101 Απ: Διακοπή κύησης όταν υπάρχει πρόβλημα στο μωρό Πεμ Σεπ 08, 2011 1:32 am
totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΗΡΩ έγραψε:ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΓΝΩΜΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? Η ΣΤΑΜΑΤΑΣ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΙΔΡΥΜΑ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ.
Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη στην β επιπεδου εμφανιστηκε προβλημα στον εγκεγαλο του και καναμε αμνιο ευτυχψς ολα πηγαν καλα αλλα σε περιπτωση που οντως υπηρχε θεμα δεν θα συνεχιζα την εγκυμοσυνη. Δεν θα ηθελα με τιποτα να φερω στον κοσμο ενα παιδι με προβλημα. Γιατι να τυραννηθει και εκεινο αλλα και εμεις? Στην οικεγενεια μου εχουμε μια περιπτωση και εχω ζησει απο κοντα πως ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι με προβλημα, βεβαια αυτο γεννηθηκε υγιες και μετα αρρωστησε αλλα ολη η οικογενεια ειναι "υποχρεωμενοι" να προσεχουν αυτο το κοριτσι που τωρα ειναι ανω των 40 και λειτουργει σαν 5χρονο. Και καποια μερα οι γονεις θα φυγουν απο τη ζωη και αν εχεις ενα δευτερο ο κληρος θα πεσει πανω σε εκεινο και την οικογενεια του η θα τοι πας σε υδριμα?. Και στο φιναλε ειναι κακο να θες ενα υγιες παιδι? Λυπαμαι αλλα δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τους γονεις αυτους που επιλεγουν να φερουν ενα τετοιο παιδι στον κοσμο μονο και μονο για να γινουν γονεις.