376 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Παρ Ιουν 17, 2011 2:58 am
pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Pumpkin με μία σου κουβέντα και ήδη έχεις προκαλέσει τον πανικό!!!!
Αχ αυτή η θεία με έφαγε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Pumpkin με μία σου κουβέντα και ήδη έχεις προκαλέσει τον πανικό!!!!
Και οταν θα γεννηθει Carrie μου θα δεις οτι θα ειναι σαν αγγελος....Ο αγγελος σου.....Carrie έγραψε:Και μόλις τώρα θυμήθηκα ότι χθες βράδυ ονειρεύτηκα τον μπέμπη μας!!!! Ήτανε ξανθός με γαλάνα ματάκια σαν του άνδρα μου και είχε τα χείλια τα δικά μου!!!Σαν αγγελάκι ήτανε!!!
Χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν τελεια!!!!Με το καλο να περασει ο καιρος κ να κρατησεις στην αγκαλια σου την πριγκηπισα..!!!!ardo έγραψε:Κοριτσάρες μουυυυυυ!!!!!Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!!Κάναμε επιτέλους τη β επιπέδου και όλα είναι καλά!!Εχουμε μπέμπα, επιβεβαιωμένο πια!!!!it's a girl!!!!φουλ του ροζ δηλαδή από αύριο!!!!Κάναμε την εξέταση στο Λητώ, κράτησε περίπου 45 λεπτά, ο υπερηχολόγος ηταν πολυ λεπτολόγος, λεπτομερής και επεξηγηματικός.Είδαμε τα κοκαλάκια, τα οργανάκια του και τη λειτουργία τους, τον εγκέφαλο, την καρδούλα πολύ πολύ εξονυχιστικά, τον τράχηλο (με κολπικό υπέρηχο τον είδαμε) και όλα πάνε μια χαρά!!Αχ, δεν ξέρετε πόση ικανοποίηση και γαλήνη νιώθω!!Πλέον δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ άλλο!!!Πέφτω για ύπνο ανακουφισμένη, αφού είδαμε 2-3 φορες το dvd με τη ζουζού μας!!!Η πιο όμορφη ταινία της ζωής μου!Φιλιά σε όλες!! (Aylin μου γλυκιά σε ευχαριστώ για τις ευχές που μου είχες στείλει!!!) It's a princess!!
tatianoula έγραψε:kikitso oxi stin pisina........θελεις να τρεχεις μετα????περιμενε καλυτερα και πανε θαλασσα ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης