301 Απ: Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε? Τετ Αυγ 17, 2011 2:07 pm
τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς...ΑΝΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙς ΣΕΞ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΟΝΤΕΣ,Η ΦΛΟΓΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ[ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ?]ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ?ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.mama katerina έγραψε:επειδη απο καποιο σημειο και μετα σας εχασα θελω να ρωτησω !
δηλαδη ειναι απιστευτο καποιος αντρας να κρατηθει χωρις σεξ και χωρις τσοντες??? γιατι τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι??? εγω ποτε δεν σηκωθηκα στις 5 να του κανω παρεα να πιει τον καφε του πριν παει στη δουλεια μονο και μονο για να κρατησω τη φλογα και αν το εκανα εκεινος θα ητανε που θα μου ελεγε να παω για υπνο γιατι ξερει την κουραση που τραβαω ολη μερα! γενικα ειναι ανθρωπος που με στηριζει και με βοηθαει πολυ απο την αρχη μου ειπε πως στο μεγαλωμα των παιδιων μας θα εχει κι αυτος συμμετοχη και ποτε μα ποτε δεν σκεφτηκα πως επειδη δεν καναμε σεξ θα με απατουσε ουτε καθεται να δει τσοντες "για να περασει καλα μονος του" ειμαστε μαζι 16 χρονια σχεδον και ειμαι πολυ περηφανη γιαυτον και η φλογα κρατιεται απο τις εμπειριες που ζουμε μαζι βλεποντας τα παιδια μας να μεγαλωνουνε! γιατι θα πρεπει να κανει κατι οπωσδηποτε επειδη ειναι αντρας ??? οχι λοιπον εμενα δεν κανει και γιαυτο τον λατρευω οσο τιποτα αλλο!
ΛΥΠΑΜΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ.ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΞ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑmama katerina έγραψε:να τανε η ζηλεια ψωρα........
ΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ...ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΕΣ ΤΟ...Α!ΞΕΧΑΣΑ...ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ.ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ...ΕΔΩ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ?mama katerina έγραψε:δεν πειραζει βρε Τζενακι ασε με να ζω στην ουτοποια μου εγω και εσυ κυνηγα τον αντρα σου να κρατησεις τη φλογα!
εγω ξερω τι ανθρωπο εχω διπλα μου και τελος
σε αφηνω να εχεις την τελευταια κουβεντα μιας και με ατομα σαν κι εσενα δεν μπορω να συζητησω γιατι εισαι εριστικη και απολιτιστη
(αυτο αλλωστε φανηκε με το λεξιλογιο σου σε αλλο θεμα )
επειδη λοιπον αγγιζω την τελειοτητα και ειμαι υπερανω απλα δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο σου! μιλα μονη σου αλλωστε το ξερουμε οτι εδω μεσα οι περισσοτερες δεν σε γουσταρουν!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.,ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ...ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕaggeliki5579 έγραψε:Τζενη εχεις δικιο σε καποια πραγματα που λες και εγω εχω παρομοιες αποψεις με σενα(περιπου)..ομως...η Κατερινα σιγουρα γνωριζει πολυ καλυτερα τον ανθρωπο της, που εχει διπλα της 16 ολοκληρα χρονια και καλο θα ηταν να μην προσωποποιεις τοσο εντονα αυτες σου τις αποψεις.
Φιλικα παντα...
τζενη έγραψε:ΛΥΠΑΜΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ.ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΞ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑmama katerina έγραψε:να τανε η ζηλεια ψωρα........
mama katerina έγραψε:επειδη απο καποιο σημειο και μετα σας εχασα θελω να ρωτησω !
δηλαδη ειναι απιστευτο καποιος αντρας να κρατηθει χωρις σεξ και χωρις τσοντες??? γιατι τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι??? εγω ποτε δεν σηκωθηκα στις 5 να του κανω παρεα να πιει τον καφε του πριν παει στη δουλεια μονο και μονο για να κρατησω τη φλογα και αν το εκανα εκεινος θα ητανε που θα μου ελεγε να παω για υπνο γιατι ξερει την κουραση που τραβαω ολη μερα! γενικα ειναι ανθρωπος που με στηριζει και με βοηθαει πολυ απο την αρχη μου ειπε πως στο μεγαλωμα των παιδιων μας θα εχει κι αυτος συμμετοχη και ποτε μα ποτε δεν σκεφτηκα πως επειδη δεν καναμε σεξ θα με απατουσε ουτε καθεται να δει τσοντες "για να περασει καλα μονος του" ειμαστε μαζι 16 χρονια σχεδον και ειμαι πολυ περηφανη γιαυτον και η φλογα κρατιεται απο τις εμπειριες που ζουμε μαζι βλεποντας τα παιδια μας να μεγαλωνουνε! γιατι θα πρεπει να κανει κατι οπωσδηποτε επειδη ειναι αντρας ??? οχι λοιπον εμενα δεν κανει και γιαυτο τον λατρευω οσο τιποτα αλλο!
koukida έγραψε:καποια ξυπνησε με ορεξουλες να μαλωσει...απορω γιατι τοσα νευρα αφου ειναι που εχει μια τοσο υγιη σεξουαλικη ζωη - οχι σαν εμας τις κοιμισμενες....
λοιπον- Το κάτω κεφάλι δεν εχει για ολους τους αντρες την ιδια βαρυτητα με το πανω - γιαυτο να μιλαμε για τον εαυτο μας και να αφησουμε τους αλλους ησυχους.
α και για να μην ξεχασω-->
Ο γάμος αντιπροσωπεύει κάτι το πιο σοβαρό από τέσσερα γυμνά ποδάρια πάνω στο γαμήλιο κρεβάτι .
οπως λενε..
Nena έγραψε:
Το θέμα δεν είναι να είσαι συνεχώς σεξι για τον άντρα σου. Το θέμα είναι αν μπορείς να κάνεις ένα γάμο να δουλέψει με αυτές τις "αντιξοότητες". Δε λέω να κυκλοφορείς σαν τον καραγκόζη φούρναρη, αλλά το να μπορεσεις να κρατήσεις τη φλόγα χωρίς να είσαι συνεχώς με δαντελένια εσώρουχα, μαύρο στρινγκ και ψηλοτάκουνα. Τα οποία βοηθουν, δε λέω, αλλά όσο να πεις, δε βολεύουν ούτε στο άπλωμα των ρούχων, όυτε στο ξεσκάτισμα των μωρών.
Nena έγραψε:Κοριτσια ηρεμία, ειναι πρωι ακόμα. Κάλμα, γιατι το βλέπω κι αυτο το θέμα να γίνεται μπάχαλο, και ήδη αρχίζουμε να ξεφέυγουμε..
Αν κατάλαβα καλά, το θέμα είναι αν σηκωνόμαστε στις 6 το πρωι για να κάνουμε σεξ ή παρέα, ή αν προτιμάμε να συνεχίσουμε τον ύπνο μας? Ξεχνάτε ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Τον παράγοντα "παιδιά". Δέχομαι ότι κάτι τέτοιες μικρές πράξεις βοηθουν σημαντικά στο να μη χαθέι η φλόγα και καλό είναι να υπάρχουν σε κάθε σχέση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Αλλά όταν έχεις παιδιά τα πράγματα αλλάζουν. Σημαντικά. Στην αρχή είσαι απλά πολύ κουρασμένος από τα συνεχή ξενύχτια, τους μαραθώνιους θηλασμους, το συνεχές κλάμα και την φροντίδα του μωρού. Μετα το παιδί μεγαλώνει, έχεις άλλα πράγματα, δουλεύεις, κτλ κτλ. δε λέω ότι αυτο αποτελέι δικαιολογία, απλά ο ερχομός των παιδιών αλλάζει άρδην τη ζωή του ζευγαριου.
Κι εμεις με τον άντρα μου όταν ημασταν ελεύθεροι το κάναμε όπου βρίσκαμε, βγαίναμε συνέχεια, μαγειρεύαμε γκουρμεδιές, κάναμε ταξίδια, σαββατιάτικες αποδράσεις, κοκτέιλ πάρτυ με φίλους, ξυπνούσαμε στις 4 τα ξημερώματα και μιλούσαμε για ό,τι μας κατέβαινε στο μυαλό, μετα συνέχιζε σε σεξ κτλ..
Απλά μετα τα παιδια αλλάζουν τα πράγματα. Όσες έχετε την ίδια σεξουαλική ζωή με πριν, μπραβο σας, αξίζετε συγχαρητήρια. Αλλά με τα παιδιά δεν μπορείς να είσαι 100% αυθόρμητος, ακόμα και νυχτιάτικα να σε πιάσουν οι ορέξεις, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να ξυπνήσουν τα παιδιά, για νερό, για ππίλα, ή ακόμα και να ανοίξουν καμια πόρτα . Επίσης, το όλο σκηνικο γίνεται στη μούγγα, για τον ιδιο λόγο. Πολλά παιδιά δεν γουστάρουν να βλέπουν τον πατέρα τους να αγκαλιάζει τη μάνα τους, ούτε στον καναπέ, οπότε χάνεται ένα μικρό ποσό ρομαντισμού.
Το θέμα δεν είναι να είσαι συνεχώς σεξι για τον άντρα σου. Το θέμα είναι αν μπορείς να κάνεις ένα γάμο να δουλέψει με αυτές τις "αντιξοότητες". Δε λέω να κυκλοφορείς σαν τον καραγκόζη φούρναρη, αλλά το να μπορεσεις να κρατήσεις τη φλόγα χωρίς να είσαι συνεχώς με δαντελένια εσώρουχα, μαύρο στρινγκ και ψηλοτάκουνα. Τα οποία βοηθουν, δε λέω, αλλά όσο να πεις, δε βολεύουν ούτε στο άπλωμα των ρούχων, όυτε στο ξεσκάτισμα των μωρών.
τζενη έγραψε:εσυ ξεκινησες την διακυρυξη της τελειας σχεσης σου...
και πολυ καλα εκανα
οσο για το αν οι αντρες σκεφτονται με το κατω κεφαλι,δεν το ανεφερα πουθενα...μαθε να διαβαζεις!
χμ...μαλλον δεν καταλαβαινεις..εγω το εγραψα για να υποστηριξω το οτι δεν αποτελει το σεξ προτεραιοτητα σε ολες τις σχεσεις αγάπης οπως θεωρεις εσυ. εσυ απο μονη σου ειπες οτι η σχεση ενος τετοιου ζευγαριου ειναι βαρετη -το ειπες ξεκαθαρα.
εχεις την ταση να δημιουργεις αντιπαραθεση με οποιον εχει αντιθετη αποψη απο σενα.κριμα γιατι ετσι δειχνεις οτι δεχεσαι μονο την δικη σου.μονη σου το διμιουργεις.
ισα ισα που δεν εχω κανενα προβλημα με καμια αποψη αρκει να μην μπαινει σε προσωπικό επιπεδο και να χαρακτηριζει- κατι που σου αρεσει πολυ οπως εχεις αποδειξει- σε αλλο θεμα μας ειπες 'θεουσες' μαζι με ολα οσα συνεπαγεται αυτο-για να μην πω κ τα αλλα κοσμητικά...που τα ξεστομισες και μια...και δυό...και τρεις...και παει λεγοντας.
εχεις δικαιωμα να εχεις την αποψη σου,αλλα εσυ σχολιασες πρωτη εριστικα τις δικες μου αποψεις
δεν νομιζω Τάκη..
Κι εγώ πιστεύω ότι πέρα από τις -απολαυστικές, ομολογουμένως- ατάκες του Γκουσγκούνη, δεν μας προσφέρει κάτι άλλο το θέμα.giouli73 έγραψε:...Το θέμα όμως είναι οι τσόντες και ξέφυγε. Ας ανοίξει κάποια θέμα ζωή πριν και μετά παιδιών, ή πριν και μετά γάμο - συμβίωση. Βίβιαν δες λίγο το θεματάκι γιατί πιστεύω ότι δεν έχει να μας προσφέρει κάτι άλλο.
δεν καταλαβα...εχω ερθει ποτε σε αντιπαραθεση μαζι σου?απο το προηγουμενο θεμα ειναι φορτωμενες και οι δυο.ενα καταλαβα...αλλα ρωτατε,αλλα απαντατε ,αλλα διαβαζετε αλλα καταλαβαινετε.εχω και εγω προβλημα με την συμπερηφορα τους,ουτε και ειναι δικαιολογια να καλυπτονται παντα ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩ ΘΕΜΑ.αυτο εληξε στο θεματακι ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ απλα οτι ειναι να πω το λεω.δεν φοβαμαι να πω την γνωμη μου μηπως και με αντιπαθησει καποια. δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι το σεξ μονο μετρα σε εναν γαμο.ο καθε ενας κανει τις προσπαθειες του,συμφωνα με την διαθεση και ορεξη του.αγαπη 25 έγραψε:κοριτσακια καλημερα δεν σχολιαζω το θεμα τοσο καιρο γιατι απλα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με την αγαπητη τζενη!!απλα το θεμα εχει ξεφυγει εντελως νομιζω και καλο θα ηταν να μην απανταμε σε ανθρωπους που μας προκαλουν!αλλωστε αξια δινουμε!αυτα απο μενα!
εχεις δικιο,το θεμα εξαντληθηκε.συμφωνω με αυτα που γραφειςgiouli73 έγραψε:Τζένη εγώ δεν συμμετείχα στο άλλο θέμα. Έτσι δεν μου έχει μείνει κάτι ώστε να μη σε γουστάρω. Απορώ όμως γιατί συνεχίζεται το όλο θέμα. Τι άλλο να γράψει κανείς. Όταν λέμε ότι οι άντρες βλέπουν τσόντες δεν λέμε ότι το κάνουν 5-6 φορές τη μέρα. Σε φυσιολογικά πλαίσια. Ούτε σημαίνει ότι επειδή βλέπουν δεν αγαπάνε τη γυναίκα τους ή το κάνουν αντί για κέρατο.Ούτε ότι δεν είναι ο "τέλειος" σύντροφος. Η αυτοικανοποίηση είναι εντελώς διαφορετική. Ούτε είπε καμία κάνω μια δουλειά στο pc κι ο άντρας μου μέσα παίζει μαντολίνο τι καλά μη τον ενοχλήσω. Υπάρχουν γύναίκες που πιστεύουν ότι ο άντρας τους δεν πιάνει το πουλί του ακόμα κι όταν κατουράει. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη.
τζενη έγραψε:δεν καταλαβα...εχω ερθει ποτε σε αντιπαραθεση μαζι σου?απο το προηγουμενο θεμα ειναι φορτωμενες και οι δυο.ενα καταλαβα...αλλα ρωτατε,αλλα απαντατε ,αλλα διαβαζετε αλλα καταλαβαινετε.εχω και εγω προβλημα με την συμπερηφορα τους,ουτε και ειναι δικαιολογια να καλυπτονται παντα ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩ ΘΕΜΑ.αυτο εληξε στο θεματακι ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ απλα οτι ειναι να πω το λεω.δεν φοβαμαι να πω την γνωμη μου μηπως και με αντιπαθησει καποια. δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι το σεξ μονο μετρα σε εναν γαμο.ο καθε ενας κανει τις προσπαθειες του,συμφωνα με την διαθεση και ορεξη του.αγαπη 25 έγραψε:κοριτσακια καλημερα δεν σχολιαζω το θεμα τοσο καιρο γιατι απλα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με την αγαπητη τζενη!!απλα το θεμα εχει ξεφυγει εντελως νομιζω και καλο θα ηταν να μην απανταμε σε ανθρωπους που μας προκαλουν!αλλωστε αξια δινουμε!αυτα απο μενα!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » Αν πιανατε τον αντρα σας να βλεπει τσ@ντ@ τι θα κανατε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης