Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

76μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Φεβ 03, 2011 1:17 am

nanoukageo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
fofi έγραψε:nanoukageo μπραβο και με το καλο.. ευχομαι τα καλυτερα...

euxaristo poli kai esi oti potheis!!!

77μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Φεβ 03, 2011 1:35 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο fofi, ήταν ξύπνιο ε;;; Μάλλον ήθελε να πει "γεια μανούλα, εδω είμαι ακόμα, μεγαλώνω, θα τα πούμε τον Ιούλιο!", χαχα!

Νanoukageo, κοριτσάκι ε; Να και άλλη κοπέλα στην παρέα! Και εγώ που έλεγα ότι γεννιουνται όλο αγορια τα τελευταία 2 χρόνια! Θέλω και εγώ ένα κοριτσακι! Ελπίζω στο δεύτερο! Very Happy Αλλά και αγοράκι να είναι, θα χαρεί πιο πολύ ο Γιαννάκης μου που θα έχει κάποιον να παίζει! Very Happy

78μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Φεβ 05, 2011 1:00 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο για το κοριτσακι σου nanoukageo!!!!2 κορακλες προς το παρον!!!αντε να τις κανουμε περισσοτερες!

κοριτσια κατι που με ανησυχει...ειχα ουρολοιμωξη Ε.coli και πηρα 1 βδομαδα ceclor.επρεπε να κανω επαναληπτικη εξεταση να δουμε αν εφυγαν,μηπως χρειαστει να παρω και αλλο αντιβιωση,αλλα απο αμελεια κολγ γιορτων το καθηστερησαμε και τωρα που εκανα,βρεθηκε το ιδιο βακτηριο.το ειπα στο γιατρο μου και επειδη του ειπα οτι δεν ειχα τσουξιμο,μου ειπε καλυτερα για να ειμαστε σιγουροι να παω σε εναν ουρολογο.αγχωθηκα και ακομα περισσοτερο που τον ρωτησα αν μπορω να παω στα μεσα της εβδομαδας και ηταν καθετος να παω δευτερα...κοριτσια σας εχει συμβει? ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο...

79μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Φεβ 08, 2011 12:36 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα τι έγινε πήγες στον γιατρό; Δεν μου έχει συμβεί και δεν γνωρίζω.

80μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Φεβ 08, 2011 2:22 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι πηγα τελικα σε ουρολογο και ειδε μια πετρουλα στα νεφρα.θα μπορουσαμε απλα και χωρις επεμβασεις να την σπασουμε και να φυγει με τα ουρα,αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη,δεν θα κανουμε τιποτα.θα γεννησω με το καλο και μετα οταν το αποφασισω το κανω για να φυγει η πετρουλα...δεν επηρεαζει το εμβρυο καθολου αυτο,ισα ισα στον υπερηχο που μου εκανε ο ουρολογος στα νεφρα,εποιασε και το κεφαλακι του μωρου μου και οταν τον ρωτησα αν ειναι αυτο,μου το εδειξε ολο και η ψυχουλα μου πιπιλαγε το δαχτυλακι της,και μου φανηκε παλι διαφορετικη και πιο μεγαλη απο την προηγουμενη βδομαδα που την ειχαμε δει στον γυναικολογο!ειναι καλα η ζουζουνα μου!!!!απλα κοριτσια πινετε πολλα νερα,εγω υπηρχε μερα να μην πιω και καθολου νερο,με αποτελεσμα να δημιουργηθηκε αυτη η πετρουλα...δεν ειναι κατι ανησυχητικο για το εμβρυο,απλα δεν μπορουμε να επεμβουμε τωρα λογω της εγκυμοσυνης... Sad

81μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Φεβ 09, 2011 12:05 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικα σου και αρχησε να πινεις νερα απο οτι εχω ακουσει δεν ειμαι σιγουρη πρεπει να πινεις και λογω του αμνιακου υγρου στον σακο δεν ξερω πολλες λεπτομερειες.. ειδες το μωρακι σου ε; αντε μπραβο ολα καλα να σου πανε απο εδω και περα..

82μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Φεβ 09, 2011 12:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:ναι πηγα τελικα σε ουρολογο και ειδε μια πετρουλα στα νεφρα.θα μπορουσαμε απλα και χωρις επεμβασεις να την σπασουμε και να φυγει με τα ουρα,αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη,δεν θα κανουμε τιποτα.θα γεννησω με το καλο και μετα οταν το αποφασισω το κανω για να φυγει η πετρουλα...δεν επηρεαζει το εμβρυο καθολου αυτο,ισα ισα στον υπερηχο που μου εκανε ο ουρολογος στα νεφρα,εποιασε και το κεφαλακι του μωρου μου και οταν τον ρωτησα αν ειναι αυτο,μου το εδειξε ολο και η ψυχουλα μου πιπιλαγε το δαχτυλακι της,και μου φανηκε παλι διαφορετικη και πιο μεγαλη απο την προηγουμενη βδομαδα που την ειχαμε δει στον γυναικολογο!ειναι καλα η ζουζουνα μου!!!!απλα κοριτσια πινετε πολλα νερα,εγω υπηρχε μερα να μην πιω και καθολου νερο,με αποτελεσμα να δημιουργηθηκε αυτη η πετρουλα...δεν ειναι κατι ανησυχητικο για το εμβρυο,απλα δεν μπορουμε να επεμβουμε τωρα λογω της εγκυμοσυνης... Sad

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου, πολλές γυναίκες στην εγκυμοσύνη το παθαίνουν. Αφού είναι καλά το μωράκι σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα γιατί η αλήθεια είναι ότι εκεί που έχεις την πετρούλα δεν κινδυνεύει. Προσπάθησε να πίνεις νεράκι τώρα όσο μπορείς.
Μεγάλωσε η μπεμπούλα ε; Τώρα από εβδομάδα σε εβδομάδα θα κάνει άλματα και η διαφορά θα είναι αισθητή! Έρχεται και ο καιρός που θα την ακούσεις κιόλας!

ΥΓ: Της κουμπάρας μου η κοιλίτσα έχει αρχίσει να ψιλοφαίνεται γιατί δεν έχει πάρει κιλά. Ενώ εγώ που είχα πάρει καμια δεκαριά σε αυτή την φάση, δεν φαινόμουν έγκυος αλλά χοντρή!! Crying or Very sad

83μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Φεβ 09, 2011 2:02 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω κοριτσια παρα πολυ ειλικρινα! εχω αγχωθει πολυ...ξερω οτι δεν επηρεαζεται η μπεμπουλα μου αλλα τρομοκρατουμε στην ιδεα να συμβει κατι αναπαντεχο.ξερεται συνηθως οι μαμαδουλες βαζουν τα χειροτερα στο μυαλο τους γιατι τα λατρευουμε τα μικρουλια μας!!!ευχαριστω παντως για ολα!

84μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Φεβ 09, 2011 11:04 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις δικιο. Η περιοδος της εγκυμοσύνης εκτος απο πολυ χαρά εχει και πολυ στρες... Αφου στο ειπε και ο γιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα, δεν κινδυνευει η μικρουλα σου. Ευχομαι απο εδω και περα να πανε όλα καλα! Και το εύχομαι και στις υπολοιπες κοριτσια!! Very Happy

85μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Φεβ 14, 2011 6:50 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι εγινε κοριτσια???που χαθηκαμε?για να μαζευομαστε παλι σιγα σιγα...κανα νεο καμια σας? εχω συνεχεια στο μυαλο μου τις τελευταιες μερες ποτε θα νιωσω την μπεμπα μου...εσεις πως τα πατε με αυτο το θεμα?κανα σημαδακι απο τα μωρακια σας? Wink

86μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Φεβ 14, 2011 11:30 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από εμένα,χαθηκα λόγω πολλής δουλειάς στο γραφείο. Δεν έχω νιώσει ακόμα κάτι και αγωνιώ και εγώ. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και ανυπομονούμε.Εσείς κορίτσια τι κάνετε; η νονά πως τα πάει με τις ετοιμασίες;

87μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Φεβ 15, 2011 1:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας φιλενάδες μου! Δεν αργεί ο καιρός που θα τα ακούσετε, είναι θέμα ημερών! Αχ, τι μου θυμίζεται, αχ! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 328109

Η τρελή νονά, έχει φτιάξει το κατωσέντονο από το σετ με τα σεντονάκι και επίσης μια πανούλα αγκαλιάς! Είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω ότι μέχρι τον Ιούλιο θα τα έχω ολοκληρώσει tongue . Είμαι λίγο αργή αλλά θέλω να γίνει σωστή δουλειά. Είναι η πρώτη φορά που θα φτιάξω κάτι από το μηδέν και τόσο ολοκληρωμένο και μόνη μου αλλά μου αρέσει η μοδιστρική, τελικά.
Τα χρώματα είναι λευκό, λεμονί και θα κάνω κάποια σχέδια και θα γράψω κάποια γράμματα με απαλό χρυσαφί (σημειώστε, ότι σύμφωνα με το feng sui, το κίτρινο και το χρυσό είναι ιδανικά για σεντόνια γιατί τάχα μου βλέπεις φωτεινά όνειρα Shocked χαχαχαχα!). Θα ράψω πάνω μεγάλα μοτίφ αρκουδάκια, πιπίλες, μπιμπερό κτλ. Θα φτιάξω και παπλωματοθήκη πάνω στην οποία θα κεντήσω τους στίχους από αυτό εδώ το νανούρισμα (https://www.youtube.com/watch?v=wBu7tqvxLcA&feature=related)
Τις προάλλες οι κουμπάρα μου με ρωτούσε τι θα χρειαστεί και αν χρειάζεται να αγοράσει κάτι αλλά της είπα να μην πάρει και πολλά γιατί θα της φέρουν δώρα όταν γεννήσει Wink Επίσης έχω αγοράσει και 3 παιχνίδια με τον ίδιο χαρακτήρα που είναι ένα μαιμουδάκι! Είναι ένα μεγάλο γεμιστό ζωάκι με διάφορα υφάσματα ιδανικό για να ξυπνάει τις αισθήσεις των μωρών, 1 μικρή πάνινη κουδουνίστρα μικρογαφία του μεγάλου και ένα ξύλινο παζλ με το μαιμουδάκι (ξέρω αυτό είναι για πιο μεγάλα παιδία αλλά μου άρεσε). Τα φαντάζομαι όλα σε ένα 3όροφο diaper cake που θα φτιάξω τελευταία στιγμή, όταν μάθω τι πάνες θα χρησιμοποιήσει.
Αχ, πότε θα έρθει το καλοκαίρι;;;
Το περιμένω πως και πως φέτος! Ο ένας λόγος είναι η βάπτιση του μικρούλη μου τον Μάιο! Ο δεύτερος είναι ότι ο μικρός μου που εδώ και ένα μήνα περπατάει κανονικά το καλοκαίρι θα τρέχει μέσα στα νερά και θα παίζουμε με τα κουβαδάκια του στη θάλασσα!! Και ο τρίτος λόγος είναι ο γνωστός, ότι θα γεννηθεί ο βαπτιστίκος μου!
Πάλι είπα πολλά ε; Μπορώ να πω και άλλα, αλλά λέω να σταματήσω εδώ! Νομίζω ότι όλες καταλάβατε την χαρά μου! Laughing

ΥΓ: Κοριτσάκια μου, προσέξτε πολύ τους πολυσύχναστους κλειστούς, χώρους, τις γιορτές και τα φιλιά που καλό θα είναι να τα αποφεύγετε βρίσκοντας μια δικαιολογία. Είσαστε ευπαθής ομάδα. Φιλάκια πολλά!

88μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Φεβ 15, 2011 2:54 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελειως τρελονονα!!!!!!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 και καλα κανεις γλυκια μου!!!!

εγω χθες το βραδυ που ξαπλωσα να κοιμηθω για κανα 2λεπτο ενιωθα στο βυψος του αφαλου ενα εσωτερικο γαργαλημα.πλεον ειμαι σιγουρη οτι ηταν η μπεμπα μου και οχι η ιδεα μου γιατι κραταγε αρκετα και μπορεσα να σιγουρευτω για αυτην την αισθηση...απλα ειναι πολυ αχνο ακομα,δεν ειναι εντονο,μονο οταν ειμαι ησυχη μπορω να το καταλαβω προς το παρον!ανυπομονω να νιωσω τις κλωτσιες της κορουλας μου!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 328109

89μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Φεβ 15, 2011 3:16 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:τελειως τρελονονα!!!!!!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 και καλα κανεις γλυκια μου!!!!

εγω χθες το βραδυ που ξαπλωσα να κοιμηθω για κανα 2λεπτο ενιωθα στο βυψος του αφαλου ενα εσωτερικο γαργαλημα.πλεον ειμαι σιγουρη οτι ηταν η μπεμπα μου και οχι η ιδεα μου γιατι κραταγε αρκετα και μπορεσα να σιγουρευτω για αυτην την αισθηση...απλα ειναι πολυ αχνο ακομα,δεν ειναι εντονο,μονο οταν ειμαι ησυχη μπορω να το καταλαβω προς το παρον!ανυπομονω να νιωσω τις κλωτσιες της κορουλας μου!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 328109

Να η πρώτη!!! cheers cheers cheers Σίγουρα ήταν η μπεμπούλα σου! Έτσι είναι στην αρχή, αχνό! Να δεις αυτά τα αχνά θα γίνουν πιο συχνά και σε λίγο θα πάψουν να είναι αχνά! Very Happy Θα είναι κανονικές κλοτσιές, μπουνιές, αγκωνιές, γονατιές κτλ. Και όταν δυναμώσει θα δεις ότι μπορεί και να σε τρομάζει εκεί που κάθεσαι αμέριμνη, χιχι! Αχ τι καλά! Πολύ χαίρομαι! Πλέων δεν θα χρειαζεσαι τον υπέρηχο γιατί εκεί που κάθεσαι θα κουνιέται και θα κάνει αισθητή την ύπαρξή της. Βέβαια ακόμα μόνο εσύ μπορείς να την νιώσεις αλλά σύντομα θα μπορεί και ο μπαμπάς της που θα πιάνει την κοιλιά σου. Εμάς όποτε ακουμπούσε κάτι την κοιλιά μου λίγο πιο έντονα, ο μικρός που ήταν νευρικός από την κοιλιά, έσπρωχνε!!! Ειδικά τον τελευταίο μήνα που είχε στριμωχθεί ξάπλωνα και έβαζα ένα στιλό στην κοιλιά μου και το καταλάβαινε και αυτό! Το εντόπιζε από μέσα και το χτυπούσε μέχρι που το έριχνε! Very Happy Είχε πολύ πλάκα! Το έχω και σε βίντεο! Κορίτσια, βγάλτε πολλά βίντεο και φωτογραφίες γιατί είναι θησαυρός και για εσάς αλλά και για τα παιδάκια σας! Σας το λέω εγώ που αν και είναι μωρό ακόμα το παιδάκι μου σε 5 μέρες που χρονίζει έχω σκοπό να κάτσουμε και να δούμε ένα βίντεο που έχω φτιάξει με βίντεο και φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης, την γέννα και τις μέρες στο μαιευτήριο. Πόσο μου λείπουν όλα και πόσο τα νοσταλγώ! Αλλά παράλληλα βλέπω αυτό το μεγάλο μωράκι που περπατάει και παίζει και με λέει μαμά και σκέφτομαι ότι πέρυσι τέτοια μέρα ήταν Καθαρή Δευτέρα και ήταν ακόμα μέσα στην κοιλιά μου. Πέρυσι τέτοια μέρα έβγαλα και τις τελευταίες φωτογραφίες ώντας έγκυος... Ο καιρός περνάει γρήγορα! Χαρείτε κάθε στιγμή, κάθε κλοτσιά, κάθε υπέρηχο!

90μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Φεβ 15, 2011 3:32 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ με συγκινησες!!!! τι καλο το αντρακι σου!πρεπει να ειναι πολυ εξυπνος!!!!!!και την μικρη μου ετσι την θελω!!!! Laughing

91μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Φεβ 15, 2011 3:47 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:αχ με συγκινησες!!!! τι καλο το αντρακι σου!πρεπει να ειναι πολυ εξυπνος!!!!!!και την μικρη μου ετσι την θελω!!!! Laughing

Ένα κανονικό παιδάκι είναι όπως όλα τα άλλα! Η μόνη και βασική του διαφορά είναι ότι είναι το δικό μου παιδάκι, χαχα!
Σίγουρα θα είναι έξυπνη και θα στο δείχνει καθημερινά με διάφορους τρόπους πριν καν περπατήσει ή μιλήσει! Θα σε εκπλήσει καθημερινά με τα κατορθώματά της και θα σκέφτεσαι πόσο γρήγορα μεγαλώνει!

92μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Φεβ 18, 2011 12:17 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Πήγαμε την Τετάρτη στον γιατρό όλα καλά μας είπε επιβεβαιώσαμε και το φύλο οτι είναι αγοράκι και φύγαμε ευτυχισμένοι..Την Τετάρτη αυτή θα κάνουμε στο ιατρείο του την β επιπέδου και την επομένη Πέμπτη θα την κάνουμε έξω. Έχω αγχωθεί πολύ.. Έτσι ήμουν και με την αυχαινική δεν είχα κοιμηθεί όλο το βράδυ.Μακάρι να πάνε όλα καλά..Εσάς τα νεούδια σας;

93μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Φεβ 18, 2011 1:52 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Πήγαμε την Τετάρτη στον γιατρό όλα καλά μας είπε επιβεβαιώσαμε και το φύλο οτι είναι αγοράκι και φύγαμε ευτυχισμένοι..Την Τετάρτη αυτή θα κάνουμε στο ιατρείο του την β επιπέδου και την επομένη Πέμπτη θα την κάνουμε έξω. Έχω αγχωθεί πολύ.. Έτσι ήμουν και με την αυχαινική δεν είχα κοιμηθεί όλο το βράδυ.Μακάρι να πάνε όλα καλά..Εσάς τα νεούδια σας;

Αχ τι καλά! Να δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια! Εγώ στο β επιπέδου έμαθα το φύλο γιατί στην αυχαινική δεν το είχα ρωτήσει γιατί το ξέχασα! Με ειχε συνεπάρει τόσο αυτό που έβλεπα που απλά το ξέχασα! Χαχα!

Την Κυριακή χρονίζουμε! Από χθες φτιαχνω ένα βίντεο που θα παίξει την Κυριακή με φωτογραφίες μουσική και βίντεο από τον τελευταίο χρόνο. Περιττό να σας πω πόσο συγκινούμαι... Του έπλυνα και την στολή του τώρα γιατί το πάρτυ θα είναι μασκέ! Cool

94μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Φεβ 19, 2011 2:25 am

nanoukageo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΣΥΧΝΑ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ???ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...Η΄ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΟΜΑΙ???

95μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Φεβ 19, 2011 2:36 am

sofigiag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalimera sas...ego exo pht 27/7 2011
...ola ta sxolia sas einai toso orea!!
ego tin proigoumeni bdomada ematha to filo...einai koritsaki!!!enthousiastika kathos to proto mou einai agoraki!!!filia se oles Smile

96μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Φεβ 19, 2011 12:49 pm

marasofi

marasofi
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα μέλλουσες μανόυλες του Ιουλίου!! Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω!!!
Εμένα ΠΗΤ ειναι 12/07/2011 και είναι το πρώτο αγγελούδι που περιμένουμε με τον άνδρα μου!!
Τώρα είμαι στην φάση που περιμένουμε με ανυπομονησία τον υπέρηχο β΄ επιπέδου!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 654316
Εύχομαι σε όλες να έχουμε μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα αγγελούδια μας!!!!

97μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Φεβ 19, 2011 1:17 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalwsirthate stin omada mas mamadoules!!! ax nanoukageo poso thelw kai egw me sigouria na lew oti niwthw tin mikri mou...niwthw kati eswterika,alla einai axno kain den xerw an einai auti i aisthisi...perimenw na tin niwsw gia ta kala!!!egw eimai 1, 2 evdomades ligoteres apo esena.eimai 17 evdomadwn kai 6 imerwn.esu thumasai pote akrivws tin eniwses?eniwses kai tis klotsies tis 'i ta fterougismata pros to paron? gia to dwmatiaki elega na to arxisoume tous anixiatikous mines pou tha exei kai kalitero kairo siga siga...emeis tha kleisoume kai to mpalkoni tou dwmatiou gia na to megalwsoume opote sigoura exoume 1 vdomada parapanw douleia apo oti an apla to vafame kai to diakosmousame...pisteuw marti tha prepei na to valoume sto programma.vevaia na doume giati panta eimaste me ton antra mou tis teleutaias stigmis giati duskola apofasizw ti tha dialexw kai to psaxnw polu.ta epiplakia tis pote tha ta parete?emeis leme na ta paraggeiloume se kana mina na eimaste sigouroi kia tha tous poume na mas ta feroun kana mina prin tin imerominia pou mou edwse o giatros mou.

peite mas mamades pou exete perasei apo auti tin diadikasia,poia einai i kaliteri periodos na ta etoimazoume??? μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 93981

98μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Φεβ 20, 2011 4:19 pm

fedra

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2011!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ!Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΗΤ 02/07/2011 ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ! Very Happy ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΥΓΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Razz Razz Razz ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΙΝΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 19 ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΜΙΑ!!!!!!!!!

99μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Φεβ 21, 2011 12:01 am

nanoukageo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenaki85 έγραψε:kalwsirthate stin omada mas mamadoules!!! ax nanoukageo poso thelw kai egw me sigouria na lew oti niwthw tin mikri mou...niwthw kati eswterika,alla einai axno kain den xerw an einai auti i aisthisi...perimenw na tin niwsw gia ta kala!!!egw eimai 1, 2 evdomades ligoteres apo esena.eimai 17 evdomadwn kai 6 imerwn.esu thumasai pote akrivws tin eniwses?eniwses kai tis klotsies tis 'i ta fterougismata pros to paron? gia to dwmatiaki elega na to arxisoume tous anixiatikous mines pou tha exei kai kalitero kairo siga siga...emeis tha kleisoume kai to mpalkoni tou dwmatiou gia na to megalwsoume opote sigoura exoume 1 vdomada parapanw douleia apo oti an apla to vafame kai to diakosmousame...pisteuw marti tha prepei na to valoume sto programma.vevaia na doume giati panta eimaste me ton antra mou tis teleutaias stigmis giati duskola apofasizw ti tha dialexw kai to psaxnw polu.ta epiplakia tis pote tha ta parete?emeis leme na ta paraggeiloume se kana mina na eimaste sigouroi kia tha tous poume na mas ta feroun kana mina prin tin imerominia pou mou edwse o giatros mou.

peite mas mamades pou exete perasei apo auti tin diadikasia,poia einai i kaliteri periodos na ta etoimazoume??? μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 93981

elenaki ego tin eniosa stis 18w 3d peripou..oso gia epipla oti mporo kai glitoso kala tha einai opote tha mou dosoun kai merika..

100μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Φεβ 21, 2011 12:38 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια και καλως ήρθατε οι νέες κοπέλες.Περιμένω πως και πως την Τετάρτη για το β επιπέδου.Όσο για το μωρό δεν είμαι σίγουρη αν το έχω ακούσει ακόμα.Για το δωμάτιο λέμε μετα το πάσχα να το ξεκινήσουμε.Καλή συνέχεια σε όλες μας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις