Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

δεν με ενδιαφερουν τα λεγομενα σου κοπελα σου !μου εισαι αδιαφορη![/quote] Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 517142 μπραβω καλα κανεις.τα αισθηματα ειναι αμοιβαια Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 875502

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
giouli73 έγραψε:...Το θέμα όμως είναι οι τσόντες και ξέφυγε. Ας ανοίξει κάποια θέμα ζωή πριν και μετά παιδιών, ή πριν και μετά γάμο - συμβίωση. Βίβιαν δες λίγο το θεματάκι γιατί πιστεύω ότι δεν έχει να μας προσφέρει κάτι άλλο.
Κι εγώ πιστεύω ότι πέρα από τις -απολαυστικές, ομολογουμένως- ατάκες του Γκουσγκούνη, δεν μας προσφέρει κάτι άλλο το θέμα.
Αλλά επειδή το θέμα "βλέπω τσόντα" ελήφθη ως "έλλειψη σεξ", κι επειδή η απόκτηση παιδιών συνεπάγεται τις αλλαγές στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριου, γι'αυτο έγραψα και τα παραπάνω.
Εν τέλει, αυτο που πιστεύω εγώ, είναι ότι αν προτιμάει τις τσόντες απο το σεξ μαζί μου, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 654316

συμφωνω!

αυτο με το πολύφωτο ηταν εκπληκτικό!! Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
Nena έγραψε:... Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 654316 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 654316
συμφωνω!
Θες και το καταλληλο πολύφωτο όμως.. Μη μεινεις με τα καλωδια στο χερι (στην καλύτερη περίπτωση) ή με το πολύφωτο κολλάρο.. Razz Razz

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ πάντως αν έπιανα τον αντρα μου να βλεπει τσ@ντ@ , θα καθόμουν να τη δουμε μαζί!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
koukida έγραψε:
Nena έγραψε:... Κι αν ένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει το ότι δεν μπορεί η σύντροφός του να κρέμεται απο τα πολύφωτα φορώντας δερμάτινο κορσάζ, τη στιγμή που υπάρχουν τέκνα στο σπίτι, πάλι υπάρχει πρόβλημα.
συμφωνω!
Θες και το καταλληλο πολύφωτο όμως.. Μη μεινεις με τα καλωδια στο χερι (στην καλύτερη περίπτωση) ή με το πολύφωτο κολλάρο.. Razz Razz

χαχαχααα Razz

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiakalou έγραψε:Εγώ πάντως αν έπιανα τον αντρα μου να βλεπει τσ@ντ@ , θα καθόμουν να τη δουμε μαζί!
σωστή!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.

πιανουν το πουλι τους οταν κατουρανε?!?!?!?!?! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182

Nena έγραψε:
Δε λέω να κυκλοφορείς σαν τον καραγκόζη φούρναρη, αλλά το να μπορεσεις να κρατήσεις τη φλόγα χωρίς να είσαι συνεχώς με δαντελένια εσώρουχα, μαύρο στρινγκ και ψηλοτάκουνα. Τα οποία βοηθουν, δε λέω, αλλά όσο να πεις, δε βολεύουν ούτε στο άπλωμα των ρούχων, όυτε στο ξεσκάτισμα των μωρών.
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 612298

μπα μη το λες!!!αμα φορας ψηλοτακουνο με το τακουνι πατας το κουμπακι απο το κουτι των μωρομαντηλων,σκυβεις να το παρεις και να μανι μανι η κατασταση πως φουντωνει!!!!!θα μυριζει λιγο σκατιλα αλλα δε μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

Nena έγραψε:
koukida έγραψε:
συμφωνω!
υποννοεις μηπως οτι ειμαστε χοντρουλες και δε θα μας κρατησει το πολυφωτο?????κι αυτο να ειναι θα φωναξω επιτοπου τον ηλεκτρολογο και θα γινει κολαση!!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα???????????? Razz Razz Razz

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειχα να μπω καιρο μπήκα ειδα το ποστ της Ευα και έλιωσααααααα αντε βρε ευακι μου να σαι καλα γιατι ειμαι ενα ματσο χαλια!!!!!

Εχω λιωσειιιιιιιιι στα γελιααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
τζενη έγραψε:
mama katerina έγραψε:να τανε η ζηλεια ψωρα........ Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 667478 ΛΥΠΑΜΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ.ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΞ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 850933

επειδη εσας σας 'σηκωνετε' να κανετε στις 6 ωρα το πρωι σημαινει οτι κ εμεις πρεπει να βαλουμε ξυπνητηρια την ιδια ωρα?? αν εσυ κ ο αντρας σου λειτουργειτε ετσι καλα κανετε- αλλα δεν σημαινει οτι εχεις το δικαιωμα να πετας μπηχτες κ να αμφισβητεις το ειδος της σχεσης που εχει η καθε μια εδω μεσα με τον αντρα της.
εσυ αποκαλεις κοιμισμενη και βαρετη την σχεση ενος ζευγαριου -που δεν γνωριζεις ΤΙΠΟΤΑ για το ειδος της σχεσης τους-- εγω λοιπον που απο τα λεγομενα σου εχω βγαλει συμπερασματα για την παρτη σου και το 'ποιόν' σου ως ατομο να μιλησω?
οχι δεν θα μιλησω γιατι σεβομαι τις υπολοιπες κοπέλες εδω μεσα.

αντιλαβού?

αυτο ακριβως ηθελα να πω τα ειπες πολυ ωραια κουκιδιτσα!

giouli73 έγραψε:Τζένη εγώ δεν συμμετείχα στο άλλο θέμα. Έτσι δεν μου έχει μείνει κάτι ώστε να μη σε γουστάρω. Απορώ όμως γιατί συνεχίζεται το όλο θέμα. Τι άλλο να γράψει κανείς. Όταν λέμε ότι οι άντρες βλέπουν τσόντες δεν λέμε ότι το κάνουν 5-6 φορές τη μέρα. Σε φυσιολογικά πλαίσια. Ούτε σημαίνει ότι επειδή βλέπουν δεν αγαπάνε τη γυναίκα τους ή το κάνουν αντί για κέρατο.Ούτε ότι δεν είναι ο "τέλειος" σύντροφος. Η αυτοικανοποίηση είναι εντελώς διαφορετική. Ούτε είπε καμία κάνω μια δουλειά στο pc κι ο άντρας μου μέσα παίζει μαντολίνο τι καλά μη τον ενοχλήσω. Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.

δηλαδη ειναι τοσο κακο που ο δικος μου δεν βλεπει και το ειπα ?? δεν το λεω για να δειξω πως εχω την "τελεια" σχεση (αυτο ητανε συμπερασμα της τζενης) το ειπα γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα αλλα δεν κρινω και αυτους που το κανουν και δεν το θεωρω αρρωστημενο απλα δεν το κανουν ολοι αυτο αποκλειεται δηλαδη???

και ναι εμενα το πιανει το πουλι του για να κατουρησει ....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
giouli73 έγραψε:Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.

πιανουν το πουλι τους οταν κατουρανε?!?!?!?!?! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 585182

Nena έγραψε:
Δε λέω να κυκλοφορείς σαν τον καραγκόζη φούρναρη, αλλά το να μπορεσεις να κρατήσεις τη φλόγα χωρίς να είσαι συνεχώς με δαντελένια εσώρουχα, μαύρο στρινγκ και ψηλοτάκουνα. Τα οποία βοηθουν, δε λέω, αλλά όσο να πεις, δε βολεύουν ούτε στο άπλωμα των ρούχων, όυτε στο ξεσκάτισμα των μωρών.
Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 612298

μπα μη το λες!!!αμα φορας ψηλοτακουνο με το τακουνι πατας το κουμπακι απο το κουτι των μωρομαντηλων,σκυβεις να το παρεις και να μανι μανι η κατασταση πως φουντωνει!!!!!θα μυριζει λιγο σκατιλα αλλα δε μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

Nena έγραψε:
koukida έγραψε:
συμφωνω!
υποννοεις μηπως οτι ειμαστε χοντρουλες και δε θα μας κρατησει το πολυφωτο?????κι αυτο να ειναι θα φωναξω επιτοπου τον ηλεκτρολογο και θα γινει κολαση!!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα???????????? Razz Razz Razz

χαχαχαχαχχα

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:...ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα???????????? Razz Razz Razz
τι υδραυλικούς καλείτε εσεις καλέ? οι δικοί μας μόνο κατι τριχωτοι πατσάδες είναι.. αλλα τους σωλήνες μου τους έχουν ξεβουλώσει μια χαρα Razz Razz Razz του νεροχύτη εννοώ.. Wink Wink

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:

Ας το πιάσει ρε κορίτσια και ας το τινάξει κιόλας τί έγινε; Αρκεί να πλύνει το χεράκι πριν πιάσει κι εμάς!

[/quote]

Να σας πω, προτιμώ πιο ασφαλείς για τη σωματική μου ακεραιότητα επιλογές (και ας μην είμαι χοντρούλα). Εδώ και οι μαϊμούδες δε νομίζω πως "βολεύονται" στα κλαδιά...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
το καλό που τους θέλω να το πιάνουνε, συντριβάνια αν θελω θα κάνω στην αυλή, όχι στην τουαλέτα.. εκτος κι αν θελουν να κατουράνε στην αυλή.. αλλά όχι μπροστά, πίσω, στο μπαξέ, να γίνει κ λίπασμα.. Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Ευάκι έγραψε:...ή μηπως μονο οι υδραυλικοι ειναι με φετες τους κοιλιακους και οι ηλεκτρολογοι ειναι μαπα???????????? Razz Razz Razz
τι υδραυλικούς καλείτε εσεις καλέ? οι δικοί μας μόνο κατι τριχωτοι πατσάδες είναι.. αλλα τους σωλήνες μου τους έχουν ξεβουλώσει μια χαρα Razz Razz Razz του νεροχύτη εννοώ.. Wink Wink

αδιαβαστη σε βρισκω!!!!στις πρωτες σελιδες στο θεμα τα κοριτσια αναφεραν οτι ειναι συνηθες να ειναι ο υδραυλικος φετες και η μανδαμ νεγκλιζε και να γινεται χαμος...κατα τα αλλα ο αντρας μου ειναι και υδραυλικος και ηλεκτρολογος και μπογιατζης στο σπιτι μας και εγω απλα κανω παρατηρησεις για τον χαμο που αφηνει παντα.που ορεξη για σεξ ο ανθρωπος μετα!τσοντα και παλι τσοντα!!!δε σηκωνομαι να κανω και καφε το πρωι,του τον φερνει η συναδελφος του στη δουλεια.να ανησυχω λες για το γαμο μου???? Razz

Nena έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
το καλό που τους θέλω να το πιάνουνε, συντριβάνια αν θελω θα κάνω στην αυλή, όχι στην τουαλέτα.. εκτος κι αν θελουν να κατουράνε στην αυλή.. αλλά όχι μπροστά, πίσω, στο μπαξέ, να γίνει κ λίπασμα.. Razz

εγω αυλη δεν εχω αλλα αν θες να μαζευουμε και τα δικα μας να σου στελνουμε,καμια ντοματουλα θα μας δινεις ομως ε??????????

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινάκι μου μη στεναχωριέσαι...
Κι εμένα δεν κάνει τίποτα μόνος του.
Μόνο πριν παντρευτούμε που δε βλεπόμασταν συχνά.
Και ναι. Το πιάνει το πουλί του για να κατουρήσει...
Και το σκουπίζει κιόλας.

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο άντρας μου είναι ηλεκτρολόγος Laughing Ευάκι μου και μπορεί να μην είναι φέτες (είναι πολύ αδύνατος) αλλά τα φώτα ξέρει να τα αλλάζει και εννοείται πως δεν εννοώ του σπιτιού Twisted Evil χαχαχαχα....Άσε και λείπει εκτός Κρήτης και τα φώτα μου θέλουν άλλαγμααααααα...Που είναι να με ακούσει???? Sad
Αν εγώ κρεμαστώ από τα πολύφωτα, θα πέσει το ταβάνι...Πρέπει να χάσω καμιά δεκαριά κιλάκια.... Embarassed

Γέμισα την απάντηση με είκονες!!!Πολύυ μου αρέσει!!!!χιχιχι...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι όπως είπε κι ο Χαρυ Κλυν, "όσο και να την τινάξεις, η τελευταία σταγόνα πάνω στο σωβρακο θα πέσει"..

εγω αυλη δεν εχω αλλα αν θες να μαζευουμε και τα δικα μας να σου στελνουμε,καμια ντοματουλα θα μας δινεις ομως ε??????????
Και ντομάτες, και αγγουρια... αν με εννοΑς.. Razz

ειναι συνηθες να ειναι ο υδραυλικος φετες και η μανδαμ νεγκλιζε και να γινεται χαμος...
Σύνηθες στις τσόντες, ναι, αλλά δεν έχω πετύχει ούτε εναν τεχνίτη της προκοπής.. Εννοώ ότι ως τεχνίτες καλοί ήταν, αλλά πολύ "ανφάκαμπλ" ρε παιδάκι μου Embarassed Embarassed Embarassed

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Κατερινάκι μου μη στεναχωριέσαι...
Και το σκουπίζει κιόλας.

αυτο λεω κι εγω βρε Αγγελικη μου και ειδικα οταν εισαι πολλα χρονια με εναν ανθρωπο ε πως θα γινει τον ξερεις καλα! μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
Και το σκουπίζει κιόλας.

αυτο λεω κι εγω βρε Αγγελικη μου και ειδικα οταν εισαι πολλα χρονια με εναν ανθρωπο ε πως θα γινει τον ξερεις καλα! μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???

Λες να ανησυχώ κι εγώ που δεν βλέπει και ο δικός μου ποδόσφαιρο?Μην τρελαθούμε καλέ....Μην δίνεις σημασία σε άτομα που θέλουν να το παίξουν κάποιοι.Και τι θα βγει?Ούτε σε επηρεάζουν, ούτε την σχέση σου με τον άντρα σου χαλάνε...Και όπως ειπώθηκε νωρίτερα...Να ήταν η ζήλια ψώρα...

????????

Επισκέπτης
bou-boukitsa έγραψε:
etoile! έγραψε:
Nena έγραψε:
τζενη έγραψε:..γιατι ως γνωστον κανενας αντρας δεν παραμενει σε εναν γαμο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Εννοείς πως μένει στο γάμο, απλά δεν τον ενδιαφέρει να ειναι κι ευτυχισμένη η γυναίκα του.. Νομίζω πως το θέμα "κερατο" στους αντρες είναι διαφορετικό απο ότι στις γυναίκες. Οι αντρες ανετα μπορουν να έχουν μια ή κι δύο παράλληλες σχέσεις μαζι με το γάμο τους. Οι γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αν καταλάβουν ότι ερωτεύτηκαν κάποιον άλλο, θα την κάνουν απο το γάμο.

Νομιζω οτι και η νοοτροπια των γυναικων εχει αρχισει και αλλαζει και πλεον και αυτες μπορουν να εχουν γκομενο χωρις να χωρισουν... Ειτε για τα παιδια, ειτε απο φοβο για το αγνωστο...

καλε..καλε....το ειχα αφησει το θέμα αλλά δεν μπορώ..
τι ειναι αυτά που διαβάζω??? τι λέμε τωρα....
ολοι μπορουν να εχουν εξωσυζυγικές σχεσεις και οχι μονο μια αλλα και δυο ..και να καθονται στο γαμο....γυναικες και αντρες..? αυτο λετε?...και ειναι νορμαλ αυτο?? το λεμε δηλαδη σαν φυσικο και οτι συμβαινει κατεξακολουθηση??......εγω θα το θεωρουσα εξαιρεση και ασχημη μαλιστα ....
τεσπα!!

Απο που καταλαβες οτι το θεωρουμε φυσιολογικο;;;;;;;;;;;;; Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 679259 Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? - Σελίδα 14 679259
Απλα σχολιαζουμε τι γινεται γυρω μας...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα ΚΑτερινα πολυ ανησυχω για την σχεση σας...πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να ξυπνησεις! Razz

κοριτσια δεν ξερω τι λετε για τεχνικους- αλλα εγω μια φορα ειδα τον βοηθό του ψυκτικού στη δουλεια - και επεσε συρμα-ολες καναμε ουρα στο γραφειο να χαλβαδιαζουμε το παλλικαρι! Razz
ΛΥΣΣΑΡΕΣ!

????????

Επισκέπτης
koukida έγραψε:πες τα ρε Κατερινα- δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι- αλιμονο αν δεν ξεραμε τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας

και επισης το αλλο που δεν καταλαβα...
ή τσοντα ή κέρατο? ντε κ καλα?
δεν νομιζω Τάκη.. Razz

Και οχι μονο... Απο ολη τη συζητηση βγηκε και οτι και η τσοντα καταληγει σε κερατο, οποτε δε παιζει το ή τσοντα ή κερατο, αλλα τσοντα=κερατο!!!! Laughing

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:
mama katerina έγραψε:...μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???

Λες να ανησυχώ κι εγώ που δεν βλέπει και ο δικός μου ποδόσφαιρο?Μην τρελαθούμε καλέ....

Εμένα βλέπει και μπάλα, και μπάσκετ... Αλλά επειδή είναι ΠΑΟΚ, αναγκαστικά βλέπει και τσόντα.. τους αγώνες της ομάδας του... Razz Razz Razz Razz

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
didumomama έγραψε:
mama katerina έγραψε:...μηπως επειδη δεν βλεπει και μπαλα ο δικος μου ειναι λιγοτερο αντρας???

Λες να ανησυχώ κι εγώ που δεν βλέπει και ο δικός μου ποδόσφαιρο?Μην τρελαθούμε καλέ....

Εμένα βλέπει και μπάλα, και μπάσκετ... Αλλά επειδή είναι ΠΑΟΚ, αναγκαστικά βλέπει και τσόντα.. τους αγώνες της ομάδας του... Razz Razz Razz Razz

χαχαχαχα...καλό!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Και το σκουπίζει κιόλας.

Λες να ανησυχώ κι εγώ που δεν βλέπει και ο δικός μου ποδόσφαιρο?Μην τρελαθούμε καλέ....Μην δίνεις σημασία σε άτομα που θέλουν να το παίξουν κάποιοι.Και τι θα βγει?Ούτε σε επηρεάζουν, ούτε την σχέση σου με τον άντρα σου χαλάνε...Και όπως ειπώθηκε νωρίτερα...Να ήταν η ζήλια ψώρα...

ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες..

koukida έγραψε:αα ΚΑτερινα πολυ ανησυχω για την σχεση σας...πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να ξυπνησεις! Razz

μη φωναζεις θα με ξυπνησεις! κοιμαμαι! Sleep Sleep Sleep

koukida έγραψε:κοριτσια δεν ξερω τι λετε για τεχνικους- αλλα εγω μια φορα ειδα τον βοηθό του ψυκτικού στη δουλεια - και επεσε συρμα-ολες καναμε ουρα στο γραφειο να χαλβαδιαζουμε το παλλικαρι! Razz
ΛΥΣΣΑΡΕΣ!

χαχαχαχαχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις