526 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Πεμ Μάης 12, 2011 2:30 am
melina19
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
thelw k gw na mathw ti mwraki exw.alla pio polu thelw na mou stamatisoun i anagoules k i emeti.den mporw allo pote stamatane????????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΥΧΑΤΙΣΤΩ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ!!!!!!!!!!melina19 έγραψε:mora έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ(ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ)ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!!!! ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΞΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΜΩΣ!!!! ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ!
CARRIE ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΚΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ!!!
mora gia to agoraki sou euxomai ola na pane kala
ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!! ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ?Carrie έγραψε:Μελινάκι θα σταματήσουν..Εγώ ήδη βλέπω διαφορά εδώ και 2-3 μέρες και επιτέλους ηρεμησα λίγο!Το λέγανε και δεν το πίστευα ότι μόνο στο 1ο τρίμηνο θα είμαι έτσι
lamproula έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!lamproula έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε ευχαριστω πολυ!!!Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο!!!ardo έγραψε:ουάου!!με το καλό!!!
alexia-marinos έγραψε:Και εγω πηρα χθες τα αποτελεσματα απο το Papp-A και ειναι τελεια μου ειπε!!!Και το καλυτερο σας το κρατησα για το τελος-στον υπερηχο που καναμε χθες ανακαλυψαμε τελικα οτι το κοριτσακι μας βγηκε αγορακι!!!!
dionikou έγραψε:κοριτσακια γεια σας
έκανα και εγώ την αυχενική και είναι όλα καλα . το παπ θα βγει ή σημερα ή την δευτερα δεν καταφέραμε να δουμε το φυλο γιατί το μωρούλι δεν καθόταν καλά όλο κουνιότανε και έβαζε το δαχτυλο στο στόμα
τα συπμτώματα του πρωτου τριμηνου εφυγαν αλλά αυτες τις μερες εχω υπνηλια
Xαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!Με το καλο να παρεις κ τα αποτελεσματα του Papp A!!!Οσο για την υπνηλια,δεν εισαι η μονη....Μακαρι να μπορουσα να κοιμαμαι ολη μερα...!!!!dionikou έγραψε:κοριτσακια γεια σας
έκανα και εγώ την αυχενική και είναι όλα καλα . το παπ θα βγει ή σημερα ή την δευτερα δεν καταφέραμε να δουμε το φυλο γιατί το μωρούλι δεν καθόταν καλά όλο κουνιότανε και έβαζε το δαχτυλο στο στόμα
τα συπμτώματα του πρωτου τριμηνου εφυγαν αλλά αυτες τις μερες εχω υπνηλια
kikitso έγραψε:ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥΤΑΜΑΤΗΤ
CARRIE TO THΛ. ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 6980675410 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ.( ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ)
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ. ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ. ΤΟ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ....
ΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΑ ΝΥΦΟΥΛΑ;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΚΙΤΣΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΝΥΦΟΥΛΑ!~!!!!!!!!kikitso έγραψε:ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥΤΑΜΑΤΗΤ
CARRIE TO THΛ. ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 6980675410 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ.( ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ)
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ. ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ. ΤΟ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ....
ΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΑ ΝΥΦΟΥΛΑ;;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης