76 Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Φεβ 03, 2011 1:17 am
nanoukageo
Σιωπηλή δύναμη
fofi έγραψε:nanoukageo μπραβο και με το καλο.. ευχομαι τα καλυτερα...
euxaristo poli kai esi oti potheis!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fofi έγραψε:nanoukageo μπραβο και με το καλο.. ευχομαι τα καλυτερα...
elenaki85 έγραψε:ναι πηγα τελικα σε ουρολογο και ειδε μια πετρουλα στα νεφρα.θα μπορουσαμε απλα και χωρις επεμβασεις να την σπασουμε και να φυγει με τα ουρα,αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη,δεν θα κανουμε τιποτα.θα γεννησω με το καλο και μετα οταν το αποφασισω το κανω για να φυγει η πετρουλα...δεν επηρεαζει το εμβρυο καθολου αυτο,ισα ισα στον υπερηχο που μου εκανε ο ουρολογος στα νεφρα,εποιασε και το κεφαλακι του μωρου μου και οταν τον ρωτησα αν ειναι αυτο,μου το εδειξε ολο και η ψυχουλα μου πιπιλαγε το δαχτυλακι της,και μου φανηκε παλι διαφορετικη και πιο μεγαλη απο την προηγουμενη βδομαδα που την ειχαμε δει στον γυναικολογο!ειναι καλα η ζουζουνα μου!!!!απλα κοριτσια πινετε πολλα νερα,εγω υπηρχε μερα να μην πιω και καθολου νερο,με αποτελεσμα να δημιουργηθηκε αυτη η πετρουλα...δεν ειναι κατι ανησυχητικο για το εμβρυο,απλα δεν μπορουμε να επεμβουμε τωρα λογω της εγκυμοσυνης...
elenaki85 έγραψε:τελειως τρελονονα!!!!!!!!!! και καλα κανεις γλυκια μου!!!!
εγω χθες το βραδυ που ξαπλωσα να κοιμηθω για κανα 2λεπτο ενιωθα στο βυψος του αφαλου ενα εσωτερικο γαργαλημα.πλεον ειμαι σιγουρη οτι ηταν η μπεμπα μου και οχι η ιδεα μου γιατι κραταγε αρκετα και μπορεσα να σιγουρευτω για αυτην την αισθηση...απλα ειναι πολυ αχνο ακομα,δεν ειναι εντονο,μονο οταν ειμαι ησυχη μπορω να το καταλαβω προς το παρον!ανυπομονω να νιωσω τις κλωτσιες της κορουλας μου!!!
elenaki85 έγραψε:αχ με συγκινησες!!!! τι καλο το αντρακι σου!πρεπει να ειναι πολυ εξυπνος!!!!!!και την μικρη μου ετσι την θελω!!!!
fofi έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Πήγαμε την Τετάρτη στον γιατρό όλα καλά μας είπε επιβεβαιώσαμε και το φύλο οτι είναι αγοράκι και φύγαμε ευτυχισμένοι..Την Τετάρτη αυτή θα κάνουμε στο ιατρείο του την β επιπέδου και την επομένη Πέμπτη θα την κάνουμε έξω. Έχω αγχωθεί πολύ.. Έτσι ήμουν και με την αυχαινική δεν είχα κοιμηθεί όλο το βράδυ.Μακάρι να πάνε όλα καλά..Εσάς τα νεούδια σας;
elenaki85 έγραψε:kalwsirthate stin omada mas mamadoules!!! ax nanoukageo poso thelw kai egw me sigouria na lew oti niwthw tin mikri mou...niwthw kati eswterika,alla einai axno kain den xerw an einai auti i aisthisi...perimenw na tin niwsw gia ta kala!!!egw eimai 1, 2 evdomades ligoteres apo esena.eimai 17 evdomadwn kai 6 imerwn.esu thumasai pote akrivws tin eniwses?eniwses kai tis klotsies tis 'i ta fterougismata pros to paron? gia to dwmatiaki elega na to arxisoume tous anixiatikous mines pou tha exei kai kalitero kairo siga siga...emeis tha kleisoume kai to mpalkoni tou dwmatiou gia na to megalwsoume opote sigoura exoume 1 vdomada parapanw douleia apo oti an apla to vafame kai to diakosmousame...pisteuw marti tha prepei na to valoume sto programma.vevaia na doume giati panta eimaste me ton antra mou tis teleutaias stigmis giati duskola apofasizw ti tha dialexw kai to psaxnw polu.ta epiplakia tis pote tha ta parete?emeis leme na ta paraggeiloume se kana mina na eimaste sigouroi kia tha tous poume na mas ta feroun kana mina prin tin imerominia pou mou edwse o giatros mou.
peite mas mamades pou exete perasei apo auti tin diadikasia,poia einai i kaliteri periodos na ta etoimazoume???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης