326 Απ: Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? Πεμ Αυγ 18, 2011 12:52 am
τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
δεν με ενδιαφερουν τα λεγομενα σου κοπελα σου !μου εισαι αδιαφορη![/quote] μπραβω καλα κανεις.τα αισθηματα ειναι αμοιβαια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι πέρα από τις -απολαυστικές, ομολογουμένως- ατάκες του Γκουσγκούνη, δεν μας προσφέρει κάτι άλλο το θέμα.giouli73 έγραψε:...Το θέμα όμως είναι οι τσόντες και ξέφυγε. Ας ανοίξει κάποια θέμα ζωή πριν και μετά παιδιών, ή πριν και μετά γάμο - συμβίωση. Βίβιαν δες λίγο το θεματάκι γιατί πιστεύω ότι δεν έχει να μας προσφέρει κάτι άλλο.
Αλλά επειδή το θέμα "βλέπω τσόντα" ελήφθη ως "έλλειψη σεξ", κι επειδή η απόκτηση παιδιών συνεπάγεται τις αλλαγές στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριου, γι'αυτο έγραψα και τα παραπάνω.
Εν τέλει, αυτο που πιστεύω εγώ, είναι ότι αν προτιμάει τις τσόντες απο το σεξ μαζί μου, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
Θες και το καταλληλο πολύφωτο όμως.. Μη μεινεις με τα καλωδια στο χερι (στην καλύτερη περίπτωση) ή με το πολύφωτο κολλάρο..koukida έγραψε:συμφωνω!Nena έγραψε:... Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
αυτο με το πολύφωτο ηταν εκπληκτικό!!
Nena έγραψε:Θες και το καταλληλο πολύφωτο όμως.. Μη μεινεις με τα καλωδια στο χερι (στην καλύτερη περίπτωση) ή με το πολύφωτο κολλάρο..koukida έγραψε:συμφωνω!Nena έγραψε:... Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
σωστή!vasiakalou έγραψε:Εγώ πάντως αν έπιανα τον αντρα μου να βλεπει τσ@ντ@ , θα καθόμουν να τη δουμε μαζί!
giouli73 έγραψε:Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.
Nena έγραψε:
Δε λέω να κυκλοφορείς σαν τον καραγκόζη φούρναρη, αλλά το να μπορεσεις να κρατήσεις τη φλόγα χωρίς να είσαι συνεχώς με δαντελένια εσώρουχα, μαύρο στρινγκ και ψηλοτάκουνα. Τα οποία βοηθουν, δε λέω, αλλά όσο να πεις, δε βολεύουν ούτε στο άπλωμα των ρούχων, όυτε στο ξεσκάτισμα των μωρών.
υποννοεις μηπως οτι ειμαστε χοντρουλες και δε θα μας κρατησει το πολυφωτο?????κι αυτο να ειναι θα φωναξω επιτοπου τον ηλεκτρολογο και θα γινει κολαση!!!!!!!!!!!!! ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα????????????Nena έγραψε:Θες και το καταλληλο πολύφωτο όμως.. Μη μεινεις με τα καλωδια στο χερι (στην καλύτερη περίπτωση) ή με το πολύφωτο κολλάρο..koukida έγραψε:συμφωνω!Nena έγραψε:... Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
koukida έγραψε:τζενη έγραψε:ΛΥΠΑΜΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ.ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΞ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑmama katerina έγραψε:να τανε η ζηλεια ψωρα........
επειδη εσας σας 'σηκωνετε' να κανετε στις 6 ωρα το πρωι σημαινει οτι κ εμεις πρεπει να βαλουμε ξυπνητηρια την ιδια ωρα?? αν εσυ κ ο αντρας σου λειτουργειτε ετσι καλα κανετε- αλλα δεν σημαινει οτι εχεις το δικαιωμα να πετας μπηχτες κ να αμφισβητεις το ειδος της σχεσης που εχει η καθε μια εδω μεσα με τον αντρα της.
εσυ αποκαλεις κοιμισμενη και βαρετη την σχεση ενος ζευγαριου -που δεν γνωριζεις ΤΙΠΟΤΑ για το ειδος της σχεσης τους-- εγω λοιπον που απο τα λεγομενα σου εχω βγαλει συμπερασματα για την παρτη σου και το 'ποιόν' σου ως ατομο να μιλησω?
οχι δεν θα μιλησω γιατι σεβομαι τις υπολοιπες κοπέλες εδω μεσα.
αντιλαβού?
giouli73 έγραψε:Τζένη εγώ δεν συμμετείχα στο άλλο θέμα. Έτσι δεν μου έχει μείνει κάτι ώστε να μη σε γουστάρω. Απορώ όμως γιατί συνεχίζεται το όλο θέμα. Τι άλλο να γράψει κανείς. Όταν λέμε ότι οι άντρες βλέπουν τσόντες δεν λέμε ότι το κάνουν 5-6 φορές τη μέρα. Σε φυσιολογικά πλαίσια. Ούτε σημαίνει ότι επειδή βλέπουν δεν αγαπάνε τη γυναίκα τους ή το κάνουν αντί για κέρατο.Ούτε ότι δεν είναι ο "τέλειος" σύντροφος. Η αυτοικανοποίηση είναι εντελώς διαφορετική. Ούτε είπε καμία κάνω μια δουλειά στο pc κι ο άντρας μου μέσα παίζει μαντολίνο τι καλά μη τον ενοχλήσω. Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.
Ευάκι έγραψε:giouli73 έγραψε:Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.
πιανουν το πουλι τους οταν κατουρανε?!?!?!?!?! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιNena έγραψε:
Δε λέω να κυκλοφορείς σαν τον καραγκόζη φούρναρη, αλλά το να μπορεσεις να κρατήσεις τη φλόγα χωρίς να είσαι συνεχώς με δαντελένια εσώρουχα, μαύρο στρινγκ και ψηλοτάκουνα. Τα οποία βοηθουν, δε λέω, αλλά όσο να πεις, δε βολεύουν ούτε στο άπλωμα των ρούχων, όυτε στο ξεσκάτισμα των μωρών.
μπα μη το λες!!!αμα φορας ψηλοτακουνο με το τακουνι πατας το κουμπακι απο το κουτι των μωρομαντηλων,σκυβεις να το παρεις και να μανι μανι η κατασταση πως φουντωνει!!!!!θα μυριζει λιγο σκατιλα αλλα δε μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου!!!!!!!!!!υποννοεις μηπως οτι ειμαστε χοντρουλες και δε θα μας κρατησει το πολυφωτο?????κι αυτο να ειναι θα φωναξω επιτοπου τον ηλεκτρολογο και θα γινει κολαση!!!!!!!!!!!!! ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα????????????Nena έγραψε:Θες και το καταλληλο πολύφωτο όμως.. Μη μεινεις με τα καλωδια στο χερι (στην καλύτερη περίπτωση) ή με το πολύφωτο κολλάρο..koukida έγραψε:συμφωνω!Nena έγραψε:... Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
τι υδραυλικούς καλείτε εσεις καλέ? οι δικοί μας μόνο κατι τριχωτοι πατσάδες είναι.. αλλα τους σωλήνες μου τους έχουν ξεβουλώσει μια χαρα του νεροχύτη εννοώ..Ευάκι έγραψε:...ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα????????????
υποννοεις μηπως οτι ειμαστε χοντρουλες και δε θα μας κρατησει το πολυφωτο?????κι αυτο να ειναι θα φωναξω επιτοπου τον ηλεκτρολογο και θα γινει κολαση!!!!!!!!!!!!! ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα????????????Ευάκι έγραψε:giouli73 έγραψε:Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.
Ας το πιάσει ρε κορίτσια και ας το τινάξει κιόλας τί έγινε; Αρκεί να πλύνει το χεράκι πριν πιάσει κι εμάς!
Θες και το καταλληλο πολύφωτο όμως.. Μη μεινεις με τα καλωδια στο χερι (στην καλύτερη περίπτωση) ή με το πολύφωτο κολλάρο..
το καλό που τους θέλω να το πιάνουνε, συντριβάνια αν θελω θα κάνω στην αυλή, όχι στην τουαλέτα.. εκτος κι αν θελουν να κατουράνε στην αυλή.. αλλά όχι μπροστά, πίσω, στο μπαξέ, να γίνει κ λίπασμα..Ευάκι έγραψε:
πιανουν το πουλι τους οταν κατουρανε?!?!?!?!?! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Nena έγραψε:τι υδραυλικούς καλείτε εσεις καλέ? οι δικοί μας μόνο κατι τριχωτοι πατσάδες είναι.. αλλα τους σωλήνες μου τους έχουν ξεβουλώσει μια χαρα του νεροχύτη εννοώ..Ευάκι έγραψε:...ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα????????????
Nena έγραψε:το καλό που τους θέλω να το πιάνουνε, συντριβάνια αν θελω θα κάνω στην αυλή, όχι στην τουαλέτα.. εκτος κι αν θελουν να κατουράνε στην αυλή.. αλλά όχι μπροστά, πίσω, στο μπαξέ, να γίνει κ λίπασμα..Ευάκι έγραψε:
πιανουν το πουλι τους οταν κατουρανε?!?!?!?!?! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Και ντομάτες, και αγγουρια... αν με εννοΑς..εγω αυλη δεν εχω αλλα αν θες να μαζευουμε και τα δικα μας να σου στελνουμε,καμια ντοματουλα θα μας δινεις ομως ε??????????
Σύνηθες στις τσόντες, ναι, αλλά δεν έχω πετύχει ούτε εναν τεχνίτη της προκοπής.. Εννοώ ότι ως τεχνίτες καλοί ήταν, αλλά πολύ "ανφάκαμπλ" ρε παιδάκι μουειναι συνηθες να ειναι ο υδραυλικος φετες και η μανδαμ νεγκλιζε και να γινεται χαμος...
Tziz έγραψε:Κατερινάκι μου μη στεναχωριέσαι...
Κι εμένα δεν κάνει τίποτα μόνος του.
Μόνο πριν παντρευτούμε που δε βλεπόμασταν συχνά.
Και ναι. Το πιάνει το πουλί του για να κατουρήσει...
Και το σκουπίζει κιόλας.
mama katerina έγραψε:Tziz έγραψε:Κατερινάκι μου μη στεναχωριέσαι...
Και το σκουπίζει κιόλας.
αυτο λεω κι εγω βρε Αγγελικη μου και ειδικα οταν εισαι πολλα χρονια με εναν ανθρωπο ε πως θα γινει τον ξερεις καλα! μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???
bou-boukitsa έγραψε:etoile! έγραψε:Nena έγραψε:τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Εννοείς πως μένει στο γάμο, απλά δεν τον ενδιαφέρει να ειναι κι ευτυχισμένη η γυναίκα του.. Νομίζω πως το θέμα "κερατο" στους αντρες είναι διαφορετικό απο ότι στις γυναίκες. Οι αντρες ανετα μπορουν να έχουν μια ή κι δύο παράλληλες σχέσεις μαζι με το γάμο τους. Οι γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν κάποιον άλλο, θα την κάνουν απο το γάμο.
Νομιζω οτι και η νοοτροπια των γυναικων εχει αρχισει και αλλαζει και πλεον και αυτες μπορουν να εχουν γκομενο χωρις να χωρισουν... Ειτε για τα παιδια, ειτε απο φοβο για το αγνωστο...
καλε..καλε....το ειχα αφησει το θέμα αλλά δεν μπορώ..
τι ειναι αυτά που διαβάζω??? τι λέμε τωρα....
ολοι μπορουν να εχουν εξωσυζυγικές σχεσεις και οχι μονο μια αλλα και δυο ..και να καθονται στο γαμο....γυναικες και αντρες..? αυτο λετε?...και ειναι νορμαλ αυτο?? το λεμε δηλαδη σαν φυσικο και οτι συμβαινει κατεξακολουθηση??......εγω θα το θεωρουσα εξαιρεση και ασχημη μαλιστα ....
τεσπα!!
koukida έγραψε:πες τα ρε Κατερινα- δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι- αλιμονο αν δεν ξεραμε τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας
και επισης το αλλο που δεν καταλαβα...
ή τσοντα ή κέρατο? ντε κ καλα?
δεν νομιζω Τάκη..
didumomama έγραψε:mama katerina έγραψε:...μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???
Λες να ανησυχώ κι εγώ που δεν βλέπει και ο δικός μου ποδόσφαιρο?Μην τρελαθούμε καλέ....
Nena έγραψε:didumomama έγραψε:mama katerina έγραψε:...μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???
Λες να ανησυχώ κι εγώ που δεν βλέπει και ο δικός μου ποδόσφαιρο?Μην τρελαθούμε καλέ....
Εμένα βλέπει και μπάλα, και μπάσκετ... Αλλά επειδή είναι ΠΑΟΚ, αναγκαστικά βλέπει και τσόντα.. τους αγώνες της ομάδας του...
didumomama έγραψε:mama katerina έγραψε:Tziz έγραψε:Κατερινάκι μου μη στεναχωριέσαι...
Και το σκουπίζει κιόλας.
αυτο λεω κι εγω βρε Αγγελικη μου και ειδικα οταν εισαι πολλα χρονια με εναν ανθρωπο ε πως θα γινει τον ξερεις καλα! μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???
Λες να ανησυχώ κι εγώ που δεν βλέπει και ο δικός μου ποδόσφαιρο?Μην τρελαθούμε καλέ....Μην δίνεις σημασία σε άτομα που θέλουν να το παίξουν κάποιοι.Και τι θα βγει?Ούτε σε επηρεάζουν, ούτε την σχέση σου με τον άντρα σου χαλάνε...Και όπως ειπώθηκε νωρίτερα...Να ήταν η ζήλια ψώρα...
koukida έγραψε:αα ΚΑτερινα πολυ ανησυχω για την σχεση σας...πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να ξυπνησεις!
koukida έγραψε:κοριτσια δεν ξερω τι λετε για τεχνικους- αλλα εγω μια φορα ειδα τον βοηθό του ψυκτικού στη δουλεια - και επεσε συρμα-ολες καναμε ουρα στο γραφειο να χαλβαδιαζουμε το παλλικαρι!
ΛΥΣΣΑΡΕΣ!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης