476 Απ: Μανουλιτσες ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! Τετ Δεκ 28, 2011 1:34 pm
elzu
Η ψυχή της παρέας!
cal καλως ηρθες και εσυ!!!!Αχ τι ωραια που μεγαλωνει η παρεα μας!!!Ευακι θυμασαι στην εγκυμωσυνη???Μονες ειμασταν...Cal πες μας για το μωρακι σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cal έγραψε:ειναι κοριτσακι (φετος ολο κοριτσια γεννηθηκανε απο οτι καταλαβα), δεν εχει δοντακια ακομη (καλυτερα γιατι θηλαζουμε), λιγα μαλλακια γιατι ειναι ξανθουλα και ζυγιζε τον προηγουμενο μηνα 7,5 κιλα (σε λιγες μερες θα παμε παλι στον γιατρο)....
ortikaki έγραψε:φτου φτου φτου ΦΤΟΥ!!!!! μη μας ματιασω μισο λεπτο να δαγκωσω και τη γλωσσα μου αλλα η δικη μου κοιμαται απο 3 μηνων στο δωματιο της και σερι ολο το βραδυ.πχ χθες κοιμηθηκε στις 21.00 και σημερα ξυπνησε στι 7.40. μην εχω παραπονο ειναι αρνακι και πολυ ησυχη η δικη μου και στα δοντακια της μονο λιγες γκρινιες ειχε και αυτες μια δυο μερες πριν σκασει το δοντι.εσεις γιατι βγαζετε δοντακι;
ortikaki έγραψε:μου το χρωστουσε αυτο η ζωη!!! η μεγαλη μου ξυπνουσε για γαλα μια φορα τη νυχτα και για παιχνιδι αλλες 1000 μεχρι τα 2.μετα ξυπνουσε ετσι χωρις λογο καθε βραδυ μεχρι τα 5 νομιζω.ασε ασε δεν αντεχαμε με το λακη, καθε βραδυ την ακουγες να φωναζει ΜΑΜΑΑΑΑΑ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑ!!!!!
mariabel έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Να καλοσωρίσω τις καινούριες μανούλες! eirinifth και cal καλωσορίσατε!!!!
Έλενα, η μικρή σου πολύ προχωρημένη!! Και στο φαγητό, αλλά και στο γιογιό!!! Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα τον Αντωνάκη να κάθεται σε γιογιό ακόμα...
zennia έγραψε:Κοριτσάκια καλημέρα.Καλημέρα και στην καινούργια μανούλα μας.Να σας κάνω μια ερώτηση μανούλες?Τι γάλα δίνετε????Εγώ τις δίνω το frisomel αλλά εδώ και 1 μήνα περίπου γίνεται μάχη για να το πιούμε το πρωί και το βράδυ.Μήπως να το αλλάξω και αν ναί τί να πάρω??????ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!
zennia έγραψε:Κοριτσάκια καλημέρα.Καλημέρα και στην καινούργια μανούλα μας.Να σας κάνω μια ερώτηση μανούλες?Τι γάλα δίνετε????Εγώ τις δίνω το frisomel αλλά εδώ και 1 μήνα περίπου γίνεται μάχη για να το πιούμε το πρωί και το βράδυ.Μήπως να το αλλάξω και αν ναί τί να πάρω??????ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!
eirinifth έγραψε:ortikaki έγραψε:μου το χρωστουσε αυτο η ζωη!!! η μεγαλη μου ξυπνουσε για γαλα μια φορα τη νυχτα και για παιχνιδι αλλες 1000 μεχρι τα 2.μετα ξυπνουσε ετσι χωρις λογο καθε βραδυ μεχρι τα 5 νομιζω.ασε ασε δεν αντεχαμε με το λακη, καθε βραδυ την ακουγες να φωναζει ΜΑΜΑΑΑΑΑ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑ!!!!!
οκ τότε εχεις δικιο θα κανω και εγω υπομονη μπορει στο δευτερο να ειναι καλυτερα τα πραγματα, παντως είναι κουκλιτσες και οι δυο κορουλες σου. ποσο ειναι η μεγαλη?
mariabel έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Να καλοσωρίσω τις καινούριες μανούλες! eirinifth και cal καλωσορίσατε!!!!
Έλενα, η μικρή σου πολύ προχωρημένη!! Και στο φαγητό, αλλά και στο γιογιό!!! Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα τον Αντωνάκη να κάθεται σε γιογιό ακόμα...
ortikaki έγραψε:zennia έγραψε:Κοριτσάκια καλημέρα.Καλημέρα και στην καινούργια μανούλα μας.Να σας κάνω μια ερώτηση μανούλες?Τι γάλα δίνετε????Εγώ τις δίνω το frisomel αλλά εδώ και 1 μήνα περίπου γίνεται μάχη για να το πιούμε το πρωί και το βράδυ.Μήπως να το αλλάξω και αν ναί τί να πάρω??????ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!
zennia μου το ιδιο προβλημα εχω και γω με τη μικρη δε το πινει με τπτ! εχω αλλαξει 3 σκονες και κατεληξα με το γιατρο μου στο humana που υποτιθετε οτι ειναι το πιο νοστιμο μου ειπε και ετσι καναμε το κατορθωμα των 240;;; την ημερα. απο χθες ομως αποφασησα στα κρυφα απο το γιατρο μου και της πηρα το neslac στο τενεκεδακι που μου ελεγαν ολοι πως αφου δε πινει σκονη αυτο θα το πινει οοολο! σκ@τ@ παλι το πρωι 105 ηπιε.οποτε σκεφτομαι τωρα που θα παω στην αγορα να ξαναπαρω σκονη ή να συνεχισω τωρα παλι με το neslac;;;;
ortikaki έγραψε:Μαρια α;υτο το γαλα ειναι απο τον 6ο μηνα και ειναι απολυτα ασφαλες γι αυτη την ηληκια.και αν το καλοσκεφτεις στο εμποριο υπαρχουν τοσες διαφορετικες μαρκες σκονης ειναι δυνατον ολες να ειναι ποιοτικα ιδιες;;;ασε που ειναι πανακριβες και εγω λυπαμαι αλλα δε μπορω πλεον να ανταπεξελθω σε πολλα εξοδα οποτε περνοντας αυτο το γαλα εξικονομω επιπλεον χρηματα για να τα αξιοποιησω αλλου.με 2 παιδια και στεγαστικο δανειο τα εξοδα μου ειναι στο κοκκινο οποτε ας κανουμε και λιγο οικονομια τοσα και τοσα παιδια μεγαλωσαν με αυτο τι επαθαν;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης