351 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Παρ Ιουν 17, 2011 12:55 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Παρ Ιουν 17, 2011 1:04 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Carrie στις Παρ Ιουν 17, 2011 1:17 am, 1 φορά
pumpkin έγραψε:Εδώ είδα τις φοτος, δες εκεί που λέει στο κοριτσάκι 17 weeks.Εμείς το είδαμε 16 weeks, άρα ήταν ακόμα πιο έξω το "εκείνο".
Καλά εκεί που είναι 11 weeks κοριτσάκι και αγοράκι είναι σχεδόν ίδια.
Σίγουρα ο γιατρός όμως το βλέπει αλλιώς με άλλο μάτι..
ΑΝ θεωρείτε την σελίδα ανάρμοστη, πείτε μου να την βγάλω :X
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
Carrie έγραψε: Λες να κάνω κόρη!?!?!?!??????????Την 2η φορά όμως που το είδε ήμουνα 15η βδομάδα..
pumpkin έγραψε:
Ε άρα το είδατε 2 φορές το λιλάκι!
Εμάς το έδειξε απο πολλές μεριές αλλά ήταν η πρώτη φορά που το είδαμε και το είχα άγχος.Την Β επιπέδου θα μου την κάνει άλλος γιατρός, θα είμαι και 21-22 εβδομάδων οπότε μάλλον θα το επιβεβαιώσουμε και εμείς!
pumpkin έγραψε:
Ε άρα το είδατε 2 φορές το λιλάκι!
Εμάς το έδειξε απο πολλές μεριές αλλά ήταν η πρώτη φορά που το είδαμε και το είχα άγχος.Την Β επιπέδου θα μου την κάνει άλλος γιατρός, θα είμαι και 21-22 εβδομάδων οπότε μάλλον θα το επιβεβαιώσουμε και εμείς!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Παρ Ιουν 17, 2011 1:36 am, 1 φορά
pumpkin έγραψε:Κάποια είχε πει οτι το κοριτσάκι είναι πιο πιθανό να γίνει αγοράκι παρά το αντίθετο πάντως.Θα δούμε όλες αυτές που μας είπαν αγοράκια αν έπεσε κανείς έξω
χαμομηλακι έγραψε:
carrie,μολις ειδα οτι εχεις ΠΗΤ την ιδια μερα που περυσι γεννηθηκε το ανηψακι μας,του αδερφου του αντρα μου ο μπεμπακος,24/11.Η συνυφαδα μου ειχε πολυ καλο τοκετο,σου ευχομαι το ιδιο!
Εγω το ειχα πει γιατι ετσι μου ειπε κ ο γιατρος κ ετσι την πατησα!!!!Στην αυχενικη μας ειπε οτι ειναι μαλλον κοριτσι κ 2 εβδομαδες μετα μας βγηκε αγορι!!!Λες να ξαναγινει κοριτσι?Ειδα τις φωτογραφιες κ τα επαιξα!!!!Την αλλη εβδομαδα παω στον γιατρο για εξεταση κ στις 11/07 εχω κλεισει τον υπερηχο β επιπεδου.Για φαντασου να μου πει τελικα κοριτσι...!!!!!pumpkin έγραψε:Θα με βρίσει ο γιατρός σου που σου έβαλα τέτοια ιδέα αχχαχαχα
Κάποια είχε πει οτι το κοριτσάκι είναι πιο πιθανό να γίνει αγοράκι παρά το αντίθετο πάντως.Θα δούμε όλες αυτές που μας είπαν αγοράκια αν έπεσε κανείς έξω
χαμομηλακι έγραψε:pumpkin έγραψε:Κάποια είχε πει οτι το κοριτσάκι είναι πιο πιθανό να γίνει αγοράκι παρά το αντίθετο πάντως.Θα δούμε όλες αυτές που μας είπαν αγοράκια αν έπεσε κανείς έξω
Αυτο μου το ειπε ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη...οτι δλδ τα κοριτσακια μπορουν να γινουν αγορακια αλλα οχι τα αγορακια κοριτσακια... γι'αυτο ελεγε στους πιο πολλους οτι εχουν κοριτσακια για να πεφτει μεσα!!!ελεος!!Και μενα μου ειπε οτι μπορει να ειναι κοριτσακι αλλα μην τα βαψω ακομα ροζ...κοινως λεμε χαζα να περναει η ωρα!Παντως η αληθεια ειναι οτι οσα εχω ακουσει οτι ειναι αγορια,βγηκαν οντως αγορια.
carrie,μολις ειδα οτι εχεις ΠΗΤ την ιδια μερα που περυσι γεννηθηκε το ανηψακι μας,του αδερφου του αντρα μου ο μπεμπακος,24/11.Η συνυφαδα μου ειχε πολυ καλο τοκετο,σου ευχομαι το ιδιο!
χα χα χα!!!!για φαντασου ο δικος μου που εχει "τσιου" να γινει μπεμπα.....!!!!!aylin έγραψε:χαμομηλακι έγραψε:pumpkin έγραψε:Κάποια είχε πει οτι το κοριτσάκι είναι πιο πιθανό να γίνει αγοράκι παρά το αντίθετο πάντως.Θα δούμε όλες αυτές που μας είπαν αγοράκια αν έπεσε κανείς έξω
Αυτο μου το ειπε ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη...οτι δλδ τα κοριτσακια μπορουν να γινουν αγορακια αλλα οχι τα αγορακια κοριτσακια... γι'αυτο ελεγε στους πιο πολλους οτι εχουν κοριτσακια για να πεφτει μεσα!!!ελεος!!Και μενα μου ειπε οτι μπορει να ειναι κοριτσακι αλλα μην τα βαψω ακομα ροζ...κοινως λεμε χαζα να περναει η ωρα!Παντως η αληθεια ειναι οτι οσα εχω ακουσει οτι ειναι αγορια,βγηκαν οντως αγορια.
Η μπέμπα μου θα αποκτήσει "τσίου"...και θα γίνει μπέμπης... ???
Carrie έγραψε:Pumpkin με μία σου κουβέντα και ήδη έχεις προκαλέσει τον πανικό!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης