451 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Πεμ Μάης 05, 2011 10:16 pm
kikitso
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Κορίτσιααααα!!!!Γύρισα από τον γιατρό, όλα καλά!Κλείσαμε για τις 17 για αυχενική το απόγευμα!!!Ανυπομονώ πάρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σεξ...Χμ...ναι κάναμε!2 φορές ως τώρα!Να πω την αλήθεια εγώ δεν μπορούσα να χαλαρώσω έχοντας συνέχεια το μυαλό μου στο μωρό οπότε ήτανε κάπως περίεργα!Αλλά τι φταίνε και αυτοί οι άνδρες μας στην αποχή??
maraki85 έγραψε:Καλημερα και απο μενα!!Δεν ειχα 2 μερες ιντερνετ και δεν μπορεσα να σας γραψω!!!
Εγω ρε κοριτσια επειδη δεν εχω κανενα συμπτωμα τρωω σαν βοδι,δεν ξερω που θα φτασω μεχρι το τελος!!!3/7 παντρευομαι και βαπτίζουμε την μικρουλα μας και θα ειμαι χαλια με τοσο φαγητο που κανω.
Φιλακια σε ολες!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!maraki85 έγραψε:Μολις πηρα τηλ στο Ιασω και εκλεισα ραντεβου για αυχενικη διαφανεια στις 27 Μαιου!!Αχ ποσο χαιρομαι,σε 3 εβδομαδες θα δω το θαυματακι μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mora στις Παρ Μάης 06, 2011 9:08 am, 1 φορά
Carrie έγραψε:Άντε άντε με το καλό Μαράκι!!Αλήθεια πόσο θα πληρώσεις? Νομίζω στο Ρέα που θα πάω εγώ μία κοπέλα μου είπε 140Ε.
kikitso έγραψε:ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.....
aylin έγραψε:Κοριτσάκια μου καλισπέρα!!!Πως μου είστε σήμερα???
Kikitso καλό ταξίδι, να περάσετε υπέροχα...
Σκέφτομαι και εγώ να πάω κάπου ιδωτικά να κάνω την αυχενική...δεν ξέρω πολλές σκέψεις γυρνούν στο μυαλό μου και γενικότερα πρέπει να τις βάλλω σε μια τάξη.
Φιλιά πολλά σε όλες να έχουμε ενα ωραίο σκ!!!
maraki85 έγραψε:melina19 σε ευχαριστω πολυ αλλα για το sexy λιγο δυσκολο!!!χαχα!!
Ποσο εβδομαδων εισαι?το πρωτο σου παιδακι?βαλε τικερακι να βλεπουμε ποσο εβδομαδων εισαι γιατι ειμαστε πολλες κοπελες και αρχιζω και μπερδευομαι!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!baby έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε???????δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες!!!!!!!ολα καλα?????εγω ναι ολα πολυ καλα αυριο θα παω για την εγκεφαλικη διαφανεια.....να σας πω και κατι αλλο μπηκα στην 12 εβδομαδα και εδω και 3 μερες νιωθω οτι το αισθανομαι μεσα μου να κουνιεται νομιζω οτι ειναι το νινι μου......
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ!!!!! ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!φωτεινουλα έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου ειναι η πρωτη φορα που γραφω για την εγκυμοσυνη κ ειμαι πολυ χαρουμενη !Ειμαι 8 εβδομαδων κ προχθες ακουσαμε την καρδουλα του μωρου για πρωτη φορα κ συναμα μου με βαλε να κανω προγεννετικο ελεγχο κοριτσακια μου που ειστε για δευτερη φορα εγκυουλες εσεις κανατε κ αν ναι που?
φωτεινουλα έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου ειναι η πρωτη φορα που γραφω για την εγκυμοσυνη κ ειμαι πολυ χαρουμενη !Ειμαι 8 εβδομαδων κ προχθες ακουσαμε την καρδουλα του μωρου για πρωτη φορα κ συναμα μου με βαλε να κανω προγεννετικο ελεγχο κοριτσακια μου που ειστε για δευτερη φορα εγκυουλες εσεις κανατε κ αν ναι που?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης