Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
464 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 464 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 34]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις καλα! πηγα προχθες στη γιατρο μου και μεγαλωνουμε! Very Happy εντομεταξυ εγω ξερω ειμαι 19η βδομαδα και ηγιατρος ειπε ειμαι 20η.. Rolling Eyes οπως καιναχει ειναι καλα το ζουζουνι. τελος του μηνα θα κλεισω για μεγαλο υπερυχο. ειδαμε και προχθες κατι αναμεσα στα ποδια αλλα... γιαναδουμε. για αντρακι το βλεπω. σαν πολλοι να μαζευοντε αντρες και δεμαρεσει.. Mad Razz

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Supermama νομίζω πως όλοι οι υπέρηχοι έχουν μερικές μέρες απόκλιση μεταξύ τους..Συνήθως είναι η στα΄ση του μωρού τέτοια που δεν το μετράνε και ακριβώς ολόκληρο.Μπράβο όμως που όλα βαίνουν καλώς!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δεν ειδε ποσο ειμαι στον υπερυχο. πριν μπουμε μουτο ειπε. μπηκαμε στο γραφειο της κατσαμε. λεει λοιποννν.. γιανα δουμε που ειμαστε. και με εκει το στρογγυλο που μετραει το ειδε. μετα μπηκαμε για υπερυχο

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:οχι δεν ειδε ποσο ειμαι στον υπερυχο. πριν μπουμε μουτο ειπε. μπηκαμε στο γραφειο της κατσαμε. λεει λοιποννν.. γιανα δουμε που ειμαστε. και με εκει το στρογγυλο που μετραει το ειδε. μετα μπηκαμε για υπερυχο

Α κατάλαβα...Χμ..ποιος ξέρει.. Rolling Eyes Rolling Eyes

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΛΟΣ
flower !!!!
ΕΓΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 9 ΜΗΝΩΝ , ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΓΓΥΟΣ (ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ), ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ-ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΡΗΤΗ & ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΙΛ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ (ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ)ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΕΣ ... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ??

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bίβιαν καλώς ήρθες στο παρεάκι μας!Να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου και καλώς να δεχτείς τη νέα άφιξη!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Σχετικά με το αν έχω εγκυούλες στο περιβάλλον μου, έχω να πω πως -ευτυχώς- "συμπάσχω" με την κολλητή μου, με μία εβδομάδα διαφορά στην κύηση!!Οπότε έχουμε πολλά να πούμε κάθε φορά!! Επίσης, άλλες 2 φίλες είναι έγκυες, ένα μήνα πάνω ένα κάτω...Baby boom δηλαδή!!!χαχαχα!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μία από τα ίδια Πηνελοπάκι!!! 1,5 μήνα μετά μάθαμε ότι είναι κ η κοουνιάδα μου έγκυος και 10 μέρες μετά από εκείνη ότι είναι και η αγαπημένη μου ξαδερφη!!!Θα γίνει χαμός από γεννητούρια φέτος!!!!

Μανούλα_Δήμητρα

Μανούλα_Δήμητρα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα και απο εμένα!
Βλέπω όλες μας πάμε σταθερά καλά και χαίρομαι πολύ!
Μάλλον και εμείς αγοράκι θα έχουμε κορίτσια!
διαβαζα ποιο παλιά μυνηματα σας γιατι δεν μπαίνω συχνά , και είδα κάπου που λέγατε για τον τόνο , εμένα με αφήνει ο γιατρός μου να τρώω αλλα μου είπε να μην το παρακάνω.
όσο για την θαλασσα μου είπε να μην κάνω σε πισίνα και στη θάλασσα να πηγαίνω σε νερά που είναι καθαρά και όχι με πολύ κόσμο.
Μέχρι τώρα έκανα 2 μπανάκια και είναι η ιδανική γυμναστική για εγκύους!
Δεν το πιστεύω οτι κλείσαμε σχεδόν όλες το 1ο τρίμηνο, ποτε ξεκινήσαμε να γράφουμε στο ποστ και ποτε φτάσαμε στον 4ο...

Αυτές τις μέρες έχω πονάκια..και αρκετές φορές μεσα στην ημέρα, αλλα με παιδί 18 μηνών είναι δύσκολα να μην το σηκώνεις και να προσέχεις.θέλει και εκείνο τη φροντίδα του, αλλα ήδη ξεκίνησα να λειτουργώ σαν να έχω 2 μερικές φορές, ειδικά οταν πονάω.

Ενα άλλο θέμα που με απασχολεί και νιώθω άγχος είναι οτι δεν έχω λεφτά για την γέννα.τι θα κάνω γαμώτο?σε δημόσιο δεν πάω γιατι εδώ στη Δράμα το νοσοκομείο τους είναι για καταγγελείες μόνο. αναγκαστηκά θα γεννήσω με το γιατρό μου στη κλινική...αλλα μόνο αν πάρω δάνειο... δεν ξέρω αν οι γιατροί κάνουν ευκολίες και οι κλινικές, εννοω με δόσεις , έχετε ακούσει κάτι?
το μόνο που θέλω είναι να γεννήσω καλά και να είναι καλά το μωρό μου, μετα τα λεφτά σιγά σιγά μπορώ να τα δείνω.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:Βιβιανάκι καλως όρισες μανούλα-ήρωα...Στα 23 σου και ίδι 2 παιδάκια?Μπράβο να σου ζήσουν και με το καλό το τρίτο μωράκι!!!Σε θαυμάζω πραγματικά!!!

Σ' ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου γλυκο για τα καλα σου λογια!!!

Ολες σας ευχαριστω για το γλυκο καλωσόρισμα...

Σωτηρια μου ο γιος δεν μου μοιαζει;;;;
Razz Razz Razz Razz Razz Razz

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας, κοριτσάρες!!!! Μεγαλώνετε, μεγαλώνετε;;;;;;
Έχω μέρες να μπω αλλά από τη μια οι εξετάσεις(αύριο δίνω το τελευταίο μάθημα) και από την άλλη η δουλειά....πολύ θέλει;
Εγώ νιώθω την κοιλιά μου πρησμένη σήμερα και με βάση τις παλιές μου ημερομηνίες θα έπρεπε να ήμουν αδιάθετη οπότε δικαιολογείται...
Πώς τα πάτε εσείς; Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό και περιμένω με πολλή χαρά!!!
Aylin, ωραία η έκλειψη; Στη Θεσσαλονίκη είχε στο μουσείο τεχνολογίας εκδήλωση και περιήγηση στον ουρανό εκείνη την ώρα για να δει ο κόσμος το φαινόμενο πιο καθαρά αλλά δεν μπορέσαμε να πάμε...
Χαμομηλάκι, ποιό λεπτό πάπλωμα;;;;Εγώ που είμαι κρυουλιάρα και έχει ένα μήνα που έβγαλα την πικέ και το σεντόνι. Κυρίως το σεντόνι σκεπαζόμαστε δηλαδή....
Και μη στενοχωριέσαι για "φίλες" που δεν έμαθα ούτε τους τρόπους καλής συμπεριφοράς για τα τυπικά.... Η Carrie έχει απόλυτο δίκιο! Στις χαρές φαίνονται και έχω πάρει master σε αυτό..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472
Καλώς την Βίβιαν!!!!! Την συμπεθερούλα μας!!! (κάνω λάθοςWink Με το καλό και το τρίτο σας μωρουλίνι!!!Σε βλέπω ήρεμο άνθρωπο και στην φωτογραφία, οπότε νομίζω ότι δεν πειράζει που θα έρθει πιο νωρίς το νινί σας!Θα τα καταφέρεις εσύ!
Aylin, για τα ταξίδια εμένα μου είπε ο γιατρός να κάνω στάση 15 λεπτά κάθε μιάμιση ώρα. Με τα μεγάλα ταξίδια δεν έχω πρόβλημα αλλά και της Θεσσαλονίκης οι λακούβες δεν παίζονται....Ούτε με το λεωφορείο ούτε με το αμάξι.... Επίσης, δε θα ανέβαινα σε αεροπλάνο με τίποτα γιατί αγχώνομαι πολύ και δε θέλω να το μεταδώσω στο μωράκι. Για πλοίο δεν έχω πρόβλημα! Το γλυκό τί έγινε;;;; Πέτυχε;;; Ένα κομμάτι μπορούμε να έχουμε κι εμείς;;;;;
Χιονατούλα, πώς είσαι; Ηρέμησες;

Φιλάκια σε όλες για την ώρα!!!! Και να προσέχετε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Μία από τα ίδια Πηνελοπάκι!!! 1,5 μήνα μετά μάθαμε ότι είναι κ η κοουνιάδα μου έγκυος και 10 μέρες μετά από εκείνη ότι είναι και η αγαπημένη μου ξαδερφη!!!Θα γίνει χαμός από γεννητούρια φέτος!!!!

Κι εμένα μια πρωτοξαδέρφη του άντρα μου είναι 2 βδομάδες πιο πριν από εμένα αλλά δεν πήδηξα κι από την χαρά μου όταν το έμαθα....(δε λέω τώρα το γιατί..)
Κατά τ'άλλα θα ήθελα πολύ να κάναμε μαζί με την αδερφή μου κανένα μπεμπάκι μαζί!!! Να είναι συνομήλικα τα ξαδερφάκια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 215994
Πηνελόπη, τόσο γόνιμη είναι η Κρήτη; Το άλλο μου μωρό στην Κρήτη θα έρθω να το συλλάβω κι εγώ!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 328109

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιχιχι!Δεν ξέρω για την Κρήτη αλλά μπορώ να σας πω για το Περτούλι!!!!! Wink Wink Wink Εδώ παρακαλώ http://www.stgeorgechrisomilia.gr/ στο δωμάτιο Άγρια Ορχιδέα!!Ούτε βαλτοί να ήτανε!!!!

Προσπάθησα να σας επισυνάψω το διατροφολόγιο αλλά είναι μεγάλο το αρχείο και δεν μπορώSad Όποια το θέλει, στείλτε μου σε πμ το email της να της το προωθήσωSmile

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβιανακι ναι βεβαιως μπορω να πω οτι σου μοιαζει.. στις βλεφαριδες λιγο Razz Razz
αλλα η μικρη φτυστη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 215994
καλως το Καλλιοπακι μας που αυριο θα δει το νινακι! αχ φανταζομαι τη χαρα σου! ολες αυτη τη μερα περιμενουμε χιχιχ
ειμαι καλητερα ευτηχως, σηκωνομαι τωρα δειλα δειλα και παω καμια βολτουλα γιατι κοντευω 3 εβδομαδες στο κρεββατι δεν αντεχω αλλο, με εχει μπουκωσει και με χαπια, ελπιζω στο ραντεβου να τα δει ολα καλα και να τα κοψω Crying or Very sad
φιλακιααααα
αααα carrie μου αν δε σου κανει κοπο μπορεις να μου το στηλεις? θα σου γραψω την διευθυνση! ευχαριστω εκ των πρωτερων! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 328109

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Χιχιχι!Δεν ξέρω για την Κρήτη αλλά μπορώ να σας πω για το Περτούλι!!!!! Wink Wink Wink Εδώ παρακαλώ http://www.stgeorgechrisomilia.gr/ στο δωμάτιο Άγρια Ορχιδέα!!Ούτε βαλτοί να ήτανε!!!!

Προσπάθησα να σας επισυνάψω το διατροφολόγιο αλλά είναι μεγάλο το αρχείο και δεν μπορώSad Όποια το θέλει, στείλτε μου σε πμ το email της να της το προωθήσωSmile

Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό..... Wink Άμα σου βγει wild το μωράκι όμως μην απορήσεις!!! Laughing

Σωτηρία, στο εύχομαι! Και τα χάπια να κόψει και την ξάπλα! Να νιώσεις σαν άνθρωπος και να χαρείς λίγο και την κατάστασή σου!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
Καλώς την Βίβιαν!!!!! Την συμπεθερούλα μας!!! (κάνω λάθοςWink Με το καλό και το τρίτο σας μωρουλίνι!!!Σε βλέπω ήρεμο άνθρωπο και στην φωτογραφία, οπότε νομίζω ότι δεν πειράζει που θα έρθει πιο νωρίς το νινί σας!Θα τα καταφέρεις εσύ!

Καλως σε βρηκα και απο εδω συμπεθερουλα... Σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Ετσι πιστευω και εγω ολα θα πανε καλα γιατι ευτυχως εχω ηρεμα παιδακια που παιζουν ηδη το ενα με το αλλο!

tattooed_snowhite έγραψε:Βιβιανακι ναι βεβαιως μπορω να πω οτι σου μοιαζει.. στις βλεφαριδες λιγο Razz Razz
αλλα η μικρη φτυστη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 215994

Καλα σου κυρια μου.... Ακου εκει δεν μου μοιαζει ο Κωνσταντινουλης μου

Razz Razz Razz Razz Razz Razz

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι μακαρι καλλιοπακι μου! Very Happy
εεεεεεελα βρε Βιβιαν δεν ειπα οτι δε σου μοιαζει ΚΑΘΟΟΟΟΟΛΟΥ ειπα λιγο εκει! χιχιχι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βιβιανακι καλωσορισες στην παρεα μας!!!!Να σου ζησουν τα πανεμορφα παιδακια σου κ με το καλο στο τριτο!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Βιβιανακι καλωσορισες στην παρεα μας!!!!Να σου ζησουν τα πανεμορφα παιδακια σου κ με το καλο στο τριτο!!!!

Καλως σας βρηκα κοριτσακι μου γλθκο! Με το καλο και το δικο σου το μπεμπακι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 334590

tatianoula

tatianoula
geia sas kortsoydia moy......vivian καλωσορισες,,,ποτε προλαβες????2κ περιμενεις 3 μπραβο μπραβο.....μας περασες ολες στην στροφη χα χα χα....κορτσουδια χτες πηγα στο ικα αχ μεχρι να φτασω ζεστη πηγα να παρω καποια αποτελεσματα που βγαινουν μετα απο 30-40 μερες....'''ευτυχως ειναι γρηγορη''....ολα καλα με τα αποτελεσματα ειπα να μου γραψουν σιδερο κ ασβεστιο κ μου εγραψε απο 1 κουτι γιατι λεει τους τα κοβουνε κ μαλλων δεν θα τα γραφουν πια......επειδη πηγαινουν καποιες παιρνουν ποσοτητες κ τα μοιραζουν μετα........και εμεις που τοσο χρονια πληρωνουμε το ικα τους κ ενα πραγμα δικαιουμασταν δωρεαν θα μας τα κοψουν κ αυτα.........και μην χειροτερα....και το καλυτερο μπορει να κοπουν κ τα επιδοματα λοχειας κ τετοια.....βεβαια ακομα δεν εχει βγει αλλα παιζεται........αυτο ειναι το κρατος μας...... Mad Shocked

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
penelope26 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΛΟΣ
flower !!!!
ΕΓΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 9 ΜΗΝΩΝ , ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΓΓΥΟΣ (ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ), ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ-ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΡΗΤΗ & ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΙΛ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ (ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ)ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΕΣ ... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!! ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΕΞΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΣΝΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!! ΕΜΕΝΑ ΟΙ 'ΦΙΛΕΣ' ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ!! ΗΜΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!! ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 'Η ΧΑΖΗΗΗΗ' ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑ!!!!

ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

CARRIE ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mora έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΣΝΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!! ΕΜΕΝΑ ΟΙ 'ΦΙΛΕΣ' ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ!! ΗΜΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!! ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 'Η ΧΑΖΗΗΗΗ' ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑ!!!!

ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

CARRIE ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Σελίδα 14 417472

Mora στείλε μου το μαιλ σου να στην στείλωSmile

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου Vivian, καλώς ήρθες, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και μια καλή εγκυμοσύνη για το 3ο σου!
Mora έτσι ακριβώς είμαστε και εμείς εδώ στην πολυκατοικία, οι 3 απο τις 6 έγκυες.Οι άλλες 2 κοντεύουν να γεννήσουν και η μία μάλιστα δίδυμα.Και στην απέναντι πολυκατοικία έχει άλλες 2 έγκυες.Θα γεμίσουμε μωράκια!
Η κολλητή μου "χάρηκε" όταν της το είπα απο το τηλ (με μια δόση ζήλιας όμως γιατί πριν μείνω έγκυος μου έλεγε πόσο έχει χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι, χωρίς σταθερή σχέση όμως τα τελευταία 3-4 χρόνια), και απο τότε δεν έχει πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω και ξέρω οτι έρχεται συχνά Θεσσαλονίκη στον γκόμενο. (αυτή μένει Σέρρες)
Tatianoula πήγα τον Απρίλιο να κλείσω ραντεβού στο ικα για τις αιματολογικές, μου έκλεισαν ραντεβού για τον Μάϊο, και όταν ήρθε επιτέλους η μέρα είχαν απεργία και μετατέθηκαν ΟΛΑ τα ραντεβού για Ιούνη.......ΤΙ να πεις..
Που δεν έχουν ΚΑΝ 3-4 ραντεβού ελεύθερα για τις έγκυες..Πήγα και παρακαλούσα να μου βρει κάποιο κενό, και μετά είδα οτι αίμα πέρνουν ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.00........ΠΟΥ να προλάβουν τόσο κόσμο αν η αιμοληψία είναι 2 ώρες την μέρα...
Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Γειά σου Vivian, καλώς ήρθες, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και μια καλή εγκυμοσύνη για το 3ο σου!
Mora έτσι ακριβώς είμαστε και εμείς εδώ στην πολυκατοικία, οι 3 απο τις 6 έγκυες.Οι άλλες 2 κοντεύουν να γεννήσουν και η μία μάλιστα δίδυμα.Και στην απέναντι πολυκατοικία έχει άλλες 2 έγκυες.Θα γεμίσουμε μωράκια!
Η κολλητή μου "χάρηκε" όταν της το είπα απο το τηλ (με μια δόση ζήλιας όμως γιατί πριν μείνω έγκυος μου έλεγε πόσο έχει χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι, χωρίς σταθερή σχέση όμως τα τελευταία 3-4 χρόνια), και απο τότε δεν έχει πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω και ξέρω οτι έρχεται συχνά Θεσσαλονίκη στον γκόμενο. (αυτή μένει Σέρρες)
Tatianoula πήγα τον Απρίλιο να κλείσω ραντεβού στο ικα για τις αιματολογικές, μου έκλεισαν ραντεβού για τον Μάϊο, και όταν ήρθε επιτέλους η μέρα είχαν απεργία και μετατέθηκαν ΟΛΑ τα ραντεβού για Ιούνη.......ΤΙ να πεις..
Που δεν έχουν ΚΑΝ 3-4 ραντεβού ελεύθερα για τις έγκυες..Πήγα και παρακαλούσα να μου βρει κάποιο κενό, και μετά είδα οτι αίμα πέρνουν ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.00........ΠΟΥ να προλάβουν τόσο κόσμο αν η αιμοληψία είναι 2 ώρες την μέρα...
Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο....

Εμένα πάντως μου είχανε πει όταν είχα πάει (γιατί είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με το σκατοΙΚΑ μία βδομάδα) ότι εφόσον έχεις τις εξετάσεις γραμμένες από γιατρό του ΙΚΑ πηγαίνεις στο μικροβιολογικό ΧΩΡΙΣ ραντεβού γιατί οι έγκυες έχουν προτεραιότητα..Τώρα πόσο έγκυρο είναι αυτό..Εγώ μετά την μίας-βδομάδας-εμπειρία μου δεν το επειχήρησα καν!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μα έτσι θα έπρεπε να είναι σε όλα τα ΙΚΑ, εδώ όμως δεν είχα προτεραιότητα.Αφού με φώναξαν επιτέλους να μπω να δώσω αίμα, πάω να κάτσω και μπαίνει μια γριά μπροστά μου και κάθεται....Της βάζω κάτι φωνές οτι είναι σειρά μου και οτι είμαι έγκυος και να κάτσει να περιμένει την σειρά της.Και να πω δεν είδε την κοιλάρα...?Φαίνεται αρκετά και επίτηδες φορούσα μπλούζα κολλητή.
Πήγα στην euro...ca να ρωτήσω το κόστος και μου είπαν 250€, και μου φάνηκαν πάρα πολλά, δεν είχα και εγώ σκοπό να περιμένω τόσο για το ΙΚΑ αλλιώς..
Συν άλλα πόσα λεφτά για εξετάσεις που τελικά έκανα έξω γιατί δεν της έκανε το ικα (list, toxo, hiv και κάποιες ακόμα).
Για την ταλαιπωρία που λες άστα να πάνε...
Και έκαναν ένα λάθος τα κορίτσια στο υγειονομικό και δεν μου είπαν οτι η ηλεκτροφόρηση δεν γίνεται στο ΙΚΑ, και πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία απο την αρχή..(ραντεβού, γράψιμο, υγειονομικό, ελεγκτή, ραντεβού στο μικροβιολογικό) οπότε δεν αντέχω θα πάω να την πληρώσω έξω να τελειώνω..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις