Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Κορίτσια, μην μπερδεύεστε. Η κάθεμια μας πολύ απλά δίνει άλλη αξία σε αυτό που ονομάζουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον.

.

αααα μπραβο....ακριβώς. Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria2010 έγραψε:

Λυπάμαι πολύ που πριν το σύζυγο είχατε μόνο ανούσιες στιγμές και τίποτα αξιομνημόνευτο ως τότε. Τόσο πολύ χάλια ήταν όντως όλα ρε κορίτσια ή μήπως υπερβάλλετε λίγο; Τίποτα καλό δεν έχετε να θυμάστε από κανέναν; Μήπως είμαι τόσο τυχερή και δεν το ξέρω;

σορρυ βρε κοριτσια αλλα τι τσιμπισατε ολες με αυτα τα λογια ...
σιγα μη μας βγει και απο πανω ....δηλαδη η κοπελα που απο οτι καταλαβα ειχε αρκετες σχεσεις και εζησε εντονα κλπ....δηλαδη εχει χιλια δυο στο μυαλο της να συγκρινει....αρα πιο δυσκολα ειναι ευχαριστημενη με αυτο που εχει τωρα...και παντρευτηκε καποιον που οκ δεν ηταν ο καλυτερος..ουτε η καλυτερη σχεση αλλα ηρθε την εποχη που αυτη ηθελε να κανει οικογενεια...βολεμα κοινως...
ε....μην τρελαθουμε κιολας!!!
σιγα μην απολογηθουμε κιολας που δεν κραταμε αναμνηστηκα και παντρευτηκαμε αυτον που θεωρουσαμε καλυτερο...(!)
σοορυ αλλα οχι να προσπαθουν να μου κανουν την νυχτα μερα....
ελεος!

ssakkiss

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bou-boukitsa έγραψε:
maria2010 έγραψε:

Λυπάμαι πολύ που πριν το σύζυγο είχατε μόνο ανούσιες στιγμές και τίποτα αξιομνημόνευτο ως τότε. Τόσο πολύ χάλια ήταν όντως όλα ρε κορίτσια ή μήπως υπερβάλλετε λίγο; Τίποτα καλό δεν έχετε να θυμάστε από κανέναν; Μήπως είμαι τόσο τυχερή και δεν το ξέρω;

σιγα μη μας βγει και απο πανω ....δηλαδη η κοπελα που απο οτι καταλαβα ειχε αρκετες σχεσεις και εζησε εντονα κλπ....δηλαδη εχει χιλια δυο στο μυαλο της να συγκρινει....αρα πιο δυσκολα ειναι ευχαριστημενη με αυτο που εχει τωρα...και παντρευτηκε καποιον που οκ δεν ηταν ο καλυτερος..ουτε η καλυτερη σχεση αλλα ηρθε την εποχη που αυτη ηθελε να κανει οικογενεια...βολεμα κοινως...
ε....μην τρελαθουμε κιολας!!!
σιγα μην απολογηθουμε κιολας που δεν κραταμε αναμνηστηκα και παντρευτηκαμε αυτον που θεωρουσαμε καλυτερο...(!)
ελεος!
pes ta!!!

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
A, θα μας τρελάνετε τελείως. Αν κοιτάξετε το quote θα δείτε ότι αυτό που έγραψα για ανούσιες στιγμές κλπ. τα έχετε γράψει μόνες σας. Εγώ από που σας ξέρω για να γράψω οτιδήποτε για σας, καλό ή κακό; Απλά μου έκανε εντύπωση που έχετε τόσο αρνητισμό για το παρελθόν σας και το σχολίασα.

ssakkiss

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σκεψου την πιθανοτητα να μην ηταν ο,τι καλυτερο οι πρωην. οχι οτι ειχα και πολλους αλλα οπως προειπα, για να χωρισαμε καποιος λογος υπηρχε.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
ε....
μην τρελαθουμε κιολας!!!
ελεος!
Μπουμπουκίτσα, αυτο που εγραψες ειναι λιγο "βαρυ", το ότι μια γυναίκα έχει παρελθόν το οποίο μπορεί να ειναι κι εξαιρετικό δε σημαίνει ότι το παρόν της είναι άσχημο, ή ότι "βολεύεται" ή ότι τίποτα δεν θα συγκριθεί με αυτό που έζησε πριν 5-6-7 χρόνια.
Μπορεί κάλλιστα να είναι και τα δύο. να είχε μια υπέροχη σχέση η οποία έκανε τον κύκλο της και μόνο καλά έχει να θυμάται, και να έχει βρει πλεόν αυτον με τον οποίο φανταζοταν να γερνάνε μαζί.
Μην μπλέκεστε με καταστάσεις άλλων, ο καθένας έχει διαφορετική ψυχοσύνθεση, διαφορετικά βιώματα, και διαφορετική πορεία στη ζωή του.
Βλέποντας και τις δύο πλευρες, συμφωνώ ότι όσα έζησα πριν απο τον άντρα μου ηταν εντελώς διαφορετικά με τα όσα ζω μαζί του, αλλά δεν θα τα χαρακτήριζα ανούσια. Ναι, ο γραπτος λόγος δημιουργει παρεξηγήσεις, ουτε εσεις εννοούσατε ακριβώς αυτο, αλλά αν εντυπωθεί έτσι απο την αρχή, όσο και να το ξαναδιαβάσεις το ίδιο νόημα θα βγάλεις.
Από την άλλη Μαρια 2010, συμφωνώ μαζί σου μεχρι το σημείο που λες "μετά ήρθε ο σύζυγος που μετά από μια πολύ όμορφη σχέση καταλήξαμε στο γάμο, όχι γιατί ήταν η καλύτερη από όλες, αλλά γιατί ένοιωθα ότι είχε έρθει ο καιρός να γίνει και αυτό και ότι και εκείνος και οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες για να προχωρήσουμε μαζί και να κάνουμε οικογένεια". Δε μου πέφτει λόγος, εννοείται, αλλά εγω καταλαβαίνω μέσα απο αυτο ότι δεν θεωρείς τη σχεση σου με τον άντρα σου την καλύτερη που είχες. Είναι άλλο το να κρατάς αναμνηστικά διότι έζησες όμορφα και σου θυμίζουν ωραίες μέρες, αλλά άλλο το να τα κρατάς και να σκέφτεσαι ότι τότε περνούσες καλύτερα. Είναι λίγο επικίνδυνο μονοπάτι.. (μπορεί πάντα να καταλαβα άλλα αντι άλλων, οπότε αγνόησε το παρόν κείμενο).

Μην κολλάτε στη λέξη "ανούσια", διότι είναι φυσιολογικό όλα όσα ζήσαμε πριν να μας φαίνονται λιγότερα από όσα ζούμε τώρα. Δε σημαίνει ότι δεν τα υπολογίζουμε, απλά άλλοι κρατάνε τα ενθύμια κι άλλοι όχι.
Και όσον αφορά τις πρώην σχέσεις, με τον άντρα μου έχουμε συζητήσει ότι αν είχαμε γνωριστεί πιο νωρις, πχ στο σχολείο, πιθανότατα να μην ασχολιόμασταν καν ο ένας με τον άλλο. Διότι απλά είμασταν διαφορετικοί..

mammyblue

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
apla kamia fora o protos erotas einai monadikos,eite giati einai thema enthousiasmou,eite giati einai protognora ta sinaisthimata.iparxoun atoma pou kanoun delete kai kapoia alla oxi.kapoies pali pantreuontai giati petixan ena kalo paketo,omorfo,eukatastatto,noikokiri antra.alles pantreutikan giati tous ti varesai katakoulla o erotas.avissos i psixi tou anthropou. confused

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Nena"]
bou-boukitsa έγραψε:
κ
Μπουμπουκίτσα, αυτο που εγραψες ειναι λιγο "βαρυ", το ότι μια γυναίκα έχει παρελθόν το οποίο μπορεί να ειναι κι εξαιρετικό δε σημαίνει ότι το παρόν της είναι άσχημο, ή ότι "βολεύεται" ή ότι τίποτα δεν θα συγκριθεί με αυτό που έζησε πριν 5-6-7 χρόνια.
Μπορεί κάλλιστα να είναι και τα δύο. να είχε μια υπέροχη σχέση η οποία έκανε τον κύκλο της και μόνο καλά έχει να θυμάται, και να έχει βρει πλεόν αυτον με τον οποίο φανταζοταν να γερνάνε μαζί.
..

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!..δεν μιλαω γενικα...η συγκεκριμενη κοπελα μου εδωσε να καταλαβω πως εννοουσε κατι τετοιο...και τι παει να πει δεν ηταν η καλυτερη σχεση..?αλλα ??..αλλα τι??..πως εισαι ευχαριστημενος οταν αναγνωριζεις οτι ειχες και καλυτερη σχεση ??σορρυ αλλα δεν το καταλαβαινω..ειδικα οταν μιλαμε για γαμο...
επισης μιλαει με πολυ ευκολια στο τελος για το τι θα γινει αν χωρισουνε(με τον αντρα της)...ε..παραειναι κουλ ολα αυτα κ δεν μου βγαζου ανθρωπο ευτυχισμενο...μακαρι να κανω λαθος

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα η κοπέλα δεν καταλαβε τι λεμε- ειπαμε οτι τπτ δεν ειναι αξιομνημονευτο σε σχεση με τον αντρα που ειμαστε μαζι κ φτιαξαμε οικογενεια- οχι οτι ζησαμε αθλιες στιγμες πριν και ειμαστε και για λυπηση..

εγω εμεινα με τον ανθρωπο μου απο ερωτα κατακουτελο- οχι επειδη ηρθε το πληρωμα του χρονου και 'επρεπε' να παντρευτω-
χιλια χρονια να 'εμενα στο ραφι' αν δεν τον γνωριζα να το πω ετσι.

αλλα τωρα τι λεμε- αλλου παει το πραμα- γιατι παντρευτηκε η καθεμια ειναι δικό της θεμα....

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βρε κορίτσια σαν γενικά ήρεμος άνθρωπος που είμαι έχω να καταθέσω το εξής. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι τα νεύρα, η ένταση, δεν ξέρω πως να το πω είναι λίγο τεντωμένα. Όπως ξέρουμε όλες ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος. Δεν υπάρχει λόγος πιστεύω να αρπαζόμαστε με το παραμικρό. Η κοπέλα δεν είπε κάτι τραγικό, ούτε νομίζω σας έθιξε. Ίσως να μην κατάλαβε καλά τι εννοούσατε. Μην κάνουμε αμέσως επίθεση. Αν εννοούμε κάτι άλλο μπορούμε απλά να το εξηγούμε. Όπως και να το κάνουμε το παρελθόν είναι παρελθόν και χάρη σ αυτό υπάρχουμε σήμερα κι έχουμε το χαρακτήρα που έχουμε και διάφορα άλλα. Το αν θα κρατήσεις αναμνηστικά δε μου λέει κάτι. Δε νομίζω καμία να θέλει να διαγράψει το παρελθόν να μην θυμάται τίποτα. Να πάμε να κάνουμε καμιά ένεση να διαγραφούν από το μυαλό μας. Αυτά που κρατάς στο μυαλό είναι χειρότερα από τα χειροπιαστά. Εννοώ ότι μπορεί να μην έχεις φώτο του πρώην σου αλλά στο μυαλό σου να γυρνάει συνέχεια αυτό είναι χειρότερο από μια που έχει αναμνηστικά. Νομίζω το αναλύσαμε πολύ το θέμα. Είναι το προσωπικό του καθενός αν θέλει να κρατάει κάποια πράγματα. Προσωπικά πιστεύω από ένα καλό παρελθόν είναι κρίμα να μην έχεις αναμνηστικά. Είτε είναι γκόμενος, είτε φιλία, είτε εκδρομή είτε δεν ξέρω τι άλλο. Οκ το παρόν και το μέλλον είναι εδώ και προχωράμε μπροστά. Αλλά εγώ δεν μπορώ να διαγράψω το παρελθόν μου έχω ζήσει 37 χρόνια. Δε γίνεται να ξεχάσω καλές και κακές στιγμές. Όλες είχαν να μου προσφέρουν κάτι, από όλες κάτι έμαθα. Θυμάμαι τα φοιτητικά μου χρόνια ή τις 2 τελευταίες τάξεις του λυκείου. Αυτά τα χρόνια ήταν και μια σχέση που είχα τότε 10 χρόνια. Τι σημαίνει ότι τον θέλω ακόμα? Σας φιλώ όλες δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλέ που βρίσκω άλλα σχεδιάκια? Όλο τα ίδια βάζω τα βαρέθηκα.

????????

Επισκέπτης
Ευάκι έγραψε:εμενα ο αντρας μου ειναι ο πρωτος μου,η πρωτη μου σχεση η πρωτη μου αγαπη.σαν κοριτσακι κι εγω ειχα κατι καρδιοχτυπια και μια ολιγομηνη εντελως "κοιταχτικη" σχεση στην τριτη λυκειου οπου πραγματικα κοιτιομασταν στα διαλλειματα του σχολειου.ειχα κι εναν τεραστιο αρκουδο που μου ειχε παρει ολη μου η παρεα,μαζι και ο κοιταχτικος μου ερωτας που την εδωσα δρομο καθοτι πολυ μεγαλος ο αρκουδος και η παρεα μου αποδειχτηκε τελειως ηλιθια-ω ναι μολις τελειωσαμε το σχολειο και ημουν η μονη που περασε εκει που ηθελε εβγαλαν τρελη ζηλια και τους παρατησα.
στην αθήνα γνωρισα στο 1ο ετος γνωρισα τον αντρα μου και ειμαστε μαζι απο αρχες του 2001.αυτος ειχε αλλη μια πριν απο εμενα απο την οποια δεν ειχε κανενα ιδιαιτερο αναμνηστικο,κατι μπλουζες που τους φεροταν φυσιολογικα,οχι με ιδιαιτερη στοργη και αφοσιωση δηλαδη χαχαχαχα.οποτε αυτες πεταχτηκαν οταν παλιωσαν.αλλα επειδη συχνα πυκνα εμφανιζοταν η πρωην μπροστα μου την εκανα μια φορα του αλατιου και νομιζω ακομη κρυβεται..... Wink Wink Wink

Πω πω και εγω θα θελα να της ριξω κανενα μπινελικι... Η γκομενα ειναι τρελη...Ξερετε τι εκανε;;; Παντρευτηκα με τον αντρα μου Ιουνιο, παμε ταξιδι,γυριζουμε και αρχισαν απο την τραπεζα κατι τηλ να ζητουν την κυρια... Παμε στη τραπεζα να δουμε τι παιζει και τι ανακαλυπτουμε;;; Ειχε παει και ειχε ανοιξει λογαριασμο στο ονομα της και στου αντρα μου (!!!) την περιοδο που εμεις ημασταν διακοπες!!!! Τοσο την εκαψε που παντρευτηκαμε... Α, και η κυρια ειχε παντρευτει και ειχε και παιδι!!!!Κλεισαμε το λογαριασμο, τα ακουσαν οι υπαλληλοι που αφηνουν τον καθενα να βαζει οποιον θελει στο λογαριασμο (μια υπαλληλος πεταξε και ''καρφακι'' στον αντρα μου οτι και καλα το εκανε εκεινος και την ξεχεσε-μας ακουσε ολη η τραπεζα!!!). Ευτυχως την επομενη χρονια βγηκε νομος που απαγορευει να το κανουν χωρις να ειναι παρον και το αλλο ατομο (ελπιζω να το τηρουν!!!). Παντως απο τοτε δε μας ξαναενοχλησαν...
Μα δεν ηταν ηλιθια;;; Αμα το εκανε για να με κανει να ζηλεψω, ας τον ανοιγε ημερομηνια που να ημασταν Αθηνα τουλαχιστον. Ο στοκος. Ακομα το σκεφτομαι και γελαω!!!! Laughing

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ούτε εγώ έχω κρατήσει αναμνηστικά από το παρελθόν μου! Απ' την άλλη όμως δεν το αποποιούμαι.. Πέρασα πολλές όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές και από όλες έμαθα κάτι Wink

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:...Η γκομενα ειναι τρελη...Ξερετε τι εκανε;;; Παντρευτηκα με τον αντρα μου Ιουνιο, παμε ταξιδι,γυριζουμε και αρχισαν απο την τραπεζα κατι τηλ να ζητουν την κυρια... Παμε στη τραπεζα να δουμε τι παιζει και τι ανακαλυπτουμε;;; Ειχε παει και ειχε ανοιξει λογαριασμο στο ονομα της και στου αντρα μου (!!!) την περιοδο που εμεις ημασταν διακοπες!!!! ...
Χριστός κι απόστολος!!! Καλά που δεν πήρε και δάνειο στο ονομα του αντρα σου!! Κι αυτοι απο την τράπεζα, εντελώς τούβλα??? Ουτε ταυτότητα δεν ζήτησαν απο το αλλο άτομο που θα έβαζε στο λογαριασμό? Μια υπογραφή εστω???

????????

Επισκέπτης
Nena έγραψε:
etoile! έγραψε:...Η γκομενα ειναι τρελη...Ξερετε τι εκανε;;; Παντρευτηκα με τον αντρα μου Ιουνιο, παμε ταξιδι,γυριζουμε και αρχισαν απο την τραπεζα κατι τηλ να ζητουν την κυρια... Παμε στη τραπεζα να δουμε τι παιζει και τι ανακαλυπτουμε;;; Ειχε παει και ειχε ανοιξει λογαριασμο στο ονομα της και στου αντρα μου (!!!) την περιοδο που εμεις ημασταν διακοπες!!!! ...
Χριστός κι απόστολος!!! Καλά που δεν πήρε και δάνειο στο ονομα του αντρα σου!! Κι αυτοι απο την τράπεζα, εντελώς τούβλα??? Ουτε ταυτότητα δεν ζήτησαν απο το αλλο άτομο που θα έβαζε στο λογαριασμό? Μια υπογραφή εστω???

Τιποτα παιδι μου.. Αφου να φανταστεις οταν η υπαλληλος πεταξε το καρφακι οτι και καλα το εκανε αυτος, της λεει ''να μου φερετε εδω και τωρα να δω την υπογραφη μου'', χαμος σου λεω... Βεβαια ποτε δεν ειδαμε εγγραφο με την υπογραφη του και η υπαλληλος το βουλωσε.... Αλλα ο δικος μου ειχε κοκκινισει σαν δρακος, παλι καλα που δεν επαθε εγκεφαλικο!!! Εγω παλι σκεφτομουν ποσο απεγνωσμενη θα ηταν η αλλη μετα απο τοσο καιρο για να κανει τετοια και γελουσα!!!! οι προηγουμενες σχεσεις της μαμας - Σελίδα 4 328109

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
Nena έγραψε:

Τιποτα παιδι μου.. Αφου να φανταστεις οταν η υπαλληλος πεταξε το καρφακι οτι και καλα το εκανε αυτος, της λεει ''να μου φερετε εδω και τωρα να δω την υπογραφη μου'', χαμος σου λεω... Βεβαια ποτε δεν ειδαμε εγγραφο με την υπογραφη του και η υπαλληλος το βουλωσε.... Αλλα ο δικος μου ειχε κοκκινισει σαν δρακος, παλι καλα που δεν επαθε εγκεφαλικο!!! Εγω παλι σκεφτομουν ποσο απεγνωσμενη θα ηταν η αλλη μετα απο τοσο καιρο για να κανει τετοια και γελουσα!!!! οι προηγουμενες σχεσεις της μαμας - Σελίδα 4 328109
Αν ειχε κανει και καταθεση, ο αντρας σου δεν μπορουσε να κανει αναληψη?????? Razz Razz Razz Razz Razz
Υποθετω ομως οτι δεν ειναι τοσο χαζη η πρωην... Razz Razz

minubaki

minubaki
etoile! έγραψε:
Nena έγραψε:

affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
σαν ταινια μου ακουγεται...
ακου τη πηγε κ εκανε η αλλη...
ελεος...!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
etoile! έγραψε:
Nena έγραψε:

Αν ειχε κανει και καταθεση, ο αντρας σου δεν μπορουσε να κανει αναληψη?????? Razz Razz Razz Razz Razz
Υποθετω ομως οτι δεν ειναι τοσο χαζη η πρωην... Razz Razz

Βρε τώρα κατάλαβα! Ήθελε να σας καταθέσει το δώρο του γάμου η κοπέλα απλά δεν θα είχε πληρωθεί ακόμα... Χαχααχαχαχα! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:

Πω πω και εγω θα θελα να της ριξω κανενα μπινελικι... Η γκομενα ειναι τρελη...Ξερετε τι εκανε;;; Παντρευτηκα με τον αντρα μου Ιουνιο, παμε ταξιδι,γυριζουμε και αρχισαν απο την τραπεζα κατι τηλ να ζητουν την κυρια... Παμε στη τραπεζα να δουμε τι παιζει και τι ανακαλυπτουμε;;; Ειχε παει και ειχε ανοιξει λογαριασμο στο ονομα της και στου αντρα μου (!!!) την περιοδο που εμεις ημασταν διακοπες!!!! Τοσο την εκαψε που παντρευτηκαμε... Α, και η κυρια ειχε παντρευτει και ειχε και παιδι!!!!Κλεισαμε το λογαριασμο, τα ακουσαν οι υπαλληλοι που αφηνουν τον καθενα να βαζει οποιον θελει στο λογαριασμο (μια υπαλληλος πεταξε και ''καρφακι'' στον αντρα μου οτι και καλα το εκανε εκεινος και την ξεχεσε-μας ακουσε ολη η τραπεζα!!!). Ευτυχως την επομενη χρονια βγηκε νομος που απαγορευει να το κανουν χωρις να ειναι παρον και το αλλο ατομο (ελπιζω να το τηρουν!!!). Παντως απο τοτε δε μας ξαναενοχλησαν...
Μα δεν ηταν ηλιθια;;; Αμα το εκανε για να με κανει να ζηλεψω, ας τον ανοιγε ημερομηνια που να ημασταν Αθηνα τουλαχιστον. Ο στοκος. Ακομα το σκεφτομαι και γελαω!!!! Laughing

affraid affraid affraid affraid affraid affraid

ουυυυυυ 666!!!!!!!!! ουυυυυυ!!!

melina_st

melina_st
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria2010 έγραψε:A, θα μας τρελάνετε τελείως. Αν κοιτάξετε το quote θα δείτε ότι αυτό που έγραψα για ανούσιες στιγμές κλπ. τα έχετε γράψει μόνες σας. Εγώ από που σας ξέρω για να γράψω οτιδήποτε για σας, καλό ή κακό; Απλά μου έκανε εντύπωση που έχετε τόσο αρνητισμό για το παρελθόν σας και το σχολίασα.
Κυριες μου παρακολουθω επισταμενως τη συζητηση μια που εγω την ξεκινησα και θα συμφωνησω με τη μαρια. Χρησιμοποιησε ακριβως τις δικες σας φρασεις, δεν υπαρχει λογος να της επιτιθεστε. Ας εκφραζοσασταν με μεγαλυτερη σαφηνεια, για να μην επιτρεπετε συμπερασματα που δεν σας αρεσουν. Και εμπασει περιπτωσει ο καθενας μπορει να κρινει και να συμπερανει κατα το δοκουν, δε χρειαζεται να εκνευριζομαστε.

????????

Επισκέπτης
Ειχε μονο 2 ευρω μεσα... Και εγω φτιαχτηκα στην αρχη, λεω θα εχει κανενα τρελο ποσο και μετα αντε να βγαλει ακρη αμα το παιρναμε. Αλλα μονο 2 ευρω!!! Ξεφτιλα!!! Η γυφτισσα!! Χα χα χα

Τελευταια εκανε και το αλλο... Εβαλε την ανηψια της να βρει τον αντρα μου στο facebook και να του στειλει αιτημα φιλιας... Η ανηψια ειναι 15 ετων , οποτε αποκλειεται να τον θυμοταν απο τα 4 της που εχει να τον δει,εεε;;;;
Που να ηξερε οτι το προφιλ του το ειχα ανοιξει εγω και αυτος δεν ειχε καν τους κωδικους!!! Χα χα χα !! Βεβαια του το ειπα και πεθαναμε μαζι στο γελιο!!!

Παντως βρε κοριτσια ειναι θλιβερο... Μετα απο 11 χρονια... Εχει κανει οικογενεια, παιδι, τι ψαχνει;;; Δε νρεπεται το παιδι της;;; Το πιστευετε οτι καποιες φορες φοβαμαι μη μας την εχει στησει εδω κοντα και παρακολουθει τι κανουμε;;; Να φανταστειτε, εχει μια φιλη που μενει απεναντι μας και μαθαινει τα παντα. Ο αντρας μου δεν ηξερε ουτε καν οτι παντρευτηκε (μου το ειπε εμενα η πεθερα-με τι ασχολειται και αυτη!!!).Αυτη τι ψαχνει μετα απο τοσα χρονια;;;;Και με τοσο ηλιθιες κινησεις;;;;

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Ειχε μονο 2 ευρω μεσα... Και εγω φτιαχτηκα στην αρχη, λεω θα εχει κανενα τρελο ποσο και μετα αντε να βγαλει ακρη αμα το παιρναμε. Αλλα μονο 2 ευρω!!! Ξεφτιλα!!! Η γυφτισσα!! Χα χα χα

Τελευταια εκανε και το αλλο... Εβαλε την ανηψια της να βρει τον αντρα μου στο facebook και να του στειλει αιτημα φιλιας... Η ανηψια ειναι 15 ετων , οποτε αποκλειεται να τον θυμοταν απο τα 4 της που εχει να τον δει,εεε;;;;
Που να ηξερε οτι το προφιλ του το ειχα ανοιξει εγω και αυτος δεν ειχε καν τους κωδικους!!! Χα χα χα !! Βεβαια του το ειπα και πεθαναμε μαζι στο γελιο!!!

Παντως βρε κοριτσια ειναι θλιβερο... Μετα απο 11 χρονια... Εχει κανει οικογενεια, παιδι, τι ψαχνει;;; Δε νρεπεται το παιδι της;;; Το πιστευετε οτι καποιες φορες φοβαμαι μη μας την εχει στησει εδω κοντα και παρακολουθει τι κανουμε;;; Να φανταστειτε, εχει μια φιλη που μενει απεναντι μας και μαθαινει τα παντα. Ο αντρας μου δεν ηξερε ουτε καν οτι παντρευτηκε (μου το ειπε εμενα η πεθερα-με τι ασχολειται και αυτη!!!).Αυτη τι ψαχνει μετα απο τοσα χρονια;;;;Και με τοσο ηλιθιες κινησεις;;;;

Άσε την να χτυπιέται μόνη της σαν το χταπόδι, χαχαχαχα! Έχει πολύ πλάκα η γυναίκα! Σαν 15χρονο κάνει! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα τοσο πια δεν μπορει να χωνεψει το γεγονος οτι ο ανθρωπος συνεχισε την ζωη του???
πως κανουν ετσι μερικες γυναικες για λιγη ψευτο-αυτοεπιβεβαίωση! και οχι τπτ αλλο - θα μπορουσε να ανακατωσει μια οικογενεια ολοκληρη- αλλα δεν χαμπαριαζουν τπτ...
η π@...τανιά είναι γυναικείο ...'προνόμιο'...
μπλιαξ... No

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Μα τοσο πια δεν μπορει να χωνεψει το γεγονος οτι ο ανθρωπος συνεχισε την ζωη του???
πως κανουν ετσι μερικες γυναικες για λιγη ψευτο-αυτοεπιβεβαίωση! και οχι τπτ αλλο - θα μπορουσε να ανακατωσει μια οικογενεια ολοκληρη- αλλα δεν χαμπαριαζουν τπτ...
η π@...τανιά είναι γυναικείο ...'προνόμιο'...
μπλιαξ... No

Ναι είδες; Αξιολύπητη είναι...

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως εμενα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οποιος ειναι κολλημενος με το παρελθον δεν ειναι και τοσο ευχαριστημενος με το παρον αλλα θα βλεπει και κομματι δυσοιωνο και το μελλον. κι οταν λεω κολλημενος δεν εννοω να εχει κρατησει καποια αναμνηστικα, αλλα να το αναπολει. μεγα προβλημα! εγω δεν εχω κρατησει τιποτα εκτος κι αν μου ξεφυγε κατι. βασικα γιατι δεν με νοιαζει και τοσο το παρελθον. καποιες στιγμες ηταν ωραιες καποιες αλλες απλα αδιαφορες. end of story. γνωμη μου παντα. ετσι το ενιωσα κι ετσι το εκανα.

nena1988

nena1988
Εγω δεν εχω κρατησει τιποτα απο τον πρωην μου,ειχα μια σχεση μακροχορνη πριν τον αντρα μου,υπηρξαν καλες στιγμες αλλα και πολυ κακες,δεν θυμαμαι πολλα απο αυτη τη σχεση ως δια μαγιας εχουν σβηστει τα παντα απο το μυαλο μου,παροτι ηταν ο πρωτος μου..Για μενα ολα ξεκινησαν απο τηνμερα που γνωρισα τον αντρα μου εκανε πραγματα για μενα μεσα σε μια εβδομαδα που ο αλλος δεν τα εκανε σε 2 χρονια!!!Οταν καναμε σεχ με τον αντρα μου πρωτη φορα ενιωσα οτι εκεινη η φορα ηταν η πρωτη μου φορα και οχι αυτη που ειχε υπαρξει με τον πρωην μου..Με τον πρωην μου θεωρω οτι ηταν ενας ενθουσιασμος που στα δικα μου μυαλα τοτε 16,5 φανταζε ο απολυτος ερωτας,δεν λεω ενιωθα πραγματα αλλα οχι τοσο δυνατα και απολυτα οπως αυτα που νιωθω για το στεφανι μου,μετα τον αντρα μου το απολυτο ΧΑΟΣ(οπως ειπαν και καποιες ακομα),κατα τα αλλα ειχα κατι παιδικους ερωτες αλλα τα δωρα που μου εκαναν συνηθως μετα τον χωρισμο τα επεστρεφα,ο πρωτος μου ερωτας ηταν στο γυμνασιο και εχω να θυμαμαι μονο αναμνησεις καθως τον αγαπουσα με τα ματια,ουτε καναμε σχεση ουτε τιποτα παρολα αυτα εγω ημουν πολυ ερωτευμενη μαζι του,δυστηχως οι μονες αναμνησεις που εχω ειναι στο μυαλο μου και φυσικα οταν μεγαλωσουν τα παιδια μου και φτασουν σε ηλικια που μπορουν να καταλαβουν θα τους πω οσα θελω να μαθουν!!Ο αντρας μου τωρα ειχε πολλες πριν απο μενα και μια μεγαλη σχεση απο την οποια ουτε ο ιδιος περασε καλα μαζι της,κατα καιρους εβρισκα φωτο απο κοπελες που ειχε και απο μονος του τις πετουσε,δεν εχει τιποτα και αυτος οπως μου εχει πει και τον πιστυεω γιατι και για αυτον μετα απο μενα ειναι το Χαος!!Ομως παρολα αυτα ζηλευω λιγουλακι οταν απο συζητηση ερχεται το θεμα σε πρωην σχεσεις του,να σας πω και κατι αλλο οταν ξανα ειδα τον αντρα μου(τον ηξερα απο παλια αλλα ειχαμε αλλες σχεσεις τοτε και οι δυο)οταν λοιπον τον ξανα ειδα ηξερα τα παντα για αυτον απο την προηγουμενη του σχεση γιατι η κοπελα ηταν πολυ φιλη της φιλης μου και μαθαινα τα παντα χωρις να το θελω ή να το επιδιωξω και μαλιστα την κοπελα την ειχα συμβουλεψει πολλες φορες πως να τα βρουν και τετοια που να ηξερα η δολια οτι ηταν γραφτο μου να παντρευτω αυτον τον αντρα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις