Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

51ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Απρ 20, 2011 6:53 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eχω γραψει την αποψη μου για το θεμα γιατι εχω σκυλι και περιμενω και το πρωτα μας μωρακι αλλα διαβασα κατι που με πειραξε. Το οτι εχω σκυλι δε σημαινει οτι ΡΙΣΚΑΡΩ την υγεια του παιδιου μου, οποιος θελει εχει ζωο κα οποιος θελει δεν εχει, εμεις που εχουμε δεν αγαπαμε τα παιδια μας?

http://www.worldjamboree.gr

52ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Απρ 20, 2011 7:01 am

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dimitra37 έγραψε:Eχω γραψει την αποψη μου για το θεμα γιατι εχω σκυλι και περιμενω και το πρωτα μας μωρακι αλλα διαβασα κατι που με πειραξε. Το οτι εχω σκυλι δε σημαινει οτι ΡΙΣΚΑΡΩ την υγεια του παιδιου μου, οποιος θελει εχει ζωο κα οποιος θελει δεν εχει, εμεις που εχουμε δεν αγαπαμε τα παιδια μας?

akrivws ayto anarwtiemai ki egw fili mou alla telika kapoioi an8rwpoi apodeiknyontai pio zwa ki ap'ta zwa....diladi ti pisteyoun oti 8a exeis ena zwaki,8a tou kaneis goutsou-goutsou tosa xronia kai molis kaneis mwro 8a to peta3eis eleos diladi...den einai kana paixnidi,einai zwes ki ayta...ki opoios den 8elei as min ta pairnei spiti tou den tous ypoxrewse kaneis...eleos diladi....

53ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Απρ 20, 2011 7:23 am

Σούλα

Σούλα
koukida έγραψε:Σκεφτομαστε
πολυ λιγότερο απ'οσα ξέρουμε...Ξερουμε πολυ λιγότερα απ'όσα
αγαπάμε....Αγαπάμε πολύ λιγότερο απ'οσο μπορουμε......και σ'αυτό ακριβώς
το σημείο ειμαστε πολυ λιγοτέροι απ'οσο ειμαστε.....

τωρα το διαβασα καπου κ μου ηρθε να το ποσταρω εδω για καποιο λόγο...

spapastamou έγραψε:
dimitra37 έγραψε:Eχω γραψει την αποψη μου για το θεμα γιατι εχω σκυλι και περιμενω και το πρωτα μας μωρακι αλλα διαβασα κατι που με πειραξε. Το οτι εχω σκυλι δε σημαινει οτι ΡΙΣΚΑΡΩ την υγεια του παιδιου μου, οποιος θελει εχει ζωο κα οποιος θελει δεν εχει, εμεις που εχουμε δεν αγαπαμε τα παιδια μας?

akrivws ayto anarwtiemai ki egw fili mou alla telika kapoioi an8rwpoi apodeiknyontai pio zwa ki ap'ta zwa....diladi ti pisteyoun oti 8a exeis ena zwaki,8a tou kaneis goutsou-goutsou tosa xronia kai molis kaneis mwro 8a to peta3eis eleos diladi...den einai kana paixnidi,einai zwes ki ayta...ki opoios den 8elei as min ta pairnei spiti tou den tous ypoxrewse kaneis...eleos diladi....

Συμφωνω απολυτα κοριτσια..
οπως ειπα και εχθες "ο καθενας μας κανει το καλυτερο για το παιδι του"
για εμενα ειναι πολυ καλο που το παιδακι μου θα μεγαλωσει με το σκυλακι μας,κυριως απο θεμα ψυχολογιας!!και πολλα αλλα που τα εχει αναφερει η κουκιδα(μην τα ξαναλεμε)
καποιες αλλες μανουλες εχουν αλλα πιστευω,ειναι δικαιωμα τους!!!
αλλα οχι να μας λενε οτι ρισκαρουμε τις ζωες των παιδιων μας!!!!!!!!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 679259
εεεε οχι κι ετσι....
δεν τα βαλαμε παρεα με αρκουδες και κροταλιες!!
αν ειναι δυνατον..
εγω που ειμαι φιλοζωη μεχρι εσχους σας λεω πως αν καποιος γιατρος μου ελεγε πως "ναι υπαρχει κινδυνος για το μωρο" τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να παρω σκυλι..
αλλα κανεις δεν μου ειπε κατι τετοιο!!!και ετσι καθομαι και καμαρωνω το μωρακι μου ΚΑΙ το σκυλακι μου.

54ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Απρ 20, 2011 11:38 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Neni έγραψε:

Α... όταν με το καλό ψηφιστεί ο νέος νόμος, μη ξεχάσεις να αλλάξεις απόφθεγμα πάνω από την φωτογραφία του ζουζουνιού σου.. τα νέα πρόστιμα θα είναι πολύ μεγαλύτερα από 1500 ευρώ! Μακάρι να εφαρμοστούν βέβαια..

μακάρι!! ετσι-- να ανεβαινουν τα πρόστιμα- αλλα να τους δουμε και πισω απο τα σιδερα ποσο θελω!!!

55ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Απρ 21, 2011 1:22 am

aret

aret
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τα ζωα δεν τα εχουμε για να παιρναμε την ωρα μας!!!Κατι τετοιες αποψεις μας οδηγουν στο να εχουμε τα περισσοτερα αδεσποτα στην Ευρωπη...Οπως σεβομαστε και τιμουμε την ανθρωπινη υπαρξη, ετσι ακριβως σεβομαστε και τα πλασματακια αυτα που μας συντροφευουν.Και να μην ξεχναμε οτι τα μεγαλυτερα μαθηματα μητροτητας τα εχουμε παρει απο τα ζωα.Εχω διδυμα αγορακια 5 1/2 μηνων και μια τυφλη γατουλα που απο την πρωτη στιγμη που ηρθαν τα μωρα εβαλε η ιδια τον εαυτο της σε δευτερη μοιρα...Τα αγαπαει,τα προσεχει και ερχεται στην αγκαλια μου μονο οταν καταλαβαινει οτι εχω χρονο γι αυτην.

56ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Απρ 21, 2011 2:43 pm

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το avarar ειναι η "μπεμπα" το πεκινουακι μου 8 ετων. συντομα ελπιζω η επομενη φωτογραφια να ειναι και 2 μπεμπουλες μου αγκαλια (μωρο και σκυλακι). ενημερωθηκα απο τη πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος απο τους γιατρους για την συμβιωση με το κατοικιδιο και εχω την διαβεβαιωση τους οτι ολα θα πανε καλα εφοσον εξακολοθουν και τηρουνται οι απλοι κανονες που ακολοθουνται 8 χρονια τωρα. εμβολια,αποπαρασιτωση,μπανακι,κουρεμα κλπ. κι εγω και ο αντρας μου ειμαστε κατηγοριματικοι οτι το σκυλακι θα μεινει μαζι μας και κανεις δεν θα μας υποδειξει το αντιθετο,εστω και αν το προσπαθησαν απο τη 1η στιγμη(οι περισσοτεροι ανενημεροτοι-υποχονδριοι)! ειμαι σιγουρη οτι με υπομονη, επιμονη και πολλη μα παρα πολλη αγαπη θα κατεφερουμε και οι 4 να προσαρμοστουμε σε μια τρισετυχησμενη συμβιωση. I love you I love you I love you

57ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Απρ 22, 2011 1:08 am

Σούλα

Σούλα
beba160a έγραψε:το avarar ειναι η "μπεμπα" το πεκινουακι μου 8 ετων. συντομα ελπιζω η επομενη φωτογραφια να ειναι και 2 μπεμπουλες μου αγκαλια (μωρο και σκυλακι). ενημερωθηκα απο τη πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος απο τους γιατρους για την συμβιωση με το κατοικιδιο και εχω την διαβεβαιωση τους οτι ολα θα πανε καλα εφοσον εξακολοθουν και τηρουνται οι απλοι κανονες που ακολοθουνται 8 χρονια τωρα. εμβολια,αποπαρασιτωση,μπανακι,κουρεμα κλπ. κι εγω και ο αντρας μου ειμαστε κατηγοριματικοι οτι το σκυλακι θα μεινει μαζι μας και κανεις δεν θα μας υποδειξει το αντιθετο,εστω και αν το προσπαθησαν απο τη 1η στιγμη(οι περισσοτεροι ανενημεροτοι-υποχονδριοι)! ειμαι σιγουρη οτι με υπομονη, επιμονη και πολλη μα παρα πολλη αγαπη θα κατεφερουμε και οι 4 να προσαρμοστουμε σε μια τρισετυχησμενη συμβιωση. I love you I love you I love you

Είμαι σίγουρη γι αυτό!!!
θα είστε μια χαρούμενη οικογένεια.. ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 215994

58ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Απρ 22, 2011 5:15 pm

motheroula 30

motheroula 30
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΣΕΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΤΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ!!!!!!ΤΟ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ.... ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΕΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟ ΖΩΑΚΙ....!!!!
ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΖΩΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ,ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ 2 ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ......ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ....ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ?ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ?ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ .... ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΑ ΛΑΜΠΟΚΟΠΑΕΙ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

59ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Απρ 22, 2011 5:22 pm

motheroula 30

motheroula 30
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eχω γραψει την αποψη μου για το θεμα γιατι εχω σκυλι και περιμενω και το πρωτα μας μωρακι αλλα διαβασα κατι που με πειραξε. Το οτι εχω σκυλι δε σημαινει οτι ΡΙΣΚΑΡΩ την υγεια του παιδιου μου, οποιος θελει εχει ζωο κα οποιος θελει δεν εχει, εμεις που εχουμε δεν αγαπαμε τα παιδια μας?

LIKE ...LIKE ...LIKE...LIKE...
Respect Respect Respect Respect ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΣΑΣ!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΡΕΣΤΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ....ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ "ΚΑΤΕΒΑΤΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ....ΧΑ ΧΑ !!!!!ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

60ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Παρ Απρ 22, 2011 11:48 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
motheroula 30 έγραψε:...
ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΖΩΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ,ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ 2 ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ......ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ....ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ?ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ?ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ .... ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΑ ΛΑΜΠΟΚΟΠΑΕΙ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Mα φυσικά δεν τους θέλω. Όπως έχω πει δεν φταίει ποτέ το ζώο αλλά οι άνθρωποι. Οι γονείς μου πάντα δυσανασχετούσαν όταν πήγαινα σπίτι τους. Και να σου πω και το χειρότερο; Έκαναν δικό τους μωράκι το οποίο μεγάλωσε σε αυτό το περιβάλλον και αρρωσταίνε συνέχεια όπως είναι λογικό και το κορυφαίο είναι ότι όταν αγόρασαν δικό τους σπίτι τι λες να έκαναν; Έδιωξαν τις γάτες που τις είχαν 15 χρόνια!!! affraid Τις γάτες που κοιμούνταν αγκαλιά όλον αυτόν τον καιρό. Και δεν μιλάμε για απλές γάτες αλλά για 2 γέρικες γάτες ράτσας που δεν μπορούν να ζήσουν έξω... Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους ειλικρινά... Μάλλον ήταν για τους ίδιους εστία μολυνσης και δεν ήθελαν να μολύνουν το καινούριο σπίτι...;;... Τι να πω... Είναι θλιβερό. Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα συμφωνώ μαζί σου. Είπα χαρακτηριστικά ότι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο που σημαίνει ότι δεν σας βάζω όλους στο ίδιο καζάνι όπως δεν μπαίνουμε και εμείς που δεν έχουμε ζώα ή σκύλο. Απλά συμπλήρωσα πως δεν αρκεί να έχεις ένα ζώο για να αγαπάς τα ζώα. Δεν αναφέρομαι φυσικά στο παράδειγμά σου που είναι υποδειγματικό. Και γι' αυτό είμαι σίγουρη πως δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα και όλα αυτά που περιγράφω δεν έχουν καμία σχέση με εσένα και όσοι αγαπούν πραγματικά τα κατοικίδιά τους και δεν τα βλέπουν σαν βάρος.
Και φυσικά έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι δεν ξέρεις τι θα έχει πιάσει όποιος πιάνει το μωρό σου. Έτσι είναι. Και το άσχημο είναι ότι μερικοί πάνε σε ένα νεογένητο και όταν τους πεις να πλύνουν τα χέρια τους λένε καθαρά είναι. Ε, πώς είναι καθαρά; Όταν έχουν πιάσει, τα κλειδιά τους, τα πόμολα από πόρτες, τα κουμπιά του ασανσέρ κτλ, που είναι οι μεγαλύτερες εστίες μόλυνσης, πολλές φορές χειρότερες και από καπάκι τουαλέτας! Αλλά ξέρεις από κάτι τέτοιους τι περιμένεις να ακούσεις; "Έλα μωρέ, εσύ έχεις τη γάτα μέσα στο σπίτι..." . Ή το άλλο; Να σου έρθουν ενώ είναι στην ανάρωση από κάποια ίωση... Όχι. Η μεγαλύτερη εστία μόλυνσης είμαστε εμείς οι άνθρωποι! Όταν έχεις το ζωάκι σου και το προσέχεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

61ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Σαβ Μάης 14, 2011 5:56 am

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koukida έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ Κ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

1. Φυσικοί δάσκαλοι για όλους τους ανθρώπους,
ιδιαιτέρως για τα παιδιά, τα κατοικίδια διδάσκουν την πίστη, τη φιλία, την
αγάπη που δεν ζητά ανταλλάγματα και τη συμπόνια, ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένα
παιδί για να αναπτυχθεί σωστά.
2. Τα παιδιά που ζουν με σκύλο ή γάτα αναπτύσσονται σφαιρικά. Ξεχωρίζουν από
τους υπόλοιπους συνομήλικους τους, διαθέτουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και είναι
πολύ πιο κοινωνικά και δημοφιλή
pets3. Ένας τετράποδος φίλος τα κάνει από νωρίς υπεύθυνα άτομα. Τους δίνει ένα
καθημερινό μάθημα στοργής και παράλληλα επιβίωσης.
4. Λιγότερο επιθετικά συγκριτικά με τα υπόλοιπα, τα παιδιά αυτά μαθαίνουν από
μόνα τους να μοιράζονται συναισθήματα και υλικά αγαθά. Το επιθυμούν τα ίδια.
5. Επικοινωνώντας με τα κατοικίδια γίνονται καλοί γνώστες της... γλώσσας του
σώματος και είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα από όσα
συμβαίνουν γύρω τους.
6. Δείχνουν συμπόνια και φροντίδα σε όσους βρίσκονται κοντά τους και καταλήγουν
με εντελώς φυσιολογικό τρόπο να βοηθούν τους αδύναμους. παπαγαλακια
7. Το στρες της καθημερινότητας τα ταλαιπωρεί λιγότερο και το παιχνίδι με τον
πιστό τους φίλο τα βοηθά να ξεπεράσουν τις όποιες στεναχώριες. Ενώ η βόλτα μαζί
τους τα βοηθάει να ασκούνται
8. Ανάλογα είναι και τα αποτελέσματα με παιδιά χωρισμένων οικογενειών. Όπως
δείχνουν οι έρευνες οι γλυκύτατοι τετράποδοι τα βοηθούν να ξεπεράσουν
γρηγορότερα το διαζύγιο των γονιών τους. Είναι λιγότερο επιθετικά, πεισματάρικα
και εγωκεντρικά.
9. Σημαντική έως θεραπευτική είναι η συμβολή των κατοικίδιων σε διάφορες
ασθένειες, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές (σύνδρομο down, αναπηρίες, δυσλεξία,
αλλεργίες κ.ά). Μάλιστα, στο εξωτερικό η είσοδος των σκυλιών στα περισσότερα
νοσοκομεία επιβάλλεται για τους σκοπούς αυτούς.
10. Είναι γεγονός ότι το παιδί που μεγαλώνει με ένα ζώο, ιδιαίτερα τα
μοναχοπαίδια, δένεται απίστευτα μαζί του. Όταν περάσουν τα χρόνια και το
κατοικίδιο ζώο πεθάνει, ο πόνος θα είναι απίστευτος. Ακόμη κι αυτό όμως είναι
ένα μάθημα ζωής, μια εξοικείωση με την ιδέα της απώλειας.

ΑΝ ΒΡΗΚΑΤΕ έστω και έναν λόγο από τους παραπάνω σημαντικό, πριν κάνετε το
χατίρι του παιδιού σας, σκεφτείτε δυο πράγματα: ότι πρέπει να του μάθετε πώς να
φροντίζει το νέο του φίλο και ότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι αδέσποτα που
ανυπομονούν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.
ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 50580 Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect χωρις περιττα λογια εισαι απλα θεα! χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι τοσο καταρτισμενοι! να σαι καλα!!!!

62ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Δευ Μάης 23, 2011 5:24 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να δηλώσω κι εγω τα σέβη μου σε σένα Κουκίδα...τα είπες και τα λές υπέροχα.
Προς κάθε ενδιαφερόμενο έχω να δηλώσω τα εξής: σαν ενεργή φιλοζωος έχουν δυστυχως δεί πολλα τα μάτια μου...τόσα που τις νύχτες δεν μπορω να κοιμηθω. Προσπαθω με όλη μου τη δύναμη να μάθω την 13 μηνών κόρη μου ότι τα 3 κατοικίδια σκυλιά μας είναι οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσε ποτε να έχει στη ζωή της. Θα την αγαπήσουν περισσότερο απο την ίδια τους τη ζωή, παρότι εκείνη ειναι βέβαιο οτι δεν θα το κάνει..θα τη συντροφέψουν και ενίοτε θα την ανεχτουν υπομονετικα..όπως ελάχιστοι άνθρωποι στη ζωή της θα το κάνουν. Άνθρωποι που θα την κολλησουν ασθένειες σωματικές και ψυχικες..που δεν θα έχουν τρίχες να τη "βλαψουν" αλλα θα έχουν σκέψεις έτοιμες να τη διαλύσουν με την πρώτη ένδειξη αδυναμιας εκ μέρους της. Ανθρωπους καθαρούς (ίσως) σωματικά, αλλα σιχαμένους εσωτερικά.
Τον ΑΝΘΡΩΠΟ φοβαμαι...κι ας ανήκουμε στο ίδιο έιδος. Όλου του κόσμου τα ζωα, αδέσποτα και μη ειναι ευπρόσδεκτα να έρθουν σε επαφη με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ παιδι...γιατί ξέρω οτι θα το σεβαστούν γιατι τη μαθαίνω να τα σέβεται.
Ας κοιτάξουμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας απο τον πραγματικό κίνδυνο λοιπόν..και αυτος δεν ειναι οι τρίχες και το σάλιο απο τα ζωα. Τα πιο γερα παιδιά με τις λιγότερες αλλεργίες είναι τα παιδιά των αγροτών που μεγαλώνουν μέσα στους σταβλους και τα κοτετσια.
Ας τα προστατέψουμε απο τα δίποδα κτήνη, που απέξω ειναι καθαρα και κάνουν μπάνιο κάθε μέρα...........

63ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Δευ Μάης 23, 2011 11:08 pm

victoria

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="cretanvenus"]
koukida έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
cretanvenus έγραψε:για μενα μωρα κ ζωα στο ιδιο σπιτι δεν συμβαδιζει! Mad
κ δεν ειναι μονο οι τριχες αλλα κ ενα σωρο αρρωστιες κ μικροβια που μπορει να εχουν τα ζωα.
κ αντε για τις αρρωστιες τα εμβολιαζεις κ λες οκ,αλλα για τις τριχες κ τις διαφορες ακαθαρσιες που θα μεταφερουν μεσα στο σπιτι οταν θα τα βγαλεις για πιπι τους;
ειμαστε σοβαροι; κ αν το σκυλι γλειψει το μωρο; ή αν η γατα το γρατσουνισει;απαπαπαπα!!!! No
αν ειχα αυλη γιατι μενω σε διαμερισμα μπορει να το ειχα εκει κ δεν θα το αφηνα καθολου να μπαινει μεσα,ουτε να το αγγιζει το παιδι κ μετα να βαλει τα χερια του στο στομα;;;;;
κ μωρο να μην ειχα παλι δεν ειμαι υπερ του ζωου μεσα στο σπιτι!!!
αν ηθελα να περνω την ωρα μου εβρισκα κατι πιο ξεκουραστο απ το να φροντιζω ζωο κ αν ηθελα συντροφια εχω τον αντρα μου κ το μωρο μου!
δουλεια δεν ειχε ο διαολος..... Twisted Evil

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 5-6-7 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ 3-3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ Κ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ- ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!! Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ- ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ- ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ... Sad Sad
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ Η' ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ- ΤΡΙΧΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ- ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ειναι προφανες οτι δεν τα προσεγγισε κανεις σωστα τα συγκεκριμενα ζωακια. οσο για το καναρινι κ το παιδι- εμεις μαθαινουμε στα παιδια να σεβονται τα ζωα οταν πλεον ειναι σε ηλικια να καταλαβουν.αλλα κ πιο μικρα οταν ειναι τα επιβλεπουμε παντα..
αυτα ειναι αποτελεσματα οταν δεν χειριζομαστε σωστα τις καταστασεις κ κανουμε λαθη. ετσι μεγαλωνουμε παιδια που δεν αγαπουν τασ ζωα -αθελα μας

α..και πραγματικα οσοι συμμεριζονται τις παραπανω αποψεις καλυτερα να μην υιοθετησουν ποτε ενα ζωο,καθως το πιο πιθανο ειναι να περασει την ζωη του δεμενο με μια αλυσιδα-και στο τελος πεταμενο σε ενα δρόμο ως αδεσποτο.

αυτες οι νοοτροπιες ειναι ακρως επικινδυνες.....λυπάμαι πολύ.

επειδη τσι συμμεριζομαι τσι παραπανω αποψεις για κιονα κ δεν παιρνω ζωο!!!
δεν ξερω τι κανουνε οι αλλοι κ αν τα πετουνε στους δρομους με νοιαζει τι κανω εγω!!! κ γω ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενη κ απο την στιγμη που δεν μπορω κ κυριως ΔΕ ΘΕΛΩ να φροντισω ζωο δεν παιρνω κιολας!!!!
ενταξει κριμα ειναι που τα αφηνουνε στην τυχη τους αλλα εγω περισσοτερο λυπουμαι τσι αθρωπους που ειναι στσι γωνιες κ ζητιανευουν κ τα μικρα παιδακια που στο σπιτι τους δεν εχουνε ουτε θερμανση,ουτε το ψωμι της ημερας ουτε το γαλα τους ουτε πραμα!!!!
κ ελα να σου πω κ κατι αλλο κοπελια για μενα ακρως επικινδυνο ειναι η συμβιωση του μωρου με το ζωο- κ οχι η νοοτροπια που λες- που μπορει να το μολυνει ή να το δαγκωσει ασχετα τι κατεβατα μας γραφεις εσυ..... κ αν λυπασαι για καποιον να λυπασαι για τον εαυτο σου,προσωπικα για μενα δεν το δεχομαι κ τελος η συζητηση!!! ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 654655

Κοπελιά καλημέρα. Που λές μια φίλη μου έχει ένα αγοράκι και δύο γάτες. Το παιδί χαίρει άκρα υγείας το ίδιο και αυτοί. Απο την στιγμή που κάποιος είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, το τονίζω γιατί πολλοί και πολλές απο εμάς δεν είμαστε, το παιδί δεν παθαίνει τίποτα απολύτως. Όσο αφορά τους άστεγους και τα παιδάκια που δεν έχουν να φάνε φταίμε εμείς και αυτοί και τι εννοώ. Ότι τα ζωάκια δεν έχουν το μυαλό και την γνώση που έχουμε? εμείς τα δίποδα ζώα, διότι δίποδα ζωάκια είμαστε και εμείς και δεν το λέω με ίχνη ειρωνίας αλλά λέω την αλήθεια. Κοινώς για να μην πολυλογώ εγώ βλέποντας ότι δεν είμαι καλά οικονομικά και είμαι "τελειόφητη" έγκυος, γεννάω όπου να είναι, δεν πρόκειται να κάνω άλλο παιδάκι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα μπορέσω να το αναθρέψω αλλιώς με βλέπω και εμένα ζητιάνα μαζί με το παιδί. Επίσης αν δεν θέλω να γίνω άστεγη ή ζητιάνα έχω επιλογές. Κοινώς γίνομαι μέχρι και π....για το παιδί μου απο το να πάω να ζητιανέυω ή να το στείλω να ζητιανέυει το ίδιο όπως κάνουν οι τσιγγάνοι επειδή είναι εύκολο χρήμα και λόγω μαφιών που υπάρχουν. Οπότε οι λόγοι που λές δεν ισχύουν. Εγώ απο μικρή είχα γάτες που δεν ήταν καν εμβολιασμένες. Όχι οτι αυτό είναι σωστό, προς θεού αλλά μην ακούω έγκυος γυναίκα παράλογα. Και για να τελειώνω, όποια κοπέλλα έχει ζωάκι και μείνει έγκυος είναι κρίμα και απάνθρωπο να πετάξει το ζωντανό έξω απο το σπίτι. Μπορεί πολύ απλά-γιατί τα πράγματα είναι απλά εμείς τα κάνουμε δύσκολα-να ρωτήσει τον γιατρό της και να την ενημερώσει ΣΩΣΤΑ και με ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Σας ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλά ο πολιτισμός ενός λαού φαίνεται πως συμπεριφέροντε σε μωρά ηλικιωμένους, ζώα και στην φύση και δυστυχώς εμείς οι Έλληνες που υπερηφανευόμαστε στο ότι δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, είμαστε απολίτιστοι.

64ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Δευ Μάης 23, 2011 11:47 pm

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera kai apommena..prwsopika agapaw poli ta zwakia..eixa tin skilitsa mou gia 14 xronia kai otan tin exasa trelathika,akoma tin skeftomai polles fores.alla mazi me to mwro twra den tha evaza sto spiti mou zwaki...den exei na kanei oti den ta thelw i den ta agapaw alla gia diaforous logous igeias ,,otan exeis mwro eisai 24 wres to eikositetrawro apiko...to zwo thelei kai ayto prosoxi..epeidi loipon aftin tin periodo i enoia mou einai monaxa to paidi den tha mporousa na koumantarw kai ena zwaki..

65ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 24, 2011 12:03 am

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
spapastamou έγραψε:

i gnwmi einai sevasti xwris na prosvaleis ton allon...to na les kapioa kopela zwo epeidi exei antitheti apopsi mallon etsi vazeis ton eayto sou stin idia katigoria me aytous tous xaaraktirismous!!!kai ton an kapios exei zwo sto spiti i oxi se kamia periptwsi den prominiei an to paidi tou tha vgei migiagixto!!!!!apo alla fenete oxi apo ta zwa!!!!to diko mou to paidi pou den exei skilo i gata gia parea einai diladi migiagixto???xaxaxaxa to akousa kai ayto

66ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τρι Μάης 24, 2011 3:33 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AspaMichou έγραψε:Να δηλώσω κι εγω τα σέβη μου σε σένα Κουκίδα...τα είπες και τα λές υπέροχα.
Προς κάθε ενδιαφερόμενο έχω να δηλώσω τα εξής: σαν ενεργή φιλοζωος έχουν δυστυχως δεί πολλα τα μάτια μου...τόσα που τις νύχτες δεν μπορω να κοιμηθω. Προσπαθω με όλη μου τη δύναμη να μάθω την 13 μηνών κόρη μου ότι τα 3 κατοικίδια σκυλιά μας είναι οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσε ποτε να έχει στη ζωή της. Θα την αγαπήσουν περισσότερο απο την ίδια τους τη ζωή, παρότι εκείνη ειναι βέβαιο οτι δεν θα το κάνει..θα τη συντροφέψουν και ενίοτε θα την ανεχτουν υπομονετικα..όπως ελάχιστοι άνθρωποι στη ζωή της θα το κάνουν. Άνθρωποι που θα την κολλησουν ασθένειες σωματικές και ψυχικες..που δεν θα έχουν τρίχες να τη "βλαψουν" αλλα θα έχουν σκέψεις έτοιμες να τη διαλύσουν με την πρώτη ένδειξη αδυναμιας εκ μέρους της. Ανθρωπους καθαρούς (ίσως) σωματικά, αλλα σιχαμένους εσωτερικά.
Τον ΑΝΘΡΩΠΟ φοβαμαι...κι ας ανήκουμε στο ίδιο έιδος. Όλου του κόσμου τα ζωα, αδέσποτα και μη ειναι ευπρόσδεκτα να έρθουν σε επαφη με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ παιδι...γιατί ξέρω οτι θα το σεβαστούν γιατι τη μαθαίνω να τα σέβεται.
Ας κοιτάξουμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας απο τον πραγματικό κίνδυνο λοιπόν..και αυτος δεν ειναι οι τρίχες και το σάλιο απο τα ζωα. Τα πιο γερα παιδιά με τις λιγότερες αλλεργίες είναι τα παιδιά των αγροτών που μεγαλώνουν μέσα στους σταβλους και τα κοτετσια.
Ας τα προστατέψουμε απο τα δίποδα κτήνη, που απέξω ειναι καθαρα και κάνουν μπάνιο κάθε μέρα...........

ακριβώς μα ακριβώς ετσι αισθάνομαι κ εγώ Άσπα.
απο τοτε που διαπιστωσα πόσο κτήνος είναι ο άνθρωπος απο το πως φερεται στα ζώα- χωρις κανενα σεβασμο- (μην παμε μακρυα- απλα δείτε τηλεόραση...) εχω χασει κ εγω την ψυχική μου γαλήνη όσο το σκέφτομαι κ πονάω για τα ανυπεράσπιστα πλασματα. Μακαρι να ειχα την δυνατότητα να κάνω περισσότερα για να τα βοηθήσω.

Ωστόσο, δεν νιωθουν όλοι το ίδιο κ φυσικά δεν είναι κατακριτέο κάτι τετοιο.

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φροντίσω η κόρη μου να μεγαλώσει με αρχές για απόλυτο σεβασμό στη φύση κ στα ζώα απο τότε που θα αρχίσει να 'αντιλαμβανεται' τον κόσμο γυρω της Smile

67ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Μάης 25, 2011 2:29 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koukida έγραψε: εχω χασει κ εγω την ψυχική μου γαλήνη όσο το σκέφτομαι κ πονάω για τα ανυπεράσπιστα πλασματα. Μακαρι να ειχα την δυνατότητα να κάνω περισσότερα για να τα βοηθήσω.

Επειδή το νιώθω στο πετσί μου αυτο που λες, και επειδή βλέπω καθημερινά ανθρωπους που αγαπάω να λυγίζουν κατω απο αυτο το ασήκωτο φορτίο του πόνου τους και ενίοτε λυγίζω κι εγω (φυσικά...) εχω να σου πω το εξής, όχι πρωτοτυπο, αλλα παρόλα αυτα αληθινό.
Η δουλειά που κάνω-κάνεις-κάνουμε για να βοηθήσουμε και κανέναν άλλο εκτός απο το πολυτιμο τομάρι μας, κανονικά ανήκει σε ένα δημόσιο φορέα (μπορείς ελέυθερα να γελάσεις...κι εγω γελάω κάθε φορα που το λεω!) λόγω του τεράστιου όγκου του. Επίσης ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και όχι μόνο σε εμας. Δεν μπορείς και δεν μπορω να κάνουμε όλα όσα θέλουμε. Δεν είναι εφικτό δυστυχως. Επειδή βλέπω κάθε μέρα φιλόζωους που έσπασαν κατω απο αυτο το βάρος και σαν αποτελεσμα είχε να χάσουν το μυαλό τους και να καταντήσουν απο γραφικοί εως επικίνδυνοι και για τα ζωα και για τους ανθρωπους (ειδικά τους άλλους φιλόζωους) εγω προσωπικά προσπαθω να κρατηθω λογική και ψύχραιμη (με μεγαλο κόπο ειναι η αλήθεια) για να μπορέσω να συνεχίσω να δίνω έστω και αυτα τα λίγα (συγκριτικα...) που μπορω. Αν σπάσω (αν σπάσεις...) θα είναι μια ακόμα απώλεια σε αυτη τη μάχη απο το στρατόπεδο που δεν το παίρνει να χάνει υποστηρικτες. Είμαστε ήδη πολυ λίγοι για να χανόμαστε. Για τον εαυτό μου και για το παιδί μου που σκοπεύω να το στρατολογήσω σε αυτον τον αγώνα αγάπης, προσπαθώ να μην "περάσω απέναντι" εκεί απο όπου το μυαλό δεν μπορει να γυρίσει πίσω...σου εύχομαι κι εσυ να μπορέσεις να τα καταφέρεις..

68ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Μάης 25, 2011 5:50 am

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vre paidia to thema einai an katalava poso asfales einai na simviwnoun mwra kai zwa mazi kai oxi to poso filozwos einai o kathenas..kai egw ta agapw alla den tha ta vaza ston idio xwro me to mwro mou.kai as to poun migiagixto opws anefere kapioa ...eleos!!

69ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Τετ Μάης 25, 2011 7:35 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AspaMichou έγραψε:
koukida έγραψε: εχω χασει κ εγω την ψυχική μου γαλήνη όσο το σκέφτομαι κ πονάω για τα ανυπεράσπιστα πλασματα. Μακαρι να ειχα την δυνατότητα να κάνω περισσότερα για να τα βοηθήσω.

Επειδή το νιώθω στο πετσί μου αυτο που λες, και επειδή βλέπω καθημερινά ανθρωπους που αγαπάω να λυγίζουν κατω απο αυτο το ασήκωτο φορτίο του πόνου τους και ενίοτε λυγίζω κι εγω (φυσικά...) εχω να σου πω το εξής, όχι πρωτοτυπο, αλλα παρόλα αυτα αληθινό.
Η δουλειά που κάνω-κάνεις-κάνουμε για να βοηθήσουμε και κανέναν άλλο εκτός απο το πολυτιμο τομάρι μας, κανονικά ανήκει σε ένα δημόσιο φορέα (μπορείς ελέυθερα να γελάσεις...κι εγω γελάω κάθε φορα που το λεω!) λόγω του τεράστιου όγκου του. Επίσης ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και όχι μόνο σε εμας. Δεν μπορείς και δεν μπορω να κάνουμε όλα όσα θέλουμε. Δεν είναι εφικτό δυστυχως. Επειδή βλέπω κάθε μέρα φιλόζωους που έσπασαν κατω απο αυτο το βάρος και σαν αποτελεσμα είχε να χάσουν το μυαλό τους και να καταντήσουν απο γραφικοί εως επικίνδυνοι και για τα ζωα και για τους ανθρωπους (ειδικά τους άλλους φιλόζωους) εγω προσωπικά προσπαθω να κρατηθω λογική και ψύχραιμη (με μεγαλο κόπο ειναι η αλήθεια) για να μπορέσω να συνεχίσω να δίνω έστω και αυτα τα λίγα (συγκριτικα...) που μπορω. Αν σπάσω (αν σπάσεις...) θα είναι μια ακόμα απώλεια σε αυτη τη μάχη απο το στρατόπεδο που δεν το παίρνει να χάνει υποστηρικτες. Είμαστε ήδη πολυ λίγοι για να χανόμαστε. Για τον εαυτό μου και για το παιδί μου που σκοπεύω να το στρατολογήσω σε αυτον τον αγώνα αγάπης, προσπαθώ να μην "περάσω απέναντι" εκεί απο όπου το μυαλό δεν μπορει να γυρίσει πίσω...σου εύχομαι κι εσυ να μπορέσεις να τα καταφέρεις..

μωρε Ασπασία τα λες πολύ ωραία...
Snoopy δεν πειραζει που ξεφυγαμε λιγο...ηταν μια καλη ευκαιρια να τα πουμε κ αυτα.. Very Happy

70ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Μάης 26, 2011 2:02 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koukida έγραψε:
μωρε Ασπασία τα λες πολύ ωραία...
Snoopy δεν πειραζει που ξεφυγαμε λιγο...ηταν μια καλη ευκαιρια να τα πουμε κ αυτα.. Very Happy

Χαχαχαχαχαχαχα!εκθεση ιδεών!μακάρι να ειχα ενα καλο θέμα και στις πανελλήνιες εξετασεις (προ πολλων ετων βεβαιως) για να τα παω καλύτερα!
Επίσης...Άσπα, παρακαλώ...το Ασπασία μου ακούγεται πολύυυ χαλια Laughing Laughing Laughing

71ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Μάης 26, 2011 2:44 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τώρα το πρόσεξα οτι σε είπα Ασπασία- εχω δικό μου άνθρωπο μαυτο το όνομα κ γιαυτο μπερδεύτηκα(προφανώς)!σορυ Άσπα Laughing

72ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Μάης 26, 2011 3:49 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Κανένα προβλημα Κουκίδα

73ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Μάης 26, 2011 4:07 am

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Διαφωνώ για το όνομα Very Happy (το Ασπασία είναι από τα αγαπημένα μου ονόματα) αλλά συμφωνώ σε όλα τα άλλα! Τα λέτε πολύ όμορφα και όπως πρέπει.

Η μπέμπα μου είναι μικρή ακόμα και μέχρι στιγμής, ελάχιστο ενδιαφέρον είχε δείξει για τον σκύλο, αλλά σήμερα για πρώτη φορά άπλωσε χέρι και παραλίγο να μπει στο μάτι του. Φαντάζεστε τι έκανε ο σκύλος; Πλησίασε ακόμα περισσότερο την μικρή, την κοίταξε ήρεμα και της έγλυψε το χέρι… άντε να το κάνει άνθρωπος αυτό! Rolling Eyes

74ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Μάης 26, 2011 7:44 am

AspaMichou

AspaMichou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πως αντέδρασε η μικρη σου στο οτι ο σκυλος της εγλυψε το χερακι?
Εμένα μέχρι περίπου 5 μηνών τα έβλεπε να παίζουνε μεταξυ τους και έσκαγε στα γελια και την έβαζα να τα ακουμπαει με τις πατουσες και γελούσε και καποια στιγμη της μπαταρε το μάτι και με το που τους εβλεπε εμπηζε τα κλαμματα!Πηγα να σκασω!
Βρε καλη μου, βρε πουλακι μου, που τα σκυλακια μας σ'αγαπανε...τιποτα εκεινη!
Τωρα τελευταια πάλι της αλλαξε η διαθεση και δεν τα φοβαται πια τοσο πολυ. (Ειλικρινα δεν ειχαν κανει τιποτα τα δολια για να τα φοβαται...). Μέχρι που εχτες τα ταισαμε κιολας τα σκυλακια μας κροκετες στο στομα!
Εχουμε 2 θηλυκα (στειρωμενα) και εναν αρσενικο. Ολα ειναι εξαιρετικα φιλικα ζωα, απλα ο αρσενικος ειναι λιγο μπουνταλακος και χαζοχαρουμενος. Μου εκανε τρομερη εντυπωση στο πως επαιρνε την κροκετα απο το χερι της μικρης!σχεδον με ευλαβεια και πάρα πολυ προσεκτικα μην κανει καμια αποτομη κινηση και της μαγκωσει το χερι!
Πολυ το χαρηκα!

75ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Πεμ Μάης 26, 2011 7:57 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να της πειραξει το χερι της μικρης σου!!!!!! Οταν ταιζω στο στομα το σκυλι του κουμπαρου μας, ο οποιος ειναι και τεραστιος ,διαλεγω επιτηδες το πιο μικρο κομματακι και αν το δεις ανοιγει το στομα και σαν να απομακρυνει τα δοντια με τα χειλια χωρις να με ακουμπησει το παιρνει απο το χερι μου.. εχει απιστευτο γελιο να τον βλεπεις.

http://www.worldjamboree.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις