101 Απ: psaxnw gia parentheth mhtera.. einai poly diskolo :( Τρι Απρ 05, 2011 6:34 am
MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
angelmes σου εύχομαι ολοψυχα ο,τι καλυτερο και να μην το βάζεις κάτω, ούτε να αποθαρρύνεσαι από ανθρώπους που έχουν αντίθετη άποψη. Για μένα κάθε τρόπος που βρίσκει ένα ζευγάρι για να φέρει στο κόσμο μία ζωούλα είναι θεμιτός. Ακόμη και αν η παρένθετη μητέρα μετά έχει απαιτήσεις και διεκδικεί το παιδί, ακόμη και αν στο χειρότερο σενάριο το κερδίσει (που νομιζω οτι ο νόμος σε κατοχειρώνει σε κατι τέτοιο) το γεγονός ότι εχεις συμβάλει στο να γεννηθεί ένος καινούργιος άνθρωπος είναι πάνω από κάθε τετοια δυσκολία.
Εγώ συμφωνώ με την άποψη ότι από τη σύλληψη ακόμη δένεσαι με το παιδάκι που κουβαλάς μέσα σου και το βλέπεις να μεγαλώνει, δεν θα μπορούσα με τίποτα να αποχωριστώ το παιδί μου (μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει πανω απο 3 ώρες ούτε στις γιαγιάδες του), αλλά αν δεν δούλευα θα ήθελα να βοηθήσω ένα ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά αν τους έκρινα εγω και μόνο εγώ κατάλληλους να μεγαλώσουν ένα παιδάκι με αγάπη. Θα ήθελα να βοηθήσω σε αυτό ακριβώς στο να φερω στο κόσμο μία νέα ζωούλα και από την πρώτη μέρα θα ήξερα πως δεν ειναι δικό μου, πως το φιλοξενώ στη μήτρα μου και το βοηθάω να μεγαλώσει...
Δυστυχώς ο τρόπος ζωής μου δεν μου επιτρέπει να κάνω κάτι τέτοιο.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που το προσπαθείς με κάθε τρόπο που μπορείς και να μην σταματήσεις!
Εγώ συμφωνώ με την άποψη ότι από τη σύλληψη ακόμη δένεσαι με το παιδάκι που κουβαλάς μέσα σου και το βλέπεις να μεγαλώνει, δεν θα μπορούσα με τίποτα να αποχωριστώ το παιδί μου (μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει πανω απο 3 ώρες ούτε στις γιαγιάδες του), αλλά αν δεν δούλευα θα ήθελα να βοηθήσω ένα ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά αν τους έκρινα εγω και μόνο εγώ κατάλληλους να μεγαλώσουν ένα παιδάκι με αγάπη. Θα ήθελα να βοηθήσω σε αυτό ακριβώς στο να φερω στο κόσμο μία νέα ζωούλα και από την πρώτη μέρα θα ήξερα πως δεν ειναι δικό μου, πως το φιλοξενώ στη μήτρα μου και το βοηθάω να μεγαλώσει...
Δυστυχώς ο τρόπος ζωής μου δεν μου επιτρέπει να κάνω κάτι τέτοιο.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που το προσπαθείς με κάθε τρόπο που μπορείς και να μην σταματήσεις!