Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
703 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 703 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κ απο μενα!!τωρα το ειδα το θεμα!!!!
εγω εχω κανει 3 καισαρικες κ αν κ ειναι αργα που το καταλαβα...νιωθω εντελως τουβλο!το πρωτο ηταν μπλεγμενο με τον ομφαλιο λωρο κ δεν κατεβαινε κ δεν ειχα κ διαστολη!!μπηκα για καισαρικη σουμπιτη!ευτυχως ειδε κ ο αντρας μ που ηταν μεσα την περιτυλιξη!ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι η γιατρος δεν με δουλευει..τοσα ακουμε!!!1 χρονο μετα περιπου μενω παλι εγκυος!!18 μηνες μετα δηλ περιπου ηταν να γεννησω!!!με πιανουν πονοι στις 2 τη νυχτα,εγω χαμπαρι δεν πηρα,νομιζα οτι ηθελα τουαλετα Embarassed Embarassed κ το πρωι στις 10 που ειδα λιγο αιμα πηρα τηλ τη γιατρο κ μου ειπε ελα γρηγορα στην κλινικη!!πανικοβληθηκα!!ειχα κανονικους πονους γεννας!!!καισαρικη μου λεει!μα γιατι της λεω??γιατι δεν προσπαθουμε για φτ????ΘΕς ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ???ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ!!μου λεει!!!!ετρεμα εγω απο φοβο κ να μαι παλι σουμπιτη για καισαρικη!!!τα θυμαμαι κ θυμωνω!!!!ουτε καν το θαρρος να το απαιτησω δεν ειχα!!!κ πηγα σαν ζωον παλι για χειρουργειο!!!!15 μηνες μετα γεννησα κ το 3ο μου με καισαρικη..παλι!!!αν ημουν στο εξωτερικο βεβαια,ειμαι σιγουρη πως θα με πηγαιναν για φτ χωρις πολλα πολλα!!!αλλα εδω ειναι η ελλαδαρα μας,ολο κινδυνευουν τα μωρα κ ολο οι μαμαδες πανικοβαλλονται με τις βλακειες των γιατρων!!μα πως γινεται να κινδυνευει το μεγαλυτερο ποσοστο των παιδιων???εμ δεν γινεται!!!ναι φυσικα υπαρχουν διαφορετικοι οργανισμοι,φυσικα δεν ειναι παντα προσιτος ενας φτ,αλλα οχι παντα!!!οποια κοπελα ρωταω,απ'τις 10 οι 7 εχουν κανει καισαρικες!!!!αυτο ειναι αισχος των γιατρων δηλαδη!!!μεσα σε διαφορα φορουμ διαβασα 2-3 ιστορις μαμαδων που καταφεραν φτ μετα απο καισαρικη κ πραγματικα τις θαυμασα!!!!κ συναμα ενιωσα λυπη που εγω δεν τα καταφερα η' που ουτε καν το απαιτησα!!!
το σαββατο λοιπον,στην παιδικη χαρα που καθομουνα,μιλησα για 2 ολοκληρες ωρες με ενα ολοζωντανο παραδειγμα φτ μετα απο καισαρικη!!αυτη η κοπελα μου εδωσε ελπιδες!!να ναι καλα!!!
εχει 3 παιδακια κ περιμενει το 4ο!!θα σας ζαλισω λιγο ακομα να σας πω!!!το πρωτο το εκανε με καισαρικη στα 26 της!το 2ο 17 μηνες μετα με φτ κ το 3ο 14 μηνες μετα παλι με φτ!!κ τωρα το 4ο σκεφτεται να το γεννησει στο σπιτι με την μαια της που ειναι εκτος απο γιατρος κ...ανθρωπος!!!!!!!!!!!πραγματικα οταν μου τα ελεγε πηγα να βαλω τα κλαματα κοριτσια!!!!αρχισα να της λεω τα δικα μου κ μολις εφτασα στο σημειο που ειχα πονους στο 2ο,πεταγεται κ μου λεει ''αστο μην συνεχιζεις,θα σου πω εγω τι εγινε!σου ειπε η γιατρος:θ'αφησεις το μωρο σου να κινδυνεψει???''!!!!!!!!!!!!επαθα σοκ κοριτσια!!!!!!μαλλον αυτη ειναι η καραμελα των γιατρων!ποια μαμα ρισκαρει να κινδυνεψει το μωρο της????καμια! κ ετσι οι γιατροι ξερουν ηδη το τρωτο,το αδυναμο σημειο μιας μαμας!!!κ το εκμεταλλευονται!!!τωρα σε λιγο καιρο κλεινω 2 χρονια που δεν εχω εινει εγκυος!!!αν ο θεος μου στειλει κ αλλο μωρακι,υποσχομαι θα γυρισω γη κ ουρανο μεχρι να βρω εναν αξιο γιατρο,να προσπαθησει τουλαχιστον για φτ,να το παλεψει κ αν δει οτι κινδυνευουμε τοτε να πει παμε για καισαρικη!οχι με το γεια σας!!!δεν θα ξαναπιαστω ηλιθια!με πιστη ολα γινονται!!
θυμωνω τοσο πολυ μ'αυτο που γινεται εδω στην ελλαδα!!γιατι στην ελλαδα χτυπαει μου φαινεται το συνδρομο παντα καισαρικη!!δεν θυμωνω μονο με το γεγονος οτι πανε μια μαμα για καισαρικη στο πρωτο της,χωρις να εξαντλησουν τα περιθωρια...θυμωνω επισης που υποστηριζουν το ''μια φορα καισαρικη,παντα καισαρικη''!!!οταν γεννησα κ το 3ο μου,πεταγεται η γιατρος κ μου λεει ''μην ερθεις παλι του χρονου για γεννα ε??δεν εισαι σακι να σε ανοιγοκλεινουμε''!!!!δεν μιλησα,απαξιω ετσι κ αλλιως!ηταν η τελευταια φορα που με ειδε!αλλα θα θελα πολυ να της πω ''φυσικα δεν ειμαι σακι,εγω το εχω καταλαβει,αλλη το παιζει κινεζα''!!!νευριασα παλι τωρα!!!!
επισης της λεω αν στα 30 μου,γιατι στα 23 εκανα το 3ο,θελησω να κανω κ ενα τεταρτο,αλλα με φτ θα μπορεσω???κ τι μου λεει ''καλα τρελαθηκες??/δεν γινεται με τιποτα αυτο!θες ν'ανοιξει η τομη????''μα της λεω αλλοι γαιτροι,ειδικα στο εξωτερικο δεχονται κατευθειαν για φτ κ τι γυριζει κ μου λεει?????αυτοι οι γιατροι,δεν λεγονται γιατροι,γιατι δεν νοιαζονατι για τη ζωη του μωρου κ της μητερας''!!!!!!!!!!!!!μα ειμαστε σοβαροι τωρα??ολοι οι αλλοι δεν νοιαζνται,μονο εκεινη!τα νευρα μου γαμωτο παλι!!!!
7 χρονια μετα,η τομη ισως κ να χει κλεισει εντελως πιστευω!!λεω,δεν ειμαι κ σιγουρη!!!!

σας ζαλισα,αλλα δεν τη μπορω την εκμεταλλευση!!φυσικα υπαρχουν καποιες επιπλοκες που χρηζουν πραγματικα αμεσα καισαρικη κ συμφωνω μ'αυτο!!αλλα δεν γινεται ολες οι περιπτωσεις να θελουν καισαρικη!εγω εν τελει συνφωνω με φτ μετα απο καισαρικη,αν φυσικα δεν υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εμποδια κ δεν κινδυνευουν ζωες!!!
τι να πω,με στεναχωρει ολο αυτο που γινεται!!!!!καποιοι γιατροι εσκεμμενα δεν αφηνουν μια γυναικα να ζησει το θαυμα του φτ!!κ καποτε ολα πληρωνονται!συγνωμη αν εγινα κουραστικη κ αποτομη,αλλα θα εσκαγα!!!

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επανηλθα τωρα που διαβασα κ αλλες απαντησεις!!!!

supermama σε θαυμαζω!!!!γιατι εχεις κοτσια κ ξερεις τι θελεις κ παλευεις γι'αυτο!!!σου ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου ολα να πανε οπως τα θελεις κ η παναγιστα να ειναι κοντα σας να πανε ολα κατ'ευχην!!!προσυεουλα κ πιστη κ ολα θα πανε καλυτερα απ'οτι περιμενεις!!!!

κ συμφωνω κ με bou-boukitsa!!!!! Wink

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω τωρα αλλη απορια εχω απο τη manoula3 ειπες οτι ηταν μεσα στη καισαρικη ο αντρας σου? αυτο ειναι η 2η απαιτηση μου αλλα δε ξερω τι θα μου πουν..

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:εγω τωρα αλλη απορια εχω απο τη manoula3 ειπες οτι ηταν μεσα στη καισαρικη ο αντρας σου? αυτο ειναι η 2η απαιτηση μου αλλα δε ξερω τι θα μου πουν..

supermama εγω γεννησα σε κλινικη!δεν επιτρεπεται κει να ειναι μεσα ο συζυγος,αλλα εγω την ψιλοπιεσα τη γιατρο κ ευτυχως δεχτηκε!!!δεν δεχτηκε ακριβως μεσα!!μας χωριζε ενα τζαμακι στο ενα μετρο!απο κει κοιταζε!!!δεν μπηκε μεσα στην αιθουσα!!αλλα ακομα κ κει εμενα μου ηταν αρκετο!!ενιωθα πιο ασφαλης πιο σιγουρη!!οταν βγηκε το μωρο,του το εδειξε η ιδια η γιατρος οτι ηταν μπλεγμενο!!!ακομα συζηταει γι'αυτη την εμπειρια,λεει ηταν η πιο βαθια που ενιωσε ποτε!!!!να βλεπει να γεννιουνται τα παιδια του!!!κανε οτι μπορεις να το καταφερεις κ συ!!στο ευχομαι!!θα νιωθεις αλλιωτικα κ συ!!!!!εγω κιολας κοιμομουν,αλλα ηξερα οτι ειναι εκει διπλα μου κ αυτο μου εδινε κουραγιο!!!ναρκωθηκα με αισιοδοξια μεσα μου κ μια αισθηση προστασιας!!εσυ αμα γεννησεις με φτ θα ειναι ακομα πιο εντονο!!!θα τον βλεπεις κ θα σε στηριζει!!κ μονο που θα τον κοιτας,θα νιωθεις αλλος ανθρωπος!!!
θυμαμαι οτι τον κοιταζα επιμονα μεχρι να πιασει το φαρμακο κ δεν γυρνουσα καθολου αλλου τα ματια μου για να τον ''αποθηκευσω'' στο μυαλο μου!!!ακουγομαι καπως τωρα,το ξερω,αλλα ολο αυτο με γεμισε γαληνη εκεινη την ωρα που το μυαλο μου ετρεχε σε χιλιες 2 σκεψεις!!!!

αα κ κατι αλλο,οταν ρωτησα τη γιατρο αν μπορει να ειναι μεσα,μου ειπε αμεσως οχι κ εβαλα τα κλαματα!!!!ελεγα συνεχεια θελω τον σπυρο μου,θελω τον σπυρο μου!!ε κ δεν αντεξε,δεχτηκε!!χιχι!!!!!μονο να μ'εβλεπες πως εκανα!!!
Razz

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ειπα να επαναφερω το θεμα γιατι ειδα πως πολες απο τις φρεσκοεγκυουλες το σκεφτονται...
οποτε ας το ανοιξουμε τωρα μηπως καποιες το ψαξουν η αλλαξουν και γιατρο οσο ειναι νωρις...
αν καποια εχει και κατι καινουριο να μας πει η καποιο γιατρο να προτεινει θα ηταν καλο...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΟΛΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΥΝΙΣΤΗΚΑ...

Α) ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΙΝΙΚΗ (ΕΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΟΥ!!!

Β) ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ!!! ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΝΩ ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!!

Κ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ!!!
ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΝΩΣΤΟ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΜΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ Κ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ Κ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟ Mad ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Mad
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ Κ ΣΕ ΠΟΣΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!
ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΑ Κ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ...ΔΟΥΛΕΥΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ VBACK ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΡΟ ΑΣΚΟΠΑ!!!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ
!!!
ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΓΙΑΤΡΟΙ VBAC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαμόπουλος Απόστολος ΓΕΝΕΣΙΣ
Μπουζάκη Αγγελικη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (αλλα παει και γενεσις)
Παπανικολάου Αλέξης
Γκουτζιούλης Φώτης

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ???
ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Rolling Eyes

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ!!!
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚ/ΔΙΟ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Rolling Eyes
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ....

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΑ......

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!
Κ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΕΓΩ????? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ!!!
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚ/ΔΙΟ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Rolling Eyes
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ....

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΑ......

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!
Κ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΕΓΩ????? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!

κοιτα...αυτο με τις τομες ειναι μπουρδες!! απλα οποιος δεν θελει να αναλαβει λεει εγω δεν εκανα την αλλη καισαρικη οποτε δεν σε αναλαμβανω,,,σαχλαμαρες!!!
στο υπερηχο φαινεται αν εχει κλεισει η τομη..και στον απλο και στον κολπικο...επισης αν οντως δεν ειχε κλεισει καλα και μονο που θα ξαναεμενε εγκυος μια γυναικα θα κινδυνευε...καθως μεγαλωνει η μητρα εννοω....ασε που καθε φορα που κλωτσαει το μωρο δεν ειναι το ιδιο..δεν μπορει και καλα να ανοιξει η τομη...??
απο την αλλη ρηξη μητρας μπορεις να παθεις και σε φυσιολογικο..μιλαμε για ελαχιστα ποσοστα...μηδαμινα...
και επισκληριδιο μπορει να σου κανει....τη βεντουζα τη βαζουν για βοηθεια αλλα δεν ειναι σιγουρο πως θα χρειαστει...μπορει να γεννησεις πολυ ευκολα..η βεντουζα ειναι λυση πριν την καισαρικη...αλλα και ετσι να ειναι τη εγχειρηση την γλυτωνεις..
παρε τηλ να δεις τι θα σου που ..δεν χανεις τιποτα...!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια! λοιπον.. αυτο μετην επισκληριδιο κανονικα δε την κανουν σε ενα vbac. οστοσο εχει περιπτωσεις οπως εγω πχ πουεπειδη εχω κανει 2καισαρικες αρα εχω μεγαλα ποσοστα να ξανακανω καισαρικη μου ειπαν οτι θακανω επισκληριδιο ωστε να ειμαι ετοιμη στην ''χ'' περιπτωση που θα χρειαστω μια επειγουσα καισαρικη.
τωρα.. περι τομης. το αν συμβει κατι εννοητε οτι μπορεις να το καταλαβεις και κατα τηδιαρκεια του τοκετου.ειδικα αν εχει συμβει ας πουμε μια μεγαλη ρηξη μητρας. δεν ειναι για πανικο τα πραγματα απλα θα μπεις για καισαρικη παλι. αν δε συμβει κατι τοτε μετα τον τοκετο ο γιατρος θα εξετασει με το χερι τη μητρα να δει την κατασταση της ουλης.ισως αυτο εννοησε ο γιατρος της Αγαπης...
εγω το αφησα τοθεμα τοσο καιρο γιατι τελικα ειμαι χαζη και δεναλλαξα γιατρο. εννοητετης το λεω.και σημερα θα το αναφερω. θα δουμε τι ναπω... ελπιω στο τελος να βγαλω κατι. εστωτο να παω χωρις ραντεβου και ας ειναι καισαρικη...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και γω ψαχνω γυναικολογο στην θεσσαλονικη...Κατα προτιμηση γυναικα..

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:κοριτσια! λοιπον.. αυτο μετην επισκληριδιο κανονικα δε την κανουν σε ενα vbac. οστοσο εχει περιπτωσεις οπως εγω πχ πουεπειδη εχω κανει 2καισαρικες αρα εχω μεγαλα ποσοστα να ξανακανω καισαρικη μου ειπαν οτι θακανω επισκληριδιο ωστε να ειμαι ετοιμη στην ''χ'' περιπτωση που θα χρειαστω μια επειγουσα καισαρικη.
τωρα.. περι τομης. το αν συμβει κατι εννοητε οτι μπορεις να το καταλαβεις και κατα τηδιαρκεια του τοκετου.ειδικα αν εχει συμβει ας πουμε μια μεγαλη ρηξη μητρας. δεν ειναι για πανικο τα πραγματα απλα θα μπεις για καισαρικη παλι. αν δε συμβει κατι τοτε μετα τον τοκετο ο γιατρος θα εξετασει με το χερι τη μητρα να δει την κατασταση της ουλης.ισως αυτο εννοησε ο γιατρος της Αγαπης...
εγω το αφησα τοθεμα τοσο καιρο γιατι τελικα ειμαι χαζη και δεναλλαξα γιατρο. εννοητετης το λεω.και σημερα θα το αναφερω. θα δουμε τι ναπω... ελπιω στο τελος να βγαλω κατι. εστωτο να παω χωρις ραντεβου και ας ειναι καισαρικη...

γιατι βρε συ???....γιατι?????????? ησουν τοσο αποφασισμενη.......μα γιατι....εχεις ακομη χρονο...αφου ειχεσ μιλησει κιολας με γιατρο που ξερεις πως ειχε κανει.....
καντο!!! μη φοβασαι...!!!
οσο για την επισκληριδιο αν ειναι μικρη δοση ωστε να αισθανεσαι ..και οταν εχεις ηδη αρχισει να κανεις διαστολη μπορεις να κανεις..δεν επιρεαζει τιποτα..ισα ισα που βοηθαει κιολας!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ρε κοριτσια εγω αυτο το μπεμπακι θελω να το γεννησω φυσιολογικα οπως τον Κωνσταντινο μου! Την Λυδια λογο προβληματος την γεννησα με καισαρικη... Θα εχουν περασει μονο 16 μηνες απο τον τοκετο και δεν τον βλεπω πολυ προθυμο τον γιατρο!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Και γω ψαχνω γυναικολογο στην θεσσαλονικη...Κατα προτιμηση γυναικα..

αυτη που βρηκα εγω και ειναι υπερ οχι απλα του φυσιλ.τοκετου αλλα σιγκεκριμενα στο vbac (με επιτυχημενα vbac στο ιστορικο της) ειναι θεσσαλονικη και ειναι και γυναικα. Μπουζακη λεγετε και αν στειλε μου πμ νασου πω στοιχεια.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Αχ ρε κοριτσια εγω αυτο το μπεμπακι θελω να το γεννησω φυσιολογικα οπως τον Κωνσταντινο μου! Την Λυδια λογο προβληματος την γεννησα με καισαρικη... Θα εχουν περασει μονο 16 μηνες απο τον τοκετο και δεν τον βλεπω πολυ προθυμο τον γιατρο!!

βιβιαν πηγαινε σε γιατρο που ειναι ειδικος για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη....στην αθηνα δεν είσαι?...έχει πάρα πολλους....και επειδή εχεις γεννησει ηδη μια φορα φυσιολογικα και αν θυμαμαι καλα( και δε σε μπερδευω με αλλη κοπελα) χωρις επισκληριδιο...εχεις παρα πολλες πιθανοτητες...
εγω λεω ειναι κριμα να το αφησεις...ετσι και αλλιως εισαι ακομη στην αρχη...ειναι ευκολο να αλλαξεις γιατρο..

ολοι αυτοι ειναι

ΓΙΑΤΡΟΙ VBAC ΑΘΗΝΑ
Χασιάκος ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ
Πετρογιαννηας ΙΑΣΩ
Ροσόλυμος ΕΛΕΝΑ
Πατσουρας ΛΗΤΩ, ΙΑΣΩ, ΑΤΤΙΚΟ
Μπιλλαλης ΕΥΤΟΚΙΑ
Τυμπανίδης ΜΗΤΕΡΑ
Πυργιώτης ΛΗΤΩ
Τσιριγώτης Μαρίνος
Δημητριάδης Γιάννης
Προκοπίου Αρίστη ΜΗΤΕΡΑ
Μαντουδης Ε. ΙΑΣΩ

εγω απο αυτα που εχω ακουσει και διαβασει ...αν ημουν αθηνα θα πηγαινα στον ροσολυμο η την αριστη προκοπιου...
δεν χανεις κατι να ρωτησεις!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bou-boukitsa στις Τρι Ιουν 14, 2011 12:09 pm, 1 φορά

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ!!! Κ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ.
ΡΗΞΗ ΜΗΤΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΤΗΣ ΡΑΨΑΝΕ ΤΗ ΜΗΤΡΗ Κ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΙΧΑΜΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...Κ ΕΓΩ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΗΚΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ!!!
ΑΦΟΥ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΡΩΤΗΣΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ....ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΕ ΕΣΑΣ??? Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΔΙΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Rolling Eyes
Κ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΤΟ ΕΨΑΞΑ....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΓΕΝΝΑΣ Wink

Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΞΕΓΕΝΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ pale pale pale ΣΑ ΤΗ ΠΡΟ-ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΜΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ affraid

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Vivian"] Θα εχουν περασει μονο 16 μηνες απο τον τοκετο quote]
το οριο και καλα ειναι 18 μηνες, αλλα μια χαρα ειναι και οι 16!!! σιγα 2μηνες διαφορα. εισαικαι νεα αποτι βλεπω οποτε θρεφει και πιο ευκολα η πληγη σου(τομη).καιεφοσον εχεις στο ιστορικο σου φυσ.τοκετο μηκολας!!!! μη εισαι σαν εμενα.ρωτα καιαλλου..

bou-boukitsa
η αληθεια ειναι πωςεπειδη στην αρχη ειχα μια μικρη αποκολληση και μαυτα και με κεινα πηγαστη δικια μου εεε μετα δε μπορεσα να φυγω. ειναι καλη η ατιμη απλα... τι να πω.. αστα. δε γιατρευομαι. επισης τοθελα για εμπειρια καθαρα ξεσηκωθηκα. δεν εχω κακη αναμνηση γιανα πορωθω!ενα ακομη ειναι οτι επειδη εχω 2 καισαρικες πισω ειναι ας πουμε 50-50 τα πραγματα οποτε ειπα ας τσουλισει μονο του. μη μπω στη διαδικασια και τελικα κανω καισαρικη και λεω τζαμπα η φασαρια. θαδειξει μωρε.οι μανουλες ομως που ειναι ενημερωμενες μετα απο μια καισαρικη,να πανε βουρ για φυσ.τοκετο! μην ακουν κανενα!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
supermama έγραψε:
tatijana έγραψε:Και γω ψαχνω γυναικολογο στην θεσσαλονικη...Κατα προτιμηση γυναικα..

αυτη που βρηκα εγω και ειναι υπερ οχι απλα του φυσιλ.τοκετου αλλα σιγκεκριμενα στο vbac (με επιτυχημενα vbac στο ιστορικο της) ειναι θεσσαλονικη και ειναι και γυναικα. Μπουζακη λεγετε και αν στειλε μου πμ νασου πω στοιχεια.

ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΙΔΕΕΣ Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική? - Σελίδα 4 262737
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ???
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ε???
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛ Κ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ...
ΕΙΠΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:Ε

Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΞΕΓΕΝΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ pale pale pale ΣΑ ΤΗ ΠΡΟ-ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΜΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ affraid

ετσι οπως τα λες ακριβως γεννησα και εγω το δευτερο..μου ειχε πει ο γιατρος οκ θα σε αφησω να πας 40 εβδομαδες και βλεπουμε...δεν μπορουσε να βαλει ουτε πονους..ουτε επισκληριδιο ελεγε....
απλα αποδειχτηκε πως δε το εννοουσε...
οποτε φτανοντας 40 μου προγραμματισε καισαρικη..και την προηγουμενη το βραδυ μου σπασαν τα νερα(απο το αγχος μαλλον)...
παω στο νοσοκομειο...του τηλεφωνουν...αλλα τελικα δεν ηρθε ποτε..
και ο γιατρος της βαρδιας με αφησε να γεννησω φυσιολογικα ο ανθρωπος!! ναι μεν το ηθελε αλλα ημουν τυχερη...
στο τριτο ομως ηξερα πια τη εκανα και πηγα για γγιατρο σε αυτον που γνωρισα στα επειγοντα...γυναικα ηταν μαλιστα...και με ξεγγενησε παλι φυσιολογικα...
ειλικρινα θα πηγαινα σε οποιο μερος της ελλασας και αν ηταν..αλλα δυστηχως εφυγε για αγγλια,,,τι να κανει εδω με ΄΄τους υπαναπτικτους΄΄ η κοπελα..ηξερε την δουλεια της πολυ καλα...
γιαυτο λεω πως γινεται!!!
μην κολαται κοριτσια..οτι λενε και μας φοβιζου ειναι ολα ψεματα!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
bou-boukitsa έγραψε:

ετσι οπως τα λες ακριβως γεννησα και εγω το δευτερο..μου ειχε πει ο γιατρος οκ θα σε αφησω να πας 40 εβδομαδες και βλεπουμε...δεν μπορουσε να βαλει ουτε πονους..ουτε επισκληριδιο ελεγε....
οποτε φτανοντας 40 μου προγραμματισε καισαρικη..και την προηγουμενη το βραδυ μου σπασαν τα νερα(απο το αγχος μαλλον)...
και ο γιατρος της βαρδιας με αφησε να γεννησω φυσιολογικα ο ανθρωπος!! ναι μεν το ηθελε αλλα ημουν τυχερη...
στο τριτο ομως ηξερα πια τη εκανα και πηγα για γγιατρο σε αυτον που γνωρισα στα επειγοντα...γυναικα ηταν μαλιστα...και με ξεγγενησε παλι φυσιολογικα...
ειλικρινα θα πηγαινα σε οποιο μερος της ελλασας και αν ηταν..αλλα δυστηχως εφυγε για αγγλια,,,τι να κανει εδω με ΄΄τους υπαναπτικτους΄΄ η κοπελα..ηξερε την δουλεια της πολυ καλα...

Κ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ Κ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!! ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ..
ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Rolling Eyes
Κ ΕΙΧΕΣ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...ΤΟ VBACK ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ΑΓΑΠΗ@"]
bou-boukitsa έγραψε:

Κ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ Κ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!! ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ..
ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Rolling Eyes
Κ ΕΙΧΕΣ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...ΤΟ VBACK ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!!

ΑΚΡΙΒΩς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι παλι μετα πο καιρο! Very Happy πλησιαζουν οι μερες μου και ειπα να δω τι κανετε σε αυτο το θεμα. εχουμε κανενα νεο απο καμια κοπελα? εγω τελικα αν και το θελουμε περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.το πμωρο παντως μας ενθαρυνει απο πλευρας του σε ολα. και σε θεση και γενικα. ειπαμε να περιμεβω να με πιασουν οι πονοι και βλεπουμε και κανουμε. ενα μικρο θεμα ειναι κατι κολπικο που εχω και κολαμε λιγο. λεμε μηπως θαταν καλητερα να μην περασει απο κει το μωρο.. θα δειξει.. παντως γραφω παλι εδω γιανα πω οτι ναι γινετε! τωρα ειμαι σιγουρη! τουλαχιστον μπορουμε και εχουμε το δικαιωμα να προσπαθησουμε!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:ναμαι παλι μετα πο καιρο! Very Happy πλησιαζουν οι μερες μου και ειπα να δω τι κανετε σε αυτο το θεμα. εχουμε κανενα νεο απο καμια κοπελα? εγω τελικα αν και το θελουμε περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.το πμωρο παντως μας ενθαρυνει απο πλευρας του σε ολα. και σε θεση και γενικα. ειπαμε να περιμεβω να με πιασουν οι πονοι και βλεπουμε και κανουμε. ενα μικρο θεμα ειναι κατι κολπικο που εχω και κολαμε λιγο. λεμε μηπως θαταν καλητερα να μην περασει απο κει το μωρο.. θα δειξει.. παντως γραφω παλι εδω γιανα πω οτι ναι γινετε! τωρα ειμαι σιγουρη! τουλαχιστον μπορουμε και εχουμε το δικαιωμα να προσπαθησουμε!

καλημερα ...και πανω που σκεφτομουν τι κανεις!!

εγω παντως θα σε συμβουλευα εστω και τελευταια στιγμη και αφου το μωρο βοηθαει να αλλαξεις γιατρο...πηγαινε στην Μπουζακη που ξερουμε πως εχει ξανακανει vbac.
Εχω πολλεσ φιλες που θελαν να γεννησουν φυσιολογικα..ολα ηταν καλα.. ειχαν συμφωνησει να τις αφησουν ..αλλα παντα κατι γινοταν και ΄΄για το καλο του μωρου΄΄΄ξανακανανε καισαρικη...και αυτο γιατι οι γιατροι δεν ηταν ειδικοι στο vbac.

Εγω θα σε παρακαλουσα να αλλαξεις γιατρο εστω και τωρα....αφου εχεις ολες τις προυποθεσεις και το θελεις ειναι κριμα να το αφησεις στην τυχη του!!!!ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ !!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααχχ καλη μου bou-boukitsa. το θεμα μου ειναι αλλο. δεν αλλαξα ως τωρα οποτε πιστευω δε θα μπορεσω να αλλαξω τωρα. και να σου πω κατι.. εχω λογους που θελω αυτην τη γιατρο. δεν μου φαινετε τοσο αρνητικη. το πιο βασικο για μενα ειναι οτι ειπαμε χωρις διαφωνιες αν κυλανε ολα οκ να αφησουμε να με πιασουν οι πονοι και μετα να παω.αυτο ειναι σημαντικο για μενα εστω και αν μιλαμε για καισαρικη. εδω που τα λεμε να σου πω και κατι αλλο. το θελω μεν παρα πολυ για να το ζησω. αυτος ειναι ο λογος. τιποτα αλλο πιο.... εννοω δεν ειχα θεμα με τις καισαρικες. επρεπε να μην πηγαινα καθολου στη δικια μου τωρα παει. τοχω δηλωσει το κολημα μου. δεν μπορω να αλλαξω ετσι απλα γιατρο. μαζι της γεννησα και τα 2 μου παιδια. καλως η κακως εχω μαθει με αυτην. εχω αλλο θαρρος. οσο για την καισαρικη επειδη εχω πολλες πιθανοτητες να ξανακανω (γιατι εχω στο ιστορικο μου 2 καισαρικες και οχι μια, εκει θαταν αλλιως..αυτο μου τοπε και η Μπουζακη) αρα δεν θελω να ρισκαρω σε αλλον γιατρο την καισαρικη. αν κανω δηλ καισαρικη θελω τα χερια της δικιας μου και εχω λογο που το λεω...
οσο για το προβλημα μου που ειπα το κολπικο η δικια μου απλα το συζητησαμε δεν ειπε καθετα οχι φτ λογω προβληματος. εγω το σκεφτομαι και πιο σιγκεκριμενα το συζητησα με τη μικροβιολογο που παω γιατι ξερει την περιπτωση μου

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:ααχχ καλη μου bou-boukitsa. το θεμα μου ειναι αλλο. δεν αλλαξα ως τωρα οποτε πιστευω δε θα μπορεσω να αλλαξω τωρα. και να σου πω κατι.. εχω λογους που θελω αυτην τη γιατρο. δεν μου φαινετε τοσο αρνητικη. το πιο βασικο για μενα ειναι οτι ειπαμε χωρις διαφωνιες αν κυλανε ολα οκ να αφησουμε να με πιασουν οι πονοι και μετα να παω.αυτο ειναι σημαντικο για μενα εστω και αν μιλαμε για καισαρικη. εδω που τα λεμε να σου πω και κατι αλλο. το θελω μεν παρα πολυ για να το ζησω. αυτος ειναι ο λογος. τιποτα αλλο πιο.... εννοω δεν ειχα θεμα με τις καισαρικες. επρεπε να μην πηγαινα καθολου στη δικια μου τωρα παει. τοχω δηλωσει το κολημα μου. δεν μπορω να αλλαξω ετσι απλα γιατρο. μαζι της γεννησα και τα 2 μου παιδια. καλως η κακως εχω μαθει με αυτην. εχω αλλο θαρρος. οσο για την καισαρικη επειδη εχω πολλες πιθανοτητες να ξανακανω (γιατι εχω στο ιστορικο μου 2 καισαρικες και οχι μια, εκει θαταν αλλιως..αυτο μου τοπε και η Μπουζακη) αρα δεν θελω να ρισκαρω σε αλλον γιατρο την καισαρικη. αν κανω δηλ καισαρικη θελω τα χερια της δικιας μου και εχω λογο που το λεω...
οσο για το προβλημα μου που ειπα το κολπικο η δικια μου απλα το συζητησαμε δεν ειπε καθετα οχι φτ λογω προβληματος. εγω το σκεφτομαι και πιο σιγκεκριμενα το συζητησα με τη μικροβιολογο που παω γιατι ξερει την περιπτωση μου

Τι να πω ...αφου ετσι αισθανεσαι...
εγω θα σου ευχηθω να σε πιασουν πονοι και να πας με διαστολη 10 στο νοσοκομειο..και να γεννησεις με εναν πόνο!!!
Αλλα οπως και να εχει πανω απο όλα ενα γερο μωράκι!!
καλή τύχη!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις