Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
606 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 606 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κρις Συμφωνώ απόλυτο αλλά διαφωνω σε ενα μικρο σημείο.Οι γονεις έβγαλε μαλλια η γλώσσα τους για να μου λένε οτι το τσιγάρο δεν είναι καλό και δεν κάπνιζε κανεις στο σπίτι.Εγώ καπνιζα.
μου έλεγαν να μην ανεβω σε μηχανάκι και εγώ πήγα ταξίδι με μηχανή στα δεκαοχτώ.Μου ειπαν ενα εκατομμύριο πράγματα που τα εκανα σχεδόν όλα.Θέλω να πω οτι λίγο η αφέλεια.λίγο η απερισκεψία.λίγο ο καλος στο κεφάλι πιθανόν να κανει το δικο του.Δεν είναι απαραίτητο οτι ο γονιός έκανε κάπου λάθος.Όταν είσαι έφηβος θεωρείς μαγκια να παρακους τους δικούς σου.

μια παρόμοια κουβέντα που είχα με μια φιλη μου έλεγε οτι οι φίλες της κόρης της δεκαπέντε χρονων έχουν κανει σεξ.Μια κουβέντα που άκουσε άθελά της και τις σηκώθηκαν οι τρίχες ηταν οτι :Η μια η πιτσιρικά ήξερε τα παντα.Το απο πανω,το απο κάτω,τοαεροπλανατοκαι δεν ξέρω τι άλλο.Αλλά για λόγους οικονομιας με το αγόρι της χρησιμοποίησε 2-3 φορες το ίδιο προφυλακτικο.Κουλαθηκαμε.

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Απολύτως δεκτό αυτό που λες. Όταν μάλιστα δεν υπάρχουν δύο γονείς και το παιδί μεγαλώνει με μία μαμά ή μία γιαγιά που την σκίζουν στη δουλειά τα αφεντικά της κιόλας, πόσο να προλάβει κι αυτή η καημένη να το καθοδηγήσει σωστά το παιδί; (για μένα μιλάω εδώ, επειδή κι εγώ έκανα τσογλανιές)
Εγώ στέκομαι στο εξής: Αν το πάμε με τη λογική ότι κάποιος έχει κάνει μαλακία και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του να κοιτάμε πρώτα που σφάλαμε σαν γονείς και μην καθιστούμε υπόλογο ένα παιδί στην εφηβεία. Τεσπα, κατάλαβες νομίζω που το πάω.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η εκτρωση δεν ειναι βαρβαροτητα που σου σημαδευειβτη ζωη;

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια ολες οι γνώμες είναι σεβαστές και αποδεκτές ακόμα και μ αυτές που δεν συμφωνούμε. Δυστυχώς δεν γεννηθήκαμε με το εγχειρίδιο του καλού παιδιού κατ'επέκταση μετα του καλού γονεα. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να πεις και πολλα.... κανουμε υποθέσεις

μιτατα

μιτατα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΑ παιδια θελουν μιλιμα απο τους γονεις πριν την εφηβεια για τα μετρα και τα προφυλακτικα που πρεπει να φορανε και να εχουν παντα μαζι τους οχι μονο τα αγορια αλλα και τα κοριτσια.

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Η εκτρωση δεν ειναι βαρβαροτητα που σου σημαδευειβτη ζωη;
σου ρην σημαδεύει και θα το θυμάσαι αλλά το ξεπερνά και συνεχιζεις.Όταν κανεις ενα παιδι όμως αλλάζει η ζωή σου και αν δεν είσαι έτοιμος για αυτό δεν θα είναι ορος το καλυτερο.Στο κάτω κάτω παιδι θα ξανακανεις η εφηβεία σου όμως και αυτά που θα χάσεις δεν ξαναγυρνανε πίσω.Και μην αρχισετε πως αν κανει έκτρωση μπορεί να μην ξανακανει παιδι.Δεν θα την κανει ουτε στον χασάπη ουτε με την κρεμαστές σαν τις γιαγιαδες μας.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον οταν εμεινα εγκυος την κορη μου ημουν στο ρωτο ετος στο μαθηματικο ημουν βεβαια 22 χρονων γιατι ειχα περασει σε αλλη σχολη δεν μου αρεσε ξανα εδωσα εξετασεις και μπηκα στο μαθηματικο το πανεπιστημιο ηταν στα γιαννενα οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος παντρεφτηκα και πηγα στην αθηνα οταν γεννησα την κορη μου μας ηρθε μεταθεση λογω δουλειας του αντρα μου καιμενουμε 3 χρονια τωρα στη μυτιληνη στις εξεταστικες φλεβαρη ιουνιο σεπτεμβρη παιρνω το μωρο και πηγαινω στα γιαννενα και δινω μαθηματα μερικες φορες ερχεται και ο αντρας μου μαζι του χρονου πιστευω τελειωνω με ολο αυτο θελω να πω οτι καριερα και οικογενεια συνδιαζονται αρκει να το θελεις πραγματικα και αν θεωρεις πως εισαι σε ηλικια να κανεις οικογενεια

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
η σωστη απαντηση ειναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ. Εγω τουλαχιστον ΔΕΝ ΞΕΡΩ και ΔΕΝ απαντω.
Ολα τα αλλα ειναι θεωριες.

_____
Ομως θελω να τοποθετηθω για τις ηθικο-θρησκευτικες σαχλαμαρες που ειπωθηκαν. Αν θελουμε να τα βαλουμε κι αυτα στην κουβεντα - με αυτη τη λογικη η θρησκεια απαγορευει τις προγαμιαιες σχεσεις (Θεουλη μου σε τι τρυπακι με βαζουν οι θεουσες) οποτε οπως και να το δεις η κορη ειναι φαουλ απο ολες τις πλευρες!!!!! Κι οσο για το ηθικο μερος του πραγματος, ενα κοριτσι που κανει σεξ στα δεκατεσσερα ειναι ενα τσουλακι και μισο οποτε ουτε η ηθικη εχει θεση στην κουβεντα. Δεν ειναι ηθικο να κανει εκτρωση αλλα ειναι ειναι ηθικο να ανοιγει τα ποδια της οπου βρει.

Α!! Και δεν πιστευω οτι υπαρχουν δεκαπενταχρονα που θα προτιμουσαν να κρατησουν το μωρο απο το να κανουν εκτρωση.
=====

ede37 μου ελειψες

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η αληθεια ειναι πως και εγω εχω την ιδια αποψη ενα 15χρονο κοριτσι η δουλεια του ειναι να διαβαζει και να κοιταει τα μαθηματα του και οχι να γαμπριζει δεξια και αριστερα ο σκοπος ειναι να μην φτασεις σ αυτο το σημειο αμα φτασεις και ευθυνη μεγαλη εχουν και οι γονεις γι αυτην την κατασταση εκεινοι τι κανουν δε μπορουν να μαζεψουν το παιδι τους να μη φτασει σ αυτη την κατασταση??/

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
darsel έγραψε:η σωστη απαντηση ειναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ. Εγω τουλαχιστον ΔΕΝ ΞΕΡΩ και ΔΕΝ απαντω.
Ολα τα αλλα ειναι θεωριες.

_____
Ομως θελω να τοποθετηθω για τις ηθικο-θρησκευτικες σαχλαμαρες που ειπωθηκαν. Αν θελουμε να τα βαλουμε κι αυτα στην κουβεντα - με αυτη τη λογικη η θρησκεια απαγορευει τις προγαμιαιες σχεσεις (Θεουλη μου σε τι τρυπακι με βαζουν οι θεουσες) οποτε οπως και να το δεις η κορη ειναι φαουλ απο ολες τις πλευρες!!!!! Κι οσο για το ηθικο μερος του πραγματος, ενα κοριτσι που κανει σεξ στα δεκατεσσερα ειναι ενα τσουλακι και μισο οποτε ουτε η ηθικη εχει θεση στην κουβεντα. Δεν ειναι ηθικο να κανει εκτρωση αλλα ειναι ειναι ηθικο να ανοιγει τα ποδια της οπου βρει.

Α!! Και δεν πιστευω οτι υπαρχουν δεκαπενταχρονα που θα προτιμουσαν να κρατησουν το μωρο απο το να κανουν εκτρωση.
=====

ede37 μου ελειψες

Αυτό που μου τη βαραει είναι (δεν αναφέρομαι στην Μάρω θα μιλήσω εντελώς γενικά) οτι οι περισσότερα που υπερασπίζοντας την θρησκεία είναι και αυτές που τηρούν τον λογο του Θεού επιλεκτικά.Θες να είσαι θεοσεβουμενη σε όλα σου?Οκ .Αλλά μην μείνεις έγκυος και μετα με την βάφτιση ο γάμος( μην πει καμια οτι έχω θέμα με αυτό την έφαγα) ,δεν βγάζουν Χριστιανικά ονόματα δεν είναι της μοδος,Μεγάλη εβδομαδα το φραπογαλο και η τυρόπιτα και τα μπινελικια πάνε σφαίρα, ναι στις προγαμιαιες σχέσεις,Μεγαλο Σάββατο ενα κατά μουτσ και πίσω για την μαγειρίτσα και όταν πάνε στην εκκλησία δεν το βουλωνουν απο το κουτσομπολιό και το θαψιμο.Να σκασουμε γιατι ο γειτονας εχει κλυτερο αυτοκινητο απο εμας.Ααααα και σύμφωνα με την θρησκεία η συνουσία δεν είναι πράξη απολαυσης αλλά τεκνοποίησης.Οποτε αν δεν θες άλλο παιδι δεν ξανακανεις σεξ!!!!!Το κλεινεις ο μαγαζί δηλαδή.
Στο κάτω κάτω ο Θεός δεν είναι τιμωρός.Μετα κανεις μια εξομολόγηση,σαράντα ημερες νηστεία,δέκα μετάνοιες κι διαγραφηκε η αμαρτία.Τσουπ στον Παράδεισο.
καλη η πίστη και η Θρησκεία αλλά όχι να καταστρέφω την ζωή μου στο όνομα της Θρησκείας.

υγ: εμένα καθόλου.ΑΣΕ γιατί εσύ μπορείς να φας και εμενα?.Ξεκοιλιαστηκαμε έμαθα.

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι το παιδι ειναι θειο δωρο το πιστευω αλλα το οτι μια εφηβη μενει εγκυος απο ενα αγορι δν φταιη ο θεος αλλα αυτη η δυο κ στης μερες μας υπαρχει πληρη ενημεροση για την προφηλαξη. κ στο κατω κατω παιδι θελανε ας το κρατησουνε αλλα να το μεγαλοσουν μονοι τους η δυο τους οχι η γιαγια γιατι κ η γιαγια δν εχει ωρεξη στα καλα καθουμενα να φυλαει ενα παιδι χωρις να το εχει επηλεξη

δν συμφονω με την εκτροση οχι για θρησκευτικους λογους αλλα για λογους υγειας κ για το πως μπορουν να βγαλουν ενα πλασματακι τοσο ψυχρα , οταν ακουω για εκτροσει σκεφτομαι γιατι τους ηταν δυσκολο να βαλουν ενα προφηλακτικο απο το να ξεριζοσουν μια ψυχουλα καλυτερα στο προφηλακτικο μετα υπολιπα σπερματοζοαριοα

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
darsel έγραψε:Κι οσο για το ηθικο μερος του πραγματος, ενα κοριτσι που κανει σεξ στα δεκατεσσερα ειναι ενα τσουλακι και μισο οποτε ουτε η ηθικη εχει θεση στην κουβεντα. Δεν ειναι ηθικο να κανει εκτρωση αλλα ειναι ειναι ηθικο να ανοιγει τα ποδια της οπου βρει.

Συμφωνώ πάνω κάτω σε όλα εκτός απ'αυτό. Δεν ξέρω πως βοηθάει η κοινωνία ένα ανήλικο όταν του κολλάει την στάμπα "τσουλάκι" και "πουτανάκι". Αυτό λέγεται slut shaming και έχει κάνει τεράστιο κακό στον γυναικείο πληθυσμό. Αν το πάμε έτσι να βρούμε χαρακτηρισμό και για τα αγόρια που κάνουν σεξ σ'αυτή την ηλικία. Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχος χαρακτηρισμός για τα αρσενικά άραγε; Εν πάσει περιπτώσει, αν κάνει σεξ στα 14-15 είτε το ευχαριστιέται, είτε είναι ένα μπερδεμένο αποπροσανατολισμένο παιδί με έλλειψη αυτοεκτίμησης που ψάχνει λίγη προσοχή και συντροφιά και ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιστεύει ότι μόνο έτσι θα κερδίσει μια κοινωνικοποίηση. Τσουλάκια εγώ θεωρώ τις ψηλομύτες πιτσιρίκες που κάνουν άλλα πράγματα. Ίντριγκες, πισομαχαιρώματα, πονηριές κτλ. Κοινώς, αυτές που είναι τσουλάκια στην ψυχή. Και φυσικά αυτές που χρησιμοποιούν το σεξ για να κινήσουν νήματα και καταστάσεις έχοντας πλήρη επίγνωση του τι κάνουν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chris_E στις Σαβ Σεπ 27, 2014 10:23 pm, 1 φορά

μιτατα

μιτατα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τα παιδια δυστυχος δεν ξερουν τιποτα οτι κανουν κακο που ξεκινουν απο τοσο νορις το σεξ πριν τεσσερα χρονια μια παρεα απο παιδια πηγαν σε μια οικοδομη αδεια και κρατουσαν τσιλιες. Τεσσερα αγορια και μπηκαν μεσα ενα αγορι και ενα κοριτσι στην απεναντι οικοδομη δουλευαν κατι μαστορια και με το που φωναξε εφυγαν τρεχοντας και μετα απο λιγο βγηκε και το ζευγαρακι τρεχοντας και μισο ντυμενο και οταν λεμε παιδια εννοουμε 12 χρωνον τι κανεις ? αρπαζεις ενα μαδερι και σπαω καιφαλια .

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eγω παλι πιστεύω ότι είναι 15 κορίτσι είναι νωρίς για να γίνει γυναίκα... γιατί τόση βιασύνη το σωμα αντιδράσει τοσο πολύ στα 15? και η λογική? ας μην ειμαστε τοσο κουλ να λέμε ας το κανει και ας προσέχει. Μιλαμε για 15χρονα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bublesoaps έγραψε:Eγω παλι πιστεύω ότι είναι 15 κορίτσι είναι νωρίς για να γίνει γυναίκα... γιατί τόση βιασύνη το σωμα αντιδράσει τοσο πολύ στα 15? και η λογική? ας μην ειμαστε τοσο κουλ να λέμε ας το κανει και ας προσέχει. Μιλαμε για 15χρονα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι σημαίνει "να γίνει γυναίκα" καταρχήν; Αν το κάνει για να νιώσει γυναίκα, το κάνει για λάθος λόγους. Τα παιδιά στην εφηβεία έχουν τα πρώτα τους ερωτικά σκιρτήματα, την περιέργεια, θέλουν να πειραματιστούν κτλ. Άσχετα με το αν συμφωνούμε εμείς ή όχι, αυτά θα κάνουν το δικό τους, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το που βρισκονται κάθε ώρα και λεπτό ούτε να τα κλειδώσεις στο υπόγειο με αλυσίδες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους πεις να μην βιαστούν για κανέναν, να μην υποκύπτουν στις πιέσεις των άλλων (αγόρια που τις πιέζουν και φίλες που τους λένε "κάντο, εγώ το έχω κάνει, είμαι ΤΟΣΟ προχωρημένη, μην είσαι μυξοπαρθένα) να τα συμβουλέψεις και να τα καθοδηγήσεις με το σωστό τρόπο να προσέχουν, να προφυλάσσονται και όχι μόνο για εγκυμοσύνες και νοσήματα, αλλά και ψυχικά. Αν το κορίτσι είναι 15 χρονών και την αποπλανήσει κανας 25άρης άρρωστος τελειωμένος (γιατί αν είσαι 25 χρονών μαντράχαλος και κοιτάς τα 15χρονα, άρρωστος και τελειωμένος είσαι) και της δώσει μια δυσάρεστη και βρώμικη εμπειρία αντί το ρομαντικό και όμορφο που περίμενε;; Για μένα εκεί είναι το πρόβλημα. Όχι αν πειραματιστεί με κάποιον συνομήλικο της με αθώο και υγιή τρόπο.
Το λυπηρό που πραγματικά με ψυχοπλακώνει, είναι τα κορίτσια που το κάνουν από ανασφάλεια μην της παρατήσει ο άλλος, από ανασφάλεια για να ενταχθούν σε μια παρέα, να γίνουν αποδεκτές και αρεστές και στο τέλος μένουν και έγκυες και κατηγορούνται και απ'την ίδια τους τη μάνα και τον πατέρα, η κοινωνία τις χαρακτηρίζει ως "τσουλάκια" αντί να αναρωτηθούμε ως κοινωνία, τι κάνουμε λάθος και καταλήγουν τα κορίτσια μας να γίνονται σεξουαλικά αντικείμενα; Το μόνο που τους μαθαίνουμε ως κοινωνία είναι πως να γίνονται σεξουλιάρες και καραγκομενάρες και πραγματικά ΘΑΥΜΑΖΩ τις οικογένειες που οι κόρες τους είναι ισορροπημένα παιδιά, ούτε θεούσες, ούτε ό,τι να'ναι. Πειραματίζονται, επιλέγουν τις εμπειρίες τους με υγιή τρόπο αλλά δεν καταστρέφονται για κανέναν. Δίνουν πρωτεραιότητα στην προσωπική τους πρόοδο.

Αυτά.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον το να σαι κ λιγο θεοσεβουμενος δεν ειναι καθολουβυποτιμιτικο ισα ισα που σημαινει οτι εχεις κ λιγο τσιπα πανω σου κ οσα ειπα δεν ειναι σαχλαμαρες αλλα βεβαια αν πει κ καποιος κατι ηθικο η μοντερνα χωρις ηθικους φραγμους κοιμωνια πεφτει να τον φαει κ να τον χατακτξρισει οπισθοδρομικο κ οτι αλλο.μπραβο στη μανα που κτατησε το μωρο της κ υπαρχεις σημερα κοπελα μου παρτο παραδειγμα οχι προς αποφυγη βεβαια.αν εσεις κ ολη η κονωνια που ειναι βουτηγμενηβστημ ακολασια θελετε να συνεχισετε ετσι καντε αυτο κ χειροτερα τα χαιτετισματα μου στο σατανα σας που σας κανει οτι θελει

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
METANOEITE.

+ΕΥΛΟΓΗCON+

IC
XC

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοψε την ειρωνια....δεν ειμαι κανενα παπαδοπαοδι ουτε παω εκκλξσια καθε κυριακη απλα απο προσωπικες κ μη εμπειριες καταλαβα τι αξιζει πραγματικα στη ζωη ελπιζω να μην μσθεις κ συ με τον κακο τροπο....

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε Μάρω τι μας λες τώρα??Μια χαρά το πηγαιναμε.Θα μας τρελανεις?Τι σε ειρωνεύτηκε?Μας λες οτι είμαστε,ακαρδες,σκληρές,τα έχουμε κανει πλακάκια με τον σατανά,δεν εχουμε τσιπα,θα μας κάψει ο Θεός και αλλά τέτοια Κούλα.Και παρεξηγήθηκε που σε είπε Θεούσα?Δεν σε είπε και καμπούρα.Εσύ μας έκανες να αισθανθούν Ανσάν να πήγαμε στο Κυριακατικο κήρυγμα.Τι σαταναδες και κοτσανες? Καλά κανεις και πιστεύει με όλη σου την δυναμη εκεί που πιστευεις δεν είμαστε υποχρεωμενες να πιστεύουμε με την ίδια θερμή. Και στο κάτω κάτω εσύ είσαι φουλ θεοσεβουμενη και πίστη.Θα την γλιτώσει.Και δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει τύχει στον καθένα .Εξ αιτίας ενος άσχημου γεγονότος άλλοι πέφτουν στον Θεο άλλοι απομακρυνονται.Αλλά μην μας λες τώρα αμαρτωλες και αλλες τέτοιες κουλαμαρες.Εσύ χαρακτηριζεις η μάλλον κακοχαρακτηριζεις οσες δεν έχουν την ίδια αποψη με εσένα.Κλασική Θεούσα λοιπον με τον μεγαλο σταυρό απο μπροστά και το μεγαλο φτυάρι απο πίσω που είχε πει καποτε μια κοπελα.Ε τέτοια πίστη δεν θέλω να γίνω.Τετοια χριστιανοσυμη να τη βρασω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede37 στις Κυρ Σεπ 28, 2014 5:43 am, 1 φορά

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bublesoaps έγραψε:Eγω παλι πιστεύω ότι είναι 15 κορίτσι είναι νωρίς για να γίνει γυναίκα... γιατί τόση βιασύνη το σωμα αντιδράσει τοσο πολύ στα 15? και η λογική? ας μην ειμαστε τοσο κουλ να λέμε ας το κανει και ας προσέχει. Μιλαμε για 15χρονα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είχα διαβασει παλιοτερα οτι ενα κορίτσι έχει σεξουαλικές ορμές απο την στιγμη που της έρχεται η περίοδος της.Δηλαδή σύμφωνα με το ποσο χρονων κατα μέσο ορο αδιαθετουν για πρωτη φορά πλεον οι έφηβες μιλάμε για την ηλικία των........δωδεκα- δεκατριών ετων.Οκ .κουλαθηκατε? Εγώ ναι.Δεν ξέρω βέβαια κατα ποσο ισχυει αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο.Φυσικά δεν μου αρέσει καθόλου έτσι?

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν εχω τπτ μαζι σας γιατι δεν σας ξερω κατ αρχην αλλα κ να σας ηξερα ια ηλπιζα καπου να σκεφτειτε κ αυτο που λεω εγω ισως να μην εχω κ τοσο αδικο.δεν ειμαι θεουσα για την λουκα με περασες απλα ειμαι σφοδρα αντιθετη με τις εκτρωσεις υπαρχουν κοπελες που επειδη τις υποχρεωσαν να κανουν εκτρωση μισουν τοθς γονεις τους βλεπουν εφιαλτες κ δεν αγαπανε το σωμα κ τον εαυτο τους αν λοιπον εχουμε ενα τετοιο παιδι κ μεις ια το καταστρεψουμε;δεν θα σκεφτουμε τις συνεπειες.σκοθπιστε ψεκαστε τελειωσαμε νομιζεις ειναι;

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδε γνωρισε με κ μετα πες οτι ειμαι αυτο που λες χωρις να με ξερεις μη λες...εγω χαρτηρισα την ευκολια με την οποια υποστηριξατε την εκτρωση

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψαξτε λιγο στο διαδυκτιο ποσες τραγωδιες εχουν συμβει πανω σ αυτο θεμα..το χειροτερο ομωσ ειναι μια κοπελα να μισησει τους γονεις της

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΡΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΣ. ede ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ...............................

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Δεν εχω τπτ μαζι σας γιατι δεν σας ξερω κατ αρχην αλλα κ να σας ηξερα ια ηλπιζα καπου να σκεφτειτε κ αυτο που λεω εγω ισως να μην εχω κ τοσο αδικο.δεν ειμαι θεουσα για την λουκα με περασες απλα ειμαι σφοδρα αντιθετη με τις εκτρωσεις υπαρχουν κοπελες που επειδη τις υποχρεωσαν να κανουν εκτρωση μισουν τοθς γονεις τους βλεπουν εφιαλτες κ δεν αγαπανε το σωμα κ τον εαυτο τους αν λοιπον εχουμε ενα τετοιο παιδι κ μεις ια το καταστρεψουμε;δεν θα σκεφτουμε τις συνεπειες.σκοθπιστε ψεκαστε τελειωσαμε νομιζεις ειναι;
Επίσης υπαρχουν και κοπέλες που οι γονεις τους ηταν εντελώς αντίθετες με τις εκτρώσεις και στο τέλος πήγαν σε κάτι Αλμπανηδες γιατρούς μ 300 ευρω, πήραν χάπια αμφιβόλου προελεύσεως για να προκαλέσουν αποβοληνκαι έπαθαν χοντρές ζημιες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις