Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
390 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 390 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 13]

201Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Κυρ Ιουλ 24, 2011 7:26 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asoula@live.com έγραψε:εγω να ρωτισω κατι αλλο στις μανουλες..η θερμοκρασια ειναι απαραιτητη πριν την καθυστερηση?δηλαδη αν ειμαι εγκυος π.χ πριν το ξερω ομως πρεπει να εχω ανεβασμενη θερμοκρασια?ελπιζω να μην σας μπερδεψα.. Smile ευχαριστω.

γεια σου κοριτσακι ναι πρεπει να ειναι λιγο ανεβασμενη αναλογως ομως με τη θερμοκρασια που εχει ο καθενας δηλαδη εγω μπορει να εχω στανταρ 36.2 και να ανεβει μεχρι 36.7 εσυ μπορει να εχεις παραπανω και να ανεβει παραπανω θελει παρακολουθηση αυτο με τη θερμοκρασια το εχω ξαναπει εγω ετσι βρηκα την ημερα της οωρρηξιας μου!
δεν συμφωνω με αυτα που εγραψε η dest ειναι μερικες κοπελες οπως ημουν εγω που προσπαθουσα 8 μηνες που τους δινει κουραγιο να μετρανε και δεν μπορουν να μην το κανουν! φυσικα δεν θελει αγχος αλλα να το παρετε οσο μπορειτε χαλαρα επισης δεν θελει καθε μερα επαφες αλλα καθε 2 με 3 μη σου πω και 4 μερες για να δυναμωνει το σπερμα.. καντε οτι νιωθετε δικη μου συμβουλη ειναι να το ριχνετε λιιιιγο στην τρελη οσο γινεται και θα ερθει και αν μπορειτε να κανετε αυτο με τη θερμοκρασια ειναι ο καλυτερος τροπος! εγω ετσι τα καταφερα!!

202Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Κυρ Ιουλ 24, 2011 9:28 am

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:
asoula@live.com έγραψε:εγω να ρωτισω κατι αλλο στις μανουλες..η θερμοκρασια ειναι απαραιτητη πριν την καθυστερηση?δηλαδη αν ειμαι εγκυος π.χ πριν το ξερω ομως πρεπει να εχω ανεβασμενη θερμοκρασια?ελπιζω να μην σας μπερδεψα.. Smile ευχαριστω.

γεια σου κοριτσακι ναι πρεπει να ειναι λιγο ανεβασμενη αναλογως ομως με τη θερμοκρασια που εχει ο καθενας δηλαδη εγω μπορει να εχω στανταρ 36.2 και να ανεβει μεχρι 36.7 εσυ μπορει να εχεις παραπανω και να ανεβει παραπανω θελει παρακολουθηση αυτο με τη θερμοκρασια το εχω ξαναπει εγω ετσι βρηκα την ημερα της οωρρηξιας μου!
δεν συμφωνω με αυτα που εγραψε η dest ειναι μερικες κοπελες οπως ημουν εγω που προσπαθουσα 8 μηνες που τους δινει κουραγιο να μετρανε και δεν μπορουν να μην το κανουν! φυσικα δεν θελει αγχος αλλα να το παρετε οσο μπορειτε χαλαρα επισης δεν θελει καθε μερα επαφες αλλα καθε 2 με 3 μη σου πω και 4 μερες για να δυναμωνει το σπερμα.. καντε οτι νιωθετε δικη μου συμβουλη ειναι να το ριχνετε λιιιιγο στην τρελη οσο γινεται και θα ερθει και αν μπορειτε να κανετε αυτο με τη θερμοκρασια ειναι ο καλυτερος τροπος! εγω ετσι τα καταφερα!!
ευχαριστω πολυ mama katerina για την απαντηση...θελω τοσο πολυ ενα μωρακι αλλα παλι θα περιμενω μου φαινετε ...εγω ειχα ελευθερη επαφη στις 14/7 κ περιμενω την τριτη εχω σταθερο κυκλο 27 ημερων αλλα δεν εχω σχεδον κανενα συμπτωμα..τζαπα χαρηκα.. Crying or Very sad δεν πειραζη την επομενη φορα ισως..σ ευχαριστω κ παλι..

203Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Ιουλ 28, 2011 12:57 am

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ 1η ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΕΩ ΌΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΛΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΩ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΌΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???? Embarassed

204Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Ιουλ 28, 2011 1:34 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνεις για να επανακτήσεις όπως λες την ψυχραιμία σου.
Νομίζω ότι έχει σχέση και τον άνθρωπο και τον χαρακτήρα του.
Παράδειγμα εγώ, δεν ημουν ποτέ αγχώδης. Συν του ότι μιλάω εκ τους ασφαλούς μιας και έχω ήδη δύο παιδάκια (γερά να είναι).
Το μόνο που μπορείς να κάνεις, που το έχουμε ξαναπει πολλές φορές και ενδέικνυται τώρα το καλοκαίρι είναι διακοπές. Έστω και ένα διημέρο. Χαλαρώνεις, ξεχνιέσαι, ξεκουράζεσαι και αφήνεσαι.
Μία στατιστική έλεγε ότι τα περισσότερα παιδιά 'πιάνονται' στο τέλος του καλοκαιριού. Πίστεύω ότι έχει μία λογική μιας και χαλαρώνεις από τα καθημερινα άγχη και δημιουργείς έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για σύλληψη.
Μην απογοητεύεσαι. Είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας να μην μπορέσει μια γυναίκα να κάνει παιδί. Έχε πίστη και συνέχισε να προσπαθείς. Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσουμε και από σένα κάποια στιγμή τα ευχάριστα.
Περιμένουμε εναγωνίως...

205Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Ιουλ 28, 2011 1:47 am

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνεις για να επανακτήσεις όπως λες την ψυχραιμία σου.
Νομίζω ότι έχει σχέση και τον άνθρωπο και τον χαρακτήρα του.
Παράδειγμα εγώ, δεν ημουν ποτέ αγχώδης. Συν του ότι μιλάω εκ τους ασφαλούς μιας και έχω ήδη δύο παιδάκια (γερά να είναι).
Το μόνο που μπορείς να κάνεις, που το έχουμε ξαναπει πολλές φορές και ενδέικνυται τώρα το καλοκαίρι είναι διακοπές. Έστω και ένα διημέρο. Χαλαρώνεις, ξεχνιέσαι, ξεκουράζεσαι και αφήνεσαι.
Μία στατιστική έλεγε ότι τα περισσότερα παιδιά 'πιάνονται' στο τέλος του καλοκαιριού. Πίστεύω ότι έχει μία λογική μιας και χαλαρώνεις από τα καθημερινα άγχη και δημιουργείς έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για σύλληψη.
Μην απογοητεύεσαι. Είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας να μην μπορέσει μια γυναίκα να κάνει παιδί. Έχε πίστη και συνέχισε να προσπαθείς. Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσουμε και από σένα κάποια στιγμή τα ευχάριστα.
Περιμένουμε εναγωνίως...

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΑ ΞΕΡΩ ΌΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΩ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΉΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ. ΈΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΣΤΙΣ 31-33 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΈΧΩ ΩΟΡΗΞΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕΤΡΩ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΌΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ' ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΈΧΩ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΌΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ! Embarassed ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Smile ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ! Very Happy

206Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Ιουλ 28, 2011 2:51 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκέψου το αλλιώς. Ότι είσαι τυχερή που καταλαβαίνεις τις γόνιμες μέρες σου.
Εγώ τα τελευταία χρόνια δεν έχω καθόλου συμπτώματα ωορρηξίας.
Μετά την πρώτη μου γέννα τα κολπικά μου υγρά αυξήθηκαν πάρα πολύ και αναγκάστικα να φοράω συνέχεια καθημερινά σερβιετάκι. Αραιά κάποιες φορές είχα το σύμπτωμα του τσιμπήματος αλλά όχι πάντα σε κάθε κύκλο.
Από τον Φεβρουάριο που έκανα απόξεση λόγω παλλίνδρομης δεν έχω ούτε υγρά πλέον, ούτε τσιμπήματα και με την μέτρηση της θερμοκρασίας δεν τα πάω καλά γι' αυτό και δεν προσπαθώ. Έφτασα σε σημείο να λέω ότι μάλλον δεν κάνω ωορρηξία. Δεδομένου ότι τά δυο μου τα παιδιά τα 'έπιασα' εύκολα με λίγες επαφές μέσα στο μήνα τώρα πιστεύω ότι μπορεί να μην είμαι γόνιμη πλέον.
Ακολουθώ την τακτική: 'κάνω σεξ από την μέρα που σταματάει το αίμα (περίπου την τέταρτη) μέχρι να μου ξαναέρθει περίοδος.' Μην φαντάζεσαι κάθε μέρα. Ξεκουραζόμαστε κιόλας καμιά ή δύο μέρες ανάμεσα.
Έχω και εγώ σταθερό κύκλο 28 ημερών με μικρές αποκλίσεις 2-3 ημερών συνήθως λιγότερες. Γι' αυτό και δεν μπορω να υπολογίσω την ωορρηξία μου.

207Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Ιουλ 28, 2011 3:06 am

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Σκέψου το αλλιώς. Ότι είσαι τυχερή που καταλαβαίνεις τις γόνιμες μέρες σου.
Εγώ τα τελευταία χρόνια δεν έχω καθόλου συμπτώματα ωορρηξίας.
Μετά την πρώτη μου γέννα τα κολπικά μου υγρά αυξήθηκαν πάρα πολύ και αναγκάστικα να φοράω συνέχεια καθημερινά σερβιετάκι. Αραιά κάποιες φορές είχα το σύμπτωμα του τσιμπήματος αλλά όχι πάντα σε κάθε κύκλο.
Από τον Φεβρουάριο που έκανα απόξεση λόγω παλλίνδρομης δεν έχω ούτε υγρά πλέον, ούτε τσιμπήματα και με την μέτρηση της θερμοκρασίας δεν τα πάω καλά γι' αυτό και δεν προσπαθώ. Έφτασα σε σημείο να λέω ότι μάλλον δεν κάνω ωορρηξία. Δεδομένου ότι τά δυο μου τα παιδιά τα 'έπιασα' εύκολα με λίγες επαφές μέσα στο μήνα τώρα πιστεύω ότι μπορεί να μην είμαι γόνιμη πλέον.
Ακολουθώ την τακτική: 'κάνω σεξ από την μέρα που σταματάει το αίμα (περίπου την τέταρτη) μέχρι να μου ξαναέρθει περίοδος.' Μην φαντάζεσαι κάθε μέρα. Ξεκουραζόμαστε κιόλας καμιά ή δύο μέρες ανάμεσα.
Έχω και εγώ σταθερό κύκλο 28 ημερών με μικρές αποκλίσεις 2-3 ημερών συνήθως λιγότερες. Γι' αυτό και δεν μπορω να υπολογίσω την ωορρηξία μου.

ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ, ΠΑΡΑ ΌΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ Smile

208Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 2:18 am

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια καλημέρα!!! πως τα περνάτε???? να ρωτησω κάτι??? θετικο τεστ ωορρηξίας και θερμοκρασια 35,8 σημαινει οτι ακομα δεν εσκασε μυτη το αυγουλάκι μου???

209Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 4:08 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:κοριτσάκια καλημέρα!!! πως τα περνάτε???? να ρωτησω κάτι??? θετικο τεστ ωορρηξίας και θερμοκρασια 35,8 σημαινει οτι ακομα δεν εσκασε μυτη το αυγουλάκι μου???

Αν έχεις θετικό τεστ ωορρηξίας μην περιμένεις... 'ρίξε βόλια'. Wink
Laughing

210Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 4:26 am

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dest αυτο με μπερδευει! γιατι τα λενε οτι αν βγειθετικο να ερθεις σε επαφη μεσα στις επομενες 24 με 48 ωρες!! ετσι κι αλλιως συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου ( που δεν αφορουν τα τεστ) σημερα πρεπει να κανουμε δουλιτσα!!! χαχα! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 654316

211Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 4:50 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:dest αυτο με μπερδευει! γιατι τα λενε οτι αν βγειθετικο να ερθεις σε επαφη μεσα στις επομενες 24 με 48 ωρες!! ετσι κι αλλιως συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου ( που δεν αφορουν τα τεστ) σημερα πρεπει να κανουμε δουλιτσα!!! χαχα! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 654316

Και σήμερα και αύριο... δώστου να καταλάβει. Για να είστε σίγουροι...

Εμείς πάντως ατυχήσαμε κι αυτόν το μήνα... κατέφθασαν οι Ρώσοι με όλα τα παρελκόμενά τους...
Πάμε για πέμπτο μήνα οεο!!!!
Σεξ στις διακοπές... ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί.
Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 875502 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 893968

212Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 5:39 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:κοριτσάκια καλημέρα!!! πως τα περνάτε???? να ρωτησω κάτι??? θετικο τεστ ωορρηξίας και θερμοκρασια 35,8 σημαινει οτι ακομα δεν εσκασε μυτη το αυγουλάκι μου???

ναι ναι βουρ στον πατσα!!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 215994

213Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 6:46 am

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε τοτε κοριτσια θα γινει χαλασμος!! με τις ευλογιες σας πάντα για καλη σπορά!!! Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 215994 Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 215994

214Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 6:50 am

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dest μη στεναχωριεσαι!!! εισαι σε πολυ φυσιολογικα πλαισια!!! εμεις προσπαθουμε 1.5 χρονο και μονο τους τελευταιους 2 μπορουμε να μιλαμε για φυσιολογικες πιθανοτητες!! ειναι σαν να ξεκινησαμε απο την αρχη μιας που τωρα διορθωθηκε το προβλημα!! οποτε καταλαβαινεις εχουμε κι εμεις πάλι το μεχρι 6 με 8 μηνες θα γινει !!! υπομονη!!! μονο αυτο μπορουμε να κανουμε!!!

215Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 8:03 am

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κοριτσάρες....
Έκτος μήνας προσπαθειών, ο προηγούμενος κύκλος ήταν 25 ημερών, οπότε περιμένω περίοδο 10 του μήνα, το αργότερο 13. Όλον αυτό το μήνα είμαστε με μαξιλάρι στον πωπό για τουλάχιστο ένα μισάωρο. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον κι αυτόν τον μήνα τζίφος γιατί ούτε το στήθος μου πρήστηκε παραπάνω (είναι πρησμένο από την ωορηξία) και έχω απλά κάτι ηλίθια πονάκια μια εδώ μια εκεί σε άσχετες ώρες χαμηλά. Φιλάκια πολλά σε όλες και καλό βόλι σε όσες προσπαθούν. Θα ξαναμπω να σας γράψω όταν μου έρθει πάλι η περίοδος.

216Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 12:53 pm

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάρες....
Έκτος μήνας προσπαθειών, ο προηγούμενος κύκλος ήταν 25 ημερών, οπότε περιμένω περίοδο 10 του μήνα, το αργότερο 13. Όλον αυτό το μήνα είμαστε με μαξιλάρι στον πωπό για τουλάχιστο ένα μισάωρο. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον κι αυτόν τον μήνα τζίφος γιατί ούτε το στήθος μου πρήστηκε παραπάνω (είναι πρησμένο από την ωορηξία) και έχω απλά κάτι ηλίθια πονάκια μια εδώ μια εκεί σε άσχετες ώρες χαμηλά. Φιλάκια πολλά σε όλες και καλό βόλι σε όσες προσπαθούν. Θα ξαναμπω να σας γράψω όταν μου έρθει πάλι η περίοδος.

Μ' αρέσει το σκεπτικό σου Μαρκέλα... Σα να άρχισες να χαλαρώνεις;
Αυτα τα άτιμα τα πονάκια τα είχα και εγώ αυτό τον μήνα και έλεγα μήπως και.... αλλά δεεεεεεν.
Ευτυχώς που αδιαθετώ πάντα νωρίτερα πλέον και δεν αναρωτιέμαι...
Το μόνο που αναρωτιέμαι πια είναι μήπως βαράμε άσφαιρα σε κλούβιο αυγο.
Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι επειδή δεν παίρνουμε προφυλάξεις το φχαριστιόμαστε και οι δύο όσο ποτέ πριν. Έρχεται και οι άδεια και θα έχει τελειώσει και η περίοδός μου σε λίγο οπότε... θα περάσουμε καλά Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 536304

217Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 10:51 pm

markella01

markella01
Οου γιες! Μαζί σου!
Από χτες το βράδυ είμαι με πόνους στην κοιλιά (περιόδου) και έβγαλα και το σκασμένο μηνιαίο σπυράκι (είναι μόλις 20η μέρα του κύκλου άλλα δεν πειράζει, ας έρθει και πιο νωρίς).

Σε 2 βδομάδες πάμε διακοπές και το περιμένω πως και πως. Παρεπιπτόντως , με λένε Χρύσα. Μαρκέλλα είναι το όνομα της πρώτης μου κόρης.

Φιλιά Δεσποινάκι, βαράμε τώρα, βαράμε, χαχαααα!

218Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Πεμ Αυγ 04, 2011 11:49 pm

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Οου γιες! Μαζί σου!
Από χτες το βράδυ είμαι με πόνους στην κοιλιά (περιόδου) και έβγαλα και το σκασμένο μηνιαίο σπυράκι (είναι μόλις 20η μέρα του κύκλου άλλα δεν πειράζει, ας έρθει και πιο νωρίς).

Σε 2 βδομάδες πάμε διακοπές και το περιμένω πως και πως. Παρεπιπτόντως , με λένε Χρύσα. Μαρκέλλα είναι το όνομα της πρώτης μου κόρης.

Φιλιά Δεσποινάκι, βαράμε τώρα, βαράμε, χαχαααα!

Χα, χα να 'σαι καλά βρε Χρύσα!
Έτσι είναι! Σημασία έχει να το διασκεδάζουμε!
Εμ αυτό το γ@@@μενο το σπυράκι δεν έβγαλα εγώ αυτό τον μήνα και αναρωτήθηκα... για πολύ λίγο ευτυχώς.
Τελος πάντων, πάμε να κάνουμε τα μπανάκια μας με τα παιδάκια μας χωρίς άγχος μήπως κολλήσουμε τίποτα από τη θάλασσα ή κάνουμε κάποια κίνηση κτλ κτλ που θα έπρεπε να προσέχουμε αν ήμασταν έγκυες... κάθε εμπόδιο για καλό λένε... κάτι θα ξέρουνε.
Επίσης θα πω: " Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!"
Καλές διακοπές και σε σένα μια και θα κάνουμε μάλλον καιρό να τα ξαναπούμε. Οι δικές μου διακοπές ξεκινάνε σήμερα το βράδυ.
Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 40746

219Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Σαβ Αυγ 06, 2011 8:32 am

ntina25

ntina25
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
θα ηθελα τη γνωμη σας, πλιζ...δευτερα με τριτη περιμενω περιοδο, αλλα δεν εχω πρηστει καθολου ουτε κοιλια ουτε στηθος, μιλαμε σκασμενο λαστιχο! εχω ανεβασμενη θερμοκρασια, πριν απο λιγο ειχα πονους λιγο στην κοιλια και στη μεση και λεω θα ερθει...τελικα οι πονοι σταματησαν, τι λετε να ελπιζω?

220Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Αυγ 12, 2011 9:53 am

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ αχ αχ κοριτσακια μου εχω πολλεεεες καουρες...μπορει να εχω κ προβλημα αλλα εγω παντα σκεφτομαι μηπως εχω σπορακι...ολα μου φαινονται συμπτωματα...αχ μακαρι...

221Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Αυγ 12, 2011 9:58 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asoula@live.com έγραψε:αχ αχ αχ κοριτσακια μου εχω πολλεεεες καουρες...μπορει να εχω κ προβλημα αλλα εγω παντα σκεφτομαι μηπως εχω σπορακι...ολα μου φαινονται συμπτωματα...αχ μακαρι...

στο εύχομαι γλυκιά μου Very Happy

222Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Αυγ 12, 2011 10:05 am

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilliput έγραψε:
asoula@live.com έγραψε:αχ αχ αχ κοριτσακια μου εχω πολλεεεες καουρες...μπορει να εχω κ προβλημα αλλα εγω παντα σκεφτομαι μηπως εχω σπορακι...ολα μου φαινονται συμπτωματα...αχ μακαρι...

σ ευχαριστω πολυ...αν κ κατι μου λεει οτι θα απογοητευτω παλι... Crying or Very sad

223Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Αυγ 12, 2011 10:11 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asoula@live.com έγραψε:
Lilliput έγραψε:

σ ευχαριστω πολυ...αν κ κατι μου λεει οτι θα απογοητευτω παλι... Crying or Very sad

έλα μην ανησυχείς κούκλα μου!! κι αν δεν έχεις σποράκι θα έρθει την επόμενη φορά! έχεις καθυστέρηση?

224Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Αυγ 12, 2011 10:18 am

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilliput έγραψε:
asoula@live.com έγραψε:
Lilliput έγραψε:

έλα μην ανησυχείς κούκλα μου!! κι αν δεν έχεις σποράκι θα έρθει την επόμενη φορά! έχεις καθυστέρηση?
οχι περιμενω την αλλη κυριακη αλλα απ την μερα που τελειωσε κ μετα απο 2 -3 μερες ειχα πονους χαμηλα κ σκεφτηκα οτι θα εχω προβλημα στις σαλπιγγες απο τοτε εχω συνεχεια καουρες ακομα κ τωρα...το στηθος μου ειναι λιιγο πρησμενο..λες κουκλιτσα μου?εχω καμια ελπιδα?

225Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 Empty Απ: Προσκαλώντας τον πελαργό Παρ Αυγ 12, 2011 10:45 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asoula@live.com έγραψε:οχι περιμενω την αλλη κυριακη αλλα απ την μερα που τελειωσε κ μετα απο 2 -3 μερες ειχα πονους χαμηλα κ σκεφτηκα οτι θα εχω προβλημα στις σαλπιγγες απο τοτε εχω συνεχεια καουρες ακομα κ τωρα...το στηθος μου ειναι λιιγο πρησμενο..λες κουκλιτσα μου?εχω καμια ελπιδα?

εννοείται ότι έχεις ελπίδες!! για να περιμένουμε λοιπόν.. Προσκαλώντας τον πελαργό - Σελίδα 9 727892 μακάρι!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις