26 Απ: Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015 Δευ Δεκ 21, 2015 5:35 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια τώρα έκατσα λίγο που ακόμα δεν τελείωσα με τις δουλειές. Πήγα οαεδ,τζίφος δεν είχα τη βεβαίωση εργοδότη για το τελευταίο εξάμηνο. Οπότε θα πάω πάλι. Πήγα τράπεζα όμως που ήθελα να πάω κάτι δικαιολογητικα. Μου έκανε εντύπωση που μου παραχώρησαν προτεραιοτητα στην τράπεζα, μου άνοιξαν και την πόρτα. Πήγαμε ψωνίσαμε ρούχα για τον ανηψιο μου που δεν είχα βρει φανελάκια που μου ζήτησαν. Πήρα και για την κόρη των νονων ρουχαλάκια. Πράγματι αλλιώς είναι τα κορίτσια ρε παιδί μου. Είχε τόσο ωραία. Αν κάνω ποτέ δεύτερο ελπίζω να είναι κοριτσάκι θα ειναι μες τα ροζ !Σήμερα βγήκα πρώτη φορά μόνη μου με το μωρό. Βάλε βγάλε το κάθισμα, τον είχα και στο μαρσιπο και αγκαλιά. Όλα τα χρησιμοποιησα!
Εμείς παραμονή Χριστούγεννων θα πάμε σε ένα μαγαζί που ήταν στέκι μας, εκεί μένει κοντά κσι η πεθερά μου, 2 τετράγωνα απόσταση. Θα μας κρατήσει το μικρό και στο γύρνα θα τον πάρουμε. Το έχω τύψεις ρε γμτ. Επιμένει ο άντρας μου και η πεθερά μου. Την ημέρα των Χριστούγεννων θα έρθουν οι γόνεις μας και ο αδερφός μου με την γυναίκα του.
Εμείς παραμονή Χριστούγεννων θα πάμε σε ένα μαγαζί που ήταν στέκι μας, εκεί μένει κοντά κσι η πεθερά μου, 2 τετράγωνα απόσταση. Θα μας κρατήσει το μικρό και στο γύρνα θα τον πάρουμε. Το έχω τύψεις ρε γμτ. Επιμένει ο άντρας μου και η πεθερά μου. Την ημέρα των Χριστούγεννων θα έρθουν οι γόνεις μας και ο αδερφός μου με την γυναίκα του.