101 Απ: χρήματα σε γιατρό σε δημόσιο για γέννα-ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Σαβ Νοε 24, 2012 1:02 am
Myro
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δυστυχως αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα ετσι λειτουργει το συστημα καλως η κακως...δεν συμφωνω φυσικα καθολου κ οταν εμεινα εγκυος καταλαβα ολα αυτα τα "παραιατρικα"...ολες (η οι περισσοτερες) τα δωσαμε αυτα τα χρηματα στο παρελθον κ ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαμε εκ των υστερων τι παιζει...κ εγω ειχα τον ιδιωτη γιατρο μου ο οποιος καταφερε (ετσι νομιζα) να με βαλει στο δημοσιο να γεννησω για να γλιτωσουμε τα νοσηλεια μιας κλινικης..ετσι λοιπον σε μια εφημερεια με κρατησε κ εμενα μεσα αφου ειμουν κ με καισαρικη..την αμοιβη του μας την ειχε πει απο την αρχη που τον επισκεφτηκαμε(2χρονια πριν)...ετσι λοιπον μετα την γεννα καποια στιγμη πηγαμε στο ιατρειο του κ τον πληρωσαμε παχυλα...ουτως η αλλος οπου κ να πας σε γιατρο εξω θα σου πει την αμοιβη του...οταν ψαχνομασταν οταν εμεινα εγκυος λιγο πολυ φαινοταν μονοδρομος,ανακαλυψα οτι η ασφαλεια δεν καλυπτει τπτ κ χρειαστικε να κανω κ αμνιοπαρακεντηση που ξερετε τι μεγαλο κοστος ειναι..ετσι λοιπον πληρωνοντας τα μαλλιοκεφαλα μας σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης κ της γεννας ακομα κ στο δημοσιο νοσοκομειο πληρωσα καποια χρηματα,καταλαβαμε τι παιζει κ οτι οντως ουσιατικα ειναι φακελακι η αμοιβη του γιατρου....παρολαυτα ηταν ενας πολυ καλος γιατρος που μου παρειχε ασφαλεια κ παλι εαν αποφασισω να κανω δευτερο παιδι δεν ξερω αν θα αποφασιζα να παω να γεννησω χωρις τον γιατρο μου.....
κ μενα δεν ηταν η φιλοσοφια μου να δωσω φακελακι σε καποιον οπως αναφερθηκε αλλα ετσι λειτουργουν δυστυχως τα πραγματα
κ μενα δεν ηταν η φιλοσοφια μου να δωσω φακελακι σε καποιον οπως αναφερθηκε αλλα ετσι λειτουργουν δυστυχως τα πραγματα