301 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Τετ Ιουν 15, 2011 9:31 am
aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie....όταν μπορέσεις βάλλε μας την λίστα με τη διατροφή οκ???Φιλάκια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ardo έγραψε:όλα επιτρέπονται,don't worry!!Άντε,τρυφερή ψυχούλα, πήγαινε παίξε και λίγα νυχτερινά του Σοπέν να γλυκάνει και η καρδούλα της μπεμπούλας σου!!!φιλιά πολλά!sweet dreams
χαμομηλακι έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Σημερα εχω λιγο μαθημα ετσι για να μην ξεχνιεμαι...Πως εχει κρυωσει ετσι ο καιρος?ειναι καλοκαιρι αυτο?Βεβαια ολοι μου λενε οτι ειναι καλυτερα για μενα να μην εχει ζεστη αλλα ειναι δυνατον να κοιμαμαι ακομα με το λεπτο το παλωμα?!!!
Ειναι αστειο που χθες μιλουσαμε για "φιλιες" που εξαφανιστηκαν ξαφνικα οταν εμφανιστηκε η εγκυμοσυνη...Πηγα σε μια θεατρικη παρασταση χτες που επαιζε μια φιλη μου (αυτη ευτυχως εχει χαρει) και εκει πετυχα εκεινη που σας ανεφερα χτες οτι απο τοτε που εμεινα εγκυος,εχει παθει εξαφανιζολ.Μια και δεν μενει ουτε αυτη στην ιδια πολη,περιμενα αν ερχοταν να μου ελεγε να παμε μαζι.Αμ δε!Την ειδα ξαφνικα μπροστα μου,τα ψιλοεχασε στην αρχη αλλα ηταν ηδη με αλλη παρεα και καθισε πισω μου.Παιζει να μην ανταλλαξαμε παρα μονο τα τυπικα...Δεν αποκλειεται να φταιω και εγω αλλα με ολη την κατασταση με τους εμετους και τις ζαλαδες,ημουν μονιμως εκτος τοπου και χρονου.Επισης εκεινη ηρθε στην πολη μου,οχι εγω στη δικη της...Στενοχωρηθηκα...
εγώ χρειάστικε να ταξιδεψω 300χιλ και μου ειπε να κανουμε στασεις και να περπαταω . Δεν μου ειπε κατι αλλο και παρολο που περιμενα να πιαστω όλα καλά πήγαν . Μεταξύ μας εμεις σταματαγαμε συνεχεια για να κάνω πιπί ατιμη συχνοουριαaylin έγραψε:Και εγώ το ΜΕΓΑ θύμα αισθανόμουν ενοχές...
Γιατί δεν κάνει να φάμε γλυκό???Ούτε ενα κομματάκι?...Καλά το φτιάχνω και ας το φάει ο Στέφανος!!!
Κορίτσια να ρωτήσω...σε 1 εβδομάδα θα πάω Ιταλία.Μίλησα στο τηλ με τον θείο μου και μου είπε πως θα πάνε όλοι μαζί εκδρομή τον γύρο της μισής Ιταλίας με αυτοκίνητο αλλά εννοείται με συχνές στάσεις...συνολικά περίπου 14 ώρες...επιτρέπεται?ξέρει κάποια να μου πεί?Θα ρωτήσω και τον γιατρό την Τρίτη...
Εγώ ζυγίστικα σήμερα και έχω χάσει 100 γρ...2,400 έχω παρει συνολικά...χεχεχε
Carrie έγραψε:Και εμείς κανονίζαμε τον Φλεβάρη να πάμε 3ήμερο 25ης Μαρτίου Βέλγιο ταξιδάκι αλλά τελικά δεν μου έδωσαν άδεια από το γραφείο και ευτυχώς δηλαδή γιατί 17/3 έμαθα για την εγκυμοσύνη και λέω "δες πως τα φέρνει η ζωή καμία φορά"...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης