301 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!! Πεμ Ιαν 13, 2011 12:33 am
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
τις καλημέρες μου! τι κάνετε κοριτσάκια?
τα παιδάκια σας καλά? καλύτερα τουλάχιστον?
τα παιδάκια σας καλά? καλύτερα τουλάχιστον?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:Καλημέρα Εύα μου! αχ πάρε με και μένα μαζί για ψώνια!
γιατί δεν περιμένεις να αρχίσουν οι εκπτώσεις? σε λίγες μέρες δεν αρχίζουν? ή άρχισαν? δεν ξέρω που βρίσκομαι όπως κατάλαβες!και εγώ θέλω ένα ζευγάρι καφέ μπότες! άμα βρεις πάρε μου και μένα!
Μαρία έγραψε:οκ βάζω φτερά και έρχομαι Εύα!
ρε κορίτσια τι μου είπε ο γιος μου πριν!
παίζαμε με κάτι εκπαιδευτικές κάρτες και τον ρωτάω: Μπορείς να μου πεις πιο ζώο μας δίνει το γάλα? και τι μου απαντάει?
-"η Μαμά"!!!!!!!!!!!!!!!
GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΞΕΚΙΝΑΩ 1 ΩΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ.
GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΞΕΚΙΝΑΩ 1 ΩΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ.
Ευάκι έγραψε:GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΞΕΚΙΝΑΩ 1 ΩΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ.
ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΤΟΝ ΛΟΥΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΑΝΟΔΡΟΜΟΣ???????ΕΛΕΟΣ!!!ΑΠΟ ΤΟ 401 ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΣΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ????????ΑΜΑΝ!!!!
καλα τι μου θυμησες τωτα?!ετσι ειχαν απεργια οταν δουλευα αθηνα μια φορα και βγαινω απο το νοσοκομειο και βλεπω μια κινηση αλλο πραμα!!!ειχα σχολασει και αργα,ειχε παει το χειρουργειο μου μεχρι τις 5 παρα.λεω δε παω στο ντιναν διπλα ειναι ο τσισμετζογλου που ηθελα να παρω κατι για τη στολη?το κοβω με τα ποδια και αντιλαμβανομαι οτι εγω κινουμαι πιο γρηγορα απο τα ταξι οποτε αφου βγηκα απο το μαγαζι συνεχισα μεχρι το χιλτον με τα ποδια!!!αγορασα ρουχα παπουτσια τσαντα εφαγα και κατι αυλογυρους(πολυ μ'αρεσει ο αυλογυρος!!)και γυρισα σπιτι στις 9 μπανιο και κρεβατωμα κατευθειαν!το μονο που με ειχε χαλασει ηταν που εχασα το βερα στο δεξι(το παρακολουθουσα με μανια!!)
GEODATOU έγραψε:
ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΤΟΝ ΛΟΥΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΑΝΟΔΡΟΜΟΣ???????ΕΛΕΟΣ!!!ΑΠΟ ΤΟ 401 ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΣΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ????????ΑΜΑΝ!!!!
Μαρία έγραψε:GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΞΕΚΙΝΑΩ 1 ΩΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ.
ωωωωωωχ! δηλαδή και στη επιστροφή μια από τα ίδια θα έχεις ε?
Μιλουπακι έγραψε:καλημερα κοριτσια! Μαρακι πεθανα με την ατακα του γιου ακομα γελαω χαχαχα, εμενα μου πεταξε προχτες αλλες ατακες ο κυριος, βλεπεις εμεις εστιαζουμε στις γυναικες, οποτε ετοιμαζομασταν για τον παιδιατρο και αρχιζει με την πρωτη ατακα στο σπιτι και μου λεει μαμα ειναι ωραια τα ρουχα σου εσυ παλι οχι γιατι δεν εισαι ξανθια(αδυναμια στις ξανθιες απο τωρα) και οπως ειμασταν στο αυτοκινητο στην διαδρομη μας αποτελειωσε... βλεπει μια ξανθια να περιμενει να βγαλει λεφτα στο ατμ 40 αρα και λεει αυτη εκει ειναι ξανθια αλλα δεν ειναι ωραια ειναι σκυλε μειναμε κοκαλο και ξεραθηκαμε στα γελια
Ευάκι έγραψε:α δε σου ειπα εν τω μεταξυ λεει συνεχεια ο κωνσταντινος ποτε θα ξαναπαμε με το νικο να παιξουμε?και ενα απογευμα σε κανω αντ στο φεισμπουκ και εχιε φωτο τον νικου και λεει ο αντρας μου ποιο ειναι αυτο το παιδακι?ριχνει ο κωνσταντινος μια ματια και λεει "ο νικος ρε μπαμπα τπτ δε ξερεις πια?"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:μαρια μου τη θεσσαλονικη δεν την αλλαζω με τιποτα!!!οσο και να συνωμοτησεις με τον κωνσταντινο!!!εκτος κι αν κανεις κορη και τον θελεις για γαμπρο!!!οποτε ξεκιναααααααααα!!!!!!!
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:μαρια μου τη θεσσαλονικη δεν την αλλαζω με τιποτα!!!οσο και να συνωμοτησεις με τον κωνσταντινο!!!εκτος κι αν κανεις κορη και τον θελεις για γαμπρο!!!οποτε ξεκιναααααααααα!!!!!!!
εντάξει έχω ελπίδες τότε! γιατί έτσι και αλλιώς κόρη θα ήθελα τώρα! βέβαια άλλο θέλω και άλλο τι θα είναι, όταν με το καλό!
ε δεν έχεις και άδικο! σιγά μην άλλαζες την Θεσσαλονίκη για την Κόρινθο!
πλάκα κάνεις?
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.7!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης