76 Απ: Διακοπή κύησης όταν υπάρχει πρόβλημα στο μωρό Δευ Μάης 02, 2011 12:01 pm
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:έχεις απόλυτο δίκιο δεν εννούσα τέτοιες περιπτώσεις αλλά περιπτώσεις πολυ δύσκολες όπως σοβαρές νευρολογικές παθήσεις ακόμα και ενα παιδί με αυτιστικό πρόβλημα ξέρεις όσο είναι ο γονιός κοντά αυτό το παιδί έχει δίπλα του τη μητέρα και όσο σκληρά και να είναι τα πράγματα έχει το σικό του άνθρωπο όταν φύγει όμως τι γίνετε; έχω ένα φίλο ο οποίος είναι τώρα 48 ετών όταν ήταν έγκυος η μά του ο πατέρας του πήγε με κάποια άλλη και κόλλησε βλενόρια με απότελεσμα να κολλήσει την σύζυγο και να περάσει στο παιδί το οποίο γεννήθηκε με πολλά προβλήμα μεηγάλο πρόβλημα στα μάτια σχεδόν τυφλό έκανε τις επέμβασεις και βλέπει εγχειρήσεις στα πόδια προχωράει έχει διανοητική καθηστέρηση παρόλο αυτό μπορεί να διαβάζει Νίκο Καζαντζάκη και όχι μόνο δυστυχώς οι γονείς του είναι μεγάλοι μόνος του δνε μπορεί να ζήσει και οι αδερφές του δνε ξέρω αν θα τον πάρουν στο σπίτι τους βέβαια ακόμα και αυτός μπόρεσε στον κόσμο αυτό να κάνει τις δικές του γέφυρες επικοινωνίας αλλά όταν θα μείνει μόνος του ; εκεί είναι το ερωτηματικό μου ειλικρινά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τη θα έκανα σε μια τέτοια περίπτωσηbou-boukitsa έγραψε:βανια έγραψε:......... δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι δνε θα είχα το δικαίωμα να φέρω στο κόσμο ένα παιδί που όταν εγω θα έφευγα απο τη ζωή εκείνο θα έμενε μόνο του σε ένα σκληρό κόσμο χωρίς κανένα να το προστατεύσει
σύγνωμη αλλά αν και γενικα συμφωνω μαζί σου εδώ θα διαφωνήσω,,,,λες δεν εχω δικαιωμα να φέρω ένα τέτοιο παιδί στη ζωή.....αλλά έχεις δικαίωμα να του στερήσεις τη ζωή????...και πως μπορεις να ξερεις την τυχη καθε παιδιου.?.υπαρχουν παιδια τυφλα..κουφα..με κινητικά προβλήματα που έχουν γινει σπουδαίοι άνθρωποι..επιστημονες και γενικα χρισιμοι στην κοινωνία.....ακόμη και παιδάκια που δεν ειναι καλά στο μυαλό έχουν ψυχή και μπορεί να είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι από όλους μας....αλλά εμεις δεν τους δίνουμε την ευκαιρία να το αποδείξουνε....
βανια καταλαβαινω πως το λες και μακαρι να μην βρεθουμε ποτε σε τετοια κατασταση να χρειαστει να επιλεξουμε..αλλά να ξερεις πως και αυτος ο φιλος σου ακομη κατι θα κανει...δεν αφηνει κανενα ο Θεός..άλλωστε και τα παιδακια που γεννιονται μαι χαρα δεν εξασφαλιζει κανεις οτι θα μεινουν ετσι...ουτε οτι οι γονεις τους θα προλαβουν να τα μεγαλωσουν..καταλαβαινεις με τι σκεπτικο το λέω...μακαβρια λιγο αλλα για να δειξω πωσ σκεφτομαι...