126 Απ: Χτυπησε την πορτα ο πελαργος στα 32,αλλα οχι για παιδι...για εγγονι... Πεμ Μαρ 31, 2011 7:01 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Κορίτσια αυτό το ανάφερα με ποιό σκεπτικό ; έχετε δει τα σημερινά 14-15χρονα ; έχουν καμιά σχέση με τα 15χρονα της περασμένης δεκαέτάς; πάντα θα υπάρχουν διαφορές στις ηλικίες είναι λογικό προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς αν εγω στα 16 ημουν σπίτι στις 9 τώρα τα σηνόμηλικα βγαίνουν στις 9 δεν κρίνω αν αυτό είναι σωστό η λάθος κατά τη γνώμη μου έχουν χάσει την παιδικότητα τους βιάζονται να μεγαλώσουν . Δεν είμαι αρνητική με την ιδέα να έχουν σχέσεις αλλά δεν θεωρείτε ότι εινα νωρίς ; και εντάξει απο τη στιγμή που έρχονται σε επαφή δεν θα έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένες;έχω ανιψιά η οποία είναι τωρα 19 στα 14 της της μιλησε η νύφη μου όπως και εγω μάλιστα της είπαμε να παμε και στο γυναικόλογο να της μιλήσει όταν η μικρή έκανε σχέση στα 17 της ενα χρόνο μετά μετά απο κάποιους μήνες ζήτησε στη μάνα της να πάνε στο γιατρό μαζί με το φίλο της να μιλήσουν κα το έκανε . δεν θεωρείτε ότι είναι ποιό ωριμη η κίνηση ; Δεν είμαι ποριτανή αντίθετα λέω ναι στο σεξ αλλά οχι στο απερισκεπτο και εμεις περάσαμε απο την ηλικία αυτή και δυστυχώς οι γονείς μας δεν είχαν την άνεση να μας μιλήσουνMariaM έγραψε:Vivian έγραψε:Συγνωμη που θα διαφωνισω αλλα μπορει να μπορει να λεει ο καθενας την αποψη του αλλα φρασεις του τυπου ΄΄τίποτα δυστυχώς τα σημερινά κορίτσια έχουν γεννηθεί και καπάκι με το που βγάζουν τριχούλα τρέχουν μην χάσουν .... ΄΄ εμενα με προσβαλλουν και δεν ανεχομαι να της διαβαζω! Το ειπα και στην ιδια την κοπελα παραπανω αλλωστε! Ολα εχουν ορια!
Έχεις απόλυτο δίκιο και εμένα με πείραξε η φράση αυτή παρόλο που δεν με θίγει προσωπικά, αλλά χαίρομαι που μετά η κοπέλα κατάλαβε το λάθος της και το πήρε πίσω.
Η νύφη σου έκανε την καλύτερη κίνηση πραγματικά.
Ο κόσμος πηγαίνει προς τα μπροστά και οι αλλαγές δεν ειναι πάντα προς το καλύτερο. Πρέπει όμως να προσαρμοζόμαστε. Την ίδια γνώμη θα είχε και για εμάς η προηγούμενη γενιά. Αυτό λέγεται χάσμα γενεών. Γιατί λέω ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε; Για το καλό των παιδιών μας. Η ηλικία των 13-18 έχει πολύ περισσότερα προβλήματα πλέων. Αναγκάζονται πολλές φορές να μεγαλώσουν πριν την ώρα τους. Επειδη είναι τα παιδιά μας και είναι τα παιδιά του μέλλοντος πρέπει να τα κατανοήσουμε να τα συμβουλέψουμε και σε καμία περίπτωση να μην τα κρίνουμε. Η νύφη σου, το έχει καταλάβει αυτό και έκανε το καλύτερο για το παιδί της. Η ενημέρωση είναι το παν σε αυτές τις ηλικίες. Δεν είναι πια παιδιά και έχουν ανάγκη να τους λέμε την αλήθεια ακόμα και για θέματα που θεωρούμε ταμπού και μας κάνουν να κοκκινίζουμε. Παρόλα αυτά κατάλαβα πως το έθεσες και ξέρω ότι δεν έκανες το σχόλιο με κακή πρόθεση.