Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 9]

126ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 6:23 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πάντως τι πρόβλημα κι αυτο που έχουν με τα κακα...
Εγω του έκανα τρελο χουνερι...καποια στιγμη ερχεται με τη μικρη παραμασχαλα διοτι είχε x@σει τον κόσμο όλο...
Του λεω "κάντο εσυ!" μου απαντάει ο κύριος "αφου ξέρεις οτι δεν μπορωωωωωωω!!!" και ψυχραιμα του απανταω..."ε, καλα..τότε άστην χ#σμενη, γιατι εγω δεν πρόκειται να την αλλαξω...". Είπε, είπε,είπε, αλλα στο τέλος την άλλαξε μια χαρα. Και απο τότε δεν μπορω να πω οτι τρεχει να την αλλαξει πρωτος, αλλα αμα συμβει το κανει ανετα. Πως θα γίνει δηλαδη?αμα εγω λείπω απο το σπίτι να μην μπορει να της αλλαξει μια πάνα? Βεβαια ήξερα οταν το ελεγα οτι δεν θα την αφηνε ετσι...με επαιρνε να το κανω. Φαντάζομαι οτι υπάρχουν κι αλλοι που μπορει να εχουν πιο σοβαρο θεμα. Αλλα και πάλι...δεν πρεπει να ξεπεραστει? ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109

127ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 8:15 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας διαβασα οσο μπορεσα -ειναι μεγαλα τα ποστ σας κ το παιδι μου πειναει!χαχα
απλα ήθελα να γραψω αυτό που μια φιλη μου εχει κατω απο την φωτογραφια (στο fb)των νεογεννητων διδυμων κοριτσιων της που ειναι παρέα με το σκυλακι τους και πολυ σωστα για μενα λεει
Τα μωρα πρεπει να συναναστρεφοντα με ζωα για να ειναι προετοιμασμενα για τους ανθρωπους.....

πολύ σωστό το βρίσκω...

ξαναλεω- ωραια τα λετε- συμφωνω απόλυτα. Very Happy

128ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 8:34 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koukida έγραψε:Τα μωρα πρεπει να συναναστρεφοντα με ζωα για να ειναι προετοιμασμενα για τους ανθρωπους.....[/color][/b]
Κουκίδα διαφωνώ κάθετα...
η επαφη με τα ζώα είναι ευεργετική για ενα παιδί...δηλαδη καμία σχεση με την επαφη με τους ανθρωπους.Σε τι μπορει να προετοιμάσει η επαφη με τα ζωα ενα παιδι?Να αντιμετωπίσει τι απο τους συνανθρωπους του?Την υποκρισία?τα ζωα δεν υποκρίνονται. Την κακία?Τα ζωα δεν ειναι κακα. Την πονηρια? Ε, όχι δα... την υστεροβουλία? ας το κόψω εδω γιατι θα συνεχίσω επ'απειρον..
το να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τους ανθρωπους θέλει διαφορετικού είδους φροντιστήριο. Η επαφη με τα ζωα στο μόνο που μπορει να βοηθήσει ενα παιδίο ειναι να παραμείνει το ίδιο ειλικρινες, ευαισθητο και πονόψυχο ΠΑΡΑ την επαφη του με τους αλλους ανθρωπους. Και μόνο που σκέφτομαι σε τι θα την υποβάλλουν οι άνθρωποι και τι καλείται να αντέξει μου έρχεται μια ψιλοτρελα..¨οπως καταλαβατε σε καμια εκτίμιση δεν το εχω το ανθρωπινο είδος, πλήν ελαχίστων εξαιρεσεων..

129ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 9:26 am

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dimitra37 έγραψε:Ποτε δεν φταιει ενα παιδι παντα φταινε οι γονεις εχει τυχει να εχουμε βγαλει βολτα τη τζινα με λουρι, ειναι ενα σκυλι μεσαιου μεγεθους που κουναει συνεχεια ουρα σαν τρελλη και ζητιανευει χαδια, και ενω ειχαμε μια αποσταση 2 μετρων τουλαχιστον αρχισε να ουρλιαζει σαν τρελλη η μαμα να παρουμε το σκυλι μακρια και μολις ειδε οτι ειμαι εγκυος μου την ειπε κιολας που ειμαι διπλα σε σκυλι αυτη η μαμα μεγαλωνει ενα παιδι με φοβο. (δεν αναφερομαι σε αδεσποτα,αγνωστα και ισως αγρια σκυλια που δε ξερεις, σε αυτα συμφωνω οτι πρεπει να εισαι επιφυλακτικως)

a,geia sou...ayto akrivws ennoousa oti etsi kanoun ta paidia tous migiaggixta...kai malista xwris na anafer8w allou...egw den milisa gia alla paidia apla eipa oti to diko mou den 8a to kanw migiaggixto...alla opoios exei tin myga mou.....na mou tin ferei pisw....!!!tin 8elw....!!!!kai gia na fygoume apo ayto to 8ema....ki emena to skylaki mou tzina to lene.....!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

130ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 9:51 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AspaMichou έγραψε:Πάντως τι πρόβλημα κι αυτο που έχουν με τα κακα...
Εγω του έκανα τρελο χουνερι...καποια στιγμη ερχεται με τη μικρη παραμασχαλα διοτι είχε x@σει τον κόσμο όλο...
Του λεω "κάντο εσυ!" μου απαντάει ο κύριος "αφου ξέρεις οτι δεν μπορωωωωωωω!!!" και ψυχραιμα του απανταω..."ε, καλα..τότε άστην χ#σμενη, γιατι εγω δεν πρόκειται να την αλλαξω...". Είπε, είπε,είπε, αλλα στο τέλος την άλλαξε μια χαρα. Και απο τότε δεν μπορω να πω οτι τρεχει να την αλλαξει πρωτος, αλλα αμα συμβει το κανει ανετα. Πως θα γίνει δηλαδη?αμα εγω λείπω απο το σπίτι να μην μπορει να της αλλαξει μια πάνα? Βεβαια ήξερα οταν το ελεγα οτι δεν θα την αφηνε ετσι...με επαιρνε να το κανω. Φαντάζομαι οτι υπάρχουν κι αλλοι που μπορει να εχουν πιο σοβαρο θεμα. Αλλα και πάλι...δεν πρεπει να ξεπεραστει? ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 328109

Xαχαχα, εγώ ξέρω ότι αν λείψω και του τον αφήσω, αν τύχει θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα τον αλλάξει, γιατί πάνω από όλα είναι πατέρας! Χαχαχα... Εκτός από πατέρας είναι και πολύ τυχερός και όσες φορές έχει μείνει με το παιδί δεν έχει τύχει να κάνει την βρωμοδουλειά. (Εκτός από μια φορά που ήταν με τους γονεις του και τον άλλαξε ο πεθερός μου, πιάνεται; ) Με το που γυρνάω σπίτι όμως είναι λες και μου την φυλάει ο μικρός! Ή για να το πάρω και πάνω μου, μάλλον χαίρεται υπερβολικά που με βλέπει! Very Happy

131ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 11:05 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AspaMichou έγραψε:
koukida έγραψε:Τα μωρα πρεπει να συναναστρεφοντα με ζωα για να ειναι προετοιμασμενα για τους ανθρωπους.....[/color][/b]
Κουκίδα διαφωνώ κάθετα...
η επαφη με τα ζώα είναι ευεργετική για ενα παιδί...δηλαδη καμία σχεση με την επαφη με τους ανθρωπους.Σε τι μπορει να προετοιμάσει η επαφη με τα ζωα ενα παιδι?Να αντιμετωπίσει τι απο τους συνανθρωπους του?Την υποκρισία?τα ζωα δεν υποκρίνονται. Την κακία?Τα ζωα δεν ειναι κακα. Την πονηρια? Ε, όχι δα... την υστεροβουλία? ας το κόψω εδω γιατι θα συνεχίσω επ'απειρον..
το να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τους ανθρωπους θέλει διαφορετικού είδους φροντιστήριο. Η επαφη με τα ζωα στο μόνο που μπορει να βοηθήσει ενα παιδίο ειναι να παραμείνει το ίδιο ειλικρινες, ευαισθητο και πονόψυχο ΠΑΡΑ την επαφη του με τους αλλους ανθρωπους. Και μόνο που σκέφτομαι σε τι θα την υποβάλλουν οι άνθρωποι και τι καλείται να αντέξει μου έρχεται μια ψιλοτρελα..¨οπως καταλαβατε σε καμια εκτίμιση δεν το εχω το ανθρωπινο είδος, πλήν ελαχίστων εξαιρεσεων..

ναι, θα μπορουσες να το αποκωδικοποιησεις ετσι- εγω το λαμβανω αναποδα.
οτι εχοντας γνωρισει την ανιδιοτελη αγαπη κ την αγνοτητα των ζωων τοτε οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις την ιδιοτελεια..το συμφερον..κ παει λεγοντας- κ τοτε θα εκτιμησεις τα ζωα- κ οχι τους ανθρωπους.---Το διορθωνω- σε σχεση με τους ανθρωπους. Smile

132ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 12:25 pm

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
spapastamou έγραψε:
koukida έγραψε:αχ κοριτσια ειναι αναδρομος ο Ερμης?όλες εχουμε παρει μερος σε καποια αντιπραθεση τις τελευταιες μερες.κ εγω μαζι.
spapastamou δωσε τόπο στην οργή.. Very Happy
αστο να πάει..

exeis apolyto dikio kopela mou....as dwsw topo stin orgi egw ws mikroteri....zitw sygnwmi apo esena kai apo tis ypoloipes manoules gia tin anastatwsi....me orismena atoma den einai na asxoleitai kaneis oute apo forum.....!!!filakia Very Happy
kai epidi merikes exoun ti miga sou...nai exeis dikio me orismena atoma kalitera na min asxoleite kaneis....

133ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 31, 2011 9:11 pm

spapastamou

spapastamou
snoopy έγραψε:
spapastamou έγραψε:
koukida έγραψε:αχ κοριτσια ειναι αναδρομος ο Ερμης?όλες εχουμε παρει μερος σε καποια αντιπραθεση τις τελευταιες μερες.κ εγω μαζι.
spapastamou δωσε τόπο στην οργή.. Very Happy
αστο να πάει..

exeis apolyto dikio kopela mou....as dwsw topo stin orgi egw ws mikroteri....zitw sygnwmi apo esena kai apo tis ypoloipes manoules gia tin anastatwsi....me orismena atoma den einai na asxoleitai kaneis oute apo forum.....!!!filakia Very Happy
kai epidi merikes exoun ti miga sou...nai exeis dikio me orismena atoma kalitera na min asxoleite kaneis....

vre glykia mou kopela as li3oume to 8ema edw...ok diafwnisame se kati den egine kai tipota tragiko,den ir8e to telos tou kosmou....egfw den milisa gia kammia manoula k gia kanena paidaki sygkekrimena....eipa tis proswpikes mou apopseis k pragmata pou 8a efarmosw sto d-i-k-o mou to paidi....i ka8e manoula megalwnei ta paidia tis opws 8ewrei ekeini kalytera kai tous pernaei opoia minimata 8ewrei ekeini swsta...ok...???emena me noiazei pws 8a megalwsw to paidi mou ki esena pws 8a megalwseis to diko sou....ayta pou eipa itan genika den anaferomoun kapou sygkekrimena kai den egrapsa egw panw se diko sou post oti ennoeis kati gia emena gia na to synexizeis....as to li3oume edw giati einai ntropis pragmata ayta na trwgomaste edw mesa gia ili8ious logous....

134ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Ιουν 01, 2011 3:08 am

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία και Άσπα, σας βγάζω το καπέλο! Είστε από τις κοπέλες στο φόρουμ που πραγματικά γράφετε όμορφα και εμπεριστατωμένα. Χαίρομαι να σας διαβάζω. Very Happy

AspaMichou έγραψε:

Kαλα, βρε Νένη... δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε στη φυλακή για παίξουμε μπιρίμπα!Εαν σε βγάλει ο δρόμος σου απο τα μέρη μας μπορούμε να παίξουμε και εξω απο τα κάγκελα!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 536304 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 893968 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 893968 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 893968 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 604962

Τι λες καλή μου;;;; Ξέρεις πόσο έχουν πάει διόδια και βενζίνες ;;; Και εγώ από βόρεια Ελλάδα είμαι, και θέλω ένα κάρο λεφτά κάθε φορά που ανεβαίνω. Ε, μια φορά θα ανέβω με έξοδα του ελληνικού κράτους!!!

MariaM έγραψε:

Xαχαχα, εγώ ξέρω ότι αν λείψω και του τον αφήσω, αν τύχει θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα τον αλλάξει, γιατί πάνω από όλα είναι πατέρας! Χαχαχα... Εκτός από πατέρας είναι και πολύ τυχερός και όσες φορές έχει μείνει με το παιδί δεν έχει τύχει να κάνει την βρωμοδουλειά.

Ένα ακόμα καλό που κάνει το σκυλί στο σπίτι: σε εξοικειώνει με τα κόπρανα!!! Ο άντρας μου έχει μαζέψει κακά του σκύλου από όλη την Αθήνα… στης μπέμπας θα κωλώσει;;

135ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Ιουν 01, 2011 4:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Neni έγραψε:Μαρία και Άσπα, σας βγάζω το καπέλο! Είστε από τις κοπέλες στο φόρουμ που πραγματικά γράφετε όμορφα και εμπεριστατωμένα. Χαίρομαι να σας διαβάζω. Very Happy

AspaMichou έγραψε:

Kαλα, βρε Νένη... δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε στη φυλακή για παίξουμε μπιρίμπα!Εαν σε βγάλει ο δρόμος σου απο τα μέρη μας μπορούμε να παίξουμε και εξω απο τα κάγκελα!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 536304 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 893968 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 893968 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 893968 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 604962

Τι λες καλή μου;;;; Ξέρεις πόσο έχουν πάει διόδια και βενζίνες ;;; Και εγώ από βόρεια Ελλάδα είμαι, και θέλω ένα κάρο λεφτά κάθε φορά που ανεβαίνω. Ε, μια φορά θα ανέβω με έξοδα του ελληνικού κράτους!!!

MariaM έγραψε:

Xαχαχα, εγώ ξέρω ότι αν λείψω και του τον αφήσω, αν τύχει θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα τον αλλάξει, γιατί πάνω από όλα είναι πατέρας! Χαχαχα... Εκτός από πατέρας είναι και πολύ τυχερός και όσες φορές έχει μείνει με το παιδί δεν έχει τύχει να κάνει την βρωμοδουλειά.

Ένα ακόμα καλό που κάνει το σκυλί στο σπίτι: σε εξοικειώνει με τα κόπρανα!!! Ο άντρας μου έχει μαζέψει κακά του σκύλου από όλη την Αθήνα… στης μπέμπας θα κωλώσει;;

Αχ, Νένι να μην το ξέρω πιο νωρίς... Θα τον έβαζα να καθαρίζει το σκυλί του και δεν θα του έκανα την χάρη να τα μαζέψω. Ειδικά του σκυλιού είναι και πιο εύκολο... αν τα φανταστείς σαν πετρούλες (ελπίζω να μην τρώει καμία μεσημεριανό)... Τώρα έχω πάρει αυτήν την δουλειά επ' ώμου...
Νένι, Β. Ελλάδα διαβάζω. Από που είσαι;

136ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Ιουν 01, 2011 5:41 am

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
Αχ, Νένι να μην το ξέρω πιο νωρίς... Θα τον έβαζα να καθαρίζει το σκυλί του και δεν θα του έκανα την χάρη να τα μαζέψω. Ειδικά του σκυλιού είναι και πιο εύκολο... αν τα φανταστείς σαν πετρούλες (ελπίζω να μην τρώει καμία μεσημεριανό)... Τώρα έχω πάρει αυτήν την δουλειά επ' ώμου...
Νένι, Β. Ελλάδα διαβάζω. Από που είσαι;

Ναι, μεγάλο σχολείο! Και δεν νομίζω πως αηδιάζει καμιά σκυλο-παιδο-μαμά με τίποτα!
Κάποτε είχα διαβάσει ότι αν ένα ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί, να πάρει ένα φυτό σε γλάστρα πρώτα! Αν σε ένα χρόνο το φυτό είναι ζωντανό, να πάρει σκύλο. Και αν σε άλλον ένα χρόνο ο σκύλος είναι εντάξει, τότε είναι έτοιμοι για παιδί! Εντάξει, αστείο είναι φυσικά, αλλά πραγματικά σε προετοιμάζει σε ένα βαθμό, σε κάνει πιο υπεύθυνο η συμβίωση με ένα πλάσμα που έχεις την ευθύνη του εξ ολοκλήρου. Κατά τα άλλα, θεωρώ το ζώο μεγαλύτερη ευθύνη από το παιδί σε πολλά πράγματα, γιατί το παιδί θα μεγαλώσει και θα αυτονομηθεί κάποτε, το σκυλί ποτέ.
Από Καβάλα είμαι, αλλά ερωτεύτηκα και παρέμεινα εδώ κάτω! Θα ήθελα πολύ να γυρίσω τώρα, και ο άντρας μου επίσης, διότι έχει τρέλα με την επαρχία γενικά. Να φανταστείς, πρωτοδιορίστηκε στα μέρη σου, στην Χαλκίδα και σκεφτόμασταν σοβαρά να μετακομίσουμε εκεί. Αλλά μέχρι να το αποφασίσουμε, να αρχίσω να ψάχνω και εγώ δουλειά κλπ, πήρε μετάθεση για Αθήνα. Θα ήμασταν και συμπολίτισσες! Θέλουμε πολύ να φύγουμε όμως και να έχουμε κήπο σαν την Ασπα για να τρέχει και το σκυλάκι μας, και να πάρουμε κι άλλα!
(σκυλάκια ΚΑΙ παιδάκια)

137ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Ιουν 01, 2011 7:11 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, σε ρώτησα γιατί ο μπαμπάς μου είναι από Έβρο! Very Happy

Πάντως πολύ ωραία πόλη η Καβάλα! Μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση όταν είχα περάσει παλιά και μου έχει μείνει σαν εικόνα. Είναι ίσως από τις λίγες πόλεις που έχω πει "ναι, εδώ θα μπορούσα να ζήσω". Το ίδιο έχω πει όταν πήγα στην Ρόδο και στην Σαντορίνη. Ξέφυγα λίγο από το θέμα. Πάντως και εγώ κάπως έτσι το ονειρεύομαι. Με σκυλάκια και παιδάκια στο σπίτι που φτιάχνουμε... Ο επόμενος στόχος!

138ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Ιουν 01, 2011 7:50 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aa εγω ειμαι Καβαλιώτισσα! Very Happy Very Happy Very Happy

139ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Ιουν 01, 2011 10:12 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:aa εγω ειμαι Καβαλιώτισσα! Very Happy Very Happy Very Happy

Τυχερή!!!!!!!!!!

140ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Ιουν 01, 2011 1:03 pm

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koukida έγραψε:aa εγω ειμαι Καβαλιώτισσα! Very Happy Very Happy Very Happy
Αλήθεια;
ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 654316
Εκεί μένεις τώρα;
Το πατρικό μου είναι στον Άγιο Λουκά!

Όταν θα ξανανέβω, κερνάω καφέ (και σκυλοκροκέτες) στην παραλία!!!

Και ναι, η Καβάλα είναι υπέροχη πόλη! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 875502

141ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 1:47 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα βρε Νeni! Αγιο Λουκά?εγω Βύρωνα.
να παμε τα σκυλακι κ τα νινια μας βολτα παρεα Very Happy Very Happy

142ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 2:13 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ελα βρε Νeni! Αγιο Λουκά?εγω Βύρωνα.
να παμε τα σκυλακι κ τα νινια μας βολτα παρεα Very Happy Very Happy

Χαχα, θα ακούτε τα σχόλια των περαστικών σε dolby! Θα σας γράψουν οι εφημερίδες!!!!!!

143ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 2:28 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δε ντρεποσαστε μαζι με τα παδια σας εχετε και σκυλια. Τι μανες ειστε? ΝΤΡΟΠΗ.........

http://www.worldjamboree.gr

144ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 2:46 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα.. ευτυχως ακόμη δεν συνάντησα 'αντιδράσεις'...! Very Happy (εγω τουλάχιστον, αλλα διαβάζω οτι πολλοι καλοθελητες υπαρχουν με την 'καλη' κουβεντα στο στομα! Shocked

145ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 3:21 am

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
dimitra37 έγραψε:Δε ντρεποσαστε μαζι με τα παδια σας εχετε και σκυλια. Τι μανες ειστε? ΝΤΡΟΠΗ.........
Paidia kai skulia einai eulogia......
E arketa epitelous pote tha allajoume sthn ellada se auto to thema....
Oi goneis apo ezwteriko pou exoun zwa sto spiti den einai kalh goneis?!!!!!!
Egw dwn blepw thn ora na parw skulaki kai as exw paidia.....!!!
Bravo se sas manoules pou exete zwa sto spiti mono eseis mporeite na allajete ta pragmata!

146ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 3:31 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλε εχω σκυλι και ειμαι εγκυος και το εχω και μεσα στο σπιτι και περιμενω πως και πως να τα βγαζω μαζι βολτα .... Εκανα πλακα στην koukida αμα διαβασεις μερικα post παραπανω θα το δεις.... μη με μαλωνεις.

147ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 3:35 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την μπερδέψαμε την κοπέλα! Very Happy
πειραζουμε η μια την άλλη Έλενα Razz Razz

148ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 3:38 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida βοηθεια ειπα να πειραξω εσενα μηπως και τσιμπησεις και απο αλλου τα ακουσα.......

149ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 3:47 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα δεν πειραζει Δημητρα- κατα λάθος εγινε! Very Happy

150ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Ιουν 02, 2011 3:50 am

elenamg1978

elenamg1978
dimitra37 έγραψε:Καλε εχω σκυλι και ειμαι εγκυος και το εχω και μεσα στο σπιτι και περιμενω πως και πως να τα βγαζω μαζι βολτα .... Εκανα πλακα στην koukida αμα διαβασεις μερικα post παραπανω θα το δεις.... μη με μαλωνεις.
Sugnwmh koritsi mou.......!!!
Na eisai kala esu kai to mwraki pou perimeneis!!!!
Milisa etsi giati exw thhmosh polu sto dema me ta zwa sthn ellada kai pio polu sto thema goneis paidia kai zwa sto spiti...... ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 6 667478

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις