51 Απ: οι προηγουμενες σχεσεις της μαμας Παρ Ιουλ 29, 2011 12:46 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Eννοειται βρε σταχτοπούτα μου, το τι θα κάνεις δεν μας αφορά, εγώ από απλή περιέργεια ρώτησα, αλλά αν για σενα δουλεύει, τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος εννοείται!! Ούτε να απολογηθείς χρειάζεται, αν υπήρχε κάτι το μεμπτό ο μόνος που χρειάζεται να απολογηθέις είναι ο άντρας σου! Μόνο για το κρυφό του θέματος παραξενέυτηκα, αλλά εσυ γνωρίζεις καλύτερα και εσένα και τον πρώην, και τον άντρα σου, και κάνεις ότι είναι καλύτερο για τη σχέση σου!cinderella έγραψε:
Καταρχήν δεν παρεξηγούμαι με τίποτα, οπότε μίλα ελεύθερα!!
Κατά δεύτερον, αν εγώ ήμουν στη θέση του άντρα μου-ακόμη κι αν ήξερα 24ώρες/24ωρο πού είναι κ τί κάνει- θα είχα σκάσει από τη ζήλια μου!Πράσινη θα γινόμουν!Γιατί να τον βάλω σε διαδικασία ψυχοφθόρα κ ανώφελη?!
Τρίτον, ήμασταν κ πολύ καλοί φίλοι κ λέγαμε ο ένας στον άλλον πράγματα που δεν ήξερε κανένας άλλος.. και τώρα, όποτε μιλάμε είναι κάτι σαν κάθαρση.. υπάρχει, βέβαια μια νοσταλγία τύπου "κρίμα, που δεν βλεπόμαστε πια", αλλά κ μόνο, που ξέρουμε πως ο καθένας είναι καλά με ό,τι έχει επιλέξει στη ζωή του, μας φτάνει! Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κ το επιλήψιμο στην όλη υπόθεση, λοιπόν!!!
Α!Και με τίποτα δεν θα έκανα κάτι κατακριτέο, ενώ ήξερα πως ο 1ος, που θα με κρίνει είναι τα μπισκοτάκια μου!
Και το θέμα κλείνει εδώ, γιατί δε νομίζω να χρειάζεται να απολογούμαι, ε;;;
Εγω δεν έχω κρατήσει επαφές με παλιές σχέσεις μου, οι περισσότερες ήταν στην Αγγλία εξάλλου και είναι λίγο απίθανο να τους βρω μπροστά μου (ευτυχώς ), τους εδω πρώην τους συναντώ πολύ πολύ σπάνια και τυχαία, και τις περισσότερες φορές ουτε μιλάμε καν. Μόνο με έναν εχω κρατήσει καλή επαφή, και μάλιστα ηρθε και στο γάμο μου, και εν γνώσει του άντρα μου μάλιστα, αλλά με αυτόν ήμασταν φίλοι προτού να γίνει οτιδήποτε μεταξύ μας. Ούτε ο άντρας μου, ούτε εγώ είμαστε τύποι "πού πήγες, με ποιον μίλησες, πόσους είχες πριν απο μένα", αλλά αν έκανε κάτι στα κρυφά, ομολογώ ότι θα ψυλλιαζόμουν το χειρότερο. Στα φανερα δεν θα εδινα καν σημασία.