Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

76ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Μάης 27, 2011 1:17 am

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AspaMichou έγραψε:Πως αντέδρασε η μικρη σου στο οτι ο σκυλος της εγλυψε το χερακι?

Γέλασε με την καρδιά της.. ήταν υπέροχη στιγμή, σαν να έπαιζα σε διαφήμιση ένιωσα.. Ξέρεις.. το παιδάκι, το σκυλάκι και το Βιτάμ Σοφτ!!! flower

AspaMichou έγραψε:

Εμένα μέχρι περίπου 5 μηνών τα έβλεπε να παίζουνε μεταξυ τους και έσκαγε στα γελια και την έβαζα να τα ακουμπαει με τις πατουσες και γελούσε και καποια στιγμη της μπαταρε το μάτι και με το που τους εβλεπε εμπηζε τα κλαμματα!Πηγα να σκασω!
Βρε καλη μου, βρε πουλακι μου, που τα σκυλακια μας σ'αγαπανε...τιποτα εκεινη!
Τωρα τελευταια πάλι της αλλαξε η διαθεση και δεν τα φοβαται πια τοσο πολυ. (Ειλικρινα δεν ειχαν κανει τιποτα τα δολια για να τα φοβαται...). Μέχρι που εχτες τα ταισαμε κιολας τα σκυλακια μας κροκετες στο στομα!
Εχουμε 2 θηλυκα (στειρωμενα) και εναν αρσενικο. Ολα ειναι εξαιρετικα φιλικα ζωα, απλα ο αρσενικος ειναι λιγο μπουνταλακος και χαζοχαρουμενος. Μου εκανε τρομερη εντυπωση στο πως επαιρνε την κροκετα απο το χερι της μικρης!σχεδον με ευλαβεια και πάρα πολυ προσεκτικα μην κανει καμια αποτομη κινηση και της μαγκωσει το χερι!
Πολυ το χαρηκα!

Ωχ, το καλό μου!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 534787
Δεν νομίζω πάντως να του μείνει φοβία, όσα παιδιά έχω δει να είναι φοβικά (με τα ζώα ή με οτιδήποτε άλλο) είναι συνήθως επηρεασμένα από αντίστοιχες φοβίες των γονιών, που τις 'περνάνε' στα παιδάκια.
Πριν χρόνια είχαμε στο πατρικό μου ένα τεράστιο ροντβάιλερ, το οποίο παίζοντας έριξε κάτω τον τότε 8 χρονο ξαδερφάκι μου. Ο μικρός φυσικά έκλαψε, αλλά η μαμά του τον πήρε ήρεμα όπως κάνεις και εσύ και του εξήγησε οτι το σκυλί δεν το ήθελε κλπ. Ο μικρός στραβοκοίταζε τον σκύλο για λίγο καιρό, και μετά του πέρασε και ξανάρχισε να παίζει μαζί του. Και φυσικά τον ξαναέριξε πολλές φορές, και φυσικά ο ξαδερφούλης μου δεν ξαναέκλαψε ποτέ (όχι σαν κάτι υπερπροστατευμένα παιδάκια που κλαίνε ακόμα και με ένα γρατζούνισμα!!!)

Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά να ρωτήσω: ανέφερες Ασπα ότι τα θηλυκά σου είναι στειρωμένα, έχει παρατηρήσει καμιά σας αλλαγή στη συμπεριφορά τους μετά την στείρωση; Έτυχε και είχα πάντα αρσενικά σκυλιά δικά μου και με εξαίρεση μερικά που φιλοξένησα κατά καιρούς, τώρα έχω πρώτη φορά θηλυκό (ένα πολύ ήρεμο καρα-κοπριτάκι!) και την στειρώσαμε πριν 2 μήνες. Δεν βλέπω καμιά αλλαγή όμως στη συμπεριφορά της.

77ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Μάης 27, 2011 9:26 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Neni έγραψε:
Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά να ρωτήσω: ανέφερες Ασπα ότι τα θηλυκά σου είναι στειρωμένα, έχει παρατηρήσει καμιά σας αλλαγή στη συμπεριφορά τους μετά την στείρωση; Έτυχε και είχα πάντα αρσενικά σκυλιά δικά μου και με εξαίρεση μερικά που φιλοξένησα κατά καιρούς, τώρα έχω πρώτη φορά θηλυκό (ένα πολύ ήρεμο καρα-κοπριτάκι!) και την στειρώσαμε πριν 2 μήνες. Δεν βλέπω καμιά αλλαγή όμως στη συμπεριφορά της.
Καλησπερα Νένη,
λοιπόν να σου πω την αλήθεια κι εγω τα θηλυκα τα πήρα ήδη στειρωμένα οπότε δεν μπορω αν ξερω τη συμπεριφορά τους απο πριν. Αλλα λόγω εμπλοκής με το θεματακι, απο όσο ξέρω η στείρωση δεν επηρρεάζει πάντα τη συμπεριφορα των ζωων. Εκεί που μπορεί να υπάρξει διαφορά ειναι κυρίως στα αρσενικά επειδή τους στερούν τις αρσενικές ορμόνες οι οποίες τους κάνουν να τρελαίνονται όταν πλησιάζουν θηλυκα σε οίστρο. Άρα αυτο που συμβαίνει είναι οτι γίνονται αδιάφορα απέναντι στα θηλυκα. Αυτό όμως έχει κι άλλα πάρεργα. Μη έχοντας τις ορμόνες να τους ωθόυν να ψάξουν για ζευγάρωμα ηρεμεί η νευρική τους συμπεριφορά μέσα στο σπίτι ή και έξω απο αυτο. Δεν είναι πλεον τόσο επιθετικά με άλλα αρσενικα (αφου δεν διεκδικούν τίποτα) κτλ. Τα θηλυκά όμως απο τη φύση τους (πλην ίσως καποιων εξαιρέσεων) ούτε τρελαίνονται, ούτε κάνουν χαζομάρες που να οφείλονται στις ορμόνες. Οπότε συνήθως η συμπεριφορά τους δεν αλλάζει εμφανώς.
Η κίνηση που έκανες να τη στειρώσεις ήταν εξαιρετική γιατι τη γλύτωσες απο πιθανά σοβαρότατα προβλήματα μελλοντικα (π.χ. πυομήτρα...πολυ πολυ άσχημος θάνατος για ενα ζωο...) για να μην αναφέρω τα κουτάβια που γλύτωσαν απο το να ερθουν στο μάταιο τούτο κόσμο!
Μπραβο σου και μακάρι να ακολουθούν όλοι το παραδειγμα σου! Για οτιδήποτε άλλο θελήσεις ρώτα με Very Happy

78ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Μάης 27, 2011 9:29 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Neni έγραψε:
Γέλασε με την καρδιά της.. ήταν υπέροχη στιγμή, σαν να έπαιζα σε διαφήμιση ένιωσα.. Ξέρεις.. το παιδάκι, το σκυλάκι και το Βιτάμ Σοφτ!!! flower

Τέλειο!!! αυτα ειναι εντελως για βιντεοκαμερα!!

79ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Μάης 27, 2011 9:33 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dimitra37 έγραψε:Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να της πειραξει το χερι της μικρης σου!!!!!! Οταν ταιζω στο στομα το σκυλι του κουμπαρου μας, ο οποιος ειναι και τεραστιος ,διαλεγω επιτηδες το πιο μικρο κομματακι και αν το δεις ανοιγει το στομα και σαν να απομακρυνει τα δοντια με τα χειλια χωρις να με ακουμπησει το παιρνει απο το χερι μου.. εχει απιστευτο γελιο να τον βλεπεις.

Να σου πω την αλήθεια Δήμητρα δεν περίμενα να την πειράξει επίτηδες σίγουρα. Τον ψιλοφοβόμουνα λόγω αδεξιότητας (άντρας γαρ..) αλλα με διεψευσε το καλό μου Very Happy Very Happy
αυτο που περιγράφεις πρέπει όντως να έχει τρελό γέλιο!! Μου θυμίζει τα άλογα που πηγαίνω και τα ταίζω μήλα και καρότα σε ένα κοντινο στάβλο και αντιδρούν έτσι ακριβως!

80ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Μάης 27, 2011 1:24 pm

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AspaMichou έγραψε:
..................
Για οτιδήποτε άλλο θελήσεις ρώτα με Very Happy

Σ'ευχαριστώ καλή μου!!! sunny

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει καμία διαφορά μετά τη στείρωση. Διάφοροι άσχετοι μου λέγανε διάφορα χαζά, ότι πχ θα γίνει πιο αυταρχική ή επιθετική. Τι να πώ! Ανθρώπους που δεν αγαπούν τα ζώα και μένουν τουλάχιστον μακριά τους, μπορώ να τους καταλάβω, ανθρώπους που έμμεσα κάνουν μεγαλύτερο κακό, δεν μπορώ!

81ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Μάης 27, 2011 9:29 pm

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα στις φιλοζωες!!!να σας πω την αληθεια εγω αν ηταν στο χερι μου να διαλεξω..θα προτιμουσα να μην ειχαμε σκυλακι στο σπιτι γενικα και ειδικα τωρα με τη μπεμπουλα.ελα ομως που ο αντρας μου ειναι ο προστατης ολων των ζωων!οτι βρισκει τραυμαρισμενο το φερνει σπιτι να το θεραπευσει(εχει καποιες γνωσεις)!!να μην τα πολυλογω εχει πολλα χρονια ενα σκυλακι,πριν γνωρισει εμενα,οποτε δεν μπορουσα να πω τιποτα...τωρα με το μωρο ομως??μου λεει κ αυτος οτι ειναι οτι καλυτερο να μεγαλωνει το μωρο με σκυλακικαι συμφωνω η μικρουλα κανει σαν τρελη απτη χαρα της οταν της γλειφει το ποδαρακι,γελαει και απλωνει τα χερακια να τον πιασει!!ο σκυλος ομως μαδαει πολυ καθε μερα σκουπιζω..τωρα που θα αρχισει να μπουσουλαει σιγουρα θα πιανει τριχες κ μετα τα χερια στο στομα..χωρις παρεξηγηση το να καταπινει τριχες δεν ειναι επικυνδινο??

82ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 3:10 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="Neni"]
AspaMichou έγραψε:
Διάφοροι άσχετοι μου λέγανε διάφορα χαζά, ότι πχ θα γίνει πιο αυταρχική ή επιθετική. Τι να πώ! Ανθρώπους που δεν αγαπούν τα ζώα και μένουν τουλάχιστον μακριά τους, μπορώ να τους καταλάβω, ανθρώπους που έμμεσα κάνουν μεγαλύτερο κακό, δεν μπορώ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!
απο που το έβγαλαν αυτο το συμπέρασμα???μήπως νομίζουν οτι θα γεροντοκοριασει το σκυλί?Ή προκύπτει απο το κλασσικο "είναι μια κακιασμένη αγ@μητη???"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!γελασαμε πάλι μεσημεριάτικα!!
Σιγά μην φορέσει και μακρια φούστα,βάλει γυαλία κάνει κότσο και σου ζητάει να την πηγαίνεις τις κυριακές στην εκκλησία!!!
Ούτε εγω μπορω να καταλάβω το κακό γενικότερα κούκλα μου...το θέμα ειναι όμως οτι υπάρχει εκει έξω και φτάνει σε επίπεδα που δεν μπορούμε να φανταστούμε...και δυστυχως δεν απέχει και πολυ απο εμας. Τις προάλλες διάβαζα για παιδεραστες και έβγαζα αφρους απο το στόμα και καπνούς απο τα αυτια, αλλα με τη λύσσα μου έμεινα...Βασικά είναι να μην σου κάτσει στο δρόμο σου η στραβη...
Εγω πάντως πολλές φορές έχω σκεφτεί να προμηθευτώ ενα ωραιότατο καλάσνικοφ για να περιλάβω και αυτους που κακοποιούν ζωα και αυτους που κακοποιούν παιδιά και γενικότερα αυτους που κακοποιούν τους ανήμπορους...που θα μου πάει...καποια στιγμή μπορεί να φλιπάρω και να το πάρω να κάνω ενα καλό ξεκαθάρισμα...μόνο να μου φέρνετε τσιγάρα στη φυλακη ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κόψω το κάπνισμα!

83ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 7:26 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AspaMichou έγραψε:
Εγω πάντως πολλές φορές έχω σκεφτεί να προμηθευτώ ενα ωραιότατο καλάσνικοφ για να περιλάβω και αυτους που κακοποιούν ζωα και αυτους που κακοποιούν παιδιά και γενικότερα αυτους που κακοποιούν τους ανήμπορους...που θα μου πάει...καποια στιγμή μπορεί να φλιπάρω και να το πάρω να κάνω ενα καλό ξεκαθάρισμα...μόνο να μου φέρνετε τσιγάρα στη φυλακη ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κόψω το κάπνισμα!

χαχαχα Ασπα κοιτα να πας στα Διαβατά για να πω να στείλουν κ εμενα εκει να εκτήσουμε μαζι την ποινη μας γιατι κ εγω τέτοιες διαθέσεις έχω πια....

84ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 12:04 pm

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koukida έγραψε:
χαχαχα Ασπα κοιτα να πας στα Διαβατά για να πω να στείλουν κ εμενα εκει να εκτήσουμε μαζι την ποινη μας γιατι κ εγω τέτοιες διαθέσεις έχω πια....
Αν καπνίζεις κι εσυ κοίτα να κάνεις αποθεμα τώρα γιατι θα αυξηθεί όπου να ναι πάλι η τιμή των τσιγάρων!
Ελπίζω τουλαχιστον όταν θα μου συμβει αυτο να έχω αποκαταστήσει το παιδί μου...(αυτο φυσικά έρχεται σε απόλυτη αντίφαση με αυτα που έλεγα παραπάνω περι αυτοσυγκρατησης κλπ. Όπως είπα, έτσι ξαναλέω οτι κρατιέμαι με νύχια και με δοντια για να μη μου σαλεψει...όπως ίσως θα παρατηρήσετε μεταξυ φθοράς και αφθαρσίας ειμαι...τι να πω...και μη χειρότερα!)

85ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 12:27 pm

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
moroulou έγραψε:καλημερα στις φιλοζωες!!!να σας πω την αληθεια εγω αν ηταν στο χερι μου να διαλεξω..θα προτιμουσα να μην ειχαμε σκυλακι στο σπιτι γενικα και ειδικα τωρα με τη μπεμπουλα.ελα ομως που ο αντρας μου ειναι ο προστατης ολων των ζωων!οτι βρισκει τραυμαρισμενο το φερνει σπιτι να το θεραπευσει(εχει καποιες γνωσεις)!!να μην τα πολυλογω εχει πολλα χρονια ενα σκυλακι,πριν γνωρισει εμενα,οποτε δεν μπορουσα να πω τιποτα...τωρα με το μωρο ομως??μου λεει κ αυτος οτι ειναι οτι καλυτερο να μεγαλωνει το μωρο με σκυλακικαι συμφωνω η μικρουλα κανει σαν τρελη απτη χαρα της οταν της γλειφει το ποδαρακι,γελαει και απλωνει τα χερακια να τον πιασει!!ο σκυλος ομως μαδαει πολυ καθε μερα σκουπιζω..τωρα που θα αρχισει να μπουσουλαει σιγουρα θα πιανει τριχες κ μετα τα χερια στο στομα..χωρις παρεξηγηση το να καταπινει τριχες δεν ειναι επικυνδινο??
Γειά σου Very Happy
λοιπόν κοίτα...
θα σου απαντήσω πρώτα στην ερώτησή σου παραθέτωντας αρχικα αντικειμενικα γεγονότα.
Εφόσον το σκυλί ειναι αποπαρασιτωμένο και καθαρο το τριχωμά του, όχι δεν είναι επικίνδυνο να πάθει κάτι το μωρο. ΟΙ τρίχες απο μόνες τους δεν είναι επικίνδυνες απο τη στιγμή που τηρούνται οι κανόνες που σου είπα. Θα τις αποβάλλει κανονικα με τα κόπρανα και κανένα πρόβλημα. Η φιλοσοφία λίγο πολυ ειναι η ίδια με το να καταπιεί δικές σου τρίχες ή του μπαμπα της.
Τώρα...οτι ειναι λίγο κάπως να μπουσουλαει στο πάτωμα και μετα να βάζει τα χεράκια ή ότι βρει στο στόμα που να περιέχει και τρίχες δεν ακούγεται και πόλυ...ορεκτικο. Είναι λίγο αηδία είναι η αλήθεια. Αλλα όχι επικίνδυνο. ΟΙ άνθρωποι γενικότερα και οι σκυλοι ειδικότερα δεν μοιράζονται πολλές κοινές ασθένειες λόγω διαφορετικού DNA. Αυτο που μπορεί να προσβάλλει έναν άνθρωπο και προέρχεται απο ενα σκύλο ειναι παράσιτα. Αν λοιπόν κρατάτε το σκυλακι αποπαρασιτωμένο εσωτερικά και εξωτερικά δεν υπάρχει κίνδυνος. Επίσης αν το κρατάτε καθαρό εξωτερικά (ενα μπανάκι το μήνα, όχι παραπάνω γιατι δεν κάνει για το ζωο) και πλύσιμο τοπικά τις πατούσες μετα απο τη βόλτα, τότε είσαστε υπερ του δέοντος καλυμένοι.
Ωστόσο...ακόμα και να πάθετε κάτι απο τα παρασιτα που λέγαμε παραπάνω, πραγματικά είναι εύκολα και απλά αντιμετωπίσιμο.
Αν θέλεις τη γνώμη μου πράξε το εξής. Για όσο χρονικό διαστημα το παιδί ειναι στη φάση που μπουσουλάει και βάζει πραγματα στο στομα αδιακρίτως, έχε το νού σου για συχνότερη ρουτίνα καθαριότητας ώστε να περιορίσεις την τρίχα. Επίσης ίσως θα πρέπει να οριστεί ενας χωρος εντός σπιτιού που το σκυλάκι δεν θα έχει προσβαση για λίγο καιρό μέχρι το παιδί να ξεπεταχτεί λιγακι και να καταλάβει οτι δεν βαζουμε στο στόμα οτι βρισκουμε.
Επικουρικα...υπάρχουν κάποιες βιταμινούχες κάψουλες οι οποίες (υποτίθεται) οτι βοηθάνε στην τριχόπτωση. Δεν τις εχω δώσει στο δικό μου και δεν ξέρω τι αποτελεσμα έχουν.Τέλος, μπορείς να κρατάς το ζώο κουρεμένο όλο το χρόνο. Ετσι δεν θα μαδαει σχεδον καθόλου και θα ησυχάσεις.
Παρεπιπτόντως να προσθέσω το εξης...συγχαρητηρια στον άντρα σου κοπελια. Κι εγω έψαχνα εναν τέτοιο αλλα ατυχησα. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο απο τη στιγμη που δεν συμμερίζεσαι τη φιλοσοφία του, αλλα πραγματικα μπορω να μπω σε μια παρόμοια θέση με τη δική του και να πω πως εύχομαι ο άντρας μου να με καταλάβαινε καλύτερα επάνω σε αυτο το κομμάτι του εαυτού μου. Γιατί εκτός του ότι πρεπει να αντέξω το δικό μου μαρτύριο (που ειναι να αντιμετωπίζω τον πόνο που βλέπω σε καποιον ανήμπορο) πρεπει ενίοτε να έχω κι εκείνον απέναντι μου. Και τότε όλα γίνονται αβάσταχτα. Υποστήριξέ τον κορίτσι μου όσο μπορείς και μην τον αφήνεις μόνο αντιμετωπο με όλα αυτα που πρέπει να περάσει (δεν ξέρω αν το κάνεις...ουσιαστικά για μένα μιλαω απλα να...τα λεω σε σένα γιατι ίσως είσαι απο την πλευρα που είναι ο δικός μου άντρας.)Αν θέλεις θα επεκταθω επι αυτου σε επόμενο post.
Ελπίζω να βοήθησα, αλλα αν χρειάζεσαι κάτι άλλο εδω είμαστε Very Happy

86ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 12:45 pm

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άσπα, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!!! Την ώρα που απαντούσα στην moroulou, έγραφες και εσύ (και φυσικά τα λες και καλύτερα από μένα, αλλά ας ποστάρω και εγώ αυτά που έγραφα…)

moroulou έγραψε:

ο σκυλος ομως μαδαει πολυ καθε μερα σκουπιζω..τωρα που θα αρχισει να μπουσουλαει σιγουρα θα πιανει τριχες κ μετα τα χερια στο στομα..χωρις παρεξηγηση το να καταπινει τριχες δεν ειναι επικυνδινο??

Κατ’ αρχήν, συγχαρητήρια για τον άντρα σου!
Η αλήθεια είναι ότι ένα ζώο στο σπίτι, αυξάνει τις οικιακές εργασίες και ελπίζω να δίνει και αυτός ένα χέρι βοηθείας!
Η κόρη μου είναι κοντά στην δικιά σου σε ηλικία, έτσι και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα την περίοδο του μπουσουλήματος. Είναι όμως η περίοδος που αποτελεί το απόλυτο επιχείρημα για τους διάφορους καλοθελητές που λένε ότι σκύλος με παιδί στο ίδιο σπίτι δεν γίνεται. Σκέφτομαι όμως ότι με σκύλο ή χωρίς, θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να προσέχω πολύ την καθαριότητα του σπιτιού. Οι επισκέπτες δεν σε προβληματίζουν εξίσου; Θα μπαίνουν με τα παπούτσια από τον δρόμο, έτσι δεν είναι; Κανείς όμως δεν σκέφτεται να μην δέχεται κόσμο κατά την ‘μπουσουλιτική’ περίοδο, όλοι όμως σκέφτονται τον σκύλο!!! Τραγικό το βρίσκω! Ένας άνθρωπος που κάθισε στο λεωφορείο και μετά στην καναπέ μου, το πιθανότερο είναι ότι κουβαλάει πιο πολλά μικρόβια από τον σκύλο μου, που πάει μόνο μέχρι το βουνό βόλτα. Τι να κάνω, να τους περνάω όλους από κλίβανο;
Τίθεται και ένα άλλο θέμα: ο κάθε άνθρωπος εννοεί διαφορετικά την καθαριότητα. Η γειτόνισσα μου καθαριότητα εννοεί να καταναλώνει ένα μπουκάλι χλωρίνη την ημέρα. Εγώ πιστεύω ότι η χλωρίνη είναι πιο επικίνδυνη από τις σκυλότριχες και δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Σκουπίζω φυσικά τακτικά, βουρτσίζω το σκύλο καθημερινά, ο σκύλος δεν ανεβαίνει σε καναπέδες και κρεβάτια κπλ. Αυτό το πρόγραμμα θα ακολουθήσω λογικά και όταν αρχίσει να μπουσουλάει η μικρή. Σκέφτομαι ίσως και κάποια πόρτα ασφαλείας που θα κρατάει τον σκύλο έξω από το παιδικό δωμάτιο ή από ένα μέρος του σπιτιού για λίγη ώρα, πιο πολύ όμως για να μπορώ να τους αφήνω λίγο μόνους, όχι για την καθαριότητα του χώρου.
Και τέλος-τέλος… καθαρή ψυχή με νοιάζει να έχει η κόρη μου, από παστρικοθοδώρες στην Ελλάδα… έχουμε πολλές!!!

AspaMichou έγραψε:
απο που το έβγαλαν αυτο το συμπέρασμα???μήπως νομίζουν οτι θα γεροντοκοριασει το σκυλί?Ή προκύπτει απο το κλασσικο "είναι μια κακιασμένη αγ@μητη???"

Respect Very Happy Very Happy Very Happy

koukida έγραψε:
AspaMichou έγραψε:

..μόνο να μου φέρνετε τσιγάρα στη φυλακη ρε παιδια

Δεν είστε εντάξει… εγώ το έκοψα εδώ και ένα χρόνο… τι θα κάνω όλη μέρα στα Διαβατά;;;;;

87ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 12:50 pm

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Neni συμφωνω μαζι σου καθε μερα σκουπισμα με την ηλεκτρικη και μια πορτα απο αυτες που ειναι για τα παιδια στο παιδικο και λυθηκε το προβλημα.

http://www.worldjamboree.gr

88ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 1:04 pm

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Neni έγραψε:Άσπα, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!!! Την ώρα που απαντούσα στην moroulou, έγραφες και εσύ (και φυσικά τα λες και καλύτερα από μένα, αλλά ας ποστάρω και εγώ αυτά που έγραφα…)

Ευχαριστώ Νένη!αλλα όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!είμαστε που είμαστε μέσα σαββατιατικα, ας το διασκεδάσουμε παρείστικα

moroulou έγραψε:

ο σκυλος ομως μαδαει πολυ καθε μερα σκουπιζω..τωρα που θα αρχισει να μπουσουλαει σιγουρα θα πιανει τριχες κ μετα τα χερια στο στομα..χωρις παρεξηγηση το να καταπινει τριχες δεν ειναι επικυνδινο??

Κατ’ αρχήν, συγχαρητήρια για τον άντρα σου!
Η αλήθεια είναι ότι ένα ζώο στο σπίτι, αυξάνει τις οικιακές εργασίες και ελπίζω να δίνει και αυτός ένα χέρι βοηθείας!
Η κόρη μου είναι κοντά στην δικιά σου σε ηλικία, έτσι και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα την περίοδο του μπουσουλήματος. Είναι όμως η περίοδος που αποτελεί το απόλυτο επιχείρημα για τους διάφορους καλοθελητές που λένε ότι σκύλος με παιδί στο ίδιο σπίτι δεν γίνεται. Σκέφτομαι όμως ότι με σκύλο ή χωρίς, θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να προσέχω πολύ την καθαριότητα του σπιτιού. Οι επισκέπτες δεν σε προβληματίζουν εξίσου; Θα μπαίνουν με τα παπούτσια από τον δρόμο, έτσι δεν είναι; Κανείς όμως δεν σκέφτεται να μην δέχεται κόσμο κατά την ‘μπουσουλιτική’ περίοδο, όλοι όμως σκέφτονται τον σκύλο!!! Τραγικό το βρίσκω! Ένας άνθρωπος που κάθισε στο λεωφορείο και μετά στην καναπέ μου, το πιθανότερο είναι ότι κουβαλάει πιο πολλά μικρόβια από τον σκύλο μου, που πάει μόνο μέχρι το βουνό βόλτα. Τι να κάνω, να τους περνάω όλους από κλίβανο;

Εγω προσωπικά Νένη, επείδη ήμουν προσφατα σε αυτή την περίοδο (πλέον περπαταμε!!!) τους έβαζα και έβγαζαν τα παπούτσια τους όταν έμπαιναν σπιτι και μάλιστα τους προειδοποιούσα πρίν έρθουν ότι θα το κάνω. Ντραπηκα μια, ντραπηκα δυο, αλλα ότνα σκεφτόμουν ότι το μωρό μου θα κυλιέται επάνω στα χαλιά που οι άλλοι θα έχουν πατήσει με τα παπούτσια τους ξεχνούσα και ντροπες και όλα. Στον καναπε είχα καλύμματα...
Τίθεται και ένα άλλο θέμα: ο κάθε άνθρωπος εννοεί διαφορετικά την καθαριότητα. Η γειτόνισσα μου καθαριότητα εννοεί να καταναλώνει ένα μπουκάλι χλωρίνη την ημέρα. Εγώ πιστεύω ότι η χλωρίνη είναι πιο επικίνδυνη από τις σκυλότριχες και δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Σκουπίζω φυσικά τακτικά, βουρτσίζω το σκύλο καθημερινά, ο σκύλος δεν ανεβαίνει σε καναπέδες και κρεβάτια κπλ. Αυτό το πρόγραμμα θα ακολουθήσω λογικά και όταν αρχίσει να μπουσουλάει η μικρή. Σκέφτομαι ίσως και κάποια πόρτα ασφαλείας που θα κρατάει τον σκύλο έξω από το παιδικό δωμάτιο ή από ένα μέρος του σπιτιού για λίγη ώρα, πιο πολύ όμως για να μπορώ να τους αφήνω λίγο μόνους, όχι για την καθαριότητα του χώρου.
Και τέλος-τέλος… καθαρή ψυχή με νοιάζει να έχει η κόρη μου, από παστρικοθοδώρες στην Ελλάδα… έχουμε πολλές!!!

AspaMichou έγραψε:

Respect Very Happy Very Happy Very Happy

Ε, μα...μα πως μου τη δίνουν μερικοί όταν ανοίγουν το στόμα τους και λένε οτι τους κατεβει...Και άντε να μπεις στη διαδικασία να τους εξηγείς περι κανόνων αγέλης και ιστορίες με δράκους και τι να καταλάβουν...ουφφφ!εχω και εγω κάτι τέτοιους στη ζωή μου που νομίζουν ότι όλα τα ξέρουν (ανεξάρτητα που εχω περάσει τις άπειρες ώρες μελετώντας εμπειρικα και ακαδημαϊκα τη συμπεριφορα των ζώων, σημασία δεν μου έδιναν). Αλλα αυτοί αντιμετωπίζονται αν αγριέψεις λίγο ή αν απλως τους γράψεις...αλλιώς δεν καταλαβαίνουν.

koukida έγραψε:
AspaMichou έγραψε:

..μόνο να μου φέρνετε τσιγάρα στη φυλακη ρε παιδια

Δεν είστε εντάξει… εγώ το έκοψα εδώ και ένα χρόνο… τι θα κάνω όλη μέρα στα Διαβατά;;;;;
Very Happy Very Happy Very Happy

Αμα παίζεις τάβλι ή μπιρίμπα το λύσαμε το πρόβλημα Cool Razz ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 654316

89ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 1:09 pm

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitra37 έγραψε:Neni συμφωνω μαζι σου καθε μερα σκουπισμα με την ηλεκτρικη και μια πορτα απο αυτες που ειναι για τα παιδια στο παιδικο και λυθηκε το προβλημα.

Ναι καλέ.. όλα λύνονται, θέληση να υπάρχει!
Θεσσαλονίκη βλέπω! Και εσύ για τα Διαβατά; Rolling Eyes

AspaMichou έγραψε:

Αμα παίζεις τάβλι ή μπιρίμπα το λύσαμε το πρόβλημα Cool Razz ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 654316

Μπιρίμπα-μπιρίμπα!!!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 654316

(Και αν εσύ έχεις παράπονο με τον άντρα σου για τα ζωάκια, εγώ έχω μεγαλύτερο: κάνει όλο ‘αρσενικές’ και μου δεσμεύει τα φύλλα!!! Άσε που χάνει συνέχεια και δεν έχει πλάκα..)

90ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 1:14 pm

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Neni έγραψε:
dimitra37 έγραψε:Neni συμφωνω μαζι σου καθε μερα σκουπισμα με την ηλεκτρικη και μια πορτα απο αυτες που ειναι για τα παιδια στο παιδικο και λυθηκε το προβλημα.

Ναι καλέ.. όλα λύνονται, θέληση να υπάρχει!
Θεσσαλονίκη βλέπω! Και εσύ για τα Διαβατά; Rolling Eyes

Όλοι οι καλοί χωράμε!!ελάτε παιδιά!να κάνουμε και καρε για τη μπιρίμπα!

AspaMichou έγραψε:

Μπιρίμπα-μπιρίμπα!!!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 654316

(Και αν εσύ έχεις παράπονο με τον άντρα σου για τα ζωάκια, εγώ έχω μεγαλύτερο: κάνει όλο ‘αρσενικές’ και μου δεσμεύει τα φύλλα!!! Άσε που χάνει συνέχεια και δεν έχει πλάκα..)
Εγω σε αυτο το σημείο πάτησα πόδι στο δικό μου!!! (μπου χαχα...ότι μπορει ο καθένας κάνει!)του απαγορεύω ΡΗΤΑ να κάνει αρσενικές!! Είπαμε...αλλα στη μπιρίμπα δε σηκώνω κουβέντα! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 328109 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 875502 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 875502 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 875502

91ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 1:21 pm

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μα πως τα κατάφερες; Εγώ προσπαθώ χρόνια τώρα!!

(εν τω μεταξύ το χ@σαμ@ το θέμα … ‘ζωακια, παιδάκια και τα μπιρίμπια της φυλακής’ το κάναμε! Θα το δει αύριο η Κουκίδα και θα μας σκίσει!!!)

92ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 1:27 pm

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Neni έγραψε:Μα πως τα κατάφερες; Εγώ προσπαθώ χρόνια τώρα!!

Ειλικρινα δεν ξέρω...μάλλον ήτν δεκτικός, γιατι όπου θέλει μαθαίνει!

(εν τω μεταξύ το χ@σαμ@ το θέμα … ‘ζωακια, παιδάκια και τα μπιρίμπια της φυλακής’ το κάναμε! Θα το δει αύριο η Κουκίδα και θα μας σκίσει!!!)
Σωστό κι αυτο...αλλα βρε παιδί μου..μας σκίζουν εκει έξω καθημερινα...ας ξεδώσουμε λιγάκι τουλάχιστον εδω μέχρι να πάμε στα ΔΙαβατά να αράξουμε με την ησυχία μας να παίζουμε μπιρίμπα και τάβλι όλη μέρα!Ελπίζω εκεί να δέχονται βαρυποινίτες γιατι εγω αμα μπω δεν ξαναβγαίνω...το δηλώνω!θα πάω ισόβια!
Βρε μήπως να ανοίξουμε καινούριο θέμα με τις υποψήφιες βαρυποινιτισσες για να ορισουμε το τουρνουά απο τώρα? ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 215994

93ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 1:46 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία τα εξηγείτε κορίτσια.
κ εγω αγορασα τετοιο πορτακι ασφαλειας. πολυ χρησιμο- το σκυλάκι μας δεν εχει προσβαση οταν δεν θελουμε να παει στα λιμερια της μπέμπας. τον 1ο μηνα ουτε πατησε το ποδαρακι του προς τα εκει. μετα δειλα δειλα μπηκε ισα ισα να μυρισει λιγο την περιοχη. ασε που έμαθε να σεβεται κ τον χωρο της μικρης- καθολου δεν πλησιαζει αντικειμενα που χρησιμοποιουμε για το παιδι (κουβερτουλες -παιχνιδακια κτλπ).πιστευω το πορτακι βοηθησε πολυ!

94ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 28, 2011 10:42 pm

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασπα και κουκιδα σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις θα τις τηρησω και θα τις εφαρμοσω,τι αλλο μπορω να κανω??καλα του ειπα του δικου μου"τα κοριτσια σου ειπαν πολλα συγχαριτηρια"και γελαγε μεχρι ταυτια!μου λεει ειδες που στα λεω??αααχχχ!!τι να σας κανω θα σας σταθω στο δικαιο αγωνα σας!!!

95ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Κυρ Μάης 29, 2011 3:28 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω πίστευω πως μώρο και κατοικίδια ζώα μάζι δεν κάνουν .για πολλους λόγους απο κάθαριόττητα απο μίκροβια απο επίκυνδινοτητα.όποιος για μένα θέλει κατοίκιδια πρέπει να έχουν δίκο τους χώρο διαμόρφωμενο έξω απο το σπίτι και οχι μέσα σε αυτο.το σπίτι για μένα μυρίζει οταν έχεις κάποιο ζώο .μπόρει ο αλλος που το έχει να μην το κατάλαβαινει αλλα μολις μπεις σε ενα σπίτι που εχουν ζώα το καταλαιβαίνεις.

96ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Κυρ Μάης 29, 2011 4:15 am

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αnna1975 έγραψε:εγω πίστευω πως μώρο και κατοικίδια ζώα μάζι δεν κάνουν .για πολλους λόγους απο κάθαριόττητα απο μίκροβια απο επίκυνδινοτητα.όποιος για μένα θέλει κατοίκιδια πρέπει να έχουν δίκο τους χώρο διαμόρφωμενο έξω απο το σπίτι και οχι μέσα σε αυτο.το σπίτι για μένα μυρίζει οταν έχεις κάποιο ζώο .μπόρει ο αλλος που το έχει να μην το κατάλαβαινει αλλα μολις μπεις σε ενα σπίτι που εχουν ζώα το καταλαιβαίνεις.
Crying or Very sad ναι το ξερω,και το δικο μου σπιτι μυριζει παρολο πουολη μερα σφουγγαριζω με διαφορα..για να μυριζει ωραια..και εχω συνεχεια ανοιχτα.αλλα οταν ερχεται ο πατερας μου το λεει συνεχεια"μυριζει εδω μεσα"και τον βλεπεις τον δικο μου εξω φρενων!"αα θα του πω τιποτα του πατερα σου"... Rolling Eyes

97ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Κυρ Μάης 29, 2011 8:18 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:εγω πίστευω πως μώρο και κατοικίδια ζώα μάζι δεν κάνουν .για πολλους λόγους απο κάθαριόττητα απο μίκροβια απο επίκυνδινοτητα.όποιος για μένα θέλει κατοίκιδια πρέπει να έχουν δίκο τους χώρο διαμόρφωμενο έξω απο το σπίτι και οχι μέσα σε αυτο.το σπίτι για μένα μυρίζει οταν έχεις κάποιο ζώο .μπόρει ο αλλος που το έχει να μην το κατάλαβαινει αλλα μολις μπεις σε ενα σπίτι που εχουν ζώα το καταλαιβαίνεις.

ανεβα μερικα ποστ πιο πανω κ διαβασε, κ θα δεις οτι δεν ειναι ετσι - αν θες το κρατας καθαρο κ ΑΟΣΜΟ. Wink

κ αν πάλι δεν πείθεσαι ελα στο δικο μου κ πες μου αν μυριζει. σε προσκαλω για ενα τεστ Very Happy

98ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Δευ Μάης 30, 2011 5:34 am

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koukida έγραψε:Ωραία τα εξηγείτε κορίτσια.
κ εγω αγορασα τετοιο πορτακι ασφαλειας. πολυ χρησιμο- το σκυλάκι μας δεν εχει προσβαση οταν δεν θελουμε να παει στα λιμερια της μπέμπας. τον 1ο μηνα ουτε πατησε το ποδαρακι του προς τα εκει. μετα δειλα δειλα μπηκε ισα ισα να μυρισει λιγο την περιοχη. ασε που έμαθε να σεβεται κ τον χωρο της μικρης- καθολου δεν πλησιαζει αντικειμενα που χρησιμοποιουμε για το παιδι (κουβερτουλες -παιχνιδακια κτλπ).πιστευω το πορτακι βοηθησε πολυ!

Βρέ κουκίδα, αυτή η πορτούλα βιδώνει στο κούφωμα την πόρτας (άρα χρειάζεται να τρυπήσεις) ή μαγκώνει απλώς; Και από πού την πήρες; Νομίζω πως έχω δει στο ΙΚΕΑ, έ;

99ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Δευ Μάης 30, 2011 6:21 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κι απο μενα Αννα,
είναι γεγονός πως ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του όσον αφορά το χώρο του και γενικότερα τη ζωή του. Το θέμα ειναι πως μπορεί καποιος που θέλει να συμβιώνει με ένα ζωο να το κάνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια για εκείνον και το παιδι του. Εάν κάποιος δεν θέλει εξ ορισμού ένα ζωο στο χώρο του τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Εάν όμως ενδιαφέρεται για τον τρόπο που μπορουν όλοι μαζι να συμβιώσουν ομαλα, τότε απλά ήθελα να δηλώσω οτι υπάρχει. Δεν είναι χωρίς κόστος (προσωπικου χρόνου κυρίως γιατι όντως κακα τα ψέμματα πρεπει να γίνουν προσπάθειες περισσότερες για να διατηρηθει ο χώρος σε ένα καλο επίπεδο με ενα ζωο μεσα), αλλα έχει άλλα οφέλη. Το να έχεις ενα ειδικα διαμορφωμένο χωρο εκτος σπιτιού, που να λαμβάνει υπόψην του όμως και τις ανάγκες του ζωου (δηλδη να μην ειναι δεμένο μόνιμα με μια αλυσίδα, να βγαίνει τις βόλτες του, να έχει παρέα ένα άλλο ζωο ή να έρχεται συχνα σε επαφη με τους κηδεμόνες τους) είναι επίσης ενας αξαιρετικός κατα την αποψη μου τρόπος να συγκεράσεις και τα δυο. Εγω προσωπικα, όταν έμαθα ότι είμαι εγκυος, επειδή δεν μπορούσα να βγάζω πια βόλτα το σκυλι μου επειδη ειναι μεγαλόσωμο και τραβαει στη βόλτα, και επειδη υπέκυψα στη γκρίνια των γύρω μου που με πολυορκούσαν με σχόλια του τυπου παιδι και σκυλί στον ίδιο χώρο δεν πάνε (πολυ κακως τους ακουσα) επέλεξα να μετακομίσω σε ένα σπίτι με κηπο μεγαλο για να διασφαλίσω οτι το αγορακι μου (ο σκυλος μου) θα μπορεί να τρεχει όλη μερα οσο τραβάει η ψυχή του, και πήρα άλλο ενα σκυλάκι θηλυκο (και βεβαίως στειρωμενο) για να του κάνει παρεά όταν εγω δεν θα μπορω να ασχολούμαι μαζί του. Έτσι και εκείνος ειναι χαρούμενος και η επαφη με το χώρο που κινείται το παιδί ειναι ελεγχόμενη και δεν εχω στο κεφάλι μου τη γκρίνια των δικών μου.
Οπότε απλά θέλω να σου πω οτι νυπάρχει παραπάνω απο ένας τρόπος να έχεις τα οφέλη της συμβίωσης με ένα ζώο (που ειναι πάρα πολλα) χωρίς να νιώθεις ανασφάλεια ή να λερχεσαι σε δύσκολη θέση λόγω μυρωδιάς (αν και αυτο αντιμετωπίζεται). Very Happy

100ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Δευ Μάης 30, 2011 8:05 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για την πορτα εχει και στο ικεα και ειναι και πιο οικονομικη απο μαγαζια με παιδικα, ειναι με βεντουζες και δεν χρειαζεται να τρυπησεις τον τοιχο. Το σκυλι θελει αγαπη ,χρονο και φυσικα χρημα οποιος δεν μπορει να διαθεσει κατι απο αυτα καλυτερα να μην παρει σκυλι. Εμεις το σκυλι το εχουμε μεσα στο σπιτι αυτο που αλλαξε με την εγκυμοσυνη ειναι οτι το σκυλι το βγαζει μονο ο αντρας μου βολτα πρωι βραδυ απο μια με μιαμιση ωρα τη φορα ευτυχως εχουμε την ιδια αγαπη για τα ζωα!!!!!!

http://www.worldjamboree.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις