Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
725 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 725 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Ψαξτε λιγο στο διαδυκτιο ποσες τραγωδιες εχουν συμβει πανω σ αυτο θεμα..το χειροτερο ομωσ ειναι μια κοπελα να μισησει τους γονεις της
Ναι αν την αναγκάσουν να γίνει μάνα στα δεκαπέντε και χασει όλη της την εφηβεία και αλλάξει η ζωή της 180 μοίρες να είσαι σίγουρη οτι θα τους λατρέψει.ΑΣΕ μας ρε Μάρω.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρα σκοπος ειναι να μην συμβει.αν συμβει παντως καλο ειναινα ρωταμε κ κανενα ψυχολογο-οικογενειακο συμβουλο μα πανω απ ολα το παιδι μας

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Chris_E έγραψε:
darsel έγραψε:Κι οσο για το ηθικο μερος του πραγματος, ενα κοριτσι που κανει σεξ στα δεκατεσσερα ειναι ενα τσουλακι και μισο οποτε ουτε η ηθικη εχει θεση στην κουβεντα. Δεν ειναι ηθικο να κανει εκτρωση αλλα ειναι ειναι ηθικο να ανοιγει τα ποδια της οπου βρει.

Συμφωνώ πάνω κάτω σε όλα εκτός απ'αυτό. Δεν ξέρω πως βοηθάει η κοινωνία ένα ανήλικο όταν του κολλάει την στάμπα "τσουλάκι" και "πουτανάκι". ----> ΣΤΑΜΠΑ, ΞΕΣΤΑΜΠΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Αυτό λέγεται slut shaming και έχει κάνει τεράστιο κακό στον γυναικείο πληθυσμό.---> ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ POLITICALLY CORRECT ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Αν το πάμε έτσι να βρούμε χαρακτηρισμό και για τα αγόρια που κάνουν σεξ σ'αυτή την ηλικία. Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχος χαρακτηρισμός για τα αρσενικά άραγε; ---> ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΑ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΑ 14 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΡΩΞΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕΞ. Εν πάσει περιπτώσει, αν κάνει σεξ στα 14-15 είτε το ευχαριστιέται, είτε είναι ένα μπερδεμένο αποπροσανατολισμένο παιδί με έλλειψη αυτοεκτίμησης που ψάχνει λίγη προσοχή και συντροφιά και ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιστεύει ότι μόνο έτσι θα κερδίσει μια κοινωνικοποίηση. Τσουλάκια εγώ θεωρώ τις ψηλομύτες πιτσιρίκες που κάνουν άλλα πράγματα. Ίντριγκες, πισομαχαιρώματα, πονηριές κτλ. Κοινώς, αυτές που είναι τσουλάκια στην ψυχή. ----> ΛΑΘΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΑ. ΕΝΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΡΥΣΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΑ ΚΑΚΟΨΥΧΑ ΠΟΤΕ. Και φυσικά αυτές που χρησιμοποιούν το σεξ για να κινήσουν νήματα και καταστάσεις έχοντας πλήρη επίγνωση του τι κάνουν. ---> ΣΤΑ 14 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Φιλια σε ολες!!!!

ede σου ηρθε η μυρωδια απο τα πιροσκι?? εγω τηγανιζω!!!!

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
-Συμφωνώ πάνω κάτω σε όλα εκτός απ'αυτό. Δεν ξέρω πως βοηθάει η κοινωνία ένα ανήλικο όταν του κολλάει την στάμπα "τσουλάκι" και "πουτανάκι". ----> ΣΤΑΜΠΑ, ΞΕΣΤΑΜΠΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχει αντικειμενικό "έτσι έχουν τα πράγματα". Υπάρχουν μόνο ΓΝΩΜΕΣ. Και πολλοί διαφωνούν με τη δική σου και μπορούν να πουν και σε σένα αντίστοιχα "έτσι έχουν τα πράγματα". Οπότε άκυρο το απόλυτο ύφος.

-Αυτό λέγεται slut shaming και έχει κάνει τεράστιο κακό στον γυναικείο πληθυσμό.---> ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ POLITICALLY CORRECT ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.  

Υποθέτεις λάθος.

-Αν το πάμε έτσι να βρούμε χαρακτηρισμό και για τα αγόρια που κάνουν σεξ σ'αυτή την ηλικία. Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχος χαρακτηρισμός για τα αρσενικά άραγε; ---> ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΑ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΑ 14 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΡΩΞΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕΞ.

Το "μαλακισμένα" δεν αναφέρεται στην σεξουαλικότητα τους και ούτε τα υποβιβάζει με βάση αυτήν. Κάτι που κάνουμε ΜΟΝΟ στις γυναίκες. Το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν στα 14 δεν το έχει αποφασίσει ούτε η επιστήμη και η κοινωνιολογία καλά καλά, δεν νομίζω ότι έχεις τα προσόντα να το αποφασίσεις εσύ. Οπότε πάλι άκυρο το απόλυτο ύφος.

-Και φυσικά αυτές που χρησιμοποιούν το σεξ για να κινήσουν νήματα και καταστάσεις έχοντας πλήρη επίγνωση του τι κάνουν. ---> ΣΤΑ 14 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Έχουν και παραέχουν. Απλά δεν θυμάσαι. Και δεν χρειάζεται να φωνάζεις. Τα κεφαλαία και το απόλυτο ύφος δεν θα δυναμώσουν τα επιχειρήματα σου.

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α, by the way, ψάχνοντας να βρω αν υπάρχει ελληνικός όρος για το "slut shaming", έπεσα πάνω σε μια συζήτηση στη Lifo. Τα λένε όλα εκεί για την μαλακία που δέρνει όσους ενοχοποιούν την σεξουαλικότητα μιας γυναίκας, δεν χρειάζεται να πω εγώ άλλα.

http://www.lifo.gr/confessions/view/128976?comments_page=1&comments_order=o#comments

Όσον αφορά τα 15χρονα είπαμε, δεν υπάρχει ενιαία άποψη, υπάρχει μόνο το τι πιστέυει ο καθένας. Το να λέμε "τσουλάκι" ένα ανήλικο όμως, είναι για μένα τουλάχιστον παρακμιακό.

darsel

darsel
αααααα στη Lifo, ενταξει τοτε - εγγυηση!

darsel

darsel
Θα μας τρελλανεις ρε Chris?

ποια σεξουαλικοτητα της γυναικας στα 14? δηλαδη στα 25 τι θα εχει?

darsel

darsel
Δεν ξερω ισως κρινω απο μια ανιψια μου που προπερσι οταν ηταν 16 με πηρε τηλεφωνο πανικοβλητη και με ρωτησε αν υπαρχει πιθανοτητα να καταλαβει η μανα της οτι φιληθηκε με το αγορι της και τι να κανει για να μην το καταλαβει λες και ειχε σταμπα στο κουτελο.

Μαλλον τελικα αυτο να ηταν το μ@λακισμενο κι ολες οι υπολοιπες απλα ανακαλυπτουν την σεξουαλικοτητα τους.......

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
darsel έγραψε:Θα μας τρελλανεις ρε Chris?

ποια σεξουαλικοτητα της γυναικας στα 14? δηλαδη στα 25 τι θα εχει?

Βάζουμε ταμπέλες σε μικρά κορίτσια και τα καθορίζουμε γύρω απ'το τι κάνουν στο σεξ. Το προτιμάς έτσι; Για τα αγοράκια υπάρχει μόνο το "γαμιάς". Το οποίο είναι για να επικροτήσει την σεξουαλική δραστηριότητα τους, όχι να την προσβάλλει.
Πότε έκανε καλό και έφερε αποτελέσματα να ντροπιάζεις κάποιον;

Οι περισσότερες εδώ μέσα είστε μαμάδες παιδιών κάτω των 10. Αν έχετε κορίτσι και πάει στην εφηβεία δεν θα σας αρέσει καθόλου να την λένε τσουλάκι. Το πρόβλημα είναι μην δώσετε και δίκιο σε όποιον το κάνει, γιατί ΔΕΝ θα έχει. Για τους λόγους που είπα πιο πάνω. Αλλά ευτυχώς, αν κάνω κόρη (το φύλο θα το ξέρω σε λίγες μέρες) όταν θα είναι 15 χρονών θα έχουν φτιάξει πολύ τα πράγματα και τα μυαλά μέχρι τότε.

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατ' αρχάς θέλω να συμφωνήσω με μια κοπέλα που ανέφερε ότι οι κοπέλες από τη στιγμή που έχουν την πρώτη τους περίοδο, έχουν και σεξουαλίκες ορμές. Μου φαίνεται αρκετά λογικό γιατί για Να μπορέσεις να συλλάβεις πρέπει να έχεις και την κατάλληλη διάθεση

Επίσης δε μου φαίνεται περίεργο το σεξ στα 15.αν δεν πειραματιστουν σε αυτή την ηλικία που οι ορμόνες βαράνε κόκκινο , τότε πότε?

Η ενημέρωση γύρω από το σεξ την εγκυμοσύνη και τα σμν έχει καταντήσει γελοιότητα.Οι περισσότεροι έφηβοι (αν όχι ολοι) ξέρουν τι είναι το προφυλακτικό.
Μη μου πείτε ότι άμα δείξεις προφυλακτικό σε 15χρονα θα νομίζουν ότι είναι μπαλονι.
Μια χαρά ξέρουν σε τι χρησιμεύει απλώς δε θέλουν να το χρήσιμοποιησουν γτ πολύ απλά δεν πιστεύουν ότι θα κολλήσουν καμιά αρρώστια η ότι δε κινδυνεύουν να μείνουν έγκυες τόσο εύκολα
Όταν είσαι 15, τα βλέπεις όλα αλλιώς. Νομίζεις πως είσαι άτρωτος , ότι αυτά συμβαίνουν σε άλλους και όχι σε σένα, είσαι πιο παρορμητικά και ίσως δεν έχεις αίσθηση του κινδύνου

Όλες είμαστε κάποτε 15 και από τότε έχουμε αναθεωρήσει πολλά.

Προσωπικά ναι η πρώτη φορά μου ήταν στα 16 σε ένα διόλου ρομαντικό μέρος(στην καρότσα φορτηγού), όμως δε το μετάνιωσα πότε και δε θα άλλαζα αυτή τη στιγμή με τίποτα
Δε με έχει στιγματισει η στιγμή εκεινη λόγω της τοποθεσίας η της ηλικίας. Ούτε έγινα κανένα τσούλα κι.

Το ζητούμενο είναι να ξέρεις τι θες και να μην παρασύρεσαι και πιέζεται από κανέναν να κάνεις κάτι που δε θες και πάντα να παίρνεις προφυλάξεις αλλιώς να υποστείς τις συνεπείες ανεξαρτήτου ηλικιας

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ παλι δεν θα έλεγα τσουλακι το δεκαπεντάχρονο που κανει σεξ.Θα το έλεγα όμως ηλίθιο.Δεν πιστευω οτι ενα δεκατετραχρονο,δεκαπενταχρονο ξερει ακριβως τι κανει.Όπως και την κόρη μου ηλίθια θα την χαρακτηριζα.Αν εμενε και εγκυος??Το ηλιθια ειναι το λιγοτερο.Η τοξοτινα έχει δίκιο οτι όντως τα περισσότερα παιδιά έχουν αυτό το σκεπτικο.Εγώ αυτό δεν το εκανα εκανα όμως αλλά για τους λόγους που ανέφερε.Για την ιστορία δεν χαρακτηριζω καμια γυναικα Τσούκα μονο και μονο επειδή μπορεί να έχει πολλους συντροφους κλπ.Χαρακτηριζω Τσούλα αυτη που μπορεί να έχει συστηματικα παράλληλες σχέσεις ,αυτή που επιλεγει συστηματικα παντρεμενους άντρες.Το κοριτσάκι που το κανει για να το κανει ...χαζό.

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ede37 έγραψε:
maro28 έγραψε:Ψαξτε λιγο στο διαδυκτιο ποσες τραγωδιες εχουν συμβει πανω σ αυτο θεμα..το χειροτερο ομωσ ειναι μια κοπελα να μισησει τους γονεις της
Ναι αν την αναγκάσουν να γίνει μάνα στα δεκαπέντε και χασει όλη της την εφηβεία και αλλάξει η ζωή της 180 μοίρες να είσαι σίγουρη οτι θα τους λατρέψει.ΑΣΕ μας ρε Μάρω.

Ξέρω κοπέλα που έκανε έκτρωση στα 18. Δεν την αναγκάσανε, απλά αδιαφορήσαν για την εγκυμοσύνη της, σαν να της λένε "είσαι μόνη σου". Ο πατέρας του παιδιού ήταν για πολλές κλωτσιές. Η μάνα αυτουνού είπε στην κοπέλα "σου δίνω εγώ τα λεφτά για την έκτρωση". Αυτή αναγκάστηκε να το ρίξει γιατί όχι μόνο δεν θα είχε λεφτά να το μεγαλώσει, όχι μόνο θα εγκατέλειπε τις σπουδές της αλλά θα κατέληγε και σε καταφύγιο άστεγων μητέρων. Μισούσε τους γονείς της και την "πεθερά" που αδιαφορήσανε και έκλαιγε για χρόνια που "σκότωσε" το παιδάκι της εξαιτίας της αδιαφορίας τους. Μέχρι που έμεινε έγκυος στα 28 και έβαλε μυαλό και κατάλαβε πόσο λάθος σκεφτόταν. Μας έλεγε "καλά εγώ χέζομαι τώρα που είμαι 28 και  δεν αισθάνομαι την απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι τα καταφέρω σαν μάνα, και ήθελα να κάνω παιδί στα 18;" Και έδωσε δίκιο στους γονείς της και λέει "καλά που δεν ενθαρρύναν τις μαλακίες μου γιατί τώρα θα ήμουν στα παρατράγουδα της Ανίτας ενώ τώρα έχω επαγγελματική σταθερότητα και δυνατότητες να μεγαλώσω παιδί". Φαντάσου! Εχει πλέον επαγγελματική σταθερότητα και δυνατότητες και πάλι φοβόταν να γεννήσει και φοβόταν για το αν θα είναι σωστή μητέρα. Και νομίζουν τα 15χρονα ότι θα πάρουν βραβείο μητρότητας; Και εμάς σαν μανάδες τους τόσο μας κόβει, που θα τα πιστέψουμε και θα ανακουφιστούμε που το βλέπουν έτσι γιατί γλιτώνουμε την έκτρωση; Φυσικά και το καλύτερο θα ήταν να μην μείνει έγκυος εξαρχής, όχι μόνο για να αποφύγει τον υποτιθέμενο φόνο μιας ψυχής, (που ανάθεμα κι αν ξέρω τι πιστεύω για το συγκεκριμένο θέμα) αλλά να αποφύγει όλη την διαδικασία, την σωματική και ψυχική ταλαιπωρία όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά εφόσον έγινε το κακό, πάλι καλά λέω και επιμένω σ'αυτό, που υπήρχε η επιλογή να διακόψει την κύηση και να σταθεί στα πόδια της πριν φέρει στον κόσμο ένα παιδί καταδικασμένο να ζει στη μιζέρια.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κρις κ γω ξερω κοπελα που την αναγκασαν με το ζορι σχεδον αψηφησαν κ το αγορι της που το θελε κ μετα η κοπελα τους μισησε μετα απο λιγους μηνες τα ξαναφτιαξε με το αγορι της εφυγε σπο το σπιτι της κ μετα την παρακαλαγαν να γυρησει αλλα βρηκε δουλεια κ αυτη κ το αγορι κ μεινανε μονοι τους στα 18 κ μετα απο καποια χρονια παντρευτηκαν.δεν ηθελαν ουτε να τους ξερουν μετα η γνωστη μου αυτη εκανε παιδι προσφατα μετα απο πολυ προσπαθεια κ προβληματα για τα οποια κατηγορουσε τους γονεις της.εγω παντως θα φοβομουν μην παθω το ιδιο κ χασω το παιδι μου οτι πιο πολυτιμο για μενα.εσεις οχι;

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maro28 έγραψε:εγω παντως θα φοβομουν μην παθω το ιδιο κ χασω το παιδι μου οτι πιο πολυτιμο για μενα.εσεις οχι;

Το κατάλαβα ότι τα κίνητρα σου έχουν ως πρωταρχικό ενδιαφερόμενο εσένα και όχι την σταδιοδρομία του παιδιού. Επίσης κοπέλα που λες είναι η εξαίρεση και το έβαλε πείσμα. Τα περισσότερα δεκαπεντάχρονα παιδιά στα 2 χρόνια μητρότητας παραιτούνται όμως.

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Κρις κ γω ξερω κοπελα που την αναγκασαν με το ζορι σχεδον αψηφησαν κ το αγορι της που το θελε κ μετα η κοπελα τους μισησε μετα απο λιγους μηνες τα ξαναφτιαξε με το αγορι της εφυγε σπο το σπιτι της κ μετα την παρακαλαγαν να γυρησει αλλα βρηκε δουλεια κ αυτη κ το αγορι κ μεινανε μονοι τους στα 18 κ μετα απο καποια χρονια παντρευτηκαν.δεν ηθελαν ουτε να τους ξερουν μετα η γνωστη μου αυτη εκανε παιδι προσφατα μετα απο πολυ προσπαθεια κ προβληματα για τα οποια κατηγορουσε τους γονεις της.εγω παντως θα φοβομουν μην παθω το ιδιο κ χασω το παιδι μου οτι πιο πολυτιμο για μενα.εσεις οχι;
Και εγώ αυτό φοβάμαι.Μην κανει παιδι στ δεκαπέντε ,καταλάβει οτι τελικά το μωρο δεν είναι κουταβάκι,μου το παρατησει και να προσπαθει να ζησει όλα αυτά που δεν έζησε. κια μετα απο καμια δεκαετία να με κατηγορεί και απο πανω.Δεν είπαμε πουθενά οτι θα την πηγαιναμε με το ζόρι έτσι??Απλα εγώ τουλαχιστον θα της έλεγα ποιες είναι οι πραγματικες ευθύνες της.Οτι θα ευχομουν να το ρίξει είναι αλήθεια.Τέλος πάντων τόσα μέρες το κουρασαμε.Με λιγα λογια είμαι υπέρ της έκτρωσης οταν μια γυναικαι δεν είναι έτοιμη να γίνει μάνα η οτν το παιδι έχει σοβαρά προβληματα υγειας. όσο αφορα θρησκείες ,διάολους και Θεούς σε μερικά θέματα δεν έχουν θέση.Και αφήστε με πια με τον Θεο.Αρκετές κοτσανες κανει. μερικές φορες στο ονομά της δοκιμασιας.

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρωτον "τσουλακι" τα τσουλακια πηγενουν δεξια κ αριστερα κ το 15χρονο που θα μηνη εγκυος δν σημενει οτι τρηγηρηζη απο δω κ απο κει γιατι αν τριγηρηζε θα ηξερε να φυλαχθη απο μια εγκυμοσινη απο ενα αφροδες νοσιμα κ για να γεινει τσουλακι οι γονεις του δοσαν το ελευθερο να κανει οτι θελει

δευτερον "εκτροση" προτιματε ενα δυστιχησμενο παιδι που θα σας μηση για παντα ? ενα παιδι θα δυσκολευτι να αποκτιση εμπιστοσηνη? που θα εχει προβλημα υγειας κ δν θα μπορει να κανει ευκολα παιδια γιατι εσυ του το προκαλεσατε αυτο?
κ πραγματικα κρις θα ερπεπε να χαιρεσε που υπυρχε κ γιαγια να σε μεγαλοση κ οχι υδριμα κ τωρα μπορεις να φερεις στον κοσμο το δικο σου παιδακι κ αν του συμβη κατι τετοιο ποτε να ξερεις πως θα το βοηθεισεις να ειναι με το παιδακι του κ οχι να το παρατηση οπως εκανε η μανα σου σε εσενα !!!! ηληκρινα δν σε καταλαβενω γιατι το βλεπεις ετσι ?

τριτον "θρησκια" ο θεος μας διμιουργησε αλλα υπευθινη για της πραξης μας ειμαστε εμεις κ μονο . το αν πηγενεις η οχι εκκλησια δν πεζει ρολο με το εαν πιστευεις !!!!!!!!!! κ στην τελεικη δν μποριες να συγκρινης τα παντα με την θρησκια αλλα ουτε να την ανερης ................ κ δν μπορουμε να κοροιδευουμε καποιον επιδη πιστευει κ καλα κανει κ στο κατω κατω εσεις γιατι παντρευτεικατε κ βαφτισατε τα παιδια σας αφου δν πιστευετε? για ποιο λογο ?

τερτον "εφηβια" οπως ειπατε κ μονες σας στην εφηβια κανατε τρελες κ οτι σας απαγορευαν αυτο ειναι εφηβια να κανεις τρελες που σου απογορευουν

εχετε μπλεξη τα μπουτια σας δν ξερετε γιατι ακριβος μιλατε

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε: απο ενα αφροδες νοσιμα

Ειδικά αυτά τα αφρόδη νοσήματα που προκαλούνται από συνδυασμό σεξ και αφρώδη οίνου, άστα να πάνε..

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε:κ τωρα μπορεις να φερεις στον κοσμο το δικο σου παιδακι κ αν του συμβη κατι τετοιο ποτε να ξερεις πως θα το βοηθεισεις να ειναι με το παιδακι του

Αχαχα "το παιδάκι να φέρει στον κόσμο το παιδάκι του", καλά δεν υπάρχει αυτό. Μου θύμισε μια what the fuck κούκλα για παιδιά που είχαν βγάλει.
Το πρώτο μωρό του μωρού. Που το μικρό μωρό είναι κι αυτό έγκυος κι έχει δικό του μωράκι. Χαχαχαχα.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γιατι δν κανεις εκτροση ? να μην σε βαλει κ σε μπελαδες!!!!! που ξερεις???????? κληρονομικοτιτα ειναι αυτη !!!!!

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kοριτσάκια μου αν ειναι να σφαχτούμε ας μην το συνεχίσουμε αλλο το θέμα Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ? - Σελίδα 4 534787

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οποιος αψηφα κ βριζει το θεο αργα η γρηγορα θα το πληρωσει κ οπωςς ειπε η κερασουλα αφου τινετε στον αθεισμο δεν επρεπε να κανετε κανενα ιερο μυστηριο αρα εσεις κοροιδευετε κ δεν ξετετε τι σας γινεται

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maro28 έγραψε:Οποιος αψηφα κ βριζει το θεο αργα η γρηγορα θα το πληρωσει κ οπωςς ειπε η κερασουλα αφου τινετε στον αθεισμο δεν επρεπε να κανετε κανενα ιερο μυστηριο αρα εσεις κοροιδευετε κ δεν ξετετε τι σας γινεται

Δεν αρνούμαστε την ύπαρξη του υπερφυσικού. Αρνούμαστε τις οργανωμένες θρησκευτικές ελίτ που στρατολογούν κάτι μόγγολα σαν εσάς.

Φιλάκια.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδε ο θεος κανει κοτσανες η εμεις οι ανθρωποι;δεν εχει θεση ο θεος σε ενα ζητημα ζωης κ θανατου;ε τοτε που εχει;τι να πω μηπβς σε βολευει να μην υπαρχει καθολου θεος;

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κρις ντροπη πραγματικα που μιλας ετσι λυπαμαι πολυ δεν στρατολογει κανενας κανεναν σε πειταζει κ σε ενοχλει η πιστη μου γιατι εσυ δεν εχεις ζησε στον κοσμο σου αλλα μην προσβαλεις τους αλλους επειδη δεν συμφωνουν μαζι σου.κριμα

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κρις μην παρακαλας ο μως το θεο σε μια δυσκολη στιγμη δηλαδη οταν σε βολευει.κ που ζουμε σημερα πρεπει να ευγνομωνουμε το θεο γκε γκε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις