76 Απ: Χτυπησε την πορτα ο πελαργος στα 32,αλλα οχι για παιδι...για εγγονι... Τρι Μαρ 29, 2011 7:45 am
manoula3
Πανταχού παρούσα!
manoula_24xr έγραψε:manoula3 έγραψε:βανια έγραψε:Ας κοιτάξει η οικογένεια της να τη στηρίξει και εκείνη να μεγαλώσει και να βάλει μυαλό τώρα που φέρει στο κόσμο ένα παιδί γιατί συνήθως όταν κάνεις ένα τέτοιο λάθος δεν σταματάς εκει συνεχίζεις.
συγνωμη,αλλα δεν μπορω να συμφωνησω με αυτη την αποψη!!!ισως βεβαια να μην καταλαβα κ καλα!!!λαθος εννοεις το μωρακι???σωστα???οπως προειπα δεν μου φαινεται λαθος..νωρις ναι..αλλα δεν ηρθε η καταστροφη του κοσμου!!!!κ οσο κ να μας φαινεται αδυναμο ενα κοριστακι 16 χρονων να ειναι μαμα,αυτο το κοριτσακι μπορει να βαλει τα γυαλια σε μητερες πολυ μεγαλυτερες απο κεινη!!!δεν νομιζω να σημαινει οτι επειδη θα γινει μικρη μαμα,η ζωη της αργοτερα θα παρει λαθος δρομο!!!!!γινεται κ αυτο,αλλα δεν μπρουμε να το προδικασουμε,υπαρχουν χαρακτηρες κ χαρακτηρες!!!!
Κουκλα μου δν ξερω αν για σενα ειναι λαθος ενα παιδι,παντως για μενα κι για πολλες αλλες μαμαδες ειναι ευλογια ζωης,δωρο Θεου.Λοιπον αν διαβασεις τι εχω γραψει απο την αρχη θα δεις οτι η κοπελα δν μιλησε φοβουμενη οτι θα χασει το μωρο.Που σημαινει οτι ειναι ετοιμη να αναλαβει τις ευθυνες της.Δευτερον επειδη η μητερα της εκανε παιδι στην ιδια ηλικια ακριβως,δν σημαινει οτι μεγαλωσε με τις ιδιες αρχες.Ισα ισα που της μιλησε κ της ειπε οτι εαν θελει να κανει παιδι να φροντισε πρωτα να τελειωσει το σχολειο κ να βρει δουλεια,για να ειναι καλυτερα ολα.Απο κει κ περα,το κοριτσι δν εβγαινε απο το σπιτι κ μπορω να το επιβεβαιωσω εγω.Ποτε δν πηγα βραδυ κ να ελειπε.Οποτε καλο ειναι χωρις να ξερουμε μερικα πραγματα να μην τα κρινουμε οποια κ να ειναι η αποψη μας,δν ημαστε καθημερινα μες το σπιτι του αλλουνου για να ξερουμε τι κανει κ τι οχι.Τωρα οσον αφορα την στηριξη της μητερας την εχει 100% οπως κ την δικια μου,ασχετα αν ειναι η δν ειναι νωρις.Τωρα εγινε.Το θεμα ειναι να αναγνωριστει το παιδι κ να εχει ενα ονομα,οχι να ειναι αγνωστου πατρος κ σε 30χρονια να τρεχει σ εκμπομπες κ να αναζηταει τον πατερατου κ να ζητιανευει ενα ονομα.Θα παρει το ονομα,κ αν συνεχισει με το ιδιο συστημα ο νεαρος,τοτε στο μελλον οταν ειναι σ θεση το παιδι να καταλαβει,τοτε θα μαθει γτ απουσιαζει το παιδι αποτη ζωη του.Καποια απο σας ειπε να γραφτει το παιδι,δν θυμαμαι ποια,σορρυ κοριτσια,αλλα πρωτα περιμενουνε να δουνε τι θα γινει με αυτο κ μετα θα κοιταξουνε.
μανουλα24 σε μενα απευθυνεσαι εδω η'στη βανια??μπερδευτηκα καλε!!!γιατι δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα ολα αυτα εγω για την κοπελα!!!σορι αλλα τα χασα τωρα!!!ειναι κ τα 2 ποστ μας σε παραθεση(εμενα κ της βανιας) κ δεν ξερω τι εγινε!!χιχι!!δεν πειραζει!!!