Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Τα δικα σου παιδια απο ωαριο δεν ξεκινησαν;απλα προσπαθουμε να καλυψουμε κ να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα επειδη ετσι βολευει...δυστηχως κ περαστικα μας
ΝΑΙ .και απο σπερματοζωάριο επίσης.Μήπως πρεπει να κλαίω πανω απο τα χρησιμοποιημενα προφυλακτκι?Δεν έχω ανάγκη να δικαιολογήθω για κατι που πιστεύω σε μια άγνωστη.Περαστικα μας οντως.Που δε έχουμε θέμα στην παιδεραστεια ,και σε εγκυμοσύνες ανηλίκων γιατί ηταν θέλημα Θεού.

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και μονο που το σκέφτομαι ανατριχιασα,,,,,σιγουρα θα παθαινα 150 εγκεφαλικα στη σειρα και αν ποτε συνερχομουν θα προσπαθουσα να βρω λυση,,,,δε νομιζω ότι θα ηθελα να το κρατησει παντως για να είμαι ειλικρινης,,,
το θεμα είναι να πεισουμε να τα εφηβα παιδια μας να μην κανουνε sex,,,,το πως δεν το γνωριζω........

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια μανα ειμαι κγω κ σκεφτομαι πως αν εγω ειχα κανει τα παντα για να μην συμβει αλλα παρολαυτα σ συνεβαινε κ το παιδι μου ζηταγε στηριξη θα την εδινα οσα σοκ κ να παθαινα αλλωστε εγγονι μου θα ταν τι η κουλουρα κανει τη διαφορα;ας μην ειμαστε ανοιχτομυαλοι οπου μαε βολευει κ δεν θελω να δικαιολογηθει κανεις απλα να σκεφτεται καλα πριν κανει κανεις κατι που δεν θα χει ποτε επιστροφη

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Μια μανα ειμαι κγω κ σκεφτομαι πως αν εγω ειχα κανει τα παντα για να μην συμβει αλλα παρολαυτα σ συνεβαινε κ το παιδι μου ζηταγε στηριξη θα την εδινα οσα σοκ κ να παθαινα αλλωστε εγγονι μου θα ταν τι η κουλουρα κανει τη διαφορα;ας μην ειμαστε ανοιχτομυαλοι οπου μαε βολευει κ δεν θελω να δικαιολογηθει κανεις απλα να σκεφτεται καλα πριν κανει κανεις κατι που δεν θα χει ποτε επιστροφη
Και εγώ αυτό σκέφτομαι.Να μην κανει κάτι που δεν θα έχει επιστροφη.Αλλά απο την αντίθετη πλευρα.Όσο για την κουλούρα ...ποιος χεστηκε?

margdimitra

margdimitra
Aς πούμε κάτι άλλο πιο ανάλαφρο...

Αν ο εικοσάχρονος γιόκας σας έφερνε μια μεγαλομπεμπέκα τι θα κάνατε?

iouliana

iouliana
margdimitra έγραψε:Aς πούμε κάτι άλλο πιο ανάλαφρο...

χαρακιρι!επιτόπου.........................

υ.γ. μου θύμησες μία γνωστή μου που είχε έναν γιο 13 χρόνων και τον είχε πλευρίσει μια 18 χρόνη,,,

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

τι έννοιες μεγαλομπεμπεκα??Στην υλικά της μάνας του ας πούμε?Για σκεψουνεσυ να σου φέρει τραβεστί!!!!!Καμια άλογα.

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πιστεύω πιο ψύχραιμα.Αν μιλάς για μια εικοσαετία διάφορα δεν θα εσκαγα και πολύ.Το πολύ σε πεντε χρόνια να χώριζε.Ποσο κρατάνε αυτές οι σχέσεις?Γιατί πιστεύω οτι με την κόρη μου θα τα έβλεπα πιο άσχημα τα πραγματα?

margdimitra

margdimitra
ede37 έγραψε:

τι έννοιες μεγαλομπεμπεκα??Στην υλικά της μάνας του ας πούμε?Για σκεψουνεσυ να σου φέρει τραβεστί!!!!!Καμια άλογα.

Και τραβεστί ε;
Μωρέ είναι κάτι σκυλουδες πχ ηλιαδη χειρότερες και από τραβελια

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πως Ηλιάδη. απο τις πιο τελευταιες μαζί με την Πάολα.

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοπελιες ! Ειδα το θεμα και ειπα να σας πω κ εγω την θεωρια μου μιας και οπως ειπε η ede πολυ σωστα απ την πραξη διαφερει !
Ξεκινωντας να σας πω την προχθεσινη εμπειρια μου στην αιθουσα οπου περιμενα να συνελθω απ την ναρκωση ... Παραδιπλα μου ηταν ενα κοριτσακι που εκλαιγε και καποιες στιγμες μεσα στην μαστουρα της ναρκωσης την  ακουγα να λεει που ειναι το μωρακι μου, δεν το χω πια στην κοιλιτσα μου ! Μια αλλη την ρωτησε ... Δεν το ηθελες?.... Το ηθελα το μωρακι μου αλλα δεν με αφησαν .....!

Περιττο να σας πω οτι ξενερωσα αλλα ας ταπαρουμε λιγο απ την αρχη....

Σιγουρα οταν αποφασιζουμε συνειδητα να γινουμε γονεις δεν εχουμε οδηγιες χρησεις για το πως και τι να πουμε στο παιδι μας ! Το μονο σιγουρο ειναι πως αν το παιδι μας κανει κατι στραβο οπως π.χ να κλεψει, να χτυπησει, να μπλεξει ή και να μεινει ή να αφησει καποια εγκυο ειναι 70% δικη μας ευθυνη !

Εμεις το καθοδηγουμε εως ενα σημειο οπως θα το μαθουμε να τρωει να μιλαει να γραφει ετσι θα του μαθουμε το σωστο και το λαθος το ναι και το οχι , πριν ομως βιαστετε να μου πειτε για χαρακτηρα θα σας πω οτι ειμαι πρωτα ο Θεος μελλουσα μαμα και δεν εχω εμπειρια εχω ομως 15 φιλικα και συγγενικα ζευγαρια με παιδια ολων των ηλικιων ,χαρακτηρων και συμπεριφορων , εμεις οφειλουμε αναλογα με τον χαρακτηρα του παιδιου να θαψουμε ή να αναδειξουμε συμπεριφορες !
Προσωπικη μου αποψη αν η κορη μου εμενε εγκυος θα φρικαρα δεν θα τολμουσα ομως να αφαιρεσω μια ζωη ! Και σαν υιοθετημενη επειδη η ede πριν ειπε οτι δεν θα το συζητουσε καν, θα προτιμουσα να υιοθετηθει και να ζησει γιατι σε μια τελικη δεν ηταν δικη του επιλογη να δημιουργηθει και θα ενοιωθα μια ζωη τυψεις γιατι δεν μπορεσα να ελεγξω σωστα το παιδι μου !

Στα 15 -16 φυσικα και το παιδι ειναι ανωριμο και θα κανει μαλακιες γιατι εμεις δημιουργουμε ανωριμα παιδια οντας υπερπροστατευτικοι !
Αυτη η δικη μου θεωρια κοριτσια μου !  Very Happy

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ παναγια μου θα φρικαρα τελειως επειδή όμως δεν εχω κορη ικαι εχω γιους σας πληροφορω ότι το ιδιο σοκ θα παθαινα αν μου ελεγαν ότι εχουν αφησει εγκυο καποια κοπελα .να σας πω την αληθεια δεν θα ηθελα να κρατησει το παιδι είναι τεράστιες οι ευθύνες και τα εξοδα αλλα θα στηριζα ότι αποφαση επαιρνε βεβαια αν το κρατουσε δεν θα το μεγαλωνα εγω κατι που δυστυχως συμβαινει σε τέτοιες περιπτώσεις όταν εφηβοι γεννανε παιδια μετα τα παρκαρουν στους γονεις ακουγα περισυ αυτή που ηταν παρουσιαστρια ειδήσεων και γεννησ εη κορη της στα 17 ότι εφυγε με τον αντρα της να πανε γερμανια και το κρατησε το παιδι η γιαγια ετσι όχι δεν θα ηθελα να το κρατησει πρεπει να αναλαμβανουν τις ευθύνες τους.
κάθε πεμπτη στις 23.00 εχει στο Μtv επεισοδια reality teen mom δειτε πως εχουν καταληξει αυτά τα κορίτσια που εγιναν εφηβες μαμαδες χαλια πρωτα από όλα καμια δεν είναι με τον πατερα του παιδιου μαζι και κανα δυο από αυτές εχουν βρει αλλους και εχουν κανει παιδια με τους καινούργιους

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Envy σκεψου το θελε κ δεν την αφησαν...ανυπολογιστο το ψυχολογικο κοστος..τι να πω πως μπορουν καποιοι ανθρωποι κ ειδικα γυναικες που ναι κ μανες να ναι τοσο ακαρδες κ σκληρες.εγω εχω αγορακι μονο προς το παρον αλλα αν αφηνε καποιο κοριτσι εγκυος οσο περναγε απ τι χερι μου θα αναλαμβανε τις ευθυνες του θα γινοταν πατερας κ οχι φ ο ν ι α ς.θα τον συμβουλευα το σωστο οχι το βολικο...

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

εγώ πιστεύω οτι θα το ξεπερασει και κάποια στιγμη θα καταλάβει οτι ηταν το σωστο. εγώ δεν μπορω να καταλάβω πως αυτό το πράγμα έχει τόση έξαρση στις μέρες μας.Ζουσαμε με γονεις ( τουλαχιστον οι περισσότερες απο εμας) π δεν μας είχαν μιλήσει για το σεξ,ηταν ταμπού.Δεν υπήρχε ίντερνετ και γενικά ηβπλροφοαρηση και η ενημέρωση ηταν δέκασκαλοπατ κατω.Κι ομως προσεχαμε.Τουλαχιστον οι δικες μου φιλες.Και σημερα που οι γονεις ενημερωνουν τα παιδια τους για τα παντα και η ενημερωση ειναι μεγαλη βλεπω ολο και περισσοτερες ανηλικεες να μενουν εγκυες.Εγω νομιζω οτι το να ερθει ενα παιδι στον κοσμο που δεν θα μπορει να το μεγαλωσει η μανα του σωστα και ολα αυτα που αναφερει η σουζαν για την καταληξη των ανηλικων μαμαδων είναι μεγαλυτερο έγκλημα απο μια έκτρωση.Όσο για την μικρή που ηεθελε το μωρακι της.Οκ το ήθελε.Να το μεγαλώσει μπορούσε????Και κάτι άλλο.Οταν λέμε θα την στήριζαν τι εννοούμε?Γιατι διάβασα απο την Σούζαν ( που Συμφωνώ σχεδον) δεν θα το κραταγα να σπουδασει,δεν θα το κράταγε να δουλέψει δεν, δεν ....Τοτε πως σκατά θα την στηριζαμε?????

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Envy σκεψου το θελε κ δεν την αφησαν...ανυπολογιστο το ψυχολογικο κοστος..τι να πω πως μπορουν καποιοι ανθρωποι κ ειδικα γυναικες που ναι κ μανες να ναι τοσο ακαρδες κ σκληρες.εγω εχω αγορακι μονο προς το παρον αλλα αν αφηνε καποιο κοριτσι εγκυος οσο περναγε απ τι χερι μου θα αναλαμβανε τις ευθυνες του θα γινοταν πατερας κ οχι φ ο ν ι α ς.θα τον συμβουλευα το σωστο οχι το βολικο...
Μάρω δεν είναι θέμα βολικου.ΕΓΩ αυτό θεωρώ σωστο για τα παιδιά μου και για εμένα αν ήμουν ανήλικη έγκυος.Δεν θα μπορουσα να μεγαλώσω ενα λάδι την συγκεκριμένη χρονική στιγμη.Γιατί δηλαδή να γίνουμε δυστυχισμενοι και να κατηγορώ το παιδι μου,εμένα για πράγματα που δεν εκανα εξ αιτίας του.????

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδε θα σου πω δυο πραγματα χωρις να θελω να κανω κατηχηση σε κανενα....η ζωη που ολοι εχουυμε σε ποιον την οφειλουμε;ποιος μας την εδωσε;να σου πω εγω τι πιστευω το οτι ζουμε το χρωσταμε σε εκεινον που οτι ωρα θελει μας την περνει..σκεψου λοιπον πως για να μας στελνει μια ψυχουλα υπαρχει κσποιος λογος ισως μας δοκιμαζει στελνει ενα θειο δωρο κ μεις θα το στειλουμε πισω ξεσκισμενο σακατεμενο απλα εκεινη την ωρα σακατευουμε τη ζωη μας την ψυχη μας τις νυχτες της συνειδησεως κ μην μου πεις για τις γνωστες σου που σου δειχνουν οτι ολα καλα γιατι δεν προκειται ποτε να σου πουν πως καιγεται το μεσα τους ουτε στον εαυτο τους δεν θελουν να το λενε.κ τωρα κατι αλλο εστω οτι εμενε η κορη σου εγκυος κ επρεπε να τη βοηθας στο μεγσλωμα του εγγονιου σου για πες θα προτιμουσες να το χατε σκοτωσει για να πηγαινεται βολτες τξιδια δουλειες;το να μεγαλωνεις παιδι ειναι ευλογια μεσα στη ματαιοτητα.οσο δυσκολο κ αν ειναι μια ο ενας μια ο αλλος θα το φροντιζε 5 δραχμες να φαει αλλο ενα στοματακι θα βριδκονταν ρουχα σπο αλλα παιδια θα χαμε σ ενα γιατρο με το ταμειο θα το πηγαιναμε αλλα οχι να του στερεισουμε τη ζωη ακομσ κ η υιοθεσια ειναι προτιμοτερη γιατι κσποια ζευγαρια παρακαλσνε γι ενα μωρο τι στιγμη που αλλοι τα πετανε στα σκουπιδια ενος σφαγειου

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάρω μου τα ιδρύματα είναι γεμάτα με Θεια δώρα.Απο γονεις που πίστευαν οτι είναι έγκλημα η έκτρωση και δεν είναι έγκλημα να το πεταξεις σε ενα ίδρυμα.Λυπαμαι αλλα ο Θεος μπορει να δινει τα παιδακια αλλα δεν τα μεγαλωει.
ποιος μίλησε για βόλτες?????Μιλάω για το μέλλον της-του που κακά τα ψέμματα ενα παιδι σε φρενάρει πολύ.Στο θεμα των σπουδω,της δουλεια ακομα και το να φτιαξεις την ζωη σου αργοτεραοσο σκληρο και κυνικο να ακουγεται ετσι ειναι.Και αν ήθελα να μεγαλώσω άλλο ενα παιδι θα εκανα δικο μου. Εκτός αν για κάποιον λογο αναγκάστω και δεν έχω επιλογή.Εδώ όμως θεωρώ πως έχει επιλογή να διορθώσει το λάθος. Και δεν νομιζω οτι ισχυει οτι μια γυναικα που κανει μια έκτρωση χάνει και για παντα τον ύπνο της.Δεν λέω οτι είναι το ευκολοτερο πράγμα αλλά προχωρανε.

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάρω αν και διαφωουμε τρομερά να ξερει οτι ευχαριστιεμαι την κουβέντα μαζί σου.Τώρα αυτό το λέω εγώ έτσι?

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ μενα μ αρεσει να κουβεντιαζω κ να ακουω γνωμες.παντως στο θεμα μας εχω να πω πως αν δεν το βιωνεις ο ιδιοςα δεν μπορεις να νιωσεις τι αισθανεται μια κοπελα που μενει εγκυος κ ολοι θα π πεσουν να την φανε η να μπει στη θεση των γονιων που θολωνει το μυαλο τους κ δεν σκεφτονται καθαρα το καλο του παιδιου δεν πανε ισως σε ενα οικογενειακο συμβουλο....τι να πω

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede37 έγραψε:Οχι δεν σκέφτομαι καθόλου το χριστιανικο κομματι.Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που θα έκανε έκτρωση.Γνωρίζω γυναίκες που έχουν κανει και καμια δεν τρελάθηκε επειδή έκανε αυτή την επιλογή.Σαφως το σκέφτεται αλλά μια χαρά συνεχίζουν την ζωή τους. Σκέφτομαι μονο το μέλλον του παιδιού μου και ποσα μπορεί να στερηθεί με μια απρογραμματιστη εγκυμοσύνη.
Ναι εκανε μια βλακεία και θα ήθελα να την διορθώσει.Όσο κυνικό και σκληρό ακουγεται διόρθωση ίσον έκτρωση. Δεν θα ήθελα να κανει αυτήν την βλακεία μεγαλύτερη.Τώρα αν μου έλεγε θα το κρατήσω θα ξεπερνά μια καρτέλα χαπιακαι θα της τόνιζα οτι η μαμά του θα ειναι αυτή και όχι εγώ.Αν είναι ώριμη να γεννησει ενα παιδι θα πρεπει να εινααι και ώριμη να το μεγαλώσει.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!η θρησκεια ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουνα μπροστα σε μια τοσο σοβαρη κατασταση που θα κρινει το μελλον του παιδιου μου!

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τθρησκεια=θεος κ κατ επεκταση το μελλον του παιδιου σου αλλα που μυαλο που ηθικοτητα που συνειδηση αρα κ που θεος..που θα πεσει να μας καψει ολους αν εχουμε ολοι τετοια σκεπτικα.συνομωτουμε κατευθειζν .με τον εξω απο δω κ αυτος καυχεται οπως κ μεις οτι καναμε το σωστο...εμ βεβαια το σωστο ειναι το δυσκολο το σωστο ειναι αυτο για το οποιο μοχθει κανεις.....το ευκολο ειναι αυτο που τελικα καταστρεφει ψυχικα κ σωματικα κ το επιλεγουμε γιατι ειμαστε δειλοι δεν εχουμε καμια γενναιοτητα καρτερικοτητα κ ετσι καποια στιγμη να ανταμοιφθουμε γιατι οντας απιστοι θεωεουμε οτι η ζωη μας αρχιζει κ τελειωνει εδω κ πρεπει να την ζησουμε με απολαυσεις κ υλικα αγαθα κ χρημα να ξοδευουμε.η αληθεια ομως δεν μπορει νσ ναι αυτη γιατι στο τελος καταντα κενη κ αν κανουμε κ τετοιες αμαρτιες ακομα πιο κενη γιατι τι αξιζει περισσοτερο απο το χαμογελο ενος παιδιου;οι σπουδες η μεγαλομανια..αν υπαρχει καλη θεληση κ λιγη αγαπη στην καρδια μας ολα γινονται κ σπουδες κ παιδια κ καλοπεραση ναι κ καλοπεραση που θα ναι πραγματικη οχι μιση οχι αδεια γιατι εχουμε μαζι μας κ ενα ακομη αγγελουδι γιατι δεν του αφαιρεσαμε το δικαιωμα υπαρξης κ σ αυτον τον κοσμο γιατι δεν πηγαμε κοντρα στο θεο ελπιζω να χουμε τη φωτιση να δουμε τη μια κ μοναδικη αληθεια κ οχι υπο την εννοια της θρησκειας οπως αναφερετε γιατι ο θεος δεν ανηκει σε καποια θρησκεια κ δεν ξεχωριζει τους ανθρωπους

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκτρωση =φονος διορθωση=αναλαμβανω τις ευθυνες μου πληρωνω το λαθος κανοντας το σωστο οχι ακομα .μεγαλυτερο λαθος...λυπαμαι που σας στενοχωρω αλλα καποιος πρεοει να ναι κ πιο συναισθηματικος κ πιο διορατικος σ αυτο το θεμα κ οχι να μιλανε μονο οι κυνικοι κ σκληροι...αλλωστε υποτιθεται πως σαν μανες γιναμε πιο καλες γλυκες προστατευτικες συναισθηματικες πως γινεται να μιλαμε για την εκτρωση ως σωστη επιλογη μου φαινεται αλλοκοτο.....κ λυπαμαι πολυ Crying or Very sad

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είμαι ένα απ'τα "παρκαρισμένα στην γιαγιά" παιδιά που ανέφερε μια κοπέλα  πιο πάνω. 30 χρονών πήγα κι ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν μισώ την μάνα μου που δεν κατάφερε να με αγαπήσει ή αν την δικαιολογώ επειδή ήταν 15 χρονών όταν με γέννησε. Η δική της μητέρα της έλεγε περί "φόνου" "χριστιανισμού" και παρόμοια πράγματα μ'αυτά που λέει η Μάρω. Προτιμήσαν να γεννηθώ.
Καλά κάναν, δεν λέω γιατί φέρανε στον κόσμο ένα θάυμα (--> εμένα Razz ) αλλά εμένα με ρωτήσαν ποτέ για την τρύπα που δεν κλείνει μέσα μου που δεν μπορώ να ξεπεράσω πόσο μου λείπει η μαμά μου; Φυσικά και με πάρκαρε και έφυγε. Ήταν 15 χρονών. Το παιδί πρέπει να το επιδιώξουμε με όλη μας την ψυχή για να το αγαπήσουμε πραγματικά. Όχι να έρθει κατα λάθος. Το ίδιο θα αγαπήσει το παιδί της μια γυναίκα που έχει περάσει οχτακόσιες αποτυχημένες εγκυμοσύνες και το ίδιο ένα ανώριμο κορίτσι που πήγε απλά να πηδηχτεί και της βγήκε παιδί κατα λάθος στα 15 της; Περιμένουμε από ένα παιδί να μεγαλώσει παιδί;

Ναι, συμφωνώ να του δώσουμε μια ευκαιρία του μωρού να γεννηθεί. Αλλά ΑΝ θέλει και η έφηβη έγκυος. Την ρωτάμε και την κοπελίτσα ε; Όχι να της κάνουμε χριστιανικο-ηθικολογική πλύση εγκεφάλου για το τι θεωρούμε ΕΜΕΙΣ σωστό ή λάθος. Και το εξετάζουμε καλά σαν γονείς της. Και της εξηγούμε ότι μπορεί να ΝΟΜΙΖΕΙ ότι το θέλει, το παιδί δεν είναι το ίδιο με σκυλάκι ή γατάκι. Της εξηγούμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Σιγουρέυουμε ότι ξέρει τι θα αντιμετωπίσει σαν έφηβη μητέρα. Και πάνω απ'όλα είμαστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί αλλάξει γνώμη μετά από λίγα χρόνια και να καταλήξουμε με παρκαρισμένο εγγόνι.

Γιατί δεν φταίει αυτή μετά να νιώθει τύψεις που δεν είναι ικανή να νιώσει τίποτα για το μωρό της. Δεν μπορεί να νιώσει, πως να το κάνουμε; Πήγα 30 αλλά το χώνεψα. Και δεν φταίει να υφίσταται άυριο μεθάυριο το μίσος του παιδιού που δεν αγάπησε ποτέ επειδή η μάνα της την έβαλε ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ να γεννήσει. Ούτε το παιδί φταίει να φτάσει 30 χρονών και να του λείπει η μάνα του. Οκ? Να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά.

(Επίσης ede απ'το στόμα μου το πήρες για τα κλαμένα προφυλακτικά. Ενός λεπτού σιγή για όλο το αδικοχαμένο σπέρμα..  Laughing )

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chris_E στις Σαβ Σεπ 27, 2014 1:33 am, 1 φορά

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν ο Θεός και ο Χριστουλης και η θρησκεία χώνεται σε μια κουβέντα θεωρώ πως δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Μάρω μην μπερδεύει την καλοπέραση με το να θέλω να έχει το παιδι μου τα σωστα πραγματα για την ηλικία του.Απο ποτε είναι μεγαλείο και βολεμα να θέλω το παιδι μου να έχει μι υγιή παιδικη,εφηβική,νεανική ηλικία?Απο ποτε είναι πολυτέλεια να θέλω το παιδι μου να σπουδάσει για να ανοίξει η Κεφαλά του και να μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο αύριο - μεθαύριο?Και στην τελική ναι .Γιατί να χάσω εγώ την καλοπαιραση μου όπως λες που απο την στιγμη που μεγαλώνω τρια παιδιά όλο μοναχή με τον μπαμπά να έρχεται στις δώδεκα το βράδυ και να φεύγει στις εξι το πρωι ,μονο καλοπερασακια δεν με λες γιατί η κόρη μου θέλησε να κανει την ώριμη πανω στην δική μου πλάτη.Δεν έχω μονο μια κόρη.Έχω και αλλά δυο παιδιά που πρεπεινα κοιταξω.
Γιατί να επηρεαστεί όλη η οικογενεια μου επειδή η κόρη μου έκανε μαλακιες?
Αν το να προστάτεψε το παιδι μου,την οικογενεια μου συνεπάγεται με το να πάω στην Κόλαση ΕΡΕ ας πάω.Θα δω και πολλους γνωστούς.Πρωτα τα παιδιά μου και μετα όλα τα αλλά .Ακόμα και η θρησκεία.

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maro28 έγραψε:υποτιθεται πως σαν μανες γιναμε πιο καλες γλυκες προστατευτικες συναισθηματικες

Μα πως είσαι καλή, γλυκιά και προστατευτική μάνα όταν βάζεις ένα ΠΑΙΔΙ να βιώσει κάτι τόσο βάρβαρο και μάλιστα στο όνομα της θρησκείας και του υποτιθέμενου φόνου μιας "αθώας ψυχούλας"; Που για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη για το εάν το έμβρυο δύο-τριών μηνών συγκαταλέγεται στις αθώες ψυχούλες ή απλά σε ένα μετα-σπερματικό στάδιο μύξας. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι μια αθώα ψυχούλα, αυτό δεν το ανάγει αυτόματα σε γενική αλήθεια και δεν έχει υποχρέωση η κόρη σου να πιστεύει το ίδιο.
Και ως βάρβαρο βίωμα δεν αναφέρομαι στους 9 μήνες της κύησης μόνο, αλλά σε μια μακροπρόθεσμη βαρβαρότητα όπως το να χάσει την ανέμελη εφηβεία της (που θα'πρεπε να είναι ανέμελη), τις σπουδές της, την πρόοδο της, το δικαίωμα να μπορεί να πάρει τις μεγάλες αποφάσεις μόνο όταν εκείνη το θέλει και αισθάνεται ώριμη για να το κάνει και όλα αυτά για να μεγαλώσει ένα μωρό που ούτε η ίδια δεν ξέρει καλά καλά αν το θέλει και που θα καταλήξει να είναι μια γυναίκα μίζερη και δυστυχισμένη που άλλα όνειρα είχε και με άλλα κατέληξε στη ζωή της;; Κι όλα αυτά επειδή δεν πρόσεχε στο σεξ!

Για να προστατεύσουμε το μωρό που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα σε μορφή μωρού καλά καλά, θα καταστρέψουμε ένα παιδί που ζει και βασιλεύει;
Και αν μείνει έγκυος εδώ που τα λέμε, ευθύνη των γονιών είναι που δεν της μάθανε να προσέχει και να προστατεύει το σώμα της απ'τον κάθε μάγκα που δεν του αρέσει το προφυλακτικό. Όπως είπες και μόνη σου Μάρω "αναλαμβανω τις ευθυνες μου πληρωνω το λαθος κανοντας το σωστο οχι ακομα μεγαλυτερο λαθος.." Είπες επίσης "γιατί να την πληρώσει ένα μωρό επειδή η κόρη είναι ανώριμη και κάνει βλακείες. Είναι έφηβη και έχει δικαίωμα να είναι ανώριμη και να κάνει βλακείες. Ας την προστατεύαν και ας την καθοδηγούσαν οι γονείς της καλύτερα. Αν μείνει έγκυος εσύ να την πληρώσεις σαν γονιός που δεν την καθοδήγησες σωστά. Όχι αυτή.
Και όπως είπα πριν, σε τέτοιες ηλικίες ακόμα κι αν ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι το θέλουν, δεν καταλαβαίνουν τι διαφορά έχει ένα παιδί από ένα κατοικίδιο. Νομίζουν ότι είναι εύκολη υπόθεση, λένε οκ θα το κρατήσω, και νομίζουμε εμείς ότι "α, οκ θέλει να το κρατήσει, όλα καλά" και μετά γαμιετ@ι ο Δίας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις