Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

101μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Φεβ 21, 2011 12:49 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου τα νέα μέλη της όμορφης παρέας μας!!! Very Happy
Εύχομαι να έχετε εύκολη εγκυμοσύνη και γέννα και ένα γερό μωράκι!

Εμένα ο μικρός γεννήθηκε 20 Φλεβάρη αλλά είχα ΠΗΤ 7 Mάρτη. Δεν είχαμε δεύτερο δωμάτιο στο σπίτι οπότε το μόνο που έπρεπε να πάρω ήταν η κούνια. Την παρήγγειλα Δεκέμβρη και κανόνισα να μου την φέρουν μέσα Γενάρη. Το ψάξιμο όμως άρχισε 1 μήνα νωρίτερα. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 265569 Πολύ θα ήθελα να είχαμε παιδικό δωμάτιο και να μπορούσα να το διακοσμήσω! Ονειρεύομαι ώρες ώρες το σπίτι που φτιάχνουμε που κάθε παιδί θα έχει το δωμάτιό του. Νομίζω ότι είναι τα 2 δωμάτια με τα οποία θα ασχοληθώ περισσότερο, χαχα!

102μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Φεβ 23, 2011 2:13 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!!!!πολυ ησυχια επεσε στην ομαδα μας γι'αυτο θα γραψω εγω τα νεα μου...ειδαμε τη μπεμπα μααααας!πριν καμια ωρα φτασαμε σπιτι απο τον γυναικολογο μου...αχ το μωρουλι μου μεγαλωσε!καθε φορα και διαφορετικο.εχει κατι μπουτακια θεικα!!!κουνημα να δειτε,ο γιατρος δεν μπορουσε να την μετρησει...ποδια,χερια,μακροβουτια με το κεφαλι πανω και ξαφνικα κατω.και κατι πονακια που ειχα και με φοβιζαν και επαιρνα καθε μερα τον γιατρο μου τηλεφωνο,δεν ηταν απολυτως τιποτα,μεγαλωνει η μητρα για να φιλοξενησει την ζουζουνα μου που πλεον με σιγουρια την επαμε μπεμπα!!!!το μονο που περιμενω για να ολοκληρωθει η χαρα μου,να περασουν 2 3 μερες να παρω την καλλιεργεια ουρων για να σιγουρευτουμε οτι εφυγε το μικροβιο με την ουρολοιμωξη που ειχα...ανγτε και αυτο να ηρεμησουν τα αγχη.σιγουρα καθε μηνα κατι μπαινει στο μυαλο μου και με ταλαιπωρει,ωσπου να το αναιρεσουν οι εξετασεις μου.εσεις κοριτσια τα νεα σας,θα μας τα πειτε?

103μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Φεβ 23, 2011 2:33 pm

fedra

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΟΥ elenaki!!!!!ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ....
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ "ΜΠΕΜΠΑΣ"...ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΦΥΛΟ!

104μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Φεβ 23, 2011 11:29 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια,μπραβο elenaki ολα καλα θα ειναι.Πηγαμε εχθες στο γιατρο μας και μας εκανε την β επιπεδου ολα ειναι μια χαρα και το μωρακι μας εχει μεγαλωσει θεαματικα.Απιστευτα συναισθηματα.Την Τριτη ενιωσα για πρωτη φορα τον μπεμπακο μας και καθε μερα τον νιωθω ολο και περισσοτερο. Τρελλη ευτυχια κοριτσια δεν μορω να την περιγραψω.Φιλακια σε ολες..

105μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Φεβ 24, 2011 12:37 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παλι 23 μαρτιοτ θα παω μου ειπε ο γιατρος μου.στην 23η εβδομαδα...εγω αργω ακομα Crying or Very sad
δεν βιαζομαι ομως,χθες την χορτασσα την μικρη μας,την βλεπαμε πολυ ωρα,μας πηρε χαμπαρι ο γιατρος και αφου ημασταν τελευταιο ραντεβου μας το εδειχνε συνεχεια και σχολιαζαμε καθε τησ κινηση,η κουνιστρο μας!!!! Wink
αχ αυτη η ουρολοιμωξη να φυγει,γιατι με αυτες τις συνεχεις ερωτησεις μου,επιμενοντας να ρωταω τι θα γινει αν δεν φευγει,τι γινεται αν ειναι ανθεκτικο στην αντιβιωση κ.ο.κ μου απαντησε τι θα μπορουσε να συμβει στην εσχατη περιπτωση και το εχω τωρα στο μυαλουδακι μου ωσπου να παρουμε τα αποτελεσματα των ουρων...βεβαια οι ουρολοιμωξεις εινια πολυ συχνες,ακουω και διαβαζω,στην εγκυμοσυνη και ολες περνανε,οποτε σπανια παιζει κατι να παει στραβα αλλα το εχω στο μυαλο μου τωρα.ο γιατρος εχει βαρεθει με μενα,ολο τον ρωταω για ακραια περιστατικα.τεσπα ολο χαζομαρες περνανε απο το μυαλο μου,αντι να σκεφτομαι μονο την ομορφη μπουμπουκα μου!!!! αχ κοριτσακια συγχαρητηρια για την 'β επιπεδου σας!!!!με το καλο με υγιη ευκολογεννητα μωρακια! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 215994

106μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Φεβ 24, 2011 2:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου ξέρετε ποσο χαίρομαι να μαθαίνω τα νέα σας!!!

fedra φαντάζομαι την αγωνία σου, χαχα! Εγω με τα λεγομενα και τις θωρίες του άντρα μου ήμουν σιγουρη οτι ειχα κοριτσακι. Και εμεις δεν ειχαμε δει το φυλο μεχρι το β επιπεδου και θεωρησαμε οτι ηταν κοριτσακι. Ημουν τοσο σιγουρη που οταν ο γιατρος μου εδειξε το φυλο του αγοριου μου στην οθονη... δεν καταλαβαινα τι εβλεπα! Shocked Shocked Shocked Είχε πολύ πλάκα!!!

fofi από εδώ και πέρα ξκινάει το δισκεδαστικο κοματι! Wink Καθε εβδομάδα το μωρό θα είναι αισθητά μεγαλύτερο από την προηγούμενη (μιλάμε για μεγάλες διαφορές!) και θα κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία του... Έρχονται τόσες αναμνήσεις αυτή την στιγμή στο μυαλό μου... Σχεδόν τον νιώθω να κολυμπάει στην κοιλιά μου! Τον τελευταίο καιρό δε, δεν τολμούσα να μπω στο αυτοκίνητο, χαχα! Έτσι και πέφταμε σε κάποια μικρή ανωμαλία του δρόμου δυσανασχετουσε με τους κραδασμούς και κράταγε κόντρα απο μέσα χι,χι! Laughing

Elenaki, τυχερούλα!!! Τώρα θα το ξέρεις και θα κλείνεις το τελευταίο ραντεβού στο γιατρό! Είναι τόσο ζωηρή η μικρούλα σου;;; Που να βγει και έξω! Θα σας τρελάνει εντελώς με τα καμώματά της! Χαίρομαι που εισαι καλά και μακάρι να είσαι και εσύ και όλες!

Σας φιλώ γλυκά και θα περιμένω νέα σας! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 417472

107μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Φεβ 24, 2011 12:15 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστουμε πολυ maria m...να χαιρεσαι το αντρακι σου καλη μου!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 417472

108μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Φεβ 24, 2011 12:28 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:ευχαριστουμε πολυ maria m...να χαιρεσαι το αντρακι σου καλη μου!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 417472

Και εσείς τις χαριτωμένες κοιλίτσες σας! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 990599 Και εγώ σας ευχαριστώ που μέσα από εσάς θυμάμαι την δική μου εγκυμοσύνη που μου χάρισε τον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μου!

109μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Φεβ 27, 2011 8:22 am

fedra

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ KAI ΜΑΘΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

110μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Φεβ 27, 2011 11:33 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fedra έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ KAI ΜΑΘΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Μπράβο κοπέλα μου!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 337404

111μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Φεβ 27, 2011 2:31 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fedra έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ KAI ΜΑΘΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

me to kalo fedra!na to xairesai kai na to kamarwneis! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 875502

112μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Φεβ 27, 2011 2:56 pm

fedra

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΓΙΑ ΣΑΣ!ΚΑΜΑΡΩΝΩ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ......ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΝΤΕΛΩΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ 3D?
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ!ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!

113μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Φεβ 27, 2011 7:22 pm

ANNA32

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ......... ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ . ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ......

114μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Φεβ 27, 2011 11:58 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fedra έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΓΙΑ ΣΑΣ!ΚΑΜΑΡΩΝΩ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ......ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΝΤΕΛΩΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ 3D?
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ!ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!

Εμείς το είχαμε δει αλλά τελικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδαμε στον τελευταίο υπέρηχο. Στον τελευταίο υπέρηχο έμοιαζε αρκετά με το παιδάκι που γεννήθηκε. Επειδή στο β επιπέδου το μωράκι δεν έχει λίπος, δεν έχει μαγουλάκια και όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φαίνονται τεράστια. Εμένα θυμάμαι είχε ανοιχτό το στόμα και ήταν πολύ αστείος γιατί είχε μια έκφραση σαν να γελάει Laughing Στον τελευταίο υπέρηχο όμως είδα πραγματικά ένα ολοκληρωμένο παιδάκι που παρεπιπτόντως ήταν ίδιο ο άντρας μου! Έλεγα ότι κάτι θα έχει πάρει και από εμένα δεν μπορεί, αλλά όταν γεννήθηκε ήταν σαν να έβλεπα τον κλώνο του άντρα μου! Τέτοια ομοιότητα ούτε κατα παραγγελία, χαχαχα! Laughing

115μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Φεβ 28, 2011 12:02 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANNA32 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ......... ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ . ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ......

Γεια σου Άννα! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Εγώ έχω έναν ακόμα και σκέφτομαι να αρχίσω προσπάθειες για δεύτερο αφού κλείσει και ο δικός μου τα 3. Θέλω να ευχαριστηθούμε αγκαλίτσες τώρα που τις έχει ανάγκη και μετά που θα μεγαλώσει λίγο και θα νιώθει μοναξιά να του κάνω το αδερφάκι! Θα είναι πιο εύκολο για όλους μας πιστεύω!

116μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μαρ 02, 2011 4:03 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!!!!τι νεα?εγω χθες πηρα την καλλιεργεια ουρων που τοσο με αγχωνε γιατι την πρωτη φορα που πηρα αγωγη για την ουρολοιμωξη που βρηκαμε δεν ηταν αποτελεσματικη και πηρα για 2η φορα αλλη αγωγη...ειχα αρχισει να αγχωνομαι μην τυχον εχει γινει ανθεκτικο το μικροβιο στο φαρμακο και δεν φυγει.το εψαχνα τι θα γινοταν αν δεν εφευγε και ειχα θορυβηθει αρκετα...αλλα ολα καλααααααα!ποσο χαρηκα που πηρα την καλλιεργεια κια ηταν στειρα μικροβιων!απλα την στην πρωτη αγωγη δεν τη τηρησα οπως επρεπε,και τωρα ειναι ολα καλα!οι φοβοι μου παλι αποδειχτηκαν κενοι,οπως καθε φορα...μαλλον πρεπει να αποκτησω λιγο παραπανω εμπιστοσυνη και αισιοδοξια γιατι στο παραμικρο φερνω τηνκαταστροφη.ολα καλα λοιπον και πλεον δεν εχω να ταλαιπωρει κατι το μυαλουδακι μου(ωσπου να μου καρφωθει κατι αλλο,χαχαχα),η μπουμπουκα μου ειναι ασφαλης και συνεχιζει τα μακροβουτια της!!!τι ικανοποιηση θεε μου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 654316

117μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 03, 2011 5:49 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κάνετε κοριτσάκια;;;
Εμείς αγχωθήκαμε λίγο αυτή τη βδομάδα αλλά όλα καλά. Η κουμπάρα μου είδε 2 ροζ σταγονίτσες και φοβήθηκε. Τελικά έκανε εξέταση ούρων και πήγε και στο γιατρό και είδαν τον μπέμπη και όλα μια χαρά. Στην εξέταση ούρων βρήκαν αυξημένη αιμοσφαιρίνη και της είπαν να πίνει πολύ νερό. Όλα τέλεια και πάλι λοιπόν! Για αυτό κορίτσια μην ξεχνάτε να πίνετε νερό! Πολύ νερό!

Όσο για το μαιευτήριο, εγώ στο δεύτερο παιδάκι θα επιδιώξω να έχει rooming in γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον θηλασμό.

118μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 03, 2011 12:39 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο μαρια,χαιρομαι που δεν ηταν τιποτα...φανταζομαι θα θορηβηθηκατε. Sad τελος καλο ,ολα καλα!αυτο το νερο τελικα πολυ απαραιτητο!

119μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 03, 2011 1:24 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όπως τα λες Ελενάκι! Νερό και πάλι νερό! Όσο για τους φόβους σου χαίρομαι που διαψεύστηκαν και μακάρι να συμβαίνει αυτό πάντα! Μην νιώθεις άσχημα πάντως, είναι λογικό στην εγκυμοσύνη να είσαι υπερβολική. Όπως έχουμε ξαναπεί, η εγκυμοσύνη εκτός από ένα αρκετά χαρμόσυνο και ευτυχές γεγονός είναι αρκετά στρεσογόνος. Αν σου πω τι φοβίες είχα εγώ θα με πάρεις στο ψιλό... Καλά αφού επιμένεις θα το πω! Τον τελευταίο μήνα είχα δει μια ταινία με μία έγκυο που την είχαν απαγάγει για να της κλέψουν το παιδί όταν γεννούσε. Τί το ήθελα και εγώ; Ε... και δεν κυκλοφορούσα μόνη μου στο δρόμο ούτε πρωί. Μανία καταδίωξης... Πως με βρίσκεις; Cool Απίστευτα λογική φαντάζομαι! Καταβάθως ήξερα ότι δεν είχα και πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοια αλλά, δεν το ρίσκαρα κιόλας, χαχα! Laughing Μόνο στον άντρα μου το έχω πει που με καταλαβαίνει και δεν με παρεξηγεί και δεν θυμώνω αν γελάει μαζί μου γιατί ξέρω ότι τουλάχιστον διασκεδάζει, χιχιχι! Με το που γεννάς όλα μα όλα εξαφανίζονται! Και εμφανίζονται άλλα... τουλάχιστον πιο λογικά άγχη! Wink

120μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 03, 2011 1:45 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε καταλαβαι νω απολυτα πιστεψε με...εδω μεχρι και ο αντρας μου οτι βλεπει σε ταινιες σχετικο με μωρα αγχωνεται μην τυχων βρεθουμε σε παρομοιες καταστασεις,οσο τρελες και αν ειναι αυτες.δεν ξερω αν εχεις πετυχει οικογενειακιες ιστοριες.ειχε κανα 2 θεματα με μωρα κια ο αντρας μου καθοταν προσηλωμενος και σε καθε διαλλειμα να με ρωταει αν συμβει στο μωρακι μας τι θα κανουμε?και ολη την μερα μετα να ειναι σκεπτικος...λοιπον στην οικογενεια μας το εχουμε αυτο,και σε καταλαβαινω απολυτα,ετσι υπερβολικη ειμαι και εγω κια ενω ξερω οτι αυτο αποκλειεται,ωστωσο συνεχιζει να ταλαιπωρει το μυαλουδακι το ευφανταστο...

121μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μαρ 04, 2011 1:08 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναφέρεσαι στο επισόδειο που είχαν μπερδέψει τα μωρά στο μαιευτήριο και το έμαθαν οι γονείς μετά από ένα χρόνο; Το είδα και κατευθείαν σκέφτηκα ότι δεν θα άλλαζα το παιδί που έχω εδώ και ένα χρόνο και ας μην ήταν δικό μου. Συνειδητοποίησα ότι μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει αλλά αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί και ότι η μητρική αγάπη μεγαλώνει μέρα με τη μέρα άρα είναι πιο δυνατή από την αγάπη που ένιωθα την ημέρα που γέννησα. Βέβαια στην περίπτωσή μας δεν τίθεται τέτοιο θέμα γιατί το μωρό μου έχει κληρονομίσει 2 σπάνια χαρακτηριστικά το ένα από εμένα και το άλλο από τον άντρα μου. Από εμένα έχει πάρει το αυτί! Το ένα μου αυτί σε ένα σημείο κάνει έναν πολύ μικρό κυματισμό σαν να του λείπει ένα πολύ μικρό κομματάκι. (Τουλάχιστον κάτι πήρε και από εμένα, χαχα) Από τον άντρα μου έχει πάρει ένα κοκαλάκι που εξέχει στο στέρνο και λέγεται ξιφοειδής απόφυση. Έτσι δεν χρειάζεται και τεστ dna, χαχα! Όχι ότι τίθεται θέμα γιατί όπως έχω ξαναπεί το μωρό είναι ίδιο ο άντρας μου!
Σοβαρά τώρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί με το που θα γεννηθεί το παιδί θα το βάλουν πάνω σου και θα περάσουν βραχιολάκι στο χεράκι του αλλά και στο δικό σου χέρι με τα κοινά στοιχεία σας.
Θα είναι ο άντρας σου στον τοκετό; Αν θέλεις και του το επιτρέπεις και αν φυσικά μπορεί να το αντέξει, είναι μοναδική εμπειρία! Η στιγμή που ήμουν στο δωμάτιο τοκετού ήταν η καλύτερη στιγμή από την ώρα που έφτασα στο μαιευτήριο. Ήταν γεμάτη έντονα συναισθήματα τόσο που όταν γεννάς σαστίζεις... Εγώ όταν γέννησα νόμιζα ότι παρακολουθούσα την ζωή μιας άλλης. Δεν το πίστευα. Στην ανάνηψη επί 2 ώρες δεν έκλεισα μάτι, ήμουν απίστευτα χαρούμενη, δεν ένιωθα καθόλου κούραση, δεν ένιωθα καμία ενόχληση όταν έρχονταν για "ψαχούλεμα" και είχα ένα μόνιμο χαμόγελο! Ήθελα να σηκωθώ να πιάσω τις μαίες και τους νοσοκόμους και να χορέψω! Laughing Αυτό μάλλον λέγεται αδρεναλίνη...

Πάλι πολλά είπα αλλά και πάλι νιώθω ότι μπορώ να πω άλλα τόσα οπότε σταματάω. Θα τα ζήσετε όλα και θα τα δείτε μόνες σας. Smile Και όσες τα έχετε ζήσει ξέρετε τι εννοώ! Wink

122μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μαρ 04, 2011 2:55 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax ola auta pou perigrafeis me kanoun na anipomonw akoma perissotero na ta zisw...ax eimai toso eutixismeni!elpizw ola na pane kala kai na exw to mweraki mou sta xeria mou,gero,teleiomino kai gemato agkalies,xara kai eutixia!ouf sigkinithika pali!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 35468

123μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μαρ 09, 2011 3:21 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι νεα μαμαδουλες?εγω απο δευτερα ξημερωματα και ολη την δευτερα παιδευτηκα με εμετους,διαροια και δεκατα...απο τριτη πρωι ολα εξαφανιστηκαν ευτυχως.γαστρεντεριτιδα...προσοχη γιατι χωρις να το καταλαβετε κολλατε.εγω κυριακη για καφε βγηκα και δευτερα βραδυ σε μια επισκεψη και καπου απο αυτα τα 2 κολλησα το μικροβιακη.δεν με ενιαξε για μενα,γιατην μπουμπου μου φοβηθηκα αλλα ο γιατρος μου ειπε πως δεν εχει κανενα προβλημα το μπεμπακι.απλα φοβομουν μην ανεβει ο πυρετος απτα δεκατα,αλλα ολα καλα!

124μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 Πεμ Μαρ 10, 2011 12:57 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΠΗΤ 12/7/11. cat

125μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 10, 2011 2:18 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:τι νεα μαμαδουλες?εγω απο δευτερα ξημερωματα και ολη την δευτερα παιδευτηκα με εμετους,διαροια και δεκατα...απο τριτη πρωι ολα εξαφανιστηκαν ευτυχως.γαστρεντεριτιδα...προσοχη γιατι χωρις να το καταλαβετε κολλατε.εγω κυριακη για καφε βγηκα και δευτερα βραδυ σε μια επισκεψη και καπου απο αυτα τα 2 κολλησα το μικροβιακη.δεν με ενιαξε για μενα,γιατην μπουμπου μου φοβηθηκα αλλα ο γιατρος μου ειπε πως δεν εχει κανενα προβλημα το μπεμπακι.απλα φοβομουν μην ανεβει ο πυρετος απτα δεκατα,αλλα ολα καλα!

Περαστικά Ελενάκι! Μια χαρά είναι η μπουμπού! Δεν θα πήρε χαμπάρι! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 5 544943

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις