mama katerina έγραψε:
συγνωμη κι ολας κοπελα μου αλλα εσεις τωρα ξυπνησατε μια ωραια μερα και ανακαλυψατε οτι υπαρχουν παρανομοι γιατροι που χρηματιζονται??? γιατι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου εγω υπαρχει αυτη η κατασταση! μιλας λες και σου γκρεμισα εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο!!! ας λυσει η Ελλαδα τα σοβαροτερα προβληματα που εχει και οταν ερθει και η σειρα αυτου του θεματος τοτε βλεπουμε!!! για συνελθετε λιγο και βουτηχτε τη γλωσσα στο μυαλο σας πριν μιλησετε εδω μεσα
κυρία μαμά κατερίνα-ναι τώρα σας μιλάω προσωπικά για να ξέρετε να με κράξετε δικαιολογημένα αυτή τη φορά..-το γεγονός ότι εσείς γνωρίζετε κάτι δε σημαίνει ότι το γνωρίζουν και άλλοι..δεν ξέρω για την κοπέλα που λογομαχήσατε αυτή τη φορά, αλλά εγώ στο λόγο μου είχα ακούσει για φακελάκια σε χειρουργία από κωμικές σειρές και μόνο, τίποτα για φακελάκια για γέννα, για ταρίφες να το πω καλύτερα, δε νοσηλεύτηκα ποτέ, στα 20 μου το είδα στην προσωπική μου εμπειρία που παρέθεσα κιόλας..μου φαίνεστε πολύ επιθετική δίχως λόγο(βουτήχτε τη γλώσσα σας στο μυαλό σας εδώ μέσα-υπονοείτε ότι μιλάμε χωρίς να σκεφτούμε εδώ μέσα?)
τεσπα, απλά θέλω να πω ότι ναι υπάρχουν ζωντόβολα, ή αθώες, ή ιδεαλίστριες-πείτε το όπως θέλετε, ή απλά κάποιες που αγνοούν το τόσο προφανές για σας
Olivia έγραψε: Αν τώρα θέλουμε να έρθει ο γιατρός ΜΑΣ να μας ξεγεννήσει σε ώρα που είναι εκτός εφημερίας του, ε τότε... δεν υπάρχουν κανόνες. "Εκτός υπηρεσίας είμαι, κυρία μου, αλλά ήρθα να σε ξεγεννήσω", θα σου πει και θα έχει δίκιο.
τι να σου πω ολίβια,
δεν εγκρίνω ούτε τότε το φακελάκι..
κυρίως δεν εγκρίνω τον τσαμπουκά μάλλον-θέλω ένα χιλιάρικο-είναι το στάνταρ ποσό από ότι κατάλαβα,στην τελική σόρρυ είναι ένας καλοπληρωμένος μισθός που τον παίρνουν από κάθε μια που ξεγεννάνε!
τι είναι αυτό, μόνο και μόνο επειδή σηκώθηκε πχ για 7 κοπέλες σε 15 μέρες ο γιατρούκος από τον ύπνο του, δεν παίρνει το σύνολο μιας υπερωρίας που θα παίρναμε όλοι εμείς, αλλά απαιτεί 7000 ευρώ?
για την ιστορία εμένα μου απαίτησε 1200 ευρώ, ενώ δεν εμφανίστηκε για 10 ώρες που ήμουν εκεί και γεννούσα, ήρθε κανονικά στη βάρδια της δηλ,10 ώρες μετά, και ήταν εκεί για μένα σύνολο άντε 3 τέταρτα...(όχι σερί, σαν φυσική παρουσία εννοώ)
Tziz έγραψε:Κορίτσια μην τσακώνεστε!!!
Μη χαλάτε το όμορφο κλίμα!!!
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ο τσαμπουκάς. Η ταρίφα. Το να σου πάρουν τα λεφτά με το "έτσι θέλω". Αυτοί οι γιατροί είναι πραγματικά για ξύλο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, είναι άλλο να τα δίνεις γιατί ΕΣΥ το θες κι άλλο να σου τα ζητάνε λες και τους τα χρωστάς.
Αυτά.
Και μην τσακώνεστε!
Λέμε την άποψή μας χωρίς χαρακτηρισμούς!
σόρρυ που το λέω αλλά αν διαβάσεις το θέμα, δεν τσακωνόμαστε και τόσο, κάποιοι θίγονται και επιτίθενται αδιακρίτως μετά, ήμουν θύμα αυτής της ιστορίας, σωστός διάλογος με το να σε θίγω και να μη σου ζητάω συγγνώμη μετά δε γίνεται, οπότε δεν ελπίζω σε κάτι τέτοιο..
επί του θέματος,
συμφωνώ, έζησα τον τσαμπουκά, δεν ήξερα τότε για τηλ.καταγγελίας κτλ, αλλιώς θα έκανα...
mamadimi έγραψε:
Μπράβο κοπέλα μου συγχαρητήρια ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι αξιοζήλευτος όπως επίσης και ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! και χαίρομαι που είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν του αρέσουν οι χαρακτηρισμοί και το αποδεικνύουν στον δικό τους λόγο!!! Έτσι.. πάνω από όλα κρατάμε το επίπεδο!!! Δεν πρόκειται να καταλάβεις τι λέω και με άτομα σαν εσένα απλά δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθείς.
+1 από μένα...
mamadimi έγραψε:Tziz, ναι βρε κοπέλα μου αλλά από εκεί ξεκινάνε όλα, αυτό είναι το θέμα. Από τις ευχαριστίες καταλήγουμε στην ταρίφα. Δεν ξύπνησε ένα ωραίο πρωί ένας γιατρός και απαίτησε ταρίφα. Κάποιος του έδωσε φακελάκι γλυκάθηκε και φτάσανε να πιστεύουν ότι είναι δικαίωμά τους πλέον να απαιτούν φακελάκι. Από εμάς ξεκινάει το όλο θέμα.
τουλάχιστον θέτουμε το θέμα στις διαστάσεις του.γι'αυτό και εγώ σκέφτηκα να ενημερώσω τις εγκυούλες-ειδικά αυτές που πέφτουν θύμα"εκβιασμού"ουσιαστικά σε τέτοια όμορφη στιγμή της ζωής τους, και που πλέον τα πράγματα οικονομικά είναι έτσι που τίθενται πολλά ζητήματα για δωροδοκίες κτλ.μπας και πάρει μπρος η κάθε μια μεμονωμένα και αλλάξουμε πρώτα απ'όλα για μας τις ίδιες και τις οικογένειες μας.
mama katerina έγραψε: δεν ξερω αν εσυ καταλαβες ξυραφι μου!!!!
δηλαδη δεν ξερεις τι σου γινεται!!! δεν πας να παιξεις καμια φαρμα λεω εγω!!! αντε κοριτσι μου που ασχολουμαι και μαζι σου!!!
με κράξατε που σαν δημιουργός του θέματος δεν κάνω κάτι για να μη δημιουργούνται θέματα...ορίστε αρχίζω με το να καταδεικνύω κατακριτέες συμπεριφορές και εκφράσεις
mama katerina έγραψε:
εσυ το ξεκινησες αυτο και ευτυχως που ειναι γραμμενα εδω μεσα και φαινονται!!! εσυ μιλησες για "εξυπναδα" και "προβατα" και οποιος θα παει στις δημοσιευσεις και τις διαβασει θα καταλαβει!!! δεν ειναι αυτο που λες αλλα ο τροπος που το λες και εσυ απο την αρχη δεν συζητας αλλα επιτιθεσαι ..εγω τι περιμενεις να κανω???? αν μιλαγες ομορφα απο την αρχη θα μπορουσε να γινει συζητηση οποτε μη μιλας για επιπεδο ΕΣΥ..δεν σεβαστηκες ουτε καν πως ειμαι εγκυος ουτε τιποτα... σε αυτο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι το εξης: "Δεν πρόκειται να καταλάβεις τι λέω και με άτομα σαν εσένα απλά δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθείς."
θα το σταματησω εδω μονο και μονο επειδη σεβομαι τα κοριτσια που μπαινουν εδω μεσα τοσο καιρο ..θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο!!!
είναι σα να ξαναδιαβάζω το ποστ που απευθύνεται σε μένα που ούτε καν αναφέρθηκα σε σένα...
λογικά οι ορμόνες σου λόγω εγκυμοσύνης φταίνε-θέλω να ελπίζω...
οπότε σε καταλαβαίνουμε όλες γιατί τα έχουμε περάσει...
εγώ πάντως όταν γεννήσεις θα περιμένω ακόμη εκείνο το συγγνώμη
αν ο λόγος μου περνάει ως δημιουργός του ποστ, επειδή ενώ και άλλες κοπέλες λένε εγώ έδωσα και το φχαριστήθηκα κιόλας, αλλά δεν γίνεται θέμα με αυτές αλλά μόνο μαζί σας, που σημαίνει ότι ίσως εν μέρει και να πηγάζουν από εσάς οι εντάσεις-λέω εγώ τώρα-αν μπορείτε να κρατήσετε πιο ήπιο τόνο.
όσο για τις αναφορές που λέτε σε πρόβατα, σε μαζοχισμό στην περίπτωσή μου, είναι γενικές, καμιά μας δε σας ξέρει,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ο λαός μας λέει όποιος έχει τη μύγα...
ελπίζω να μην αφορά εσάς το γνωμικό..
mama katerina έγραψε:
καταλαβα ακριβως τι λες γιαυτο και λεω πως ειμαι απο αυτες που ΕΤΣΙ θα τα δωσω τα χρηματα γιατι δεν ειμαι διατεθειμμενη να παω να γεννησω σε οποιοδηποτε γιατρο εφημερευει αλλα στον δικο μου και μονο!!! γιατι πρεπει να κριθω γιαυτο που στην τελικη ΔΕΝ το κανω ΜΟΝΟ εγω????
ΜΑ ΔΕ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΡΑΞΕΣ ΚΙΟΛΑΣ
ΕΓΩ ΠΟΣΤΑΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ-ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.
δηλ.αν ποσταρα αντίστοιχα για το θέμα της χρήσης ουσιών και ήσουν χρήστρια θα νόμιζες ότι σε κριτικάρουμε εσένα προσωπικά που δε σε ξέρουμε κιόλας?
μιλάμε γενικά, δεν ξέρω αν είναι κινέζικα αυτά που λέω, αλλά άξιζε η προσπάθεια!