σοκαριστηκα τωρα,αλλα ταυτοχρονως κεραυνωβοληθηκα απο αμετρητες σκεψεις!!!
τι να πρωτοπω τωρα!!!
ισως δεν πρεπει τοσο ευκολα να λιθοβολουμε τον 22χρονο!!φυσικα ειναι κατακριτεο που σηκωθηκε κ εφυγε,αλλα καθιστε ρβε κοριτσια..μπορει να εφυγε για λιγες μερες,να σκεφτει,να βαλει σε μια ταξη το μυαλο του,να παρει αποφασεις κ να δρασει..δεν εξρουμε πως σκεφτεται τωρα!!ενταξει αν εχει γραψει την κοπελα στα παλια του τα παππουτσια κ την εχει σβησει εντελως απ'τη ζωη του κ τη μνημη του τοτε ειναι για φτυσιμο!!!αλλα δεν ξερουμε!!!!!!ισως το εβαλε στα ποδια επειδη τρομαξε,λαθος του βεβαια,αλλα μπορει κ να γυρισει μετανιωμενος!!μακαρι!!!!
περι νομικων θεματων δεν ξερω τιποτα ειναι η αληθεια,αλλα αμα ημουν στη θεση της κοπελας δεν θα αφηνα κανεναν να τον μηνυσει η' να τον κατηγορουσα για αποπλανηση ανηλικου!!μα πως θα τον κοιταξει στα ματια μετα στο δικαστηριο????ειναι ψευδες κατι τετοιο!!ηταν μαζι,εκαναν ονειρα μαζι,ειχαν ερωτικες επαφες θελοντας ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,μπορει κ να αγαπηθηκαν πραγματικα...δεν μπορεις μετα κ να ισχυριστεις οτι ο ταδε με αποπλανησε!!δεν νομιζω να της εκανε μαγια,ουτε να τη σαγηνεψε λες κ ειναι 12 χρονων!!συγνωμη δεν ειμαι ειρωνικη,τη γνωμη μου λεω απλα!!!ηθελε να ειναι μαζι του,ηθελε να εχουν σχεση!!!!κ μην ξεχναμε οτι τα πιτσιρικια τωρα πια απ'τα 12 το μυαλο τους ειναι ηουραφι..τιποτα δεν τους ξεφευγει...γνωριζουν πραγματα που εμεις τα μαθαμε στα 17-18!!!αρα στα 16 δεν αποπλανησε πια!!!!εκτος βεβαια κ αν ειχαν σχεση 2-3 μηνων!!!!ας μας πει κ η κοπελα που ανοιξε το θεμα,αν ηταν σοβαρη η σχεση τους!!!αν ηταν μαζι καιρο??!!!αν την ειχε για ενα μηνα,τη αφησε εγκυο κ μετα μην το ειδατε,τοτε ναι ειναι για κλωτσιες ο ανθρωπος!!!!ηθελε μονο κοκο κ αντε γεια στα δυσκολα!!!!!!η κοπελα δεν επικοινωνει μαζι του πια???τον καταπιε η γη???να συναντηθουν τεσπα,να μιλησουν,να βγαλουν μια ακρη!αν δεν μπορει το αγορι της να της σταθει,τουλαχισοτν να δινει καποια χρηματα,να πηγαινει να βλεπει το παιδακι του αργοτερα,να συνεισφερει τεσπα!!!αν πραγματικα την ειχε αγαπησει,δεν νομιζω να αρνηθει να της στερησει αυτα που χρειαζεται!!
κ κατι αλλο που μου ηρθε τωρα!!η κοπελα ειναι 6 μηνων εγκυος!!ο νεαρος ποτε εφυγε???ποτε την αφησε???τωρα???κ ποτε το εμαθε οτι ειναι εγκυος η κοπελα του???θελει ψαξιμο το πραγμα πριν τον στειλουμε για κρεμασμα!!!μη με παρεξηγειτε,αν μαθω κ τα ενδοτερα,δηλ αυτα που ρωτησα θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη!!!!
επισης αναφερθηκε κ η εκτρωση!!κανω πως δεν το διαβασα ποτε!!!!πρωτον η ζωη του κοριτσιου μετα απο ακτι τετοιο θα στοιχειωθει,παντα κατι θα τη βαραινει!!!τωρα της φαινονται σιγουρα ολα ενα ςγολγοθας,αλλα σιγουρα θα ειναι πιο ευτυχισμενη σε λιγους μηνες εχοντας αγκαλιτσα το μωρακι της,παρα σε λιγους μηνες να κλαιει καθε βραδυ πριν κοιμηθει!!!ενταξει η αμμα της απ'οτι διαβασα θα τη βοηθησει!!!θα τελειωσει το σχολειο κ μετα θα βρει μια δουλεια!!θα αναλαβει καποια στιγμη με πυγμη το μεγαλωμα του παιδιου της!!!αν κ πιστευω μολις το δει πρωτη φορα,μολις το αγκαλιασει,θα νιωσει οτι τιποτα αλλο δενε χει νοημα!!θα θελει ολη την ωρα να το κανακευει!!εγω παντως ανυπομονουσα να τελειωσω το σχολειο,να αρχισω να κανω οικογενεια με τον αντρα μου!!!σαν χαζοχαρουμενο θα εκανα αν εμενα εγκυος στα 16!!καλα τωρα με λετε τρελη ειμαι σιγουρη!!αλλα απιζει ρολο κ ποιον εχεις διπλα σου!!!!κ γω ειμαι σιγουρη οτι με τον αντρα μου κ στα 16 μου θα αρχιζα μια χαρα την οικογενεια μου!!!!βεβαια ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του!!!
τωρα παμε στην αλλη πλευρα κ να μιλησω σαν μαμα!!!!γιατι τοση ωρα εμεπινα στη θεση του κοριτσιου!!τωρα θα μπω στη θεση των γονιων!!!
αν ημου η αμμα του αγοριου,θα του ειχα πει τοσα πολλα οταν το μαθαινα,θα τον ειχα κανει λιωμα που δεν θα τολμουσε ουτε να σηκωσει τα ματια του απο ντροπη!!οχι ντροπη για το μωρακι,ντροπη που δεν εδειξε ιχνος αντρισμου!!!πιστευω θα τν επειθα να αναλαβει τις ευθυνες του!!!κ αν δεν τοε κανε,εγω η ιδια θα ξεκαθαριζα οτι σαν ''γιαγια' αυτου του παιδιου θα εκανα οτι περνουσε απ'το χερι μου να μεγαλωσει ευτυχισμενο...ακομα κ αν ο γιος μου ηταν στον κοσμο του!!!θα βοηθουσα οικονομικα,θα ημουν α διπλα στην κοπελα!!πολλα πολλα!!!!!ε δεν μπορει καποια στιγμη θα συνετιζοταν κ κεινος!!!λεω εγω τωρα!!!!παιζει σημαντικο ρολο το πως αντιμετωπιζουν οι γονειςτετοιες περιπτωσει!!!!δεν θα μπορουσα να διανοηθω οτι η κοπελα του γιου μου περιμενει μωρο κ γω καθομαι στ'αυγα μου!!σε λιγο καιρο να γεννιεται το εγγονακι μου,το παιδι του παιδιου μου κ γω να το παιζω κινεζα??/δεν παιζει αυτο!!!!
επισηςαν ημουν η μαμα του κοριτσιου,εκτος του οτι θα χτυπαγα τριπλο εγκεφαλικο με τη μια,χωρις να δειξω στην κορη μου τηνα ντιδραση μου βεβαια!!θα ηταν ηδη φοβισμενη,θα τα εκανα κ γω χειροτερα??!!!!μια οικογενεια μπορει να λυσει τα παντα οα ειναι αγαπημενη,οτα εχουν μαθει να συζητανε,οταν εχουν μαθει να ειναι ταπεινοι!!!δεν νομιζω να ετρεχα να κανω μηνυσεις,μαλλον θα ετρεχα να βρω τον νεαρο,να καθισουμε σαν ανθρωποι να μιλησουμε κ ειδικα εγω θα του μιλουσα σαν να ειμαι η μαμα του!!!!δεν μπορει καποιος 22 χρονων να ειναι τοσο σκληρος κ απωθητικος που να μην μπορει να μιλησει με μια μητερα,τη μητερα της κοπελας που αγαπησε!!!!το σιγουρο ειναι οτι θα αρνηθει καθε συζητηση αν η μαμα της κοπελας τον περιμενει με τον πλαστη!!χιχι!!!θα προσπαθουσα να τους φερω κ παλι σε επαφη,να μιλησουμε πολιτισμενα,ηρεμα,να βρουμε μια λυση!!!εκτος βεβαια,το τονιζω αυτο,αν ο τυπος ειναι κανενας αληταμπουρας κ το παιζει μουρη κ αδιαφορια!ε τοτε θα τρεχει κδ εν θα φτανει!!!!δεν πιστευω ενα κοριτσι να ειναι ευτυχισμενο η' να νιωθει καλυτερα αν οι γονεις του τρεξουν να καταστρεψουν τη ζωη του πατερα του παιδιου της με δικαστηρια,φυλακες,κ μυνησεις!!!!εγω δεν θα το ηθελα με τιποτα αυτο για τον πατερα των παιδιων μου!!!!θα τον αφηνα να φυγει με αξιοπρεπεια κ μετα θα μπορουσε ανετα να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο για οσα εχασε κ στερηθηκε!!!
επισης η φραση ''οπως εστρωσες θα κοιμηθει'',μου ακουγεται πολυ ασχημα!!!το λεμε λες κ ηρθε η συντελεια του κοσμου για τους 2 νεους,επειδη ηρθε μια εγκυμοσυνη νωριτερα απ'οτι θα επρεπε!!μωρακι θα ερθει στον κοσμο,δεν κολλησαν καμια ανιατη ασθενεια!!!σορι κ παλι αν ακουγομαι καπως!!!οκ κ γω θα βοηθουσα την κορη μου με οποιο τροπο μπορουσα,θα εκανα τα παντα για να ευκολυνω τη ζωη της κ τη μεταβαση της απο παιδι σε μητερα!!θα τελειωε το σχολειο της,εγω θα κρατουσα το μωρακι να μπορει να διαβαζει κ οταν πια ενηλικιωνοταν θα μπορουσα σιγα σιγα να της δωσω τα ''ηνια''!!!δεν νομιζω οτι με τον ερχομο ενος μωρου στην ηλικια των 16,καταστρεφεται η ζωη μιας κοπελας!!!!ισως να λεω κ βλακειες!!ισως σε 18 χρονια απο τωρα που η κορη μου θα ειναι πια μεγαλη,να ακουσω κανα τετοιο κ να με τρεχουν στα επειγοντα για οξυγονο!!!!τωρα ομως αυτες οι σκεψεις μου ερχονται!!!!ενταξει σαν παιδι θα χασει τις βολτες της,την ξενοιασια της,την παιδικοτητας της μια κοπελα,αλλα μπορει να τα κανει ολα αυτα βεβαια με καποιο μετρο!!!!
υπαρχει λογος που η συγκεκριμενη κοπελα θα αποκτησει τοσο γργορα μωρακι,τοσο μικρη!!!!αν δεν ηταν και θελημα θεου,δε θα εμενε ποτε εγκυος!!!!εκτος του οτι δεν επαιρναν τα παιδια τη σωστη αντισυλληψη,εμεινε εγκυος επειδη ηταν κ θελημα απο ψηλα!!!ανδ εν ηταν γραφτο δεν θα γινοταν!!!!μποει να την κανει αυτο το γεγονος καλυτερο ανθρωπο,μπορει να τη γλυτωσει απο ατασθαλιες που ισως να εκανε αργοτερα,μπορει να την κανει να βλεπει τη ζωη πιο ωριμα κ φυσικα πιο ομορφα μεσα απ΄τα ματια του δικου της παιδιου!!!μπορει να ειναι σοκαριστικο να εχεις μωρο στα 16 στην κοιλιτσα σου,αλλα συναμα δεν παυει να ειναι ευλογια,οσο χρονων κ να εισαι!!!θα μεγαλωνει κ κεινη μαζι με το απιδι της,η ζωη θα παρει αλλη οψη!!δεν ειναι ολα τοσο ασχημα στην περιπτωση αυτη!!!!!!!δεν ξερω καν γιατι εχει πια κολησει στο μυαλο μας οτι μια κοπελα που κανει μικρη παιδι χανει τα παντα!!1τερμα οι βολτες,τερμα τα ταξιδια,τερμα τα ξενυχτια,τερμα οι φιλες!!!!δεν ειναι ετσι ομως!!!!ολα αυτα που ανεφερα γινονται πανω στα νιατα που λεμε,ενω ενα μωρακι,ενα παιδι υπαρχει παντα στη ζωη σου,δεν μπορεις ποτε να μετανιωσεις γι'αυτο,ειναι το ειναι σου!!!!ακομα κ τωρα ακουω ''ααα το κακομοιρο εχει 3 παιδια στα 24,τιποτα δεν εζησε''!!πλακα μου κανετε????αν δεν εζησα εγω κ η καθε μανουλα ποιος εζησε?????ειναι να γελας δηλαδη!!!κ πισω να γυριζα στα 19 μου θα εμενα εγκυος κ πιο νωρις κομα αν γινοταν!!!ειμαι τοσο γεματη στην ψυχη μου τωρα που δεν νομιζω να ημουνα αν ειχα να εξιστορησω σε ποσα κλαμπακια χτυπιομουν σαν χταποδι,σε ποσα μερη πηγα,ποσες φιλες ηρθαν κ εφυγαν απ'τη ζωη μου!!!!ολα αυτα βεβαια απαραιτητα ειναι για τα νιατα μας,αλλα δεν ειναι τα ιδια τα νιατα μας!!!!τα νιατα γινονται ομορφα κ με πιο ουσιαστικα πραγματα,ακομα κ αν αυτα τα πραγματα ειναι οι αυπνιες για να βαζεις την πιπιλα του μωρου,το ξημεροβραδιασμα διπλα στον κρυωμενο μωρακι σου,το κυνηγητο κ τις χαρουλες μεσα στο σπιτι!!!!ολα αυτα μπορει να ειναι εντελως παραδοξα για καποιες,ομως κ πολυ κοντα στη γνωμη καποιων αλλων!!παντως αυτη ειναι η δικη μου η γνωμη!!!!
το ασχημο κ κατακριτεο μεσα στην ολη υποθεση ειναι οτι ο νεαρος την εκανε κ τσινισε στα δυσκολα!!!!αμα η κοπελα τονε ιχε κοντα της σε κανα δυο χρονια απο τωρα θα τους εβλεπαν κ θα τους καμαρωναν!τοσο μικρα παιδια με οικογενεια κ σπιτικο!!!!ολα καταφερνονται αρκει να υπαρχει αγαπη!!!!αν υπηρχε αγαπη τα δυο παιδια σε λιγο καιρο θα αποκτουσαν δικο τους σπιτι,θα κρατοσυαν ενελλαξ το παιδι να τελειωσει η κοπελα το σχολειο,θα εβρισκαν μια δουλεια εργοτερα κ ολα αυτα θα φανταζαν πιο ευκολα..αρκει να αγαπιουνται!!!τωρα οως αυτος εφυγε..ελπιζω να ειναι κατι προσωρινο κ να δειξει τον καλο του εαυτο!!!
αυτα!1σας ζαλισα παλι!!!