Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mπράβο ρε συ Candy!όλα καλά δηλαδή!Αχ, τα μωρά μας είναι χαλαρά και βολτάρουν, μόνο εμείς τελικά αγχωνόμαστε!χιχι!Πολλά φιλιά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 536304

Αναφορικά με το άλλο θέμα,της αποτρίχωσης, νομίζω δεν επηρεάζει με κάποιο τρόπο την εγκυμοσύνη, αρκεί φαντάζομαι να μη γίνεται με κρέμες αποτρίχωσης ή ξανθιστικές κρέμες (φαντάζομαι και μου φαίνεται λογικό....)

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κορίτσια κάτι γίνεται....δεν μπορω να διαβάσω τις μισές δημοσιεύσεις Sad Sad ουτε αυτά που εγραψα το πρωι Sad Sad εσεις με διβάζεται;;;
παω να στειλω μηνυμα στην Ολιβια!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι δεν το διευκρίνησα, με κερί θα κάνω

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια! Και στα νυχάκια μου λοιπόν εδώ και αρκετά χρόνια έχω τζέλ! Ρώτησα την γιατρό αν πρέπει να τα βγάλω τώρα και μου είπε όχι! Τώρα για μετά θα δείξει! Μετά τον 7ο λογικά θα τα βγάλω! Αχ μπράβο κουκλίτσα! Πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά! Φιλάκια σε όλες!!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια και απο εμενα.Να εχετε μια ομορφη μερα αν και συννεφιασμενη.

Δηλαδη απαγορευεται και το βαψιμο των νυχιών;

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χριστος ανέστη και χρονια πολλα ,με υγεια αγαπη και ευτυχια ότι επιθυμητε.
τα νυχακια μου τα βαφω ,και αποτριχωσει κανω κανονικα με κερι,δεν μου τα απαγορεψε,και δεν βλαπτουν και πουθενα,απλα να μην τα μυριζουμε και πολυ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα τι κάνετε;
εγω ακομα προβλημα εχω με την ομάδα μας και δεν μπορω να διαβασω όλα τα μηνυματα. Πρεπει να κανω καθε φορα αποσυνδεση για να μου τα εμφανιζει ολα Sad Επικοινωνησα με την Ολιβια και ελπίζω να μου το φτιάξει!!
Αποτρίχωση και γω κανονικα κανω. Και στην προηγουμενη εκανα κανονικα μεχρι τέλος. Το ίδιο και με τα νύχια!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι καλε. εννοητε ολα μπορουμε νατα κανουμε. νομιζω καποια πραγματα εμειναν απο παλια ως νοοτροπια που εξηγω τους λογους πιο πισω, και απλα καποιοι τα ακολουθουν. στην τελικα εγκυες ειμαστε και αν σκεφτεις τις καποιες αλλαγες στο σωμα μας αλλα και στη διαθεση μας χρειαζομαστε ακομα περισσοτερο να φροντιζουμε τον εαυτο μας καινα δειχνουμε ομορφες και λαμπερες. δε νομιζω καμια να θελει ναναι με ριζα μεχρι κατω και τα παλια φουστανια. Laughing αχχ τωρα τι θυμηθηκα. στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει ενα τζινακι εγκυμοσυνης. στενο κανονικα απλα ειχε ενα υφασμα στην κοιλια διαφορετικο. τεσπα ντυνομουν κανονικα οπως ντυνομουν και πριν. δεν εβαλα κατι διαφορετικο ως εγκυος. ηταν και χειμωνας οποτε δε μπορουσα να βαλω κανενα πιο.. χαριτωμενο σαν εγκυος. ακουγα λοιπον καποιες γειτονησες φιλες να λενε.. τωωραα οι εγκυες θελουν ναναι μοντερνες. καποτε φορουσαν εκεινα τα ωραια φορεματα τα φαρδια μεχρι κατω!!! Shocked νομιζω ξερετε πια λεω. οκ καιτωρα καλοκαιρι θα βαλουμε τετοια αλλα καιπαλι ειναι πιο κομψα οχι σαν εκεινα.χαχα μας φανταζεστε?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια γειά σας!
σας πιάνουν κράμπες στην κοιλιά? Σήμερα δεν είχα, αλλά χθες τρελάθηκα!!!!
Πονάνε πάρα πολύ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε ξερω αν εννοεις το ιδιο.αν μεινω για καποια ωρα εγω σε μια θεση και κουνηθω μετα σχετικα αποτομα νιωθω τραβηγμα δυνατο η κραμπα οπως λες. οταν θελω να γυρισω πλευρο το βραδυ πρεπει να σηκωθω καθιστη και να αλλαξω πλευρο. αχχχ και που να φουσκωσουμε κιολας.. παντως κοριτσια αν και 3ο αποφασισα και πηρα απο τωρα το περιφημο μαξιλαρι εγκυμοσυνης που κανει και γι αθηλασμο μετα. χθες κοιμηθηκα στην αγκαλια του. το κανεις οτι θες και ηταν το πρωτο βραδυ που δε πονεσα καθολου σε καμια κινηση μου. τοχω παντα διπλα μου και βολευομαι οπως θελω πλεον σημερα. παρτε το και θαμε θυμηθητε. ειδικα αργοτερα με την κοιλια!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Μελλουσες Μανουλες κ απο μενα!!!!
Ειμαι καινουρια στην παερεα σας....κ στο φορουμ αυτο...να το συνηθισω λιγακι κ να σας μαθω κιολας!!!
Εγω εχω πητ 07/10 αλλα λογω διδυμων μου ειπε ο γιατρος το αργοτερο στις 36 εβδ...δλδ 07/09!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 654316
Κοριτσια απο ποτε πρεπει να ξεκινησουμε να παραγγελνουμε πραγματακια κ κουιες για τα μωρα;;; φανταζομαι μετα την β επιπεδου!!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Καλημερα Μελλουσες Μανουλες κ απο μενα!!!!
Ειμαι καινουρια στην παερεα σας....κ στο φορουμ αυτο...να το συνηθισω λιγακι κ να σας μαθω κιολας!!!
Εγω εχω πητ 07/10 αλλα λογω διδυμων μου ειπε ο γιατρος το αργοτερο στις 36 εβδ...δλδ 07/09!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 654316
Κοριτσια απο ποτε πρεπει να ξεκινησουμε να παραγγελνουμε πραγματακια κ κουιες για τα μωρα;;; φανταζομαι μετα την β επιπεδου!!!!

καλημέρα Sevi, καλώς ήρθες!! Very Happy .Σχετικά με τα έπιπλα, απλά να υπολογίσεις τον χρόνο παράδοσης που δίνει κάθε εταιρία (πολλές πχ.κάνουν 30 εργάσιμες!βάλε και καμια μικρή καθυστέρηση-στην Ελλάδα ζούμε!!) και επιπλέον υπολόγισε πως τον Αύγουστο δεν κινειται σχεδόν τιποτα ως γνωστόν, οπότε θα πρότεινα μέχρι τον Ιουλιο να σας τα έχουν φέρει με το καλό...Μην βρεθείτε προ απροοπτου, αφού με τα διδυμακια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις... I love you Με το καλό να υποδεχτείς τα ζουζουνάκια σου!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

καλημέρα Sevi, καλώς ήρθες!! Very Happy .Σχετικά με τα έπιπλα, απλά να υπολογίσεις τον χρόνο παράδοσης που δίνει κάθε εταιρία (πολλές πχ.κάνουν 30 εργάσιμες!βάλε και καμια μικρή καθυστέρηση-στην Ελλάδα ζούμε!!) και επιπλέον υπολόγισε πως τον Αύγουστο δεν κινειται σχεδόν τιποτα ως γνωστόν, οπότε θα πρότεινα μέχρι τον Ιουλιο να σας τα έχουν φέρει με το καλό...Μην βρεθείτε προ απροοπτου, αφού με τα διδυμακια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις... I love you Με το καλό να υποδεχτείς τα ζουζουνάκια σου!![/quote]

Καλως σας βρηκα!!!!! Razz Very Happy
Κ εμεις λεμε αρχες Ιουνιου να τα παραγγειλουμε....βεβαια εχω αποφασισει τι θα παρουμε!!!
Με το καλο το δικο σου το παιδακι,ξερεις τι ειναι;;;

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Sevi μου!! Ξέρεις αν είναι αγοράκια ή κοριτσάκια τα μπουμπουκάκια σου? Εμένα κατά 90% είναι κοριτσάρα όπως λέει και ο αντρούλης μου!!! Μιας και είναι 2 άρχισες να τα καταλαβαίνεις? Κινούνται? Εγώ ακόμα σχεδόν τίποτα! Καμιά φορά ίσως κάτι νιώθω αλλά μετά λέω μπα… ιδέα μου θα είναι! Από ψώνια όλο και κάτι άρχισα να παίρνω! Μετά την Β επιπέδου ποιος με κρατάει όμως…!!!!!!!!! Τώρα περιμένω πως και πως την Τρίτη να ξαναπάω στην γιατρό μου να δω την κουκλίτσα, να δω ότι όλα πάνε τέλεια!!! Εσείς έχετε αυτό το άγχος ή μόνο εγώ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλως σας βρηκα Despoinaki!!!!!
Στην αυχενικη μας ειπε αμεσως οτι το ενα ειναι αγορι κ με ποσοστο πανω απο 90%....το αλλο μαλλον κοριτσακι αλλα δεν ξερουμε ακομα!!!
Μια μερα διαφορα εχουμε...!!!!
Οχι δεν τα εχω νιωσει ακομα...δυστυχως κ με πιανει αγχος,αλλο πραμα!!!!
Ραντεβου εχουμε Δευτερα να τα δουμε...μπας κ μαθουμε οριστικα τι ειναι!!!
Κ εμεις μετα την β επιπεδου βουρ για ψωνια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 654316

tzef

tzef
Με το καλο sevi!!!
Καλως ήρθες στην Παρούλα μας.
despoinaki εγω την πρωτη κορη να φανταστεις την καταλαβα στην αυχενική.
Τωρα ακομα τιποτα.

Απο κιλα πως πατε;
Περιμενω αναφορά
Smile

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:Με το καλο sevi!!!
Τωρα ακομα τιποτα.

Απο κιλα πως πατε;
Περιμενω αναφορά
Smile
Γεια σου Tzef....Απο κιλα;;; εχω παρει 2!!!!
Με το καλο το παιδακι σας!!!
Ουτε εγω τα εχω νιωσει ακομα...δεν ειναι καλο,εεε;;;

tzef

tzef
sorry οχι αυχενικη αλλα στην β επιπεδου εννουσα την καταλαβα ργω εχ παρει 3,5 με προσπαθεια Crying or Very sad

tzef

tzef
Sevi έγραψε:
tzef έγραψε:Με το καλο sevi!!!
Τωρα ακομα τιποτα.

Απο κιλα πως πατε;
Περιμενω αναφορά
Smile
Γεια σου Tzef....Απο κιλα;;; εχω παρει 2!!!!
Με το καλο το παιδακι σας!!!
Ουτε εγω τα εχω νιωσει ακομα...δεν ειναι καλο,εεε;;;
ειναι νωρις ακομα εγω την καταλαβα την πρωτη περιπου 22 εβδομαδα

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:sorry οχι αυχενικη αλλα στην β επιπεδου εννουσα την καταλαβα ργω εχ παρει 3,5 με προσπαθεια Crying or Very sad
Καλα ειναι εαν δεν εχεις προβλημα!!!
Τα 2 τα πηρα τωρα το Πασχα....
Αλλα εδω κ 2 χρονια απο τις ορμονες κοντευω τα 20 επιπλεον!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια! Sevi μου καλως ήρθες στην παρέα μας. Με το καλό τα παιδάκια σου!
Τώρα αυτές τις μέρες έχω αρχίσει και νιώθω το μωράκι μου. Την κόρη μου την κατάλαβα 19 εβδομάδων. Τα δεύτερα λένε τα ακους λίγο νωρίτερα.
Από κιλάκια και γω 2 έχω πάρει. Φτου φτου!! Τι άγχος και αυτό με τα κιλά.
Αχ, πάντα υπάρχει αγχος μέχρι την επόμενη εξέταση. Και γω ανυπομονω μέχρι τις 11 Μαιου που θα πάω.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bouba έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Sevi μου καλως ήρθες στην παρέα μας. Με το καλό τα παιδάκια σου!
Τώρα αυτές τις μέρες έχω αρχίσει και νιώθω το μωράκι μου. Την κόρη μου την κατάλαβα 19 εβδομάδων. Τα δεύτερα λένε τα ακους λίγο νωρίτερα.
Από κιλάκια και γω 2 έχω πάρει. Φτου φτου!! Τι άγχος και αυτό με τα κιλά.
Αχ, πάντα υπάρχει αγχος μέχρι την επόμενη εξέταση. Και γω ανυπομονω μέχρι τις 11 Μαιου που θα πάω.

Γεια σου Bouba!!!!
Oντως πολυ αγχος με το παραμικρο εχουμε...για ολα δλδ!!!
Διαβαζω κ κατι περιεργα κ πεφτω ακομα πιο πολυ...!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad
Οταν βλεπω τα μικρα ηρεμω αλλα μεχρι να ξαναπαω παλι τα ιδια....

Elena84

Elena84
Sevi έγραψε:Καλημερα Μελλουσες Μανουλες κ απο μενα!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 8/9/2011 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΊΟΥ- ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΚΤΛ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΜΠΛΕ.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 654316
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Β’ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 328109 ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ… ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ‘’ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ?’’ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΊΔΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ‘’ ΝΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑ ΕΓΩ…’’ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΙΣΥΧΟΥΜΕ ...
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Β’ ΥΠΕΡΗΧΟ.. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΧΟΣ… ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ… ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ…
ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 215994

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια!Νομίζω πως όποια λέει πως δεν έχει καθόλου άγχος για τις εξετάσεις κάθε φορά, λέει ψέμματα!Και δεν είναι θεμα πρώτης εγκυμοσύνης ή οχι.Πάντα υπάρχει αγωνία για το αν όλα εξελίσσονται καλά, αν χτυπάει η καρδούλα, πώς διαμορφώνεται το έμβρυο, και όλοι κρεμόμαστε από μια λέξη του γιατρού μας...
Σχετικά με τα κιλά μπήκα στην 15η εβδομάδα σήμερα και έχω παρει αισίως 1,5 κιλό μόνο (δεν συμπαθούσα ποτέ τα πασχαλινά φαγητά, ευτυχώς), αλλά βεβαίως προσέχω (έχω ένα θέμα με τη μέση μου και δεν πρέπει να πάρω πολλά κιλά).Περιμένω τον επόμενο υπέρηχο σε 2 εβδομάδες, μπας και μας αποκαλύψει και το φύλο του, γιατί ως τώρα είναι Kinder έκπληξη!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 262737

Elena84

Elena84
ΕΓΩ ΣΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 22η ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΙΛΑ... ΤΑ ΠΕΙΡΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Mad Embarassed ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 12 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις