51 Απ: psaxnw gia parentheth mhtera.. einai poly diskolo :( Κυρ Οκτ 24, 2010 12:07 pm
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
κλεοπατρα ξερεις ποιο ειναι το ονομα μου και απορω ..............οσο για το αλλο θεμα δεν ειπες και λιγα εξεφρασες χαρακτηρισμους και ησουν εριστικη ειρωνικη επιθετικη κλπ δεν θα το συνεχισω γιατι παλι θα κλειδωθει το θεμαkloklo έγραψε:ayti tin stigmi opws katalavate milate ek merous allwn,xwris na thelete alla ayto kanete.tonisa kati.THA TO EKANA AN OI SUNTHIKES ITAN IDANIKES, pou simainei oti den dinw ayti tin stigmi kamia elpida kai episis egrapsa AN MPORESW NA VOITHISW ME OPOIODIPOTE TROPO THA SOU TO PW SE PM.mimika έγραψε:Θελω να ξεκαθαρισω κατι.
Δεν ειμαι εριστικη με την κλοκλο ουτε με την κοπελα που ανοιξε το θεμα.
Ειναι εξαιρετικο το να βοηθησεις καποιον να αποκτησει κατι που ονειρευεται μια ζωη, να συμβαλεις στο θεαρεστο αυτο εργο, κατι που σε καποιους ειναι αυτονοητο και ευκολο αλλα σε αλλους εξαιρετικα δυσκολο κι επωδυνο.
Ενα παιδι. Μια ψυχουλα που ζηταει αγαπη και μια αγκαλια.
Στο θεμα της παρενθετης μητερας ομως, επαναλαμβανω οτι μια γυναικα που εχει μπει ηδη στη διαδικασια εγκυμοσυνη, τοκετος, μεγαλωμα κλπ, ειναι εξαιρετικα δυσκολο να αναλαβει μια τοσο μεγαλη ευθυνη.
Να κυοφορησει μια ζωουλα, να περασει ολα αυτα και τελικα να αποχωριστει αυτο που χτυπαγε μεσα στην κοιλια της.Κι ας μην ειναι δικο της. Δεν εχει σημασια, γιατι το εζησε 9 μηνες.
Αν υπαρχουν γυναικες υγιεις ψυχικα και σωματικα που μπορουν να το κανουν χωρις παραπλευρες απωλειες κι επιπτωσεις, τοτε μπραβο τους.
Συζητησα λιγο με μαμαδες και ατεκνες ακομα γυναικες και οι μεν μαμαδες μου ειπαν "πολυ δυσκολο, αποκλειεται να μπορουσα" οι δε ατεκνες (ακομα τουλαχιστον) μου ειπαν "γιατι οχι?" χωρις να το σκεφτουν στιγμη το τι συμβαινει, οχι γιατι ειναι αφελεις, απλα δεν εχουν περασει την διαδρομη αυτη ακομα.
Αυτο απο μονο του λεει πολλα.
Το μονο που συστηνω εγω ειναι να τα πουν οι δυο κυριες αν πραγματικα ενδιαφερονται και οι δυο.
Κι οχι εδω μεσα, ας το κανουν μονες τους κι ας μην το μαθει ποτε κανεις.
Μεσα απο ενα φορουμ δεν ειναι δυνατον να ζητας παρενθετη μητερα ετσι απλα. Ειναι τοσο μεγαλο το θεμα και θελει παρα πολυ σκεψη και δυναμη για το προχωρησεις.
Γνωμη μου παντα.
TO TELEYTAIO POU THELW NA TONISW EINAI PWS DEN EDIWKSA KAMIA APO EDW MESA EGW. EGW AN KOITAKSETE PISW TO THEME MOU, DEN XRHSIMOPOIW KAMIA UVRI.APLWS GURISTE K DIAVASTE K THA DEITE POIES PAREKSIGITHIKANE METAKSU TOUS K MHN TA FORTWNETE SE MENA VALERIAEVELINAKI.
ANYWAY AYTA....LHKSIS.