρες δουλίτσα μόνο.

Εσύ αν έχεις παιδιά και βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις στο ίντερνετ για να επικρίνεις το επίπεδο των άλλων μάλλον κάτι δεν πάει καλά, να το κοιτάξεις.

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Chris_E έγραψε:Γλυκιά μου, εγώ το'χω ξαναπεί: Δεν έχω παιδιά ακόμα, μπορώ να κωλοβαράω όσες ώρες θέλω. Είμαι και στον 6ο μήνα μου, ουουου η καλύτερη μου, όλη μέρα κωλοβάρεμα και 2-3 ώρες δουλίτσα μόνο.

Εσύ αν έχεις παιδιά και βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις στο ίντερνετ για να επικρίνεις το επίπεδο των άλλων μάλλον κάτι δεν πάει καλά, να το κοιτάξεις.

Θυμισε μου γιατι τσακωνόμαστε????

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bublesoaps έγραψε:

Αυτή είναι μία ΠΑΡΑ πολύ καλή ερώτηση! Rolling Eyes

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Chris_E"]
bublesoaps έγραψε:

Αυτή είναι μία ΠΑΡΑ πολύ καλή ερώτηση! Rolling Eyes[/

Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ? - Σελίδα 6 215994 χαχαχχα τραγικες ειμαστε ρε γαμωτο

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bublesoaps έγραψε:

Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ? - Σελίδα 6 215994  χαχαχχα τραγικες ειμαστε ρε γαμωτο

Προσυπογράφω. Wink

tsifaki

tsifaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Δε μπορώ να απαντήσω μιας και το αγγελούδι μου είναι πολύ πολύ μικρό..Αλλά το έζησα φέτος με την αδερφή μου .Μόλις τελείωνε την 3η λυκείου και έμεινε έγκυος..
Μόλις είχα γενήσει κιόλας μου ήρθαν όλα μαζί..
Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ χάλια,στεναχωρήθηκα πολύ..
Την προηγούμενη εβδομάδα όμως που έβαλα το χέρι μου στην κοιλιά της και μου έδωσε μία ο μπέμπης ένιωσα διαφορετικά..
Αν και είναι πολύ δύσκολο στην αρχή και για αρκετό καιρό μπορώ να πω ..μία ζωή έρχεται και το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.. Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ? - Σελίδα 6 315810

http://www.mariett-art.com

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ε καλά τι σου εκανε εντύπωση στην αδερφή σου???Στα 21 εκείνες εσύ στα 18 εκείνη.Σιγά την διαφορα ηλικιας.
Οταν όμως ακούω οτι τα παιδιά μεγαλωνουν μονο με αγάπη και αλλες τέτοιες κουλαμαρες ......

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε συ εδε για αλλους η αγαπη δεν ειναι κουλαμσρες οποτε ασε λιγο χωρο κ μια ευκσιρια κ σε ανωτερες αξιες....οπως αγαπη βοηθεια σεβασμος συγχωρεση συμπονια ισως αν σκεφτομασταν ολοι ετσι ρομαντικα ο σκατοκοσμοε γινοταν καλυτερος..

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

tsifaki

tsifaki
Να σου πω τη διαφορά μιας και είσαι περίεργη.. Το ότι στην δική μου περίπτωση είναι ότι ήμουν ήδη παντρεμένη και το αποφασίσαμε κάποια στιγμή ενώ στην περίπτωση της αδερφής μου ήταν από ανωριμοτητα.
Όσο αφορά την αγάπη που χρειάζεται ένα παιδί αν το θεωρείς κουλαμαρα είναι προσωπική σου υπόθεση.

http://www.mariett-art.com

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Ρε συ εδε για αλλους η αγαπη δεν ειναι κουλαμσρες οποτε ασε λιγο χωρο κ μια ευκσιρια κ σε ανωτερες αξιες....οπως αγαπη βοηθεια σεβασμος συγχωρεση συμπονια ισως αν σκεφτομασταν ολοι ετσι ρομαντικα ο σκατοκοσμοε γινοταν καλυτερος..
OK. Ρε Μάρω.Οταν έρθει η ωρα να του παρεις γάλα,να κανεις εμβόλια να τοντυσειςις ,να πληρωσεις φροντιστηρια εσύ να πεις έχω αγάπη στο πορτοφόλι μου δεχεστε??Ο καθενας έχει τον δικο του τροπο σκέψης.Εγώ δεν είμαι ρομαντικη.Είμαι ρεαλιστρια?

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα στη ζωη ολα χρειαζονται κ η λογικη αλλα τα παιδια μας πτεπει να τα κανουμε κ σωστους σνθρωπους με αρχες κ ιδανικα κ οχι μονο με χρηματα

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Κοιτα στη ζωη ολα χρειαζονται κ η λογικη αλλα τα παιδια μας πτεπει να τα κανουμε κ σωστους σνθρωπους με αρχες κ ιδανικα κ οχι μονο με χρηματα
ωχ ρε Μάρω ωχ!Να σου πω δεν είχες πει εγώ και η Κρις να μην σου απευθυνουμε τον λογο?Για εσένα δεν ισχυει αυτό?Μεγάλωσε βρε κούκλα μου το παιδάκι σου όπως θες.Και εγώ να μεγαλώσω τα δικά μου όπως θέλω και να τους μάθω οτι θέλω. μπορεί να θέλω να τα μάθω να είναι κυνικοί ,σκληροι, αθεοι και γαιδαροι.Εσύ τι θέλεις?

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οκ σορυ νομιζα οτι τα χαμε βρει κ ειχε λυθει αλλα οπως φαινεται....κ οταν μιλαω δεν εννοω ειδικα εσενα αλλα γενικα κακως το παιτνεις προσωπικα.αλλα οπως ειπες κ θες δεν θα σου ξανα απευθυνω το λογο

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε Μάρω ειπα μια κουβεντα που τυγχανει να ειναι και η αποψη μου και ξανα παλι το κηρυγμα περι ιδανικα αγαπες και σεβασμους. Οκ. μα θε τα στο παιδακι σου να τον κανεις σωστο ανθρωπο. και να σου πω μεταξυ μας οταν αποκαλεις αυτον που δεν συμφωνει μαζι σου ξετσιπωτο,αμαρτωλο,σατανιστη, ποταπο, χαμενο απο χερι,νουμερο...κανε μας την χαρη δηλαδη που θα μας μιλησεις και για σεβασμο. Μαθε να σεβεσαι εσυ την διαφορετικη αποψη του αλλου και μετα το μαθαινεις και στο παιδακι σου. και επειδη θα πεις δεν με ξερεις ...κλπ κλπ θα σου πω ουτε εσυ με γνωριζεις για να ξερεις τι μαθαινω στα παιδια μου. Εγω δεν τα μεγαλωνω για να πιστευουν οτι η ζωη ειναι ενα ροζ συννεφακι. . Δεν ειπα οτι δεν πιστευω στην αγαπη και στα κολοκυθια με την ριγανη (για να μην πω στα αρχιδια μαντολες και σε σοκαρω θεοσεβουμενο κοριτσι)αλλα δεν πιστευω οτι μονο με αυτο μεγαλωνει ενα παιδι, ζει ενας ανθρωπος ευτυχισμενος κλπ.Λαθος?? Μπορει.Αλλα ειναι προβλημα μου.
Τωρα για το αν ειναι να μου απευθυνεις τον λογο η οχι. Αν θελω να ακουσω κηρυγμα και ο παππαΡενος εχει κλειστη την εκκλησια θα σου στειλω πμ.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λυπαμαι πολυ που μιλας ετσι εγω τουλαχιστον ξερω να αναγνωριζω τα λαθη μου κ να χω κ το θαρρος να τα πσταδεχομαι.εσυ;

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Λυπαμαι πολυ που μιλας ετσι εγω τουλαχιστον ξερω να αναγνωριζω τα λαθη μου κ να χω κ το θαρρος να τα πσταδεχομαι.εσυ;
Οταν κανω λαθη ναι. Οταν δεν κανω δεν υπαρχει κατι να παραδεχτω. και να μην λυπασαι καθολου. Εμεις δηλαδη με τοσο ''στολισμα'' και δυο μηνες πριν τα Χριστουγεννα τι πρεπει να κανουμε δηλαδη?Τελος παντων απλα σου οπως ειπα και σε ενα ποστ μου. Απλη επιβεβαιωση μου εκανες. Wink Wink Wink

darsel

darsel
Αν θελω να ακουσω κηρυγμα και ο παππαΡενος εχει κλειστη την εκκλησια θα σου στειλω πμ. [/quote]

καλε, παπαΔημητρη τον λενε, ξεχασες???

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξαναμιλαω αφου οτι κ αν πω μαζι σου η σταση σου δεν προκειται να αλλσξει.οταν μιλησα πιο πριν νομιζα οτι ηταν φιλικο το κλιμα αλλα απο μνμ σχεδον παντα κανεις λαθος.δεν εχω σκοπο για περεταιρω ξεκατινιασματα γι αυτο καληνυχτα με φιλικη διαθεση

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
darsel έγραψε:Αν θελω να ακουσω κηρυγμα και ο παππαΡενος εχει κλειστη την εκκλησια θα σου στειλω πμ.

καλε, παπαΔημητρη τον λενε, ξεχασες???[/quote]Παψε καλε.Σε αλλη ενορια παω. Δεν τον χωνευω τον παπαΔημητρη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις