Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
supermama έγραψε: σοι παει το βασιλειο δηλ..

Τωρα αυτο το σοι παει το βασιλειο δεν ειναι καθολου ωραιο! Καταρχας αλλα χρονια τοτε και επισης η μητερα της απο οτι εχω καταλαβει εκανε οικογενεια την οποια διατηρει μεχρι σημερα!

ισως διαβαστηκε λαθος η εκφραση μου. εννουσα πως απο τη στιγμη που η μητερα εκανε οικογενεια νωρις ισως θεωρει απολυτα φυσιολογικο να το κανει και η κορη. και ακριβως επειδη τα χρονια αλλαζουν ειναι πιο δυσκολο τωρα. και γιανα μη νομιζετε οτ κρινω εγω παντρευτηκα 20 και εκανα το πρωτο παιδακι μου στα 21..

penyball

penyball
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η εγκυμοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή της κοπέλας και καλό θα ήταν να μην αντιμετωπίζεται τόσο ελαφρυά λες και θέλει καθεμια να πει το μακρυ της και το κοντό της.Συγνώμη για το ύφος αλλά θεωρώ την κριτική εκ του ασφαλούς απαράδεκτη.
manoula_24xr καλύτερα πρώτα να δείτε τι συμβαίνει με τον μπαμπά,αν το ξέρει η οχι,τι έχει σκοπο να κανει κτλ γιατί αφού η μαμα δε μιλάει ίσως να μη ξέρετε πως έχουν τα πράγματα και επιπλέον βλέπεις πως αντι για βοήθεια το θέμα καταλήγει σε κουτσομπολιό και αυτο είναι που με εκνεύρισε περισσότερο.
Οσο δύσκολα και να είναι τώρα για τη μικρή μαμα σίγουρα με τον καιρό(μήνες μπορεί και χρονια)θα καλυτερέψουν τα πράγματα και θα αναγνωρίσει και μονη της καποια στίγμη οτι κάνει την καλύτερη επιλογή να φέρει στον κόσμο το μωράκι.Οσο σας έχει δίπλα της να τη βοηθάτε όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νομιζω οτι η manoula24 πηρε ολες τις απαραίτητες πληροφορίες. Παρακαλω το θεμα να μεινει ως εχει για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις! Wink

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
Vivian έγραψε:
supermama έγραψε: σοι παει το βασιλειο δηλ..

Τωρα αυτο το σοι παει το βασιλειο δεν ειναι καθολου ωραιο! Καταρχας αλλα χρονια τοτε και επισης η μητερα της απο οτι εχω καταλαβει εκανε οικογενεια την οποια διατηρει μεχρι σημερα!

ισως διαβαστηκε λαθος η εκφραση μου. εννουσα πως απο τη στιγμη που η μητερα εκανε οικογενεια νωρις ισως θεωρει απολυτα φυσιολογικο να το κανει και η κορη. και ακριβως επειδη τα χρονια αλλαζουν ειναι πιο δυσκολο τωρα. και γιανα μη νομιζετε οτ κρινω εγω παντρευτηκα 20 και εκανα το πρωτο παιδακι μου στα 21..

Γιαυτο κ εγραψα οτι καποιες φορες εκφραζομαστε λαθος λεξεις με αποτελεσμα να δημιουργουνται παρεξηγησεις χωρις να το θελουμε.Καλο ειναι να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας γτδν ξερουμε πως το παιρνει ο αλλος. Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:Νομιζω οτι η manoula24 πηρε ολες τις απαραίτητες πληροφορίες. Παρακαλω το θεμα να μεινει ως εχει για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις! Wink

Δημητρουλα ολα καλα τιποτα δν θα γινει.Εγω το μονο που θελω ειναι να μιλαω με εσας που ισως μπορειτε να με βοηθησετε για να μπορω κ γω με την σειρα μου να βοηθησω την κουμπαρα μου.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερα σας.Μανουλα3 σιγουρα υπαρχουνε κενα,κ επειδη η μικρη δν πολυανοιγεται γιαυτο κ θα ανεβει η μητερα της να ξεκαθαρισει τα πραγματα να ξερει τι της γινεται.Μακαρι να λυθουνε οσο το δυνατον πιο ηρεμα,αλλα εαν αυτος ηταν σωστος γτ τωρα να κρυβεται κ ουτε απανταει σε μηνυματα στο διαδικτυο.Εχει πολλα αναπαντητα στοιχεια η υποθεση.Sasanath εγω προσωπικα εγραψα οτι οπως εσστρωσες θα κοιμηθει απο την αποψη οτι,εφοσον εκανε αυτη τη κινηση θα αναλαβει τις ευθυνες της κ οχι να επαναπαυθει επειδη εχει την μητερα της που την στηριζει κ την οικογενεια της γενικοτερα.γτ ουκ ολιγες φορες εχουμε ακουσει για κοεπελες που καναν μικρες παιδια κ τα μεγαλωνουνε οι γιαγιαδες.Σιγουρα θα κανει πραγματα για εκεινην οπως κ ολες οι μαμαδες επιβαλλεται να κανουμε πραγματα για τον εαυτο μας γτ περα απο την ιδιοτητα της μαμας,ημαστε κ γυναικες κι για να ημαστε δυνατες γιαα ταπαιδια μας πρεπει να κανουμε πραγματα για εμας να αδειαζουμε απο την ρουτινα κ την καθημερινοτητα κ να επανερχομαστε πιο δυναμικες.Αλιμονο αν δν τους στηριζα,οι φιλοι στις δυσκολες ωρες φαινονται κ εφτασε η δικια μου να φανω αν ειμαι η οχι.Λεφτα δν εχω να λυσω το οικονομικο προβλημα τους,αλλα μπορω να κανω πολλα με ελαχιστα χρηματα.Τωρα σηκωθηκα νωρις κ της φτιαχνω φακες που της μυρισαν,κ οσο διαστημα θα λειπει η μανα στην αθηνα θα την εχω εδω την μικρη μαλλον δλδ.Βανια μου συμφωνω μαζι σου,αλλα αρχικα επρεπε να εβαζες αυτο το ποστ,επειδη εδωκυριαρχει ο γραπτος λογος δν εχουμε τη δυνατοτηα να βλεπουμε τον αλλον κ να μπορουμε να ακοσυουμε τη χροια της φωνης κ το υφος της γιαυτο κ δημιουργουνται εντασεις κ παρεξηγησεις.Αρχικα θα μπορουσες να στειλεις αυτο το μηνυμα με τα2 σαιτ που ξερεις οτι μπορουνε να βοηθησουνε,ξερω καλα τι δυσκολιες μπορει να εχει μια εγκυμοσυνη σαυτη την ηλικια,αλλα με πιστη κ προσευχη,οι δυσκολιες προσπενιουνται ευκολα.
έχεις απόλυτο δίκιο και ζητω συγνώμη ο τρόπος που το έγραφα μπορούσε να το πάρει διαφορετικά κάποιος άλλος . Μακάρι να βρεί το δρόμο της και να είναι ευτυχισμένη

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="penyball"]Η εγκυμοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή της κοπέλας και καλό θα ήταν να μην αντιμετωπίζεται τόσο ελαφρυά λες και θέλει καθεμια να πει το μακρυ της και το κοντό της.Συγνώμη για το ύφος αλλά θεωρώ την κριτική εκ του ασφαλούς απαράδεκτη.
manoula_24xr καλύτερα πρώτα να δείτε τι συμβαίνει με τον μπαμπά,αν το ξέρει η οχι,τι έχει σκοπο να κανει κτλ γιατί αφού η μαμα δε μιλάει ίσως να μη ξέρετε πως έχουν τα πράγματα και επιπλέον βλέπεις πως αντι για βοήθεια το θέμα καταλήγει σε κουτσομπολιό και αυτο είναι που με εκνεύρισε περισσότερο.
Οσο δύσκολα και να είναι τώρα για τη μικρή μαμα σίγουρα με τον καιρό(μήνες μπορεί και χρονια)θα καλυτερέψουν τα πράγματα και θα αναγνωρίσει και μονη της καποια στίγμη οτι κάνει την καλύτερη επιλογή να φέρει στον κόσμο το μωράκι.Οσο σας έχει δίπλα της να τη βοηθάτε όλα θα πάνε προς το καλύτερο.[/quote

Ναι πενυ,αυτο συζητουσαμε μετην κ9υμπαρα μου,οτι πρεπει να μιλησει οπωςδηποτε μαζι τους για να τους ενημερωσει αν εχουνε αγνοια κι να διευθετησει το θεμα.Εαν εχουνε πληρη γνωση κ συνεχιζουνε ετσι τι να πω,Μακαρι να μην ξερουνε κατι,κ να πανε ολα καλα.Σημερα μιλησαν με μια κοπελα η οποια προσφερθηκε κ μας ενημερωσε παααρα πολυ κμας εδωσε σημαντικες πληροφοριες για το τι μπορει να γινει δικαστικα εαν χρειαστει.Ειναι μια δυσκολη περιπτωση,γτ κ η κοπελα ειναι φοβισμενη,μιλησα με τον αντρα μου κι ειπαμε να την φιλοξενησω οσο θα ανεβει αθηνα να μπορω να την φροντιζω,κ ισως να μπορεσω να την κανω να ανοιχτει κι να μαθουμε περισσοτερα.εστω κ λιγα ισως ειναι σημαντικα.Εγω πιστευω οτι ο νεαρος φοβαται πολυ να τον παντρεψουνε με το ζορι κτλ κ γιαυτο εξαφανιστηκε.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Βανια μου συμφωνω μαζι σου,αλλα αρχικα επρεπε να εβαζες αυτο το ποστ,επειδη εδωκυριαρχει ο γραπτος λογος δν εχουμε τη δυνατοτηα να βλεπουμε τον αλλον κ να μπορουμε να ακοσυουμε τη χροια της φωνης κ το υφος της γιαυτο κ δημιουργουνται εντασεις κ παρεξηγησεις.Αρχικα θα μπορουσες να στειλεις αυτο το μηνυμα με τα2 σαιτ που ξερεις οτι μπορουνε να βοηθησουνε,ξερω καλα τι δυσκολιες μπορει να εχει μια εγκυμοσυνη σαυτη την ηλικια,αλλα με πιστη κ προσευχη,οι δυσκολιες προσπενιουνται ευκολα.
έχεις απόλυτο δίκιο και ζητω συγνώμη ο τρόπος που το έγραφα μπορούσε να το πάρει διαφορετικά κάποιος άλλος . Μακάρι να βρεί το δρόμο της και να είναι ευτυχισμένη

Σευχαριστω για την κατανοηση.

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.Μολις χτες εμαθα κ προσπαθω να συνελθω οτι η κουμπαρα μου 32 ετων προκειται σε λιγους μηνες να γινει...Γιαγια!Η 16χρονη κορη της εμεινε εγκυος.Καλως η κακως εμεινε.Το θεμα ειναι οτι εχουνε προκυψει πολλα θεματα.1ον ο πατερας ειναι 22 κ εξαφανιστηκε,κ μαλιστα μετακομισαν εκτος πολης.2ρον πριν 3μηνες εληξε η ασφαλεια του πατερα της στον οποιο ηταν ασφαλισμενh,κ δν θα ασφαλιστει συντομα.Κ ηθελα να ρωτησω εσας που ειστε πιο ενημερωμενες,1ον σαυτον μπορει να κανει κατι επειδη την παρατησε εγκυο κ δν ενδιαφερετε?κ 2ον στην περιπτωση που θα ειναι ανηλικη ανυπαντρη μητερα παιρνει καποιο επιδομα υπαρχει καποια βοηθεια κατι? γτ η μητερα της θα την βοηθησει,αλλα δν μπορει να συνεισφερει κι πολλα.Ευχαριστω πολυ κοριτσια.

koykla mou ti na po tora gia to thema..na einai kala i kopelitsa,eyxomai na pane ola kala,na einai ugiis kai ekeini kai to moraki pou tha ferei sti zoi. apo noris sta vasana..eseis pou eiste konta tis na tin sumvoulepsete na parei tis sostes apofaseis.
gia to thema aytou pou tin paratise,FYSIKA kai mporei na vrei to dikio tis!!! tha simvouleutei dikigoro o opoios tha tin kateythinei tha pei ta stoixeia tou kai opou kai an exei paei autos na eksanafinistei,tha vrethei kai tha perasei apo dikastirio(nomizo ginetai grigora) gia na analavei tis eythines tou. an arnithei oti einai o pateras tha ginei test dna kai meta einai xeirotera gia ekeinon poy tha exei arnithei,opote den ton simferei,an simvouleutei kai ekeinos diigoro tha tou ta pei!!!! (exo ksaderfi dikigoro,fainetai e ?? ) Razz
gia ta epidomata pigente sto ika kai sti pronoia na rotisete ti dikaioytai i kopela. kali tyxi kai imaste konta Wink

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikroulaxristos έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.Μολις χτες εμαθα κ προσπαθω να συνελθω οτι η κουμπαρα μου 32 ετων προκειται σε λιγους μηνες να γινει...Γιαγια!Η 16χρονη κορη της εμεινε εγκυος.Καλως η κακως εμεινε.Το θεμα ειναι οτι εχουνε προκυψει πολλα θεματα.1ον ο πατερας ειναι 22 κ εξαφανιστηκε,κ μαλιστα μετακομισαν εκτος πολης.2ρον πριν 3μηνες εληξε η ασφαλεια του πατερα της στον οποιο ηταν ασφαλισμενh,κ δν θα ασφαλιστει συντομα.Κ ηθελα να ρωτησω εσας που ειστε πιο ενημερωμενες,1ον σαυτον μπορει να κανει κατι επειδη την παρατησε εγκυο κ δν ενδιαφερετε?κ 2ον στην περιπτωση που θα ειναι ανηλικη ανυπαντρη μητερα παιρνει καποιο επιδομα υπαρχει καποια βοηθεια κατι? γτ η μητερα της θα την βοηθησει,αλλα δν μπορει να συνεισφερει κι πολλα.Ευχαριστω πολυ κοριτσια.

koykla mou ti na po tora gia to thema..na einai kala i kopelitsa,eyxomai na pane ola kala,na einai ugiis kai ekeini kai to moraki pou tha ferei sti zoi. apo noris sta vasana..eseis pou eiste konta tis na tin sumvoulepsete na parei tis sostes apofaseis.
gia to thema aytou pou tin paratise,FYSIKA kai mporei na vrei to dikio tis!!! tha simvouleutei dikigoro o opoios tha tin kateythinei tha pei ta stoixeia tou kai opou kai an exei paei autos na eksanafinistei,tha vrethei kai tha perasei apo dikastirio(nomizo ginetai grigora) gia na analavei tis eythines tou. an arnithei oti einai o pateras tha ginei test dna kai meta einai xeirotera gia ekeinon poy tha exei arnithei,opote den ton simferei,an simvouleutei kai ekeinos diigoro tha tou ta pei!!!! (exo ksaderfi dikigoro,fainetai e ?? ) Razz
gia ta epidomata pigente sto ika kai sti pronoia na rotisete ti dikaioytai i kopela. kali tyxi kai imaste konta Wink

δυστυχως η προνοια δινει το επιδομα των 44 ευρω!!!!κ μαθαμ οτι μπορουμε να εχουμε δωρεαν δικηγορο μεαιτηση.Ευελπιστουμεοτι δν θα χρειαστει να παμε δικαστικως.Οσο αφορατν στηριξη προσπαθουμε κμεις το κατα δυναμην

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον διαβασα με την υσηχια μου ολες τις απαντησεις και συμφωνω απολυτα με την βανια την μιμικα και την δεσποινα ! κακα τα ψεματα εγινε και δεν αλαζει και το μωρο θα γεννηθει ! και η ζωη αυτου του κοριτσιου θα αλαξει ...... δυστηχως στην πιο ασχη! καλειται να στηριξει ολη την οικογενεια !! σκεφτομαι το μελλον αυτου του κοριτσιου και αν καταφερει να σταθει στα ποδια της και να αποκτησει καποτε οικογενεια οπως της αξιζει ......μακαρι να πανε ολα καλα !

επισης πριν κλεισω θα ηθελα να πω οτι ειμαστε σε ενα δημοσιο φορουμ και οταν ανοιγουμε ενα θεμα δεν ξερουμε τι απαντησεις θα παρουμε αλλα πρεπει να περιμενουμε καθε ειδους απαντηση .......... δεν ειμαστε εδω για να συμφωνουμε παντα και εχουμε δημοκρατια !

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:λοιπον διαβασα με την υσηχια μου ολες τις απαντησεις και συμφωνω απολυτα με την βανια την μιμικα και την δεσποινα ! κακα τα ψεματα εγινε και δεν αλαζει και το μωρο θα γεννηθει ! και η ζωη αυτου του κοριτσιου θα αλαξει ...... δυστηχως στην πιο ασχη! καλειται να στηριξει ολη την οικογενεια !! σκεφτομαι το μελλον αυτου του κοριτσιου και αν καταφερει να σταθει στα ποδια της και να αποκτησει καποτε οικογενεια οπως της αξιζει ......μακαρι να πανε ολα καλα !

επισης πριν κλεισω θα ηθελα να πω οτι ειμαστε σε ενα δημοσιο φορουμ και οταν ανοιγουμε ενα θεμα δεν ξερουμε τι απαντησεις θα παρουμε αλλα πρεπει να περιμενουμε καθε ειδους απαντηση .......... δεν ειμαστε εδω για να συμφωνουμε παντα και εχουμε δημοκρατια !

Συμφωνω μαζι σου,εννοειται οτι υπαρχουνε αντιθετες αποψεις αλιμονο αν δν υπηρχε,αλλα εγω ανοιξα το θεμα για βοηθεια περισσοτερο,νομικης φυσεως,κ φυσικα για να συζητησουμε,αλλα καλο ειναι καποιες κοπελες να προσεχουνε το υφος κ την εκφραση,κατι που πιστευω εγινε κατανοητο κ δν υπαρχει προβλημα.

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:λοιπον διαβασα με την υσηχια μου ολες τις απαντησεις και συμφωνω απολυτα με την βανια την μιμικα και την δεσποινα ! κακα τα ψεματα εγινε και δεν αλαζει και το μωρο θα γεννηθει ! και η ζωη αυτου του κοριτσιου θα αλαξει ...... δυστηχως στην πιο ασχη! καλειται να στηριξει ολη την οικογενεια !! σκεφτομαι το μελλον αυτου του κοριτσιου και αν καταφερει να σταθει στα ποδια της και να αποκτησει καποτε οικογενεια οπως της αξιζει ......μακαρι να πανε ολα καλα !

Συμφωνω μαζι σου,εννοειται οτι υπαρχουνε αντιθετες αποψεις αλιμονο αν δν υπηρχε,αλλα εγω ανοιξα το θεμα για βοηθεια περισσοτερο,νομικης φυσεως,κ φυσικα για να συζητησουμε,αλλα καλο ειναι καποιες κοπελες να προσεχουνε το υφος κ την εκφραση,κατι που πιστευω εγινε κατανοητο κ δν υπαρχει προβλημα.

καλεεε εγραψα οτι στην πιο ασχημη θεση ειναι η μαμα του κοριτσιου αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου το εστειλε ετσι οπως το εγραψα !

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνωμη που θα διαφωνισω αλλα μπορει να μπορει να λεει ο καθενας την αποψη του αλλα φρασεις του τυπου ΄΄τίποτα δυστυχώς τα σημερινά κορίτσια έχουν γεννηθεί και καπάκι με το που βγάζουν τριχούλα τρέχουν μην χάσουν .... ΄΄ εμενα με προσβαλλουν και δεν ανεχομαι να της διαβαζω! Το ειπα και στην ιδια την κοπελα παραπανω αλλωστε! Ολα εχουν ορια!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Συγνωμη που θα διαφωνισω αλλα μπορει να μπορει να λεει ο καθενας την αποψη του αλλα φρασεις του τυπου ΄΄τίποτα δυστυχώς τα σημερινά κορίτσια έχουν γεννηθεί και καπάκι με το που βγάζουν τριχούλα τρέχουν μην χάσουν .... ΄΄ εμενα με προσβαλλουν και δεν ανεχομαι να της διαβαζω! Το ειπα και στην ιδια την κοπελα παραπανω αλλωστε! Ολα εχουν ορια!

Έχεις απόλυτο δίκιο και εμένα με πείραξε η φράση αυτή παρόλο που δεν με θίγει προσωπικά, αλλά χαίρομαι που μετά η κοπέλα κατάλαβε το λάθος της και το πήρε πίσω.

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνω κι εγω!!!

Να σας πω λεμε λεμε και στα ιδια καταληγουμε αλλα για εκεινο το γλυκουλι μωρακι που ειναι μεσα στην κοιλιτσα της δεν ρωταμε τιποτα!!!
Σε ποια εβδομαδα ειναι;; Εχει καλη εγκυμοσυνη;; Εκανε β'επιπεδου; Ειναι κοριτσακι η αγοράκι; Ποσο γλυκουλα θα ειναι η κοπελιτσα με την φουσκωμενη κοιλιτσα; Εχει καλο γιατρο;; Την αντιμετωπιζει καπως με ιδιαιτερο τροπο λογο του οτι ειναι φοβισμενη;; Πως νιωθει καθε φορα που κλωτσαει το μωρακι; Πως της φαινεται;;
Κοριτσακι μου να εχει μια καλη εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα!!
Ενα μωρακι μες στο σπιτι με βοηθεια απο τους δικους της πολυ σημαντικο;
Γελια, κλαματα απο το νυνακι ερχονται πολυ ομορφες στιγμες, τα μωρακια ειναι ευτυχια!!
Οτι εγινε εγινε απο δω και περα θα πρεπει να χαμογελα ολη η οικογενεια και να προετοιμαζεται για το νεο μελος που ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ μονο χαρα θα φερει το γλυκουλι!!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Συμφωνω κι εγω!!!

Να σας πω λεμε λεμε και στα ιδια καταληγουμε αλλα για εκεινο το γλυκουλι μωρακι που ειναι μεσα στην κοιλιτσα της δεν ρωταμε τιποτα!!!
Σε ποια εβδομαδα ειναι;; Εχει καλη εγκυμοσυνη;; Εκανε β'επιπεδου; Ειναι κοριτσακι η αγοράκι; Ποσο γλυκουλα θα ειναι η κοπελιτσα με την φουσκωμενη κοιλιτσα; Εχει καλο γιατρο;; Την αντιμετωπιζει καπως με ιδιαιτερο τροπο λογο του οτι ειναι φοβισμενη;; Πως νιωθει καθε φορα που κλωτσαει το μωρακι; Πως της φαινεται;;
Γελια, κλαματα απο το νυνακι ερχονται πολυ ομορφες στιγμες, τα μωρακια ειναι ευτυχια!!
Οτι εγινε εγινε απο δω και περα θα πρεπει να χαμογελα ολη η οικογενεια και να προετοιμαζεται για το νεο μελος που ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ μονο χαρα θα φερει το γλυκουλι!!!!!

με κάλυψες απόλυτα. με το καλό να έρθει το μωράκι και όλα λύνονται αν υπάρχει υγεία και υπομονή.

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αν κ δεν εχω διαβασει καμια απαντηση σας αν κ νομιζω οτι τα πνευματα φουντωσαν,εχω να πω οτι σε οποιαδηποτε μπορει να συμβει κτ τετοιο,το θεμα ειναι να υπαρχει υποστηριξη απο την οικογενεια.τον κυριο που σηκωθηκε κ εφυγε μπορουν να τον τρεξουν δικαστικως γιατι η κοπελα ειναι ανηλικη!
ας εχει μια ηρεμη εγκυμοσυνη κ δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που θα γινει γιαγια στα 32.!καλη τυχη!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:........εχω να πω οτι σε οποιαδηποτε μπορει να συμβει κτ τετοιο,το θεμα ειναι να υπαρχει υποστηριξη απο την οικογενεια........

έτσι ακριβώς είναι. σε οποιαδήποτε οικογένεια που έχει εφηβους μπορεί να συμβεί. δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτος

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
sktv έγραψε:........εχω να πω οτι σε οποιαδηποτε μπορει να συμβει κτ τετοιο,το θεμα ειναι να υπαρχει υποστηριξη απο την οικογενεια........

έτσι ακριβώς είναι. σε οποιαδήποτε οικογένεια που έχει εφηβους μπορεί να συμβεί. δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτος

Συμφωνώ! Όποιος θεωρεί τον εαυτό του ανοιχτόμυαλο δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να του συμβεί κάτι τέτοιο.

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...και μην κρινουμεεεεεεεε εχουμε κι εμεις παιδια και δεν ξερουμε τι μπορει να τους τυχει σε αυτην ηλικια καποτε!!

sktv

sktv
vasoula έγραψε:...και μην κρινουμεεεεεεεε εχουμε κι εμεις παιδια και δεν ξερουμε τι μπορει να τους τυχει σε αυτην ηλικια καποτε!!
μεσα απο το πληκτρολογιο μου το πηρες βασω!ετσι ειναι ας κραταμε μικρο καλαθι σε τετοια θεματα!

penyball

penyball
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vasoula έγραψε: Συμφωνω κι εγω!!!

Αυτά ακριβώς!Τι πιο όμορφο θα έχει να θυμάται...?Έστω κι αν τώρα είναι δύσκολα!

Πως εμείς ξεχνάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ,κάθε δυσκολία της μέρας μας, μπροστά σε ένα τους χαμόγελο?
Και όσο περνάει ο καιρός δε μας νοιάζει τίποτα παρά μόνο να είναι υγειή και χαρούμενα..
Αυτά είναι για οοολες τις μανούλες του κόσμου!
Με λίγα η πολλά,τα παιδια αγάπη θέλουν!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανενας δε κρινει με την εννοια της λεξης. μπορει ετσι να διαβαζετε αλλα δεν ειναι ετσι. απλα λεμε τις αποψεις μας. αν καπου φαινοντε καθετες τοτε μπορει να ειναι. τι να κανουμε... λοιπον για το θεμα της κοπελας επειδη ετσι και αλλιως ολα πηραν το δρομο τους και τωρα πια ειναι σε προχωρημενη εγκυμοσυνη, η δικια μου γνωμη ειναι να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα με την κοπελα. να γεννησει ηρεμα και μολις μπουνε ολοι σε προγραμμα να γεμισουν μπαταριες και να δουν και τι θα κανουν με τον.....''κυριο'' τοτε θα μπορουν πιο ωριμα να τον τσακισουν αν θελουν. απλα μη τα ανακατευουν καλητερα. τωρα προεχει η γεννα της κοπελας.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Vivian έγραψε:Συγνωμη που θα διαφωνισω αλλα μπορει να μπορει να λεει ο καθενας την αποψη του αλλα φρασεις του τυπου ΄΄τίποτα δυστυχώς τα σημερινά κορίτσια έχουν γεννηθεί και καπάκι με το που βγάζουν τριχούλα τρέχουν μην χάσουν .... ΄΄ εμενα με προσβαλλουν και δεν ανεχομαι να της διαβαζω! Το ειπα και στην ιδια την κοπελα παραπανω αλλωστε! Ολα εχουν ορια!

Έχεις απόλυτο δίκιο και εμένα με πείραξε η φράση αυτή παρόλο που δεν με θίγει προσωπικά, αλλά χαίρομαι που μετά η κοπέλα κατάλαβε το λάθος της και το πήρε πίσω.
Κορίτσια αυτό το ανάφερα με ποιό σκεπτικό ; έχετε δει τα σημερινά 14-15χρονα ; έχουν καμιά σχέση με τα 15χρονα της περασμένης δεκαέτάς; πάντα θα υπάρχουν διαφορές στις ηλικίες είναι λογικό προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς αν εγω στα 16 ημουν σπίτι στις 9 τώρα τα σηνόμηλικα βγαίνουν στις 9 δεν κρίνω αν αυτό είναι σωστό η λάθος κατά τη γνώμη μου έχουν χάσει την παιδικότητα τους βιάζονται να μεγαλώσουν . Δεν είμαι αρνητική με την ιδέα να έχουν σχέσεις αλλά δεν θεωρείτε ότι εινα νωρίς ; και εντάξει απο τη στιγμή που έρχονται σε επαφή δεν θα έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένες;έχω ανιψιά η οποία είναι τωρα 19 στα 14 της της μιλησε η νύφη μου όπως και εγω μάλιστα της είπαμε να παμε και στο γυναικόλογο να της μιλήσει όταν η μικρή έκανε σχέση στα 17 της ενα χρόνο μετά μετά απο κάποιους μήνες ζήτησε στη μάνα της να πάνε στο γιατρό μαζί με το φίλο της να μιλήσουν κα το έκανε . δεν θεωρείτε ότι είναι ποιό ωριμη η κίνηση ; Δεν είμαι ποριτανή αντίθετα λέω ναι στο σεξ αλλά οχι στο απερισκεπτο και εμεις περάσαμε απο την ηλικία αυτή και δυστυχώς οι γονείς μας δεν είχαν την άνεση να μας μιλήσουν

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις